Vidim da si uspio.. Sad piše "stranice je u izradi"...
Inače da, treba nešto uploadat gore da bi se to i pokazalo...
napravil sam si stranicu na gore navedenoj stranici i uplovdo fileove. e sad kad idem na stranicu http://www.1webspace.biz/ipavli19/ dođe mi natpis:Sie sehen hier eine gerade erst freigeschaltete Domain!
kaj napraviti? treba uredit stranicu na komu i stavit s nekim ftp programom na stranicu ili kaj?
Vidim da si uspio.. Sad piše "stranice je u izradi"...
Inače da, treba nešto uploadat gore da bi se to i pokazalo...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
pa to sam samo promjenil natpis... pa uplovdal sam igica i svih sranja prek te stranice ali ništa...
Negdje u uputama na tom freeserveru ti piše kako se mora zvati file sa početnom stranicom (obično je index.htm, index.html, index.asp, default.htm ili tak nekaj) I tek kad uploadaš file točno tog naziva će ga počet otvarat kao default. A onda dalje linkaš šta već treba.
gle: napravil sam si account na toj stranici i onda sam išel na link na kojem imaš nešto ko ftp na web stranici, tj. uplovdaš fileove prek njihove stranice i radiš foldere. na početku sam ja dobil samo file: index.html. taj se index i otvara na gornjem linku. neznam dal bi ja sad trebal napraviti prek frontpagea ili čega index stranicu tak da je povezana s svim fileovima i da se prk nje mogu skidat... si sad skužil?
Mislim da jesam. Ako sam shvatio, a ti probaj ovako: zakurblaj taj FrontPage (ili Notepad, ili PrimalScript, kajveć) pa napravi site. Doma, na kompu, da ti radi. Pa ga onda prebaci online - sve fileove, sve foldere, sve sve sve sve skupa. I onda nek ti se glavnoi file, onaj koji pozivaš kao početnu stranicu , zove "index.html". I to je to.
to sam i mislil...![]()
ok. stranica bude gotova do drugog tjedna!
očeš možda neko pomoć?
Bookmarks