Pa od kad je ta tema da netko nije vidio takav MSD?? LOL
Ima raznih MSD - od običnog do PRO pa i High Speed i Magic Gate verzija... a memorije ima i 512 MB i 1 GB...![]()
Proćito sam u jednoj temi gdje su svi govorili da nikad nisu vidjeli memory stick duo od 256, nemogu se sjetiti koja je pa ču ovdje napisati
Memory stick duo od 256 MB postoji, a imate ga za 404 kn na
http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=81
Pa od kad je ta tema da netko nije vidio takav MSD?? LOL
Ima raznih MSD - od običnog do PRO pa i High Speed i Magic Gate verzija... a memorije ima i 512 MB i 1 GB...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pogledaj sliku,pise na kartici ms duo pro:-))
tema nije bila tako davno,a raspravljalo se iskoljucivo o ms duo karticama za SE pxxx seriju
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=9624
Evo ovdje ljudi nisu vjerovali da postoji veči MEMORY STICK DUO od 128 ,a da nije PRO.
aaa, moj bed, nisam znao da ne smije biti PRO... sori...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Nema veze.Izvorno postao whiteboy
Da se mi vratimo na temu jel itko probo ovaj MSD od 256 i dali radi?
Ja probo i ne radi! Sorry!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
zar nitko nije registriro sto sam ja reko?...
na hg spotovim stranicama ja navedeno:memory stick duo 407kn a slika artikla je memory stick duo pro!
ali piše da slika ne mora odgovarati proizvodu, zar ne?
Odnosno ovo: HGspot pokušava biti što preciziniji u opisu proizvoda, ali ipak ne može garantirati da je opis ovog proizvoda točan, kompletan, pouzdan i bez grešaka.
Ja sam se svojski potrudio naci navedeni Mem Stick Dou od 256MB i nisam uspio, a stvarno sam trazio, i to podulje, u sklopu one prosle, spominjane teme! Stoga preostaje samo jedan zakljucak: Sodom je uvijek u pravu, tako i ovaj puta, izgleda da su decki iz HGspota zaboravili napisati PRO na site!![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Nisu pogledaj proizvode
3396 Memory Stick 128 MB 229,00 6 12
12211 Memory Stick 512 MB 613,00 15 12
9753 Memory Stick DUO 128 MB 268,00 7 12 3%
9104 Memory Stick DUO 256 MB 407,00 10 12
9960 Memory Stick PRO 256 MB 309,00 8 12 -7%
12407 Memory Stick PRO 512 MB 647,00 16 12
12406 Memory Stick PRO DUO 256 MB 339,00 8 12
12764 Memory Stick PRO DUO 512 MB 575,00 14 12 -1%
12454 Memory Stick SONY 256 MB 330,00 8 0
12855 Memory Stick SONY 512 MB
Ima MSD i MSDP od 256
U tom slucaju, ovo je stvarno nesto novo, samo da nisu stvarno fulali (recimo oba PRO a jedan od Sonyja, ovaj skuplji, a drugi recimo San Disk)! Sljedeci tjedan moram do HGspota, pa cu ih, ako se sjetim, bas priupitati!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
@bimbi
jesi oso da HG-a?Jel postoji od 256MB ili ne?
May the Force be with you!
Bookmarks