da, baš sam jutros čitao o tome na indexu....
nevjerovatno!
a vidi gore slike, tip je malo blicno mobitelom dok je "radila"...
![]()
AKO STE mislili da osnovnoškolci još nemaju seks na pameti, grdno ste se prevarili. U osječkim osnovnim školama već ga prakticiraju. I naplaćuju: bonovima za mobitel od 35 kuna.
"Okupljamo se kod prijatelja ako im starci nisu doma pa se igramo "fantoma" u skidanje ili ljubljene. Zanimljivije je kada ugasimo svjetla pa se svatko sa svakim mora ljubiti. Ili ja legnem na svoju curu pa se drpamo i uzdišemo "kao za pravo" - objasnio je 13-godišnji Alen za 24sata.
Isti Alen kaže kako je sada "u điru tkz. prstenjačenje, odnosno penetracija prstima u vaginu". Njegova bivša djevojka je takve "usluge" pružala za 20 kuna ili bon za mobitel od 35 kuna. Dovoljno je bilo da ju se odvede negdje u mrak.
Djeca u dobi od 11 do 14 godina s kojima je novinarka 24sata razgovarala, ne vide ništa problematično u tome jer za njih oralni seks nije seks već samo igra. "Imao sam curu s kojom sam to radio. Međusobno smo se oralno zadovoljavali, ali to je normalno, to rade svi koje poznajem" - kaže 12-godišnji Ivan. Da je tako potvrđuje i djevojka koju je dečko, zato što se nije htjela ljubiti, ostavio.
Pedagoginja osječke osnovne škole "Antun Mihanović" Marijana Mitrović kaže kako su prije par godina imali učenicu sedmog razreda koja je svojim kolegama plaćala 100 kuna ili poklanjala mobitele da je diraju. Na satu tjelesnog se presvlačila pred svima i trčala po dvorani s grudnjakom u rukama.
"Kad uočimo takvo ponašanje ili bilo kakav drugi problem, odmah reagiramo. Uvijek odmah obavještavamo roditelje i pozivamo ih na razgovor, a ako je potrebno, uključujemo i Centar za socijalni rad." - rekla je pedagogonja dodavši kako ne zna što se s djevojčicom dogodilo jer se slijedeće godine nije pojavila u školi.
Psihijatar dr. Nenad Jakušić kaže kako djeca urednog psihofizičkog razvoja u toj dobi seksualno ne eksperimentiraju, pogotovo ne za novac i kako se u ovim slučajevima radi o djeci koja su bila zlostavljana, zanemarivanja i koja nemaju izgrađene stavove o tome što je dobro, a što loše. Takvo ponašanje, objašnjava, kasnije često postane prodavanje pravih seksualnih usluga za novac.
Pa mislim dokle smo dosli!!!
To nije bilo u moje vrijeme.
da, baš sam jutros čitao o tome na indexu....
nevjerovatno!
a vidi gore slike, tip je malo blicno mobitelom dok je "radila"...
Ima slika na 24sata:
![]()
čemu plačat kad...
Znao sam da će Šile prvi ovo objaviti ! Vidio sam ga jutros kada je kupovao bonove od 35 kn :-)))
hahahahhaIzvorno postao aco
luuud lud
Ma nije to ništ čudno, kako vrijeme ide to više "ideja"! Ja u svoje doba samo sam mogao zamišljati kako se to radi.
Naše cure u osnovnoj nisu u to vrijeme ni grudi (da budem fin) imale. A danas već u šestom osnovne "kipe".
Evolucija je hebena stvar![]()
Izvorno postao aco
![]()
![]()
![]()
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
O krvavo ti jajce si lud LoooooLIzvorno postao aco
![]()
heheh,e šile ga šilji opako,a??![]()
heheh
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
nemrem vjerovat tek 12 godina i vec... e da je tog bilo kad sam ja imal 12-14god. Danas bi imao lijepe uspomene iz djetinjstva!
zakoooon ak ima koja takva u zagrebačkoj županiji koja bi dala symbian mobitel nek se javi na PM![]()
slone , pa ti njoj moraš neš dat da bi ti dala head job
nhf naravno al smjesno mi je kak si pomislio da ona tebi da + jos ti da nesto materjalno
![]()
Zadnji uredio Gruntovčan : 07-04-2005 u 22:15
Izvorno postao Šile
mislio sam na ovakvu![]()
Da joj to Sile nije ugovorio sastanak ovde preko foruma (a to sa grudnjakom,bio znak raspoznavanja)???Izvorno postao Šile
P.S.znaci za 35 kuna,vrsis dve "dopune"?![]()
P.S* Nego,mala - STA CES TI U OVOM TOPICU???![]()
s to --- ma to je neka luđakinja , nemoj se obazirat na to , neces na takvu naletit![]()
moja isprika , nisam to ni vidio![]()
a kak ove koje su na simpi..jesu li one darezljivije za bon od 50kn ipak je to 15kn vise!!a jesu lude te danasnje klinke....
Pa u tom slucaju jos kupis bon od 25 sa bankomata! Stari moj sta se sve desava...bilo je toga i prije 2 godine kad sam zavrsio osnovnjak
ali je razlika sto je sve bilo ĐABE
!
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
joj kako sam se strgao na ovo! LOOOLIzvorno postao aco
![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ja znam jednu sa kvarta koja je pusila liku za 50kn, u negdje drugom raz, ali ovo.....
...je tu Gruntovčan!Izvorno postao Gruntovčan
Il' sam krivo skužil...
Al' ovo je fakat malo i premlado i preveč opaljeno za mene...
...'ko leži ne beži...
Ne znam, ali meni ništa od toga nije smješno. Ti su klinci balavi, razmaženi, ne znaju što bi konkretno radili, lijeni i sigurno puni boleština. To treba spljuskat dok ne poplavi i ne dođe k sebi.
Gruntovčan,ti znaš kako od dvanaestgodišnjakinja dobit besplatno...Zanimljivo..Izvorno postao Gruntovčan
Pa nije baš neki problem![]()
ma daj,kontam da za simpa bonove rade više od pljuge!za 35ovo uobičajeno,sam da mi je naletit na take klinke
obečo bi njima tata i MPX200
ali samo obećo
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
Bookmarks