ma jel ozbiljno http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=1007![]()
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
ma jel ozbiljno http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=1007![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
A jesi ga...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Oni koji znaju gledat vide da to nisu iste slike, iako je kompozicija slike ista. Oni koji znaju čitat vide da nije ista tema. Gospodo, ne zaletavajte se bez veze.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Tako je! Šljaka imaš![]()
![]()
photoshop radi cuda
Bla, bla... koji sofisti... a ćemo već tako onda je mogao viki na Playerovu temu samo postati 'Kak su samo cool'...ma isto nje-sra drugo pakovanje...
Al ajde desi se dupla tema pa kaj sad...nije bed!
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
mozd aviki nikda nije vidio temu sa slikom koja ima istu kompozicijupa nema beda ako je tema DUPLA, mozda je viki htjeo nesto drugo . . anyway nema nikakvog razloga za svadu zbog slike
![]()
u slici su dobri svi osim one cigle na kraju!
Upravo sam to htio izkomentirati!![]()
He he ali moja tema ima više postova! Dobro priznajem nisam vidio...ali ona nokia na kraju stvarno bode
hehe, da nije mene i mog 'komentara' . . . svejedno sx1 mi je najljepsi tuPoslao: viki2win
He he ali moja tema ima više postova!
Jako sam subjektivan (ipak je Siemens - Siemens) ali neko vrijeme sam bio zagrijan za P800 ali kad sam ga vidio nekako sam se ohladio (prevelik je)...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
ali p800 ima visinu ko s35!
Siemens SX1 mi je najbolji na slici
Ako si gladan pojedi nesto
Znam ali nekako mi je preglomazan...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
a sta su onda ovi drugi, pa sx je relativno mali!
Evo jedna nova fotka u srebrnom izdanju
Zadnja informacija je da će se pojaviti u 8 mjesecu i da će koštati 600 evra...
Ma meni nisu toliko bitne dimenzije nije losa ni 3650 pogotovu sto na nju mogu MMC kartice,a inace volim teske telefone da ih mogu osjetit u ruci.
S55 bi najradje jer je najbolji... :-)
zapravo siemensa u svakom slucaju, odnosno sx1...
ali ne svida mi se na 3650 sto moras vadit bateriju da bi stavio mmcPoslao: nimda
Ma meni nisu toliko bitne dimenzije nije losa ni 3650 pogotovu sto na nju mogu MMC kartice,a inace volim teske telefone da ih mogu osjetit u ruci.
pa neces mjenjat mmc 5 puta dnevno!!!!!
svejedno ne svida mi se sistem, meni cool kao na sl45
Onaj novi SE beba ne znam kako se zove Z1010 mislim je fin i ima vratasca za MMC
bas je beba, mozda od slona
Bookmarks