Navigon Europe v4.7.0 Full - Android
With NAVIGON you can transform your Android smartphone into a fully functional mobile navigation system with on-board maps, which entails no data transfer or roaming charges for map display, route calculation, etc. Thanks to a faithful adaptation of the menu functions, the app fits in seamlessly with the Android operating concept.
*** Features and range of functions ***
+ Google Street View - destination preview (where available)
+ Lane assistant / Active Lane assistant (requires android 2.2 or higher)
+ Bluetooth support (requires android 2.2 or higher)
+ NAVION Latest Map Guarantee (new customers receive the most up-to-date map when purchasing the app)
+ Google Local Search
+ Safety Cameras (permanently installed cameras)
+ Reality View Pro
+ Speed Assistant
+ NAVIGON Reality Scanner
+ NAVIGON MyRoutes
+ Text-to-Speech and precise spoken announcements
+ Different English accents
+ Extended Pedestrian Navigation
+ Destination entry with coordinates
+ 2D and 3D map displays
+ Last Mile - can save automatically your car's position and switches to pedestrian- resp.public transport mode* for walking of the last mile. *Public transport mode is available only when in-app Urban guidance has been purchased
+ NAVTEQ map material for 44 countries of Europe
NEW: Enhance your system with in-app packages
+ Urban Guidance navigate in many European urban areas using public transport**
+ Panorama View 3D
+ NAVIGON FreshMaps XL
+ NAVIGON cockpit
+ TrafficLive
+ The Michelin restaurant and hotel guide
+ The Michelin green guide
+ ADAC camping guide (German language only)
+ POI all-in-one (extra POI package)
+ Mobile Alert Live - a new MOBILE danger zone service
+ NAVIGON LPG and Bio-Diesel filling stations
Note:
- Positioning your smartphone correctly in the vehicle is very important to ensure optimal GPS reception and for your own safety Ensure that this is always positioned outside of the range of the airbags
- NAVIGON is an on-board solution. This means that all map material, voice announcements and system files are saved on the telephone. Therefore no charges or waiting time for data transfer are incurred.
- The Europe version requires approx. 2GB of free memory. Please ensure you have sufficient available mass-storage space (SD card). The map material must be downloaded after installing the app via wireless Internet on the smartphone. Please ensure a reliable and safe connection is available.
- On first startup a short data connection (ca. 25kB) is required to register your product .
Instalacija:
1. Deinstaliraj sve prethodne verzije Navigon-a
2. Instaliraj .APK
3. Pokreni NAVIGON (WiFi - ON, GPS - ON)
4. Potvrdi "skidanje" instalacijske procedure preko WiFi-a
5. Nakon što krene postupak , treba čekati cca 20 minuta ...
6. Potvrdi sve što pita ...
7. Izaberi karte po želji
8. Nakon instalacije tražit će restart aplikacije
9. Izaći van iz prostorije i pokrenuti program
.. Aplikacija mora u 10-15 tak sekundi "pronaći" GPS (zavisi od uređaja) ...
*** Probano na HTC Flyer Tablet PC , radi odlično ! Uređaj ne mora biti Rootan ... Ne treba Lucky Patcher ...Nema potrebe za podešavanjem rezolucije ***
Navigon for android - YouTube
...
Re: Navigon Europe v4.7.0 Full - Android
Da ali stalno mi javi pogreska veze pokusajte kasnije
Sve to imam :(.
Nego juče sam malo probavao i unio sam od naplatnih kućica Ivanja Reka do Arena centra da me navodi, čisto za probu da vidim da li radi.I radi navigacija ko zmaj kao i glasovna navigacija na hrvatskom.E sad po meni , ako mi je nakon downloada izabranih karata rekao da je greška i da pokušam ponovo i to mi sad stalno javlja tako da ne mogu ni vidjet koje karte imam, meni su se te karte ipak nekako instalirale jer očito navigacija radi.
Navigon Europe v4.7.1 Android
Jel ovo offline navigacija koja ide preko gpsa ili i vuce s neta promet??
Ok hvala! Bas sam je instalirao danas, pa cemo vidjeti kakva je...
Glasovno navođenje na hrvatskom jeziku
Primjetio sam da nitko još nije riješio problem oko glasovne navigacije na hrvatskom jeziku ili mi je možda promaklo? :spavanje:
I ja bi volio imati navođenje na hrvatskom, ali nažalost kako na mobu (HTC Desire X) imam njemački, engleski, francuski i nizozemski jezik, vidim da je prema ovome ispod to uzalud. Jedino rješenje vidim u izmjeni software-a i instalirati hrvatski jezik. :hrv:
Evo odgovora: The navigation software language
How can I select the navigation software language?
The navigation software uses the same language as the Android device. So, to change the language of the navigation software, please change the language in the device's settings.
Glasovno navođenje na hrvatskom jeziku
= Citat =:
Izvorno postao
walter66
Nisam se s time previše opterećivao jer moj jedan i drugi HTC odmah sve pišu i govore na HR ...
Mislim da je isti postupak moguće napraviti i na Android_u , samo ima nešto malo razlike , treba se pozabavit s time . :D
Tvoji HTC-i pišu i govore hrvatski jer imaš naštelano na hrvatski jezik, a kojeg ja nemam! Ajde probaj prebaciti svoj HTC na drugi jezik pa vidi što će se dogoditi sa Navigonom??!! O tome govorim.
Ubacio sam te fajlove u navigaciju, ali ni "H" od hrvatskog jezika. Na koji god jezik prebacim mob, nakon toga na taj se jezik automatski prebaci i Navigon, i menu i govorna navigacija...
Tak da..... moramo čekati dok neki pametnjaković to riješi ili ovi iz Navigona da naprave kak je i u drugim navigacijama.
Jer, zasad je Navigon izgleda vezan za IMEI!
Tko ima rješenje za to??