bez puno mudrovanja evo ti surova usporedba specifikacija:
http://www.gsmarena.com/compare.php3...7&idPhone1=692
Pitanja su da li K700 i K500 mogu koristiti iste:
-Igre (znam da K700 ne moze 3d)
-Teme
Koja je razlika izmedju ova dva telefona jos osim [K700]radia, bluetootha, vise memorije/[K500] 3d igrice, manje memorije.
Koliki je displej jednog, a koliki drugog?
Jesu li im iste slike?
Hvala!![]()
|Think again.|
bez puno mudrovanja evo ti surova usporedba specifikacija:
http://www.gsmarena.com/compare.php3...7&idPhone1=692
Znam to, ali odgovori na ova pitanja gore!
|Think again.|
ako znas pogledaj link i vidjet ces odgovore
display k700-176 х 220 pixels, 7 lines k500-128 x 160 pixels
i sta ti znaci jesu li im iste slike? ako mislis na rezoluciju kamere nisu k700 ima megapikselnu kameru a na gsm areni pise krivo
K700i nema megapikselnu kameru nego istu kao K500i tj. VGA a obadva imaju mogućnost softverskog povečavanja rezolucije kamere na megapikselnu ali se gubi na kvaliteti
Jel ima F500 blic? Znam da K700 ima...
uragan,da al to mozes rec i za n7610 pa ju promoviraju kao megapikselnu
PhytoSculpt,k700 nema blic nego bijelu lampu sto nije ni priblizno ista stvar
f500 nema blic ali ima poklopac kamere
i k700 isto ima 3d igre...splinter cellt 3d onaj tennis,crash twinsanity itd....i displej im je fizicki identican,razlika je u rezoluciji!!
Hvala...
Danas sam kupio K500i...![]()
|Think again.|
Pa?Izvorno postao sodom
AFAIK, K700i kameru ne promoviraju kao megapikselnu...
e zanima me jel ti sve dobro sa mobom, jel ti se povremeno slike pretvore u polomljene (one koje imaš na mobu) pa moraš ugasit/upalit mob pa sve bude okIzvorno postao FLASHY
inače mob je pravi
i još nešto, je nemogu pisat dugačke poruke, mogu ali mi onda sere SMS 2 pa mi skine love kao da sam poslao 2 poruke
Ovdje molim usporedbe između dva telefona iz naslova, a za dojmove o K500i bi mogli zasebnu temu otvoriti...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks