inovator kaj mu nisi odg ak si vec editiro
ja bas ne kuzim kaj oces rec
da li je moguce napraviti reset tako da se obrisane predinstalirane aplikacije vrate, ako su obrisane???
Zadnji uredio Inovator : 28-04-2005 u 21:34
inovator kaj mu nisi odg ak si vec editiro
ja bas ne kuzim kaj oces rec
NE!možeš jedino da se vrate aplikacije šti su ti u mobu!znači igre i tako šta ako si briso,vrate ti se resetom,ali samo one koje dobiješ uz windowse!nadam se da kontaš šta oču reč!
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
evo obrio sam aplikacije i igre koje dolaze uz mob, napravim glavni reset u podesavanja- postavke i nista se ne vraca
Kada se resetira,sve se brise,cak i file manager i sve sto je povezano sa mmsom.
Brisu se skoro sve sto si stavio u mobitel,igre programe.To je kao da formatiraš kompjuter
Nije to strasno,samo moras sve ponovno instalirati
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
reset radiš tako da ugasiš mob,držiš plavu tipku i onda tipku za paljenje i on te treba pitat:MASTER RESET-"YES" "NO" i onda odeš na YES!nisi dobro resetirao uzgleda
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
e decki mislim da se nismo skuzili. ispricavam se, trebao sam napisat da se radi o nokiji e398, a ne mpx200, pa bih zato molio moderatora da premjesti temu.
uglavnom cudno mi je to da se ne mogu vratit java aplikacije i igre koje dolaze uz mob ak su obrisane, jos cudnije kak se daju obrisat. cudno je to kaj se ne vracaju nakon reseta. a ako su pohranjene u rom memoriji kak se uopce mogu izbrisat. kad sam obrisao pogledao sam na slobodnu memoriju mobitela. ona je ostala ista ko i prije brisanja, pa je logicno da se valjda ne nalaze u flash memoriji
ok rijesio sam problem tak da sam skinuo opet te aplikacije i instalirao ih. sad me zanima jos jedno. kamo trebam kopirati skinove, screensavere na karticu da bi ih mogao koristiti u mobitelu ili s kojim programom
Bookmarks