Fiat Uno diesel zakon za popravljat'...![]()
Audi
BMW
Citroen
Mazda
Mercedes
Opel
Peugeot
Renault
Seat
Fiat
Toyota
VW
Ajde odgovorite mi na ovo pitanje
Fiat Uno diesel zakon za popravljat'...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
man, ti si skroz fulao forum...
![]()
![]()
za sada je u mom malom puntu problemazicna samo elektronika(tj. prerano rikavanje zarulja prednjih svjetala). Inace, autic je zakon - motor(dizel od 80 konja) je prava milina...![]()
nemojte vi meni protiv fiata!!!!!!![]()
![]()
Nemoj te vi meni protiv talijana!
Boriss nas hoće posvađati ovim threadom
Možda i je fulao forum, ali ovo je cafe u kojem brijemo o slobodnim temama koje ne moraju biti vezane uz mobilne komunikacije...
Ako nekog to zanima, auto-klub je prije par brojeva (broj 425, str 16.) objavio rezultate vlastitih i TUV - ADAC istraživanja o toj temi. Uglavnom najlošje su prošli Renault i Fiat. Japanci su tradicionalno najpouzdaniji.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
svejedno mi volimo talijane
Tako je!
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Osobito Fiat-a...![]()
ja baš ne volim zaljane posebno fiat, ali i renault je dosta kvarljiv...
ma dobro je reko karaman, ovaj je definitivno fulo forum...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ali nam krv odma' jače zakola...
Auti, auti...![]()
Kod nas vlada misljenje da su Njemacki auti najbolji. Medutim prema ADAC-u u prvih 10 su uglavnom Japanci, poneki francuz (Peugeot i Renault) a od Njemaca samo Mercedes i BMW. Audi, Ford, Opel i VW su ispod 10 mjesta.
i ja mislim da su njemci najbolji...
evo npr. ja imam (moja stara) ford focus 1.6 i nikad nije imo ni najmanji kvar... naravno, ako uzmemo u obzir da je u mom dvorištu več... hm... 4 godine... i da stara svaki dan ide u sloveniju na posao (u krško) btw (ne nuklearka, da nebi bilo...)
elektronika, sve je superrr
Imam i ja tj. moja stara Fiat Punto i fakat je zakon auto samo šta stvarno često rikavaju svjetla...Btw skužila sam da ih nekada treba samo dobro prodrmati da prorade, a ne stalno mijenjati žarulje.![]()
Znači stvar je u kontaktu... treba ga počistiti i malo "izvući" da žarulja bolje legne na kontakt... 3 minute posla.
al kod nekih auta je stvarno teško i komplicirano doči do žarulje...
Da stvar je u kontaktu i istina da je kod nekih modela fakat komplicirano doći do žarulja npr. u Puntu otraga dok mijenjaš, al dok se skuži princip onda je ok.
nije dobar znak ako uspiješ skužiti princip![]()
VW POLO mora u servisu skidati pol auta da i se došlo do žarulje tako da izmjena obične žarulje traje oko 2 sata! Užas! VW!Poslao: flOorKilla
al kod nekih auta je stvarno teško i komplicirano doči do žarulje...
ja ti ju zamijenim za 5 minuta!
(ali ti onda oni poslije mijenjaju far)
![]()
ma meni je punto zakon i ne bi ga mijenjao...![]()
ali promjena zarulja... tko god je smisljao sistem promjene zarulja mora da je bio na teskim drogama. Jedini bezbolni nacin(kod prednjih zarulja) je da odsarafis far, pomaknes ga i onda mijenjas. U svim ostalim slucajevima je ili puno kompliciranije(osim ako imas sitne ruke, onda je lako) ili moras odsarafljivati neke ostale dijelove auta. A sto je najbolje, od kljuca u opremi auta nisam vidio ni k, pa sada ti mijenjaj.
Provjerio sam si danas kontakt, totalno je skuren(a nemam pojma zasto)![]()
Bookmarks