Jel mogu kako sa k800i uc u drugi mobitel da ne udem preko bluetootha ili da ne treba dopustenje od drugog mobitela?
Printable View
Jel mogu kako sa k800i uc u drugi mobitel da ne udem preko bluetootha ili da ne treba dopustenje od drugog mobitela?
probaj sa infra crvenim, bit ćeš neprimjetan ;D;D
bez bluetootha teško da će ići..
nije moguce, moglo se prije sa starim modelima, sada vise ne
a kak bi ti ako ne preko blututa :wstupid: :ban:
za dopustenje
drugog moba trebas otic na bluetooth->moj uređaji-> neki mob->opcije->dopustiti vezu->dopustiti uvijek
tak ces se moc spojit bez da onaj kog zajebavas skuzi,al blutut mu mora bit ukljucen
EDiT : trebat ce ti ovaj program
A koja je treća varijanta? Sa IR ionako imaš vrlo limitirane mogućnosi, taman da ti to i proradi - a to bi zahtjevalo da ti "žrtva" ostavi mobitel nepomičan (radi IR zrake koja mora biti na 2 metra ili čak manje, bez prepreka, točno usmjerena). Dakle ili tipkaš po tuđem mobu, ili ga on (ona) spoji na PC nekim načinom pa mu pristupiš preko PC-a, ili sa izvjesnim bluetooth programima uletiš unutra.
To vrijedi samo za SE ili može upasti i u Nokiju npr.?
Koliko znam, Nokia pita Želite li primiti info s XXX mobitela (uređaja)?
Bez pristanka vlasnika mislim da nije moguće.
ne moze,sad cu ti ja objasnit kak ja to radim :)
malo OT al ... :p
1. nadem zrtvu
2. trazim mob (kao : kak zakon mob imas daj da vidim)
3. onda dodam svoj mob u ''moji urđaji'' na zrtvinom mobu i stavim da meni uvijek dopusti vezu (kad to namjestis zrtva nece znat da mu/joj prpas po mobu jer mob ce dopustit vezu bez obavijesti)
4. nadam se da ce ostavit ukljucen blutut pod satom
5. sa gore navedenim programom skeniram...
6. upadam u mob
7. pojacam zvuk do kraja i pokrenem mp3 player
8. u razredu je tisina i odjenom nesta zasvira
9. zrtva kaze ''profesorice neda se ugasit'' i zrtva odma vadi bateriju jer zbunjen/a ne zna sta ce,staje mobu
10. profa dolazi do zrtve
11. sami zamislite kraj hahahahahhahaha
A bas su zrtve. :D
Dobra fora, sad znam sto cu radit na satu. :P
ludaraaaaaaaaa kod mene u razredu 2 SE 750ka i w850ka sad cu ih kajlat.. ahahahah
jos ga lik onak pazi i sve jos sve folije cuva od njega a neki moron pa kad mu upalim player eeeee a pod matkom profa luda kad cuje mob :D:D:D
Ne mogu vjerovat, ali jedva cekam skolu sutra. :D
može se ali treba program zove se BT INFO ima ga na dotsisu i ima odličnih mogućnosti samo na drugom mobu trebaš upriti kod i opciju uvjek dopustiti (to je sa SE mobitelima a na njih prog i najboolje djeluje)
da vidiš šta sve moože SE od čitanja poruka do gašenja moba pozivanja brojeva pisanja poruka na ekranu koje on nemože maknit........
sa HPipaq, sam bez problema mogo skidat fajle iz svih mobova. naravno uz poštovanje prethodne procedure koja je gore opisana.
Haha ja sam jucer na satu usa sa bf info u frendov mob i stavia da mu pocne zvonit pa mu ga profa zapljenila i onda san njoj da zvoni pa nije znala ugasit haha
@ .andro. & Most Wanted: znam da se zezate, ali mi se činilo da ZlaKrcma mozda nece shvatit nego ce probat (desilo se nešto slično jednom, no offence anyone).
Imam ja nekih par aplikacija , u Javi, koje su radile takve stvari preko BTa. Mada mislim da na novim mobovima neće ići. Ali ako ti se da zezat s tim - probaj :)
a je se moze tako potajno upast s tim bluetooth hack?
ja vec imam taj program dosta al tek sam prošli tjedan počeo zajebavat sa tim programom u školi
kao dodem daj mob da si nesto pošaljem stavim da je mom mobu pristup uvijek dozvoljen i lijepo ne trebam ni dozvolu da mu uđem u mob
a jednom iz razreda sam napravio master reset cijelog moba
bilo bi fora da netreba pristup pa profesuru ako mu je BT uključen pustiš neku mjuzu a on nezna ugasit :lol: :lol: :lol: :lol: :lmao: :lmao: