trebaš imat nekakav program koji se zove download manager,ako ti treba jedan takav daj mail i poslat ću ti ga ili si skini na netu
Da li se ikako moze, negdje u postavkama, podesiti to da kad mi se veza prekine,a nesto skidam, da to ne bude izgubljeno i da moram ponovo skidat fajl?
Mislim da postoje neki programi,ali kad sam kupio racunalo nisam imao potrebe za takvim programima jer mi je nesto u postavkama bilo namjesteno, a nemam pojma sta!![]()
trebaš imat nekakav program koji se zove download manager,ako ti treba jedan takav daj mail i poslat ću ti ga ili si skini na netu
Aj mi posalji!
melody_blue@net.hr
Nabavi flashget , getright ili neki drugi download manager...
poslao sam joj download acelerator plus,meni puno služi taj program pogotovo kad mi pukne veza na carnetu
Ok.HVALA!
I da...
Ja sam musko.
"...ali kad sam kupio racunalo nisam imao..."
Kako da otvorim to sto si mi poslao?
Ne ocitava nista!
pokreni samo,ekstenzija ti je exe
Nece, pita me sa kojim programom da ga otvorim,a ja ne znam da izaberem.
U svim tim exe. fajlovima pise "application" a kod ovoga ne!
DAP ti ne vrijedi ništa, jer je pun virusa !! On je među prvih deset programa sa virusima !! Ja ti predlažem Get-right ili Mozilla Firefox i samo nastavljaš skidanje svaki put kada se ponovo konektiraš !!
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
get right. firefox nekad nece nastavit gdi si stao, barem meni je tak. ali je zato najbrzi
da ali sa nekih stranica meni jednostavno ne zeli skidat sa down managerom...
tako da sam prestao to koristit. inace radio sam i sa getright i dap i flashget...
ja koristim FF + flashgot ekstenzija + flashget...
...također flashget...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
skini si operu i možeš pauzirat' i nastavljat' kad 'oćeš
točno tak!
Bookmarks