mac,mac,mac....![]()
Ovak...cura mi je ostavila mačku na neko vrijeme da je čuvam i sad mi je negdje nestala i ne znam jel u kući ili vani...ak netko zna neke metode da se uspješno namami, neka napiše...![]()
Bom Chicka WahWah
mac,mac,mac....![]()
Ne pali to kod nje...
Bom Chicka WahWah
mislim da sam specijaliziran za ovo posto imam vrt i macku...![]()
dakle uzmes kutiju s keksima proseces se malo i treses kutiju,to obicno pali...uz to probaj izgovarat magicne rijece imena macke![]()
Setih se jednog vica:Izvorno postao PhytoSculpt
Udala se devojka,al posto nije bila nevina odlucila se da prvu noc podvali muzu,pa je osekla uvo od svinje i stavila u gacice.Sve je proslo u najboljem redu!!!
Ujutro zena prva ustane ode u wc,i dok se sredjivala zaboravi to svinjsko uvo na vodokotlicu.Kad je dosla kuci s posla,nasla je poruku na stolu:
-"draga zeno,na njivi sam,a ti kad odlucis da piskis MACKICA ti je na vodokotlicu"![]()
p.s.o kojoj mackici ti govoris?![]()
dobra...![]()
![]()
![]()
Sakrij se u grm i fućkaj kao kupus... Ili, ne... Čekaj...
![]()
Ma brijem da je ušetala u kuću nekom od susjeda...
Bom Chicka WahWah
Da, vjerovatno. Trebaš to i hranit s vremena na vrijeme.
Al kaj je najbolje,ima vani zdjelu s hranom, koja je puna...i nije ni takla...čudna je ta mačka...
Bom Chicka WahWah
Pusti nekog cucka po susjedstvu(posudim ti ja svog ak oces) i otvori sve ograde po dvoristima,samo svoju zatvori i cekaj......ak ju cucak ne pojede,zavrsit ce u tvom dvoristuimas 50% sanse da prezivi a 50% da ne
![]()
May the Force be with you!
Ma tak me boli qrac za mačku, samo da mi cura ne šizi...a valjda bu došla...
Bom Chicka WahWah
Posalji curu Pinociu,starom macoru i problem resen!!!!Izvorno postao PhytoSculpt
(nadam se,da se ne ljutis)
![]()
Naravno da se ne ljutim:-) Onda ti, kao stari mačor, dođi kod mene, pa se možda mačka zapali na tebe i izmili van od nekud:-)
Bom Chicka WahWah
Našao sam je...okrenu sam susjedov tavan naopačke i eto je! Mamicu joj, sad sam sav ukenjan radi nje i traženja...moram je otuširat jer ne znam kak bi objasnio curi da je bila crno-bijela, a sad je samo crna...
Bom Chicka WahWah
Stavi ju u kadu i zalij ju vodom kaj te briga nije tvoja... samo pazi da joj glavu ne smocis jer brijem da nesmje biti mokra
! Macke se inace boje vode a moja skace u vodu kad stigne
![]()
Par mokrih ručnika u sušilicu(da se netumba puno a i nije premokro)pa na lagano !
Kasnije će mačka imati toliku vrtoglavicu da neče moči ni do vrata a čista ko....![]()
![]()
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
o kakvoj mačkici pricas?
mačku u mašinu i problem rješen!ako je imalo istinita reklama za izbjeljivače rublja cura če imat bjelu macu
ja sam imao sreče dok sam imao mačore,volili su se kupat(za razliku odmene) i kad bi pali sa balkona ili ošli van uvijek bi se vratile pred vrata!
zadnji mačor mi je ošo i nije ga bilo mjesec dana i nakraju je došao do moje sestre kad je išla kuč iz grada!pametne životinje!![]()
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
Bookmarks