evo jučer dobio S+, bio sedmi na listi rezervacija u t-korneru u Garden mallu, kaže lik da je došao samo jedan ali su ostali uzeli iphone 3gs, prvi dojmovi odlični!
Printable View
evo jučer dobio S+, bio sedmi na listi rezervacija u t-korneru u Garden mallu, kaže lik da je došao samo jedan ali su ostali uzeli iphone 3gs, prvi dojmovi odlični!
O danas se može rezervirati i online! :)
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-00...n=&sort=&sve=1
Jel samo ja ne kuzim, ili se ne prihvaca oib kao unesen pri rezervaciji
Meni isto nece prihvatit oib.Sad pošto piše da se smije rezervirat samo jednom na jedan oib, da mi nisu mozda vec rezervirali mobilni uređaj u t-comu posto sam se tamo predbiježio, no nisam im u t-mobilu dao nikakve podatke (oib) samo ime i prezime.
ako tko sazna u cemu je stvar neka napise
Probaj browser promijeniti, možda neka skripta zeza
Uspio
Meni dolje kad kliknem pošalji napiše molimo, popunite obvezna polja a sve sam popunio i dalje od toga ne ide......
U firefoxu radi :)
ja bez problema narucio, koristim firefox....
poslao sam im i jos jedan mail i ovo me malo razveselilo...
"promotivna pogodnost 50% popusta na iznos mjesečne naknade prilikom prijenosa broja iz druge mreže se produžuje do 31.03.2012. godine"
dakle,navalite :D
lol? za SVE korisnike sigurno nece doci, potraznja je ogromna. Samo se nadam da dode barem za sve one koji su online rezervirali (nadam se da nisu svi i da lista cekanja nije prevelika). Uglavnom, tko ce sutra ici po t-centrima, javite update pls. Dal je netko uspio dobiti, kolko ih doslo u svaki centar i sl. =D
ja sam zvala jutros i nakon 25 min sam dobila vezu i ženska mi je rekla da je došlo par komada i da je sve to otišlo.............ak' imaš vezu dobiješ ga, ak' ne zna se................žalosno!!!!!!!!!!i opet sam ostala bez moba....čekam ga već 1,5 mjesec...........i tko zna da li ću ga uspjeti uhvatiti..........
Komotno za dat u novine...
ja sam svoj rezervirao u 2 centra prije 10 dana. iz prvog me zvali u prošli ponedjeljak i tamo sve dogovorio, iz drugog danas. znači, dolaze, samo se zapišite i nema problema. u srijedu će biti završeno prebacivanje i onda ga kupim
Stvarno mi onda nije jasna ta lista čekanja, kako netko tko je puno kasnije naručio mobitel može ga dobiti prije od nekoga tko čeka već skoro 2 mjeseca?
Pa mislim da je covjek upravo odgovorio. Ovisi od centra do centra, tj. mislim da ne postoji neka univerzalna t-mobile lista. Ja sam ga bio rezervirao u svakom t-mobile centru u ZG (Iblerov, Cvjetni, Savska, Vukovarska, ne nznam kolko ih jos ima), i na kraju kupio preko moj.t-mobile.hr na produzenje.
Doduse, jos me nitko nije zvao ni iz jednog centra, a u svima sam bio prije vise od 10 dana.
]ja sam svoj rezervirao u 2 centra prije 10 dana. iz prvog me zvali u prošli ponedjeljak i tamo sve dogovorio, iz drugog danas. znači, dolaze, samo se zapišite i nema problema. u srijedu će biti završeno prebacivanje i onda ga kupim
gdje to? ja sam zapisana već mjesec i pol i nitko me nije zvao?
Na koju foru si rezervirao u dva centra, kad u online predbiljezbi jasno pise da je ce samo prva prijava istim imenom i oibom biti valjana. Ne moze se vise puta, u razlicitim centrima
Možeš ako odeš osobno u t-centar i kažeš da želiš rezervirati...
ja sam išla u isti T-centar ujutro i naveće.Ujutro su mi rekli da mob nije dolazio,a naveće mi je rečeno da su došla par komada i da su već otišla...............ljudi o čemu mi pričamo.......ili su totalno neinformirani ili rade budale od nas......ja to više ne kontam......
pa vjerovatno ih ne dostavljaju ujutro, u toku dana im je doslo par komada i to je odmah otislo onima koji su rezervirali
pa vjerovatno ih ne dostavljaju ujutro, u toku dana im je doslo par komada i to je odmah otislo onima koji su rezervirali
Mislila sam u jutarnjoj smjeni. To je bilo oko 11, a kasnije sam išla oko 4......
evo još jednom: osobno sam došao u prvi T centar, rezervirao. u međuvremenu otišao u drugi, pitao, kaže nema, možete rezervirati. sutra me zove ženska i kaže da ih više nema i da najvjerojatnije neće dolaziti. nudi iphone3. sjetim se da mi susjed tamo radi i njega aktiviram. čovjek kaže da nitko nema uvid u središnje skladište, ali će pitati šefa da vidi što može učiniti. nakon 2 dana se javlja da ima informaciju da će doći i da rješim pretplatu u tele2. nakon još 2 dana mob stiže, ja prebacivam pretplatu i sutra idem po njega. jučer me zovu iz drugog centra i kažu da je stigao, ja se zahvaljujem i kažem da je sve rješeno u prvom centru.
ljudi koji rade u t centrima nemaju informacije i najbolje bi bilo da ih uopće ne daju jer to što kažu nije mjerodavno. nisu oni krivi. kojim ključem ih šalju u koji centar i po kojom shemi ih daju ljudima na listi, neznam. vjerojatno prvo igra veza ako nekog znaš, drugo: šarm, treće: ozbiljan nastup,... veća je prednost manji grad, nego zagreb. tamo uvijek nekog znaš ili tebe znaju. sretno u čekanju!
Da, svi koji ga zele, u prvom mjesecu bude ga bilo. Takvu politiku vode vec par godina, pred kraj za bozic/novu se rjesavaju starih uredaja koje nisu prodali, a ove godine je takvih puno. Barem trecina onih koji zele s+ sad ce kupiti nesto drugo, pa ce nakon nove biti za sve.
Kažu da ipak od mobitela ništa, nove zalihe su već unaprijed rasprodane putem rezervacija :(
Evo i mog odgovora:
Svjesni Vašeg mišljenja i viđenja situacije, iskreno žalimo zbog prethodno opisane situacije u vezi dostupnosti spomenutog modela mobilnog uređaja u T-Mobile ponudi, međutim, nakon navedenih provjera i zaključaka koji su proizašli iz istih, nismo u mogućnosti udovoljiti Vašem zahtjevu.Slijedom navedenog, ljubazno Vas molimo za Vaše cijenjeno strpljenje i razumijevanje, a budući da ste Samsung Galaxy S+ uređaja rezervirali, kada isti postane dostupan u prodajnom mjestu, biti ćete kontaktirati od strane prodajnog mjesta.
zanimljivo i ništa što nisam mogla i sama očekivati od njih................
drZagorec, kaj ima mobitela u tcentru u zaboku trenutno? Kad sam bio u prolasku neki dan, usput sam se predbiljezio u poslovnicim, rekli da ce me zvat dok dodje...
javili su mi da je s+ došao i uređaji su dostupni možeš se obratiti u najbliži T-Centar :)
A ja sam ostavila malu bebu doma i uputila se po zaledenoj cesti 35 km do T-centra da bi mi rekli da uredaji nisu dolazili, da ne zna kad ce doci, a nije mi htjela napraviti ni zahtjev za prijenos broja.
:-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((((((
Sram ih može biti kako vozaju ljude, prvo kažu da pogodnost za prijenos broja traje do 31.3.2012. da nakon toga kažu da je to bio nesporazum i da traje do 31.12.2011. , sramota!!!
evo da vam ispričam svoju priču:
Ukratko zabilježila sam se prije mjesec i pol.....zvala sam ih svaki dan, obilazila t-centre i bila dosadna......jućer sam dobila informaciju na fb da su stigli uređaji i otišla u t-com i naravno nije bio ni jedan za mene....obišla opet sve centre jer sam se zabiljezila u muževo i svoje ime on line i na svoje još u jednom centru.....zeni koja tamo radi sve objasnila jer me nisu htjeli zapisati i odbili me 3 puta....obećala mi je da ce me zvat ako dođe sutradan....tako je i bilo,a da priznam nisam se nadala jer su me toliko puta otpilili.....danas me nazvala i rekla mi da dođem....na svoje oči sam se uvjerila da muljaju.....za mene je bio jedan, a pokraj nas je zenska drugoj rekla da nije došao ni jedan............malo glupo.....i tako sam potpisala za prijenos broja........sad cekam da me zovu da idem po njega NAPOKON...........svima sretno
mah oni samo muljaju sto se tice toga.
kad sam ja trazio svoj, dosao sam jedan dan i rekli da ce za par dana doci 3 komad. dosao sam za par dana i covijek A mi je rekao da ih nema. da bi taj isti covijek par dana kasnije rekao da da su tad dosla 3 komada koji su odma bili prodani... muljaju sami sebe...
i dali se zna kakvo je stanje na današnji dan sa tim mobitelima i ja sam u narudžbenici.
Ja sam išao pitati u T-centar koji sam na listi pa nisu znali kako doći do te liste, htio sam samo provjeriti dali je moja rezervacija pravovaljana pa nisu ni to znali kako vidjeti :klanja: :klanja: :klanja:
Meni su danas rekli da se nezna točan broj mobitela niti kad će dolaziti jer je glavno skladište zatvoreno zbog inventure...
Neznam zasto T-mobile stvara toliku drama oko ovog mobitela, ja mislim da je to visedo njih nego do Samsunga Hrvatska i uvoznika, osim toga svi vi koji zelite ovaj mob. zato nepotrazite alternativu kao ja i odete do prvog Tele2 prodajnog mjesta, Galaxy S+ kod njih u slobodnoj prodaji dodje samo 2 495 kn i imaju ga na bacanje :)
samo? :D
ja sam ga u t mobileu uzeo za 600 ;)
vjerojatno ga zato i imaju na bacanje...
Ja sam se zapisao početkom 11.mjeseca i još ništa.
Pisao u tmobile i žalio se više puta ... svi mi si to možemo o rog objesiti jer njih tak boli ona stvar za sve.
Špranca odgovora im je ista svima kako i vidim.
Svatko ko radi u tmobilu se čudi ko pura dreku kad ga pitaš za mobitel.... da, da javiti ćemo vam se (ali na sveto nigdarjevo)
Zvala me danas gospoda u vezi moje online rezervacije, mogao sam uzet al cekam SII bijeli :P
Jedan detalj, rekla mi teta da oni koji rjesavaju te online narudzbe i t-centri imaju zasebna skladista, tj centri valjda dobe jednu kolicinu a ovi za online drugu...
I izgleda da stigla posiljka Samsungi pa, ljudi, grebite, dok jos ima, ako ima :D
da, da stiglo je 1000 komada a sad ćemo vidjeti da li ce se javiti
znaci dosli su napokon, ja sam za sina narucio u zaboku prije mjesec dana, dosao prosli tjedan te pokazala mi je da sam 3 na listi cekanja kod njih, valjda cu ga onda sad dobiti.Dal ima netko da je iz zaboka a da su ga zvali da pokupi mob
Mislim sad kroz sat vremena otić do t-mobilea u Varaždinu pogledat dal su stvarno stigli pa javim dal ih ima. Nadam se da ih ima s obzirom da čekam već neko vrijeme i predbilježio sam se.
Koji su to lopovi...
Ja sam prije 1h bio ovdje u tcentru i rekli su mi da nema nijednog galaxy + za kupiti,niti se moze rezervirati.Na pitanje kad će se moći,rekli su da vjerovatno ga više nikad neće dobivati i da uzmem iphone :rolleyes1::rolleyes1::rolleyes1:
Sad sam zvao t-mobile sluzbu za korisnike i kaze mi da ih nema nigdje, te da mogu samo rezervirat, rezerviro sam prosli tjedan, kako citam komentare nece ta lista do mene biti jos bar mjesec dva. Nek neko javi ako ga je kupio ili dobio neku informaciju ... Hvala
Upravo sam se vratio iz t-mobilea (Varaždin) i opet ista priča, nema ničeg, samo HTC.
Rekla mi je da se predbilježim, kaj sam već napravio i onda mi ponudila galaxy mini -.-, jao!
Evo update od sefa jedne poslovnice t-centra..
Dakle, roba dolazi slijedeci tjedan, zadnji put je dosla 28.12, stvar je u tome da ocito ima puno rezervacija, pa je tesko doc do uredaja...
A sad koliko se ispostiva lista po centrima, kolko ko uzme svom poznaniku preko reda i tako to...
Jel se zna koji dan sljedeci tjedan ... Jel ja sam bio 30.12 po mobitel i taman sam usao u poslovnicu u Zagrebackoj dubravi i djelatnik je stavio naljepnicu da je uredaj u dolasku .. Znaci planuo je u 2 dana .. Ako ikako moze se saznat datum da se ide odma po taj mobitel ..
Već dugo pratim ovaj forum pošto sam se i sama odlučila uzeti ovaj mobitel. Nisam se nigdje za njega predbilježila. Prošli tjedan dolazim u t-centar kupiti bratu mobitel i tako pitam imaju li Samsung Galaxy s+. Gospođa koja tamo radi rekla mi je da pričekam, otišla je iza u kancelariju i vratila se s uređajem u rukama. Rekla je da će mi progledat kroz prste, iako možda ne bi smjela (pretpostavljam da je uređaj bio nekom namijenjen). Inače, frendica se zabilježila 6.12. Trebam li reć da je još uvijek nisu zvali ...
Ko dobi informacije o pošiljci ili stanju na skaldistu neka napise .. Hvala
Koji su tu manipulatori. Zar je problem naručiti nekoliko tisuća komada uređaja koji se prodaje kao lud. Prodaje se dobro zato što ima idealnu kombinaciju mogućnosti i cijene. Što razmtrate kao alternativu ovom uređaju? Ne da mi se čekati ovaj uređaj.
Ja sam imao jako puno srece izgleda...
Rezervirao ga 27.12. , zvali me 30.12. da ima uredjaja i da ce mi poslati postom, 3.1. stigao na kucnu adresu!
Nego vidim da postoji mogucnost za i9000 da se upgrade-a na ICS, ima neko informacija kad ce bit portova za i9001?
Totalno nije fer, al valjda ćemo i mi ostali imat sreće.
Ako ništa drugo ovo je znak da ih još ima i da će ih vjerojatno bit samo što nitko nema pojma i uglavnom seru u t-mobileu -.-
evo ja sam od jućer napokon vlasnica s+..........čekala sam ga otkako su ga pustili u prodaju...zvala sam službu za korisnike,obilazila t-centre,pisala pritužbe i .............koma a što da kažem...al' evo mi ga u rukama..........mogli su mi ga i pokloniti s obzirom na trud uložen..........:retardlol:
Jučer sam bila u Tcentru, na pitanje kada dolazi S+ naravno OPET nije bilo odgovora, čak niti otprilike da znaju kada bi mobitel trebao doći u centar, yeah right... ali barem što se mog centra tiče rečeno je djelatnicima da će sve online narudžbe biti isporučene, samo da je pitanje vrijeme, da može potrajati dva tjedna, mjesec, dva ili čak više... eto valjda treba čekati...
Barem su maknuli mogućnost rezervacije koja nije imala smisla s obzirom da ni sami ne znaju dal će i kad će doć. Samo daju ljudima lažnu nadu. I ja se nadam da će doć jednog dana. Čekam ga skoro mjesec dana i mislim da ću se još načekat.
Rezervirao sam SGS+ 10.12., zvali su me iz T-centra 23.12. da dođem po njega. Naravno da nisam odmah mogao dobiti uređaj jer sam htio prijenos broja. Osim toga, odmah su počele komplikacije da me program koji računa kredit scoring odbija i da trebaju poslati posebnu zamolbu da mi se uopće odobri pretplata u T-mobileu (obješnjenje: mladim osobama se to često odbija). Nakon toga zvali su me 27. 12. da dođem ponovno jer mi je zahtjev za pretplatom ipak odobren. Opeta sam otišao, vidio mobitel u kutiji i ništa više. Morao sam podnijeti zahtjev za prijenosom broja koji je trebao biti ispunjen 5.1. Ne moram niti govoriti da i dalje nije ispunjen te su zadnje informacije da ću mobitel dobiti SIGURNO 9.1. :retardlol:
:chatter:
Hvala, i ako će vas zvat da je došao mobitel, prvo pokupite svoj i odmah javljajte u kojem t-centru ga ima :)
najbolje bi bilo da odma i rezervira za nekoga :D
uvijek ce se naci taj jedan koji bi uzeo...
Ja sam jutros uzeo svog u Zadru, bio je rezerviran za prijenos broja ali sam vidio da ga imaju izlozenog sa ostalim mobitelima.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk
Sreća je najbitniji čimbenik u ovom slučaju. Da je barem ja imam malo više.
Obišao sam par t-centra u Zgu i još ništa, treba čekat poziv ako će nas ikad nazvat -.-
Jel ima netko informaciju o dolasku moba u tcentre? Pricalo se da bi trebali ovi tjedan doci....
Ma tu priču prodaju već mjesecima... u centrima gdje sam se raspitivala prošli tj. (CCO, WG) govore da mobitela nije bilo od početka 12.mjeseca kada je došla neka mala pošiljka i da ne znaju kad dolaze novi. Izmišljaju, nije moguće da ne znaju barem OTPRILIKE dolaze mobiteli...
Da naravno, al ak se ne varam tu informaciju je potvrdio netko ko ima veze i poznanstva u t-scumu ^^ pa je vjerojatno tocno :) samo je pitanje koji dan
bio sam u T-centru i receno mi je da sigurno dolaze,cak su me i mailom obavjestili jer im stalno dosadjujem,ali koje kolicine i kad dolaze to valjda ni oni ne znaju....
Ima ko kakvih novosti ?
evo novosti iz prve ruke.
bio prije sat i pol u T centru kao bio u blizini pa da provjerim stanje.
mobiteli dolaze ovaj mjesec i svi koji su na listi rezervacije če ga dobiti ali navedenog mobitela neče više biti u ponudi.
dakle ja sam 40 na listi i ja ga čekam, ovaj mjesec je moj a za nestrpljive neka se ljute malo.
Kad si se predbilježio i u kojem t-centru si pitao?
Sviđa mi se informacija :)
pa prošle godine neznam datum.
koji je T centar to bu mala tajna da nebih dobio nogu u međuvremenu.
nije veliki ali je važan jer je u T zgradi.
Zanima me grad :), ako mogu znat.
Mislim da sam ga ja rezervirao 20.12.
U nadi je spas :P
ja sam u metropoli oliti Zabreg grad.
Ajde nadam se da ce sto prije ... Ja sam se rezerviro na dugo selo :( tamo ce mozda i kasnit ..
Rezerviran u 11. mjesecu....jos cekam :thumbdown
S foruma.hr :(
"samo inf za one koji čekaju sgs+: bijah u t-mobileu u Savskoj i rekla mi ženska da im ovaj mjesec neće stizati sigurno a kasnije je upitno. Dakle ekipa ništa od kupovine koliko toliko povoljnog moba :/"
Bullshit. Svima drugima je receno da ce se ugovori ispostovati do kraja mjeseca. Znaci prioritet imaju privatni pretplatnici koji zele uzeti na produljenje ugovora. Bit ce za sve koji su se predbiljezili online.
Upitno je dali ce isporucit i nama koji smo rezervirali !
ja mobitel imam a ako mi ovo neuspije neču se ubiti ali biti će mi žao. onda ću čekati da dođe EU pa da kod telaca ujednače cijene sa matičnom firmom a tamo SII možeš nabaviti za 1 krunu u tarifi 100
Takoder me interesira od kud su dosle gore spomenute informacije? Jer meni (i jos nekoliko ljudi koje znam osobno, znaci ne po forumima, i to po razlicitim t-centrima u kr-zg, vz, zg) da ce mobiteli doci do kraja mjeseca. I naravno, nece biti za sve, cak ni ne sve koji su rezervirali, nego prioritetno onima koji su rezervirali a uz to zele produzit pretplatu, znaci vec postojeci korisnici.
Kako će oni znati tko želi produžiti pretplatu? Ne sjećam se da su me prilikom online rezervacije pitali kakvu vrstu usluge želim. Moguće je da će provjeriti tko su postojeći korisnici, ali realno gledano, oni to nisu u stanju napraviti sudeći po razini neorganiziranosti koju sam dosad vidio.
Sramota. Mislim da je ovo čisto ponižavanje korisnika i onih koji to žele biti. Stvar je jednostavna, oni znaju da je većina korisnika nekako vezana za njih (npr. meni je sva u obitelji i većina prijatelja na HTu) i iskorištavaju to.
Umjesto da smanje cijenu drugih uređaja i tako olakšaju navalu korisnika, oni izgleda žele svaku jebenu kunu. Za Sony Ericsson Xperia Mini Pro traže 1000kn u najnižoj tarifi, za T-Mobile Move balance isto 1000. Mislio sam uzeti nešto od to dvoje ali sam se onda skužio da dajem 200kn više za nešto što objektivno ne vrijedi više.
A pogledaj samo podršku. Ovi jadnici što rade u call centru i na Fesju nemaju blage veze. Nemaju niti jednu informaciju. Pa zar je toliki problem reći ETA za jebeni uređaj. Pa ne naručuju lijek za rak pa da ne znaju okvirno kad stiže i u kojim količinama.
Ugovor mi ističe krajem mjeseca, ako do tad ne budem imao novi mob u rukama, preći ću na neku drugu mrežu. Čini mi se da smo za njih samo j. stoka sitnog zuba. Nadam se da će propasti, jer drugo nisu niti zaslužili.
Da, bilo je za odabrati prilikom predbiljezbe -> "privatni pretplatnik", izmedu ostalog. Upisani podaci se provuku kroz database i usporede sa listom korisnika, te su na taj nacin svi pretplatnici sortirani i prakticki ih ceka mob dok dode. U navedeno sam se sam uvjerio, da budem precizan, operater mi je na monitoru pokazao moje ime na listi cekanja. O vezi ETA, svaki puta su jasno rekli da sa velikom sigurnoscu dolaze uredaji do kraja ovog mjeseca. Nestasica je i iphonea, sgs2+, ne samo s+, tako da je to opce-prisutna stvar, te sumnjam da je povezano sa time sto su shvatili da je cijena s+ jako pristupacna. Navala je velika, i po mojem misljenju, moglo se i gore dogodit. Primjerice, da uopce ne zadovolje potraznju, ovako barem dobe dugogodisnji korisnici. Takoder, nije tajna da vode monopol, ali isto tako ne volim iskljucivo kritizirati, nego sagledat situaciju sa svih aspekata. Tele2 recimo, sto bi trebali biti konkurentni, pristupacni cijenom, evo njihove ponude mobitela u naslovu: http://www.tele2.hr/privatni-korisni...y-s-plus/d281/
Budimo realni, u t-mobileu situacija nije ni blizu idealnoj, ali drugdje je, usudujem se reci, osjetno gore. Jedino sto donekle zamjeram je dosta mala ponuda uredaja. Do nekih 1500kn sto trazim, prvi izbor mi je naravno s+, eventualno s2 u L tarifi, iphone ne zelim, a osim toga nemam bas puno za birat. Ipak, mob ne kupujem svaki mjesec, pa cu radje pricekat par tjedana nego kupit nesto poput balance ili xperia mini.
Nadam se da imaju podatke i da će napraviti cross-reference, ali što to meni znači? To mi govori neki lik na forumu za kojeg ja uopće neznam tko je. Zar je problem takvu informaciju pusitit ljudima u call centru i na fejsu?
O kakvoj nestašici pričaš ako svi drugi operateri u Europi imaju dovoljne količine uređaja? Ja bih prije rekao pogreška u izračunu cijene S+ i još nekih uređaja, pomješana s "zadnja rupa na sviralu" stavom šefova iz Njemačke naspram hrvatske podružnice.
Ja kad naručujem nešto od bilo koga, prvo tražim ETA. Druga stvar, točno znam koliko sam uređaja naručio. To je minimum poslovne kulture. Ovdje se radi o zavlačenju korisnika, jer eto sad opet cure nekakve neslužbene informacije da neće biti dovoljno za sve i sl. Istovremeno, službeni kanali govore da će biti dovoljno, ali ne zna se kad. Znači ja moram čekati da se oni smiluju. Korektno je reći kupcu kad će roba stići, i koliko mora čekati. Tako bih ja, dugogodišnji korisnik, bio u poziciji vidjeti dali mi se isplati čekati taj uređaj, kupiti ga negdje drugdje ili se odlučiti za nekakav drugi uređaj.
I još jedna stvar, ja sam napravio online rezervaciju a nisam dobio nikakvu potvrdu. Oni jednostavno mogu tu rezervaciju obrisati.
zašto zatvarati oči? Ovo je još jedan primjer bezočnog lova na profit koji zadnjih godina vlada u HT-u. Naručivati uređaje tek kad vam korisnici rezerviraju je taktika koja se može tolerirati malim tvrtkama koje tek kreću i nemaju nikakvog kapitala. T-Com si definitivno može priuštiti da naruči par tisuća uređaja i da ih ima na skladištu. No treba šefovima iz Njemačke pokazati ogormne profite na kraju godine pa makar i na uštrb zadovoljstva korisnika. Upravo zato razmišljam da maknem cijelu svoju obitelj s T-Šrota te da im na ta način poručim: "Na taj način NEĆE IĆI!. No dobro, čekat ću do kraja mjeseca kad mi isitče ugovor, otići ću u T-Centar i ukoliko ne dobijem uređaj koji želim i koji oni već mjesecima oglašavaju na svojoj stranici, raskinuti ću tarifu i otići u VIP.
Slazem se, svi bi se bolje osjecali kad bi dobivali jednake informacije po svim t-centrima. Upravo je cekanje ono sto najvise smeta korisnike. Nije problem cekati do kraja mjeseca ako mi se sa sigurnoscu moze reci da cu uredaj tada dobiti. Inace, ukratko sam proucio ponudaju uredaja u VIPu i tele 2, kao i njihove tarifne pakete i dosao do zakljucka da i nisu bas povoljni. Tako da necu zuriti sa prelaskom u drugu mrezu, samo da 'posaljem poruku'. Btw. teorija o nezainteresiranosti iz vrha tmobilea.de prema nasemu je zaista realna, i moguce je da ovi kod nas ni sami ne znaju kad ce doci. Vjerojatno su uredaji naruceni vec, i dobiven je rok isporuke recimo 1mj, 2mj ili kako vec... Isto tako javno govore da u 12.mj samsung nije isporucio dogovorenu kolicinu uredaja, a sad, mozda su oni sami premalo narucili...
Slažem se. Izgleda da se tu radi isključivo o dobroj staroj hrvatskoj, balkanskoj, nesposobnosti. Nisu oni sposobni za teorije zavjere, tipa ona da namjerno odugovlače kako bi prodali stare uređaje na zalihi. Nisu oni dovoljno pametni za tako nešto. Oni su samo jadni nesposobni, ili samo jako pohlepni. Pa pobogu, valjda imaju sustav koji im prognozira koliko ugovora istječe u kojem mjesecu. Također, ovi rokovi od mjesec, dva. To su stvari za budale. Prave tvrtke s sposobni menadžemntom neće dopustiti da im netko kaže stiže za dva mjeseca, ili da im netko isporuči manje od očekivanog.
Jadni su, ogavno nesposobni, pohlepni... gade mi se. Moraju šutjeti jer ako švabama nešto prigovore, lete van.
Ja sam se odlučio preći na VIP, makar morao i više platiti. Vraćam im karticu odmah sljedeći radni dan nakon dana isteka. Kad me nazovu da je uređaj stigao, poslati ću ih u PM. J. njih i njihov srednjerazredni uređaj koji čekam već mjesec i pol dana.
evo sa fejsa šta su napisali... valjd ima istine u ovom ovaj put :/
= Citat =:
HT: Najnovije informacije: svi korisnici koji su rezervirali svoje uređaje mogu očekivati poziv u sljedećih desetak dana, nove količine uređaja lagano pristižu u prodajna mjesta. Prioritet svakako imaju oni koji su napravili rezervaciju. Nadamo se da stižu u šleperima! :)
Imajte na umu da ova obavijest se sigurno odnosi prvenstveno na online rezervacije..
I postoji mogucnost da ce cijene ici gore.. :confused:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
ako če cijene iči gore vidjet čete kako se otkazuju rezervacije jer večina na rezervaciji su ljudi koji nemaju 15000kn plaču
sto se tice ostalih operatera, ne vidim zasto bi itko od vas sa tmobilea htio prec na vip... mobiteli su im jednako skupi, a tarife ocajne...da ne govorim da svaka tarifa od 100 do 600 kn ima svoju caku... jedina mreza koja ima ok pretplatu je tele2, a kod njih su pak skupi mobiteli
To se, za one koji su online rezervirali, naravno nece dogoditi. Cijena koja je bila prilikom rezervacije, vise se ne mijenja. Opcenito je to tako u svemu, nevezano uz tmobile.
Evo danas me zvali da si dodem po mob,ali kako danas ne stignem, uzmem si mob sutra :D,,
Nadam se da ce i Vama brzo doci
kad si se predbilježio?
i javi kad pokupiš mob koji je centar u pitanju :)
pogledao sam prijašnje postove i saznao :), drago mi je! nadam se da će im to zvanje proć u naviku.
Takoder me zvali, sutra idem po mob. Ma bez brige, svi cete dobit!
EDIT: Rezervirao sam tamo negdje....izmedu 10. i 15. 12., ne sjecam se tocno :p T-centar u Zaboku.
Imam informaciju iz t-mobile skladista u zagrebu .. Uredaji su stigli te se sada po centrima razvoze ... Te ce vas zvati za rezervacije .. Moj uredaj je poslan u dugo selo cekam da me zovu da idem po njega ..
evo i ja danas preuzeo u T-centru u Vinkovcima.stiglo ima 8 komada,a narudjbi sam vidio na tri stranice....narucio ga 21.11.
uglavnom djelatnik u T-centru je rekao da im je javljeno da ce jos dolaziti,ali nisu rekli kad....
Da i ja prijavim došao je i moj Samsung danas (Zagreb), išla sam po njega, ali nažalost čekam provjeru kreditne sposobnosti, nadam se da neće dugo trajati, mislim barem ne toliko dugo koliko je trajalo čekanje rezerviranog mobitela :D
Evo gore sam reko da je doslo u skladista ... Sutra ujutro idem po svoj uredaj dobio sam poziv .. Nadam se da ce svima doci uredaj