Nisam imao mobitel pri ruci pa nisam mogao odgovorit odmah
Ovako,provjerio sam ponovo,i mislim da što se tiče registracije da je sve u redu,,moja mala pogreška jer ne radi se o MAC adresi,več o IMEI broju,no IMEI koji je napisan u Navigon/version html datoteci nije IMEI mobitela.
Što opet ne znači da server na zatraži podatke kod downloada i da ne ostaju nikakvi tragovi.Jednostavno,IMEI u registraciji i IMEI koji MOŽDA mobitel ostavlja na serveru nije isti,i vrlo lako znaju da se radi o piratu.
Ako sam vas malo uznemirio,duboko se izvinjavam
evo datoteke
Code:<config><software><version>4.7.1</version><build/><brand>NAVIGON_EU</brand><platform>MN7_ANDROID_SELECT</platform><productprefix>AS</productprefix><copyright>Navigon AG, Copyright (C) 2011</copyright><imei>xxx15D3C9BAF</imei><id>xxx15D3C9BAF</id><productid>xxxEHDQTYQ3GVGS6KDRHDKW4TSEAAHCUQA1KJ1D</productid></software></config>
Hm. Taj file sam ja već bio otvorio, ali nisam pridavao važnost imei broju jer se ne poklapa sa imeom moba. Tvoj imei xxx15D3C9BAF je potpuno drugačiji nego kod mene! Ako su točni brojevi koje si napisao, naravno. Bez iksića!
A ako želite provjeriti imei na mobu, utipkajte: *#06#
I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.
Nebih tome pridavao nikakvu važnost ! Aplikacija je "sređena" , to je radio netko
pametniji od nas i šteta je "razbijati" glavu , i onako smo odlutali iz Teme ...
![]()
Dali se registracija veže za IMEI ili e-mail uopće nije važno bitno je da radi kako
treba , kome neće postoje druge poput iGO , Sygic , Mireo (kupljene ili ne kupljene)
bitno je da se "navigira" pa makar i ovako na mobitelu , iako ja to držim na uređaju
kao Games , i nije u biti uopće ozbiljna navigacija ...
![]()
![]()
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Evo dosta dobro odrađeno glasovno navođenje od Navigona:
https://play.google.com/store/apps/d...5kZHJpdmUiXQ..
Bookmarks