U sklopu božićne promocije od 19.11-31.12 SZM tarife u pola cijene!
Uz potpisivanje na 24mj naravno ali kod produljenja ugovora promocija se nastavlja.
Printable View
U sklopu božićne promocije od 19.11-31.12 SZM tarife u pola cijene!
Uz potpisivanje na 24mj naravno ali kod produljenja ugovora promocija se nastavlja.
nabijem ih. isiče mi ugovor tek u 10om mjesecu nagodinu. opet imaju politiku "ko vas jebe" pretplatnici.
Gdje je informacija?
Hvala lijepo
to je super?
125kn mjesečno = 500Min, 200SMS, 1gB?
tarife vrijedi za iphone 4?
Uzmeš onda tarifu 600, plaćaš 300 + uspostave. I uzmeđ mob za DŽabe (Desire za 9kn).
Ne znam koliko trošiš; i da li ti je u toj tarifi 250 dovoljno svega uključenog, ...
Naravno da da. Samo provjeri da nisi za T-mobile vezan ugovorom.
http://www.vipnet.hr/privatni-pretpl.../ostale-usluge
nemam vezan ugovorom
ništa u vipnet.hr
samo mobilni internet pola naknada zauvjek
http://www.vipnet.hr/privatni-pretpl...motivna-ponuda
5gb po 100kn mjesečno je isto super, ali ne trebam
ma j***m im majku bezobraznu i njima i njihovom potpisivanju novog ugovora. Mi ostali pretplatnici ćemo se po običaju napušit one stvari.
klasika..neka nama samo dopuste prebacivanje na te tarife bez pogodnosti kupnje mobitela i gotovo.
napokon u webu
http://www.vipnet.hr/privatni-pretpl...platu-zauvijek
Ja sam impresioniran
Ali to i nije neka novost. Vip uvijek ima akciju za prijenos broja i produženje ugovora. Problem u VIPu su stari korisnici koji ne dobiju ništa novo.
ne znam, Ja cu biti novi vip korisnik, sam bio T-Mobila po 6 godina (simpa I dva godina itarifa), i ne sam dobio novi akcije.
Pročitao sam (neće napraviti istu grešku kao i kod T-Mobile) da i ona kaže,"Produljenje ugovora", to nisu klijent-stara?
ja prije 2mj otisao sa pretplate na bonove,zbog hocu sms+, e sad me ovo opet dovodi u napast.. Ideja je stvarno za pohvalu,i mislim da ce dosta korisnika vratit/dobit..
Ja sam pak izgleda naprivio najbolju stvar. 14.11. sam dao zahtjev za prebacuvanjem broja iz tele2 u vip i ušao u akciju 1200kn tokom 24 mjeseca, al sam potpisao ugovor samo na 3 mjeseca bez kupnje novog uređaja. Jučer sam saznao za ovih 50% i htio sam potpisati na 24 mjeseca al me tip odbio i rekao da moram pričekati prvi račun i da tek onda mogu promijeniti tarifu i kupiti uređaj i potpisati novi ugovor. Al da to nebude toliko loše ide me slijedeće. Dobivam i dalje 1200kn iliti 50kn plaćenih računa van pretplate i 50% na samu tarifu :D
Tako su mi rekla dvojica prodavača u VIP centru. Fora zar ne. Jedino što me hebe je spoznaja da npr. ako uzmem tarifu 150, plaćam 75kn + 10 za radijsku frekvenciju i onda dolaze jebena uspostava poziva za koju me opet zaboli ako me pokriva ova prva akcija od 1200kn. Al mislim, stravno je TELE2 najpošteniji. Jedino što me zahebavaju sa signalom kod kuće(tele/tmobile) pa sam primoran na VIP. Valjda se neću tući po glavi zbog prijelaza u VIP. Druženje počinje od 24.11.
istu stvar sam i ja napravio. Jedini je problem šta si primoran uzet nekakav mob ako želiš 1200kna kroz 24 mjeseca i 50% popusta zauvijek. Zajebali su se malo jer su im se dvi akcije poklopile u 10 dana. ovo 1200kna ističe 31.11 pa požurite ko misli.
Uspostava poziva ulazi u ovih 50kn popusta ali zato ćeš radijsku frekvenciju morat sam plaćat. Dakle račun svaki mjesec 85kna ;)
Jupiiiiii!!! Onda sigurno uzimam Sve za mene 150 i desire :D Zapravo to sam već rezervirao :D
meni je tak super na prepaidu,hocu sms+,saljem sms-e ko mutav a racun isti :D
zanimaju me cijene iphonea,ako budu bas ono,ok,onda opet idem na pretplatu..mislim.. :)
Zvao sam SZK i potvrdili su ovo što je Smartguy napisao. Bonus od 50kn mjesečno pokriva i uspostavu poziva. Dakle, nema šanse da mi račun koji ću plaćati bude veći od 85kn. Super je taj VIP :D
cerkaj malo,uzmes tarifu npr150 plavas je 75.plis frek i i 0.25 pozivi,
iomam broj u t mobu isteko ugovor odo sztra odmah prebacitiii broj
pa to je odlicnoo
znaci dobijem 24 mjeseca po 50 kuna,i tarifa 150 of 50% je 100 kuna mjeswecno maximalnooo,dali je netko vec korisiti tako