to je zato sto je izgleda od T-mobilea W800 brandiran i valjda kodiran. Isto kao i D750 njihov. Imaju svoje ikone i shortcutove u meniju.
Pozdrav,
evo nedavno nabavih SE w800i, kupio sam ga u t-mobile-u. E sad, kad udjem u meni telefona prve dvije ikonice su mi od t-mobile-a, pa nesto ja sebi razmisljam kad su oni uspjeli zamjeniti standardne ikone od w800 sa svojima, mozda ima neki nacin za modanje kompletno svih ikonica. trazio sam po webu i trazio i nisam nasao nista pametno ( izgleda da se to ipak nemoze ). Zanima me jel ima netko od vas ideju da li je to ikako izvedivo, jako bi volio da mi menu izgleda kao na ovoj slicici ispod
![]()
to je zato sto je izgleda od T-mobilea W800 brandiran i valjda kodiran. Isto kao i D750 njihov. Imaju svoje ikone i shortcutove u meniju.
iPhone 5s 16 GB
ali se to nemoze unbrandat????
kaje tvoj w800i brandan i kodiran bare-st
Moze al gubis onda garanciju. To napravis kod nekoga tko otkodirava mobitele
iPhone 5s 16 GB
*?%#&$, aaarrgghhh, hoces rec da to sljaka najnomalnije na nebrendanom i nekodiranom w800?? Znaci ono promjenis temu, promjene se i ikone? U medjuvremenu sam skuzio da kad idem radit update za w800 nece mi prihvatitIzvorno postao imatic
noviju verziju firmware-a, kaze da imam najnoviji ( a to nije istina) i izgleda
da je upravo to prtljanje od strane t-mobile razlog svemu.
Bas takoKad se mijenja tema sve ikone ostaju iste (ne mijenjaju se) na svakom W800. Mozes imati i obicne ikone ako ti ga netko flasha, al opet ponavljam, gubis garanciju
Sto se tice firmwarea, ovi brandirani malo kasne za obicnima pa se moras malo strpiti![]()
iPhone 5s 16 GB
budi zadovoljan ovakoIzvorno postao civicar
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
Ovo ne stoji. Postoje teme koje mjenjaju i izgled ikona (priložena slika). Na svakom W800/W550i. Ja sam to tražio i za K750, no nisam našao...Izvorno postao imatic
Zadnji uredio whiteboy : 25-02-2006 u 01:17
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ozbiljno? Imam more tema i nijednoj mi ne mijenja ikone. Budem malo pretrazio pa javimIzvorno postao whiteboy
![]()
iPhone 5s 16 GB
Ja sam ih jedno par stotina promijenio na svom mobu i jos nisam naisao na tako nesto stoga ne vjerujem da je tako nesto moguce!Izvorno postao whiteboy
![]()
pa volio bih vjerovat da se mogu izmjenit te ikonice u meniju. Ocito da postoji nacin ( mozda nije dostupan nama smrtnicima ) kad t-mobile, vip, stavljaju svoje "brand" ikonice u te menije. Po stranim forumima nisam nasao nista konkretno, osim da navodno negdje u softwareu treba promjeniti nesto ( sve je samo cisti kod, nema gui interface-a ) i da onda mozes zamjeniti ikone.
Izvorno postao civicar
Ne kazem da se ne mogu promjeniti ikone jer ocito je da se mogu ali kazem da se promjenom teme na na aparatu ne mogu promjeniti ikone.
Sad sam malo trazio na netu i mogu se promijeniti ikone samo modifikacijom firmwarea. Sa temama nisam nista nasao
iPhone 5s 16 GB
Moze link?Izvorno postao imatic
Koliko znam, ikone se mogu mijenjati preko tema zasad samo na modelima W550 i W900, na W800 ne moze.
Bookmarks