V1 ti je fotic u prosumer kategoriji,znaci između potrošačke i profesionalne.preporučam njega,jer imam iskustva iz prve ruke.u toj klasi je sigurno BEST BUY.ako ti je važniji zoom,uzmi olympusa.
Olympus C765 Ultra Zoom
Sony DSC-V1
Olympus C765 Ultra Zoom ili Sony DSC-V1?
V1 ti je fotic u prosumer kategoriji,znaci između potrošačke i profesionalne.preporučam njega,jer imam iskustva iz prve ruke.u toj klasi je sigurno BEST BUY.ako ti je važniji zoom,uzmi olympusa.
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Po meni, dobar objektiv je najbitnija stvar na foto-aparatu. Olympus C760 i C765 imaju isti objektiv. Po svim recenzijama koje sam čital i po mom osobnom iskustvu taj objektiv je odličan. Iako sve ovisi zašto i kako misliš koristiti foto-aparat. Razmisli da li će ti aparat služiti samo za tkz. obiteljske fotografije ili želiš ponekad napraviti i neku sportsku, umjetničku ...fotografiju. Možda u tebi čuči mali paparazzo pa ti je dobar teleobjektiv neophodan....
Možemo ovako da sutra, ali čim više svojih razmišljanja i namjera podijeliš s ostalima lakše ti je pomoći.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ljudi dajte malo datume pogledajte prije odgovora na teme.
U ovom slucaju mislim da je covjek vec rijesio svoju dvojbu od 12 mjeseca prosle godine!![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks