Zna li tko gdje u zg-u ima mjesto gdje za stari mob dobiješ otprilike koliko vrijedi i kupiš novi ili polovni. Nešto poput onog shopa na zrinjevcu, mislim. Namjeravam si nabavit motorolu razr, samo ne od 3700 kn, koliko je sad.
Zna li tko gdje u zg-u ima mjesto gdje za stari mob dobiješ otprilike koliko vrijedi i kupiš novi ili polovni. Nešto poput onog shopa na zrinjevcu, mislim. Namjeravam si nabavit motorolu razr, samo ne od 3700 kn, koliko je sad.
Life is a game,
have fun playin' it!
sumnjam da ces nesto takvo pronac,...jedino oglasnik ti preostaje.
imaš černomerec, ili trešnjavački plac![]()
čuo sam za tak neki dučan di otkupljuju stare mobitele, mislim da to postoji u ZGu , al neznam di.
to ti je onaj ducan kod zrinjevca-. zove se bobo ili tak nesto
pretpostavljam da je to tamo gdje je ona velka nokia 3310 od plastike izlozena,ajde javi kolko su ti ponudili i za koji mob ako ces ic.
ma brijem da će ti to ponudit 50% manju cijenu od realne
ma tavi ducani skidaju cjenu sam tak.
Najpametnije bi ti bilo da sadašnji sam prodaš, malo nadodaš i kupiš ono što te zanima. Ovo što si te zanima, sumnjam da bi ti se isplatilo.
Imaš takav dućan u onom velikom Konzumu na Vukovarskoj(odmah do je OMV).Otkupljivali su ti mobitele i bilokakvu dodatnu opremu.Prodaju i rabljene mobove.Neznam dali još to rade ali cijene koje ti nude su malo nerealne.![]()
Bookmarks