Kako poslati MMS poruke na navedenom mobitelu. Postavke sam skinuo sa VIP-a i aktivirao sam uslugu. Kada hoću poslati MMS poruku uvijek umjesto da mi je pošalje spremi je u izlazne stavke.HELP!!
Kako poslati MMS poruke na navedenom mobitelu. Postavke sam skinuo sa VIP-a i aktivirao sam uslugu. Kada hoću poslati MMS poruku uvijek umjesto da mi je pošalje spremi je u izlazne stavke.HELP!!
koliko se ja kužim,sve idu iz izlaznog spremnika(meni zna pisati :čeka na slanje,ponovno slanje i tak valjda ovisi o mreži)Dečki koji znaju će ti bolje objasnit)
![]()
pa prije slanja spremi se u izlazne stavke, kad to napravi pokrece GPRS i salje poruku.
probaj isključiti i uključiti telefon, pa onda pošalji
dobar grah daleko se čuje
Koliko je vremena prošlo od aktivacije MMS usluge do pokušaja slanja? Trebao bi nakon aktivacije na kratko isključiti mob, pa prvu poruku poslati tek za sat-dva.
aktivacija na vipu je trenutna u 99% slučajeva. neki puta treba do 30 min ali vrlo rijetko.Izvorno postao frish-KI
Ok budem probao ovo kaj ste mi predložili pa vam javim
ja kad sam na 3220 aktivirao MMS samo sam isljucio i ukljucio mobitel i sve je stimalo
@ Skyward kod nokija je normalno da sprema MMSove u spremnik za slanje pa tek onda iz njega šalje. Ako ti je ostalo MMSova u tom spremniku onda ih izbriši jer će ti se svi poslati kad budu mogli. Provjeravaj stanje na računu prije i poslje slanja, ako ti je naplačeno 1,83 znaći da je poslano.
Bookmarks