Vau, strasan si, i ja sam isto koristio svoju MPx-icu za surfanje ali nisam pisao postove za forum, tako da si ipak ti prvi u tome, pa svaka cast i samo napred
![]()
![]()
![]()
Dakle, mozda ne bas najbolji naslov da iskaze vaznost ovog podviga za ovaj podforumNaime, ovaj post saljem direktno s mog moba, a preko IE-a. Neznam jeli ovo mozda i prvi post nastao ovakvim mobilnim putem na ovom forumu opcenito (u tom slucaju zelim pokupiti slavu po cijelom forumu
), ali je svakako bitna prezentacija mogucnosti mobilnih telefona inace tj. u ovom slucaju Motorole MPx200
![]()
Vau, strasan si, i ja sam isto koristio svoju MPx-icu za surfanje ali nisam pisao postove za forum, tako da si ipak ti prvi u tome, pa svaka cast i samo napred
![]()
![]()
![]()
bravo man !!! ova ti valja 100e !
dobro,lijepo da si se potrudio!ali očekuj da če neko doč i reč "ja sam prvi" pa ti vjeruj![]()
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
I ja imam internet na svojem mobu,ali ga necu koristiti,jer dosta uzima kune.Imam kompjuter,pa nije bed.
Jednom sam surfala po internetu na svojem mobu,super je,ali je steta sto je to dosta novaca za potrošiti
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
jeli možeš reči koliko te koštalo "prvo" javljanje s mpx200?Izvorno postao jay
![]()
E sad ako neko drugi dode, ja sam vjerojatno prvi bas napravio temu preko moba, a ako ne to sad sam onda upravo prvi napravio odgovor na post s mobaa sto se tice cijene kako sam na pretplati uzeo sam ovaj mjesec za igru vip.gprs.pro paket tj. 61kn sa ukljucenih 25MB
i jos jedno javljanje s moba, ovaj put informacija tehnicke prirode, dakle preko moba nije moguce na ovom forumu davati reputaciju. ie uspjeva otvoriti vecinu stranica ali ima problema (citaj: neotvara vecinu) pri otvaranju dinamickih web stranica
Aj' svaka ti dala
I red je da netko na forumu o mobilnim telefonima actually posta sa moba![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ma zivioIzvorno postao BlueDevil
I evo kad sam vec takav prvak da budem i prvi koji je quoteao nekoga direktno s moba :-) Zna mozda tko kako prebaciti Favorites iz ie-a na mobu na komp? I da me netko ne pretekne upravo sam postao prvi koji je editirao svoj post preko mobitela
![]()
Zadnji uredio jay : 06-05-2005 u 15:14
aj baš lijepo,ali ja se nesječam kad sam imo para na mobu za poruku a ne da još idem na netzato imam komp!
Dobra mi je fora na HoFo-u, gdje imaju stranice posebno okrnjene tak da se na mobu brzo učitavaju. Ono, smanjene boje, nema grafike, ništa fancy, tak da ekipa masovno posta s moba... Tko zna, možda i ovdje to zaživi...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
I javljanje sa MPx220 ljudi,pozdrav![]()
May the Force be with you!
e sibir, ja ti nemam doma komp jos od prosle godine (29.12.04. mi je pregorio procesor), tako da kad nisam na faksu nemam neta. aj bit ces kum prvom PM-u poslanom s direktno s moba, posaljem ti ga za trenutakA ovo sto kaze BD stvarno bi bila zgodna stvar kad bi forum imao mogucnost te okrnjenje verzije za mobove jer ovako i sa iskljucenim potpisima, slikama i avatarima loadanje traje traje, a da negovorimo o tome da svaki bajt kosta. Kad se rijesi taj problem brzine i kad jednog lijepog dana ovaj nas Trio Gust monopolista snizi cijene prijenosa podataka onda ce i nama to postati normalna praksa (a tada ce se svi prisjecati mene i mojih hrabrih podviga, smrc, LOL!).
pa de nemojte mi to radit,kud sam ovako ovisan na forumu još i da budem na mobu na netu?!?!!?pa da moram na pretplatu da mogu stalno trošit pare!
![]()
evo krenilo je kao što sam reko!sad čekam prepiranješala naravno!
I Nered je jednom sa N7600, a i ja sam sa svojim C60 postao pred oko pola godine.
obican post ili temu?
Nered je cijelu temu, a ja sam prvo na kompu otvorio temu i onda postao.
heh, barem sam onda prvi direktno s moba nekoga quoteao, editirao post i poslao PM, izmjenio opcije i promjenio potpis u kontrolnoj ploci, a mozda sam i prvi koji skupa i napravio temu i postao u istoj i van nje u najkracem vremenu i takoder u najvecem broju postova s moba i sve to skupa napravio vise putayeah, pobij to
![]()
Bookmarks