jesi formirao bateriju? tj. jesi je punio do kraja i ispraznio do kraja skroz dok ti nije crko mob........ako nisi to napravi 5-10 puta i trebala bi bit ok......ako i onda nije onda je odnesi na servis i ako imaš garanciju zahtjevaj novu bateriju...
Nije mi star ni 2 tjedna, a baterija mi je zadnja dva puta trajala manje od 10 sati...s tim da uopće nisam niti prćkao po njemu..par poruka i poziva...ne mogu vjerovat...baš sam razočaran...jel iamo ko slična isustva...hoće mi htjet dati drugu bateriju...za kaj me mogu optužit da me zajebu na srvisu...i koliko košta nova baterija uopće...jel imao ko kakva iskustva ili prijedlog![]()
jesi formirao bateriju? tj. jesi je punio do kraja i ispraznio do kraja skroz dok ti nije crko mob........ako nisi to napravi 5-10 puta i trebala bi bit ok......ako i onda nije onda je odnesi na servis i ako imaš garanciju zahtjevaj novu bateriju...
nova baterija u ram3 je oko 450 kn.
meni baterija traje pod normalno 12-15h na wm2002 neznam zasto, a na wm2003 traje 2 dana. Probaj flashat.
Ako ga nosis u servis bit ces neko vrijeme bez moba, oni ce ga testirati i vratiti kao ispravnog tako su mom frendu pa ja odustao.
Postoji opcija ako ih nazoves u servis da ti odobre flashanje moba, a da ti garancija vrijedi (ako ju imas).
ma da baterija košta 450 kn,a joj!
Ne znam kako mu se to dogodilo????
Meni traje 2 dana i pol,ovisi,inace 2 dana sigurno.
probaj ga odnijet na servis.pa ces vidit kako je s njime
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
E kaj znači flash-anje?
A koliko je sada u Zagrebu MPx200 nov???
ja sam kupio u ram3 za 1300 kn...kaj ga dugo imaš...koliko ti baterija traje?je sli li imo problema u početku?
ej napravi master reset!ugasi mob,drži plavu tipku i onda ga probaj upalit!treba te pitat dal želiš napravit master reset!i odeš na "yes"
a flashanje ti je stavljanje novih win!a instalaciju garant nemaš jel tako?
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
ista situacija i kod mene prije 2-3 mjeseca. odi u servis i reci im, meni su besplatno zamijenili (istina, čekala sam mob mjesec dana, jer su ovi u osijeku smotani)Izvorno postao Darko-zg
Isprazni bateriju do kraja, napuni ga iskljucenog i ponovno isprazni-napuni par puta. Napravi master reset (PLAVA tipka dok ga palis) ali s punom baterijom i ako ne pomogne idi na servis. Meni je pomoglo.
baš kako sam i ja reko!master reset rješava sve!ako ti on nerješi onda ga bacaj na servis!inače ako je mob novi,treba mu malo da mu baterija sjedne na mjesto,a u početku kraće traje,a nakon nekoliko punjenja ona počinje normalno raditi
meni je bilo obrnuto...prva dva puta je radio po 2 i pol dana...a druga tri puta po manje od 10h...nisma radio nikakav raset jer ak ne radi kak spada sad neće niti poslije...
hoće vjeruj mi!meni se znalo dogodit da rikne baterija tak nekad,sam ga napunim i napravim master reset i opet je ko novi!probaj ako ništa drugo,nemaš šta izgubit!ja bi prvo sve probo a onda tek na garanciju!
E ajed pogledajte pod system info stanje baterije....imate dva parametra...koliko vam pokazuje donji?Kada napunite skroz
donji je 90%stalno meni ali vidio sam da može biti i 100%!to misliš na backup jel tako!to sam negdje skonto da piše 100%ali nisam više toliko obračao pažnju na to!
Bookmarks