gdje mogu skinuti c65 il cx 65 emulator, i gdje se moze skinuti ovaj java MP3 player?
bas me zanima kak to sljaka i dal sljaka...
hvala unaprijed!
gdje mogu skinuti c65 il cx 65 emulator, i gdje se moze skinuti ovaj java MP3 player?
bas me zanima kak to sljaka i dal sljaka...
hvala unaprijed!
imas ih na www.siemens-mobile.com/developer samo se trebas besplatno registrirati, a imas ih i ovdje - http://www.siemensmania.com/emulatory.php
p.s. NEMOJ zaboraviti i instalirati CORE PACK jer bez toga ti nece raditi emulatori...
pozdrav i dobro nam dosao
maraschino - PTICICA
Puno ti hvala!
![]()
no frx![]()
maraschino - PTICICA
Sta je emulator ???
emulator je u biti simulator necega na racunalu. znaci ako instaliras emulator siemens s65 imati ces S65 na racunalu sa svim njegovim mogucnostima. To je ok, ako zelis isprobati mogucnosti nekog novog telefona, a ne mozes doci do njega. Zgodno je i to sto recimo mozes odmah na racunalu isprobati java midlete bez da prebacivas na stvarni mobitel i tako ustedis na vremenu...
maraschino - PTICICA
jel moze neko dati odmah link za skinuti emulator imam problema sa registracijom
HVALA
zaboravio sam najvaznije treba mi za c 65
http://www.siemensmania.com/emulatory.php
Nemoj zaboraviti skiniti core pack jer bez toga neces moci instalirati emulator
maraschino - PTICICA
hvala,ali gore si isto dao taj link
opet se moram registrirati
baš mi i nejde registracija na toj stranici![]()
skida hvala![]()
3atmr oprosti sto sam dosadan
instaliro sam emulator i tamo gdje sam instalirao,instalirao sam i core pack
i pijavio mi se na destopu ali kad otvorim kaze"no emulators are installed"
pokusaj ponovno instalirati emulator
maraschino - PTICICA
Prvo core pack pa emulator instaliraj
radi sve samo neznam nacin na koji mogu slat java aplikacije na emulator
ak zna neko nek mi kaze(makar mislim da samo ja neznam)
glavno da imas negdje te java midlete na racunalu. Npr. imas igricu Tetris. Napravis negdje na racunalu direktorij Tetris i u njega stavis Tetris.jad i Tetris.jar (i ako ima jos sto). Onda pokrenes emulator, odes na javu i odaberes tu aplikaciju...
maraschino - PTICICA
Bookmarks