gle softwer ti nije imao sam iskustva sa takvim mobom stavio novi soft i opet ista stvar. vjeruujem da su kontakti u najboljem slucaju a mozda je i ostećen kabel od vanjskih tipakaIzvorno postao M. NeMeC
Ne rade mi tipke za glasnoću i smart tipka... do sad su radile... u zadnje vrijeme mobitel mi je par puta pao pa mislim da su se možda kontakti zeznuli... danas ili sutra ću otvoriti mob. da vidim što je...
gle softwer ti nije imao sam iskustva sa takvim mobom stavio novi soft i opet ista stvar. vjeruujem da su kontakti u najboljem slucaju a mozda je i ostećen kabel od vanjskih tipakaIzvorno postao M. NeMeC
.................................................Izvorno postao M. NeMeC
Hah...nije me bilo dugo !!!
Problem ti je vjerovatno u kontaktu u mobu posto si rekao da ti je ispao par puta.
Imao sam isti problem kada sam mjenjao masku moba jer na ovoj zamjenskoj kontakti nisu lijepo sjedali pa sam problem rjesio sa 2-3 papirnate naljepnice da dobijem na debljini tog dijela da ga maska na tom dijelu moze jace stisnuti. taj kontakt je prilicno glupo rijesen. Plocica se samo naslanja na drugu
Ako imas hrabrosti mogao bi to i sam srediti![]()
![]()
Zadnji uredio zrino : 07-05-2005 u 20:30
Nokia n93
Motorola v360
Motorola v525@v600
jednostavno je... nađi si tutorial za rastavljanje i imaš opisan taj dio... možeš papirić staviti... defiunitivno bi radilo, a prije nego se na išta odlučiš, probaj malo stegnuti masku... malo šarafe još jače zašarafiti... to je bilo kod mene... treba ih stegnut do kraja... pa je onda sve ukočeno u iznutra...
Probao sam vec sve zivo i nece, ocistio sam i stegnuo ali tipke rade samo kada puno jace pritisnem...
Kažem ti...rastavi mob i kod tog kontakta, gdje onaj gumeni ribon koji nasjeda na "maticnu" nalijepi par papirnatih trakica da dobijes na jačini pritiska i rijesena stvar.
Imao sam isti problem i tako sam ga rijesio.
Nokia n93
Motorola v360
Motorola v525@v600
Probao sam ocistit i stegnut ali i dalje tipke rade samo kad ih puno jace pritisnem.
pa jel ima poboljšanja uopće?Izvorno postao M. NeMeC
Stavio sam i papirice u gumice ali nista, jos i dalje moram puno jace pritisnuti.
Pogledaj one kartončiće na koje nasjedaju te tipke. Možda ti nisu u ležištu. Ti utori su ti i sa doljnje i sa gornje strane. Moze biti da su pukli pa se ti kartončići izvijaju jer se nemaju našta nasloniti............
Nokia n93
Motorola v360
Motorola v525@v600
I dalje ne radi! Sve sam vec isprobao... ali nema veze sada me samo zanima dali je moguce na nekoj drugoj tipki smanjti zvuk i povećati zvuk kad npr. slusam mp3 ili s nekim razgovaram... dali je to moguce kako napraviti... HITNO jer danas poslije podne odlzim vojsku a to mi je jako važno. Zahvaljujem
Bookmarks