Naslov threada ti je svjetski...a što se tiče mobitela kontam da se isplati uzet...to je dobar mob.
motorola v80 jeli dobar telefon (mislim ga kupiti pa da pitam prije)
Naslov threada ti je svjetski...a što se tiče mobitela kontam da se isplati uzet...to je dobar mob.
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
Ma mobitel ništa ne valja, nemoj ga uzet...![]()
Ja ti predlažem da ga ne uzimaš...istina, da je malo šminkerski, ali ima nekoliko mana...prvo je da ti se lako uništi onaj poklopac koji okrećeš i čuo sam da ima dosta ljudi s tim problema...drugo, u spremnik SMS poruka ti stane svega 20 poruka (brijem da mob nema memorije za SMS, samo ih spremaš na SIM), kao na mobitelima prije 4-5 godina...treće, ne možeš snimati video isječke, a to podražava većina današnjih mobova...i peto, ima samo 5-6mb interne memorije bez mogućnosti proširivanja, što i nije tako puno (mana gotovo većine Motorola)...
Bom Chicka WahWah
Uzmi ga samo ako ti je bitan izgled(makar se meni ni to ne svida,ali to nije vazno)
mob ima fakat premalo memorije,za te novce kupis puno bolji mob(npr. da ostanemo na motoroli,MPx200)
May the Force be with you!
MPx200 nema kameru, a nema je kod nas niti za kupiti - to mu je veliki minus. Zato je izašao MPx220 koji je skup ko sam vrag, ali je mob super...
V80 imaš u oglasniku za kojih 1500kn novi, a u dućanu oko 2000kn, možda malo više...ako patiš na izgled moba (inače nebi birao V80), moja preporuka ti je Motorola V5xx ili V6xx, Nokia 6170, te Samsung E330, E600 ili E710...
Bom Chicka WahWah
video snimalje ionako ne koristim pa mi to nije neka mana...po meni veliki minus je taj okretni poklopac koji je primjenjen kod v70 i v80 nigdje ga drugdje nisam primjetio tak da bi izbjegao taj mobitel...uzmi si v5xx ili nekog samsunga..Izvorno postao PhytoSculpt
Da MPx200 nema kameru,ali ima Windows i kosta soma i pol kuna,ali idemo offtopice jer je on pito za V80
May the Force be with you!
Onda smo se složili, najbolje da uzmeš Samsunga...imao sam E600 i mobitel ima super kameru i video, 9mb memorije, tri band...i nije skup:-)
Bom Chicka WahWah
Vidim da ima više mana nego poz. stvari, budem gledao drugi mob, inače v 80 mogu dobiti za 1699 kn na deset rata. Ekipa hvala
a napalilo me na nju to što ima bt.
Ti izaberi:-) naš prijedlog je da možda zaobiđeš V80 jer ima boljih mobitela u toj klasi i cjenovnom rangu...
Bom Chicka WahWah
a koji to danas nema bt ????????????????Izvorno postao sweet_m
Recimo svi Samsung mobiteli (osim D500 i E720), većina Siemensa itd....Izvorno postao Gunner
Bom Chicka WahWah
Sonyericsson ima taj okretni poklopac, pa vidi naIzvorno postao jdabic1
Http://sonyericsson.com
Da, stvarno...S700 ima taj princip otvaranja poklopca...jedina razlika je u tome kaj je to Sony Ericsson puno kvalitetnije odradio...
Bom Chicka WahWah
dobro, sad smo prešli u OT, o samsungu, SE, i sličnim možemo negdje drugdje. čovjek je shvatio poantu
Bookmarks