Ovo prvo najlakse ide tim programom koji si rekao avo drugo ide najlakse preko seemplayera....Izvorno postao fsreplay
Za sve one koji imaju triplets telefone(V300,V500/V525,V600) i ne mogu ovo uraditi preko skinovima:
1.Datum: Daunloudirajte program P2KAE od motomodders, instalirajte, konektirajte telefon i u meni Phone services izberite Active GPRS tekst->read from phone->opcija u sredini SPACE(HIDE DATE).
2.Operator logo: Prvo ukljucite hex 74-bit 4=1, posle stavite JUSTIFICATION na CENTER u meni telefona, posle opciju justification iskljucite u hex 4b-bit 6=0.
Ja imam V300 sa flash 58R i ovo je jedino sto je uspelo. Ima nesto na howard forums ali to sam probao i nisam uspeo.
Izvinite zato sto loso pisem hrvatski ja sa iz Makedonije!
Ovo prvo najlakse ide tim programom koji si rekao avo drugo ide najlakse preko seemplayera....Izvorno postao fsreplay
Pise li slucajno sta umjesto toga??? Sta cu pametnog dobiti ako to maknem???
Neces nist pametno dobit al me je zivcirao taj datum jer se naguzi bas na najbolji dio slike u 90% slucajeva..a i operator takodjerIzvorno postao DeMar
prazan ekran!Izvorno postao DeMar
o tome smo daaaaaavno pisali, postoje detaljnje upute kako se riješit datuma i operatora, ali i ovo je ispravan način, pa tko voli, može birat
hehe da vidite moj ekran - sa motoskinom sam čak maknuo odnosno stavio one dve kao tipke neznam kak se zovu to su valjda soft tipke il sta ugl na jednoj mi je camera na drugoj call reg i to sam totalno posvjetlio sad sse skoro cjela slika vidi . zakon!
Bookmarks