daj pazi na naslov!!Izvorno postao Ifrit
ako misliš preko mreže, možes s MTVa, Jamba ih daje.. u HR mislim da nijedan operater ne nudi takvu uslugu.
jel neko zna jel se negdje mogu kupiti
A KAJ SAD TI GLEDAS�
daj pazi na naslov!!Izvorno postao Ifrit
ako misliš preko mreže, možes s MTVa, Jamba ih daje.. u HR mislim da nijedan operater ne nudi takvu uslugu.
Posto se meni neda kupovat... koji je nastavak za teme .nesto ? ... pa da ih malooo poskidam sa net-a
![]()
ili je .mft ili .mtf. nisam 100% siguran koji je od ta dva jer nemam sad gdje pogledat al znam sigurno da je jedan ot njih jer sam se prije s time bakcao dok mi mob nije podrzavao skinove. prije da je .mtf ak cemo po logici (Motorola Theme File)Izvorno postao cook22
Zar nije *.tcf?![]()
a oboje ste u pavu....mtf je tema al kompletna ona u sebi ima i potrebne fileove...dok tcf ti je samo file koji keze gdje se nalazi slike melodjia.Izvorno postao Nike181
Super ... onda mozete uskoro ocekivat i par tema na gmail-u
to je radosna vijest za ljude koji imaju BT na kompu a za nas koji imamo kabel nist..budem i ja za koji dan ak uhvatim vremena bacio nekoliko tema gore...Izvorno postao cook22
a imate i gore u Linkovima stranice na kojem ima gro tema. no, nemam ništa protiv da netko s bržom vezom baci to gore na gmail, da imamo sve na jednom mjestu!Izvorno postao jdabic1
![]()
Bookmarks