http://www.vipnet.hr/privatni-pretpl...ife/bez-limita
Printable View
nista povoljnije od onih starih tarifa...
usrali su s tim sto je sad 0.91kn/min... a kao imas za dzabe u vipu ili u vecim tarifama u jos jednoj mrezi 1000min.. hahaha daj onda ljudima prema svima te minute a ne u jednoj mrezi. s
sad je to dosta losija tarifa od teletove...
I koliko vidim uspostava poziva je 0,29kn koja nije ukljucena u naknadu
(Kod odabira tarife Start 25 plaća se minimalna mjesečna potrošnja, a kod tarifa Bez limita mjesečna naknada. Na sve pozive primjenjuje se naknada za uspostavu poziva od 0,29 kn i obračunska jedinica 60 sekundi. )! :(
Znaci nije samo 100kn u tarifi "Bez limita 100 fiksna" vec +10kn rad.frek. i uspostave poziva i ... (ostali troskovi)
Ako sam dobro shvatio, na mjesečnu naknadu, za svaki poziv primjenjuje se naknada za uspostavu poziva od 0,29 kn i obračunska jedinica 60 sekundi + podatkovni promet koji nije uključen u mjesečnu naknadu pojedine tarife naplaćuje se po cijeni od 10 kn/MB. I nakon svega 10kn naknade za uporabu radijske frekvencije.
Bezveze. Htjeli su prdnut, al' su se usrali.
katastrofa od tafira...barem da je flat internet u njima.
haha, ova tarifa mi je BEZveze (bar meni, ali valjda će nekome biti OK da VIP ne bude tužan)
da su savrsene nisu....al za 50 kn +radijska frekvencija dobijem neograniceno minuta unutar VIPa, a kako sad idem na more na par mjeseci i vrlo verovatno mi 1000 inuta mjesecno ne bi bilo dovoljno za zenu i ljubavnice....kontam da je ovo vise nego povoljna tarifa za takav slucaj ;)
jedino sto moram kupiti jos 3-4 prepaid broja da im podijelim
Sve to ajme, ajme,...
Ovdje u Austriji za 10€na prepaidu, dobijes 1000min sve nacionalne fiksne i mobilne mreže + 1000SMSova...
Bez naknade za uspostavu poziva...
Naknadno kupiš i podatkovni paket od 3 do 10€...
ma to je usporedba evrope protiv nas(samo T2 sam slučajno vidio kartu pokrivenosti), tmobile i vip imaju više baznih stanica pa nema 3g većih gradova.. a cijene da ne pričamo
vodafone italia koliko sam vidio ima 12,5 centi za potiv bez uspostave poziva i plaćaš 25 eura mjesečno(prva tarifa koju sam zagleda je to)
Čisti proljev od tarife. To je, valjda namjenjeno onima koji melju li ga melju svaki mjesec.
Najgore mi je onih 1000min** u tarifama 200 i 400 za koje moraš odabrat JEDNU mobilnu mrežu, uključujući tomato koji je njihov. Kakav autogol.
Molim vas za pomoć, po vašem mišljenju isplati mi se preć s tarife sve za mene 75 na bez limita 100?? Meni ova bez limita puno bolje izgleda kd sve za mene 75, a najviše me privlači zbog dosta MB i free sms-a a to mi najvaznije...
@life
Samo da znas da uspostava poziva ne spada unutra pretplate (tako da ce te kostati minimalno 130-150kn, ovisno o broju poziva).
Ali uspostava ne spada unutar pretplate ni u sve za mene koliko znam? Kaj ti misliš koja tarifa je manje zlo?
Ova bez limita 100 izgleda bolje sto se tice sms i Mb ali samo ti znas koliko trosis novaca i na sto i samo ti mozes odluciti sto ti je bolje. :)
Recimo dovoljno ti je 20-30 poziva prema drugim mrezama (obracunska jedinica 60sek.) i evo ti minmalno 20-30kn vise (ako ces pricati samo 1min. :))
kak mislis ako ces pricati samo jednu min. ?
pa sta nije da platis samo uspostavu poziva 29lp i pricaj koliko hoces neograniceno prema vipu?
i druga stvar me zanima da li su poruke prema svim mrezama neogranicene, jer pise izvan tarifnog modela da su ne znam 30-40lp ?
Jel sam ja nesto pobrkao ili su oni tarifne razrede (mjerodavne za naplacivanje prilikom promjene tarifa mjnjali).
Prije su Komplet 100 i bez limita 100 bili isti tarifni razred a sad naravno komplet 100 je veci tarifni razred pa bi ipak trebao platit 200 kn promjenu.
ovako sam ja shvatio..dakle tarifa bez limta 100..100 kuna pretplata, 10ak kuna radicijska frekvencija..trošak uspostave poziva prema svim mrežama je 29 lipa, nakon uspostave poziva, s vip korisnicima pričaš besplatno, a s ostalim korisnicima važi onaj cjenik (mislim da je 91 lipa po minuti), A sad ovo nisam shvatio..dakle, nakon uspostave poziva s korisnicima druge mreže, da li se ti novce oduzimaju od one pretplate (obaveznih 100 kuna) ili se nadodaju na tu pretplatu kao radijska frekvencija i trošak uspostave poziva?
Nadodaju.
čekamo, uskoro odgovor na revoluciju od vip-a.
Nekako sumnjam u to...Volio bih,ali ako njima treba par mjeseci da smisle odgovor onda to govori puno o njihovoj konkurentnosti
Mi netko može reći više o prenošenju broja u Vip, pa da se pretplata prepolovi? Ako prebacujem npr bonbon i kupujem mob, koliko to dugo traje? Znam da im je prije par mjeseci trebalo par dana da se to riješi jel to još uvijek tako ili?
Edit: nvm. skuzio sam. uzet cu ovako Vip broj pa cu dobiti uređaj odmah :D
Dobih info u jednom VIPu da će od petka imat mali redizajn u BL tarifama.
Flat internet na foru t-mobilea je samo jedan navodnih poboljšanja.
koliko je pouzdan taj info? ja cekam njihovu reakciju na revoluciju, ako nista od novih tarifa idem na t-mobile. jer su im tarife ocajne.
bolje pozivi bez naknade za uspostavu nego flat internet...dosta mi je 1gb. i po mogucnosti u manjim tarifama (ne samo u tarifi 600) minute prema svim mrezama. ako tako bude, onda mozda i razmislim o produzenju ugovora.
Taman mi ugovor istječe u 7 mjesecu, pa sam dobio ponudu da ga produžim, ali pričekat ću sutra :D
Ma samo poziv kao da mi istječe pa da produzim, al bio sam u Vipu danas, i sutra stižu poboljšane BL tarife. Npr. u tarifama gdje imate podatkovni promet, nakon potrošenih svih MB/GB nećete placati dodatno, već će se smanjiti brzina :D
Ma samo da omoguce besplatne minute u sve mreze a ne da korisnik mora birat u koje zeli te besplatne minute
Mislim da će i to srediti :)
bas me zanima sta ce nam to sutra novo ponudit...flat internet mi ne treba. trebaju mi besplatni sms-ovi i minute prema svima. al bojim se da cemo ostat razocarani :)
Budemo vidjeli, refresham stranicu u nadi da će staviti, ali još ništa.
zasad su samo kod cijena uredaja promijenili nazive tarife. vise nije bez limita 600, nego 669, 444, 222, 111. vjerojatno ce biti samo flat internet.
http://www.vipnet.hr/privatni-pretpl...ife/bez-limita
Nista od flat interneta :(
ma odlicne tarife...hahaha. taman da se prebacim na t-mobile. ako je ovo odgovor na tele2 revoluciju, bolje da su ostali na starim tarifama. minimalne promjene a cijene otisle gore.
malo bolje pogledaj, imas flat internet...samo treba citat. :) kad potrosis gb u tarifi onda te bacaju na najsporiju...
Kako nista od Flat interneta? Pa bilo koju tarifu da uzmeš (veću od BL 55) imaš internet u toj tarifi nakon što ga pređeš ne plačaš ništa. Povećali su cijene poziva prema drugim mrežama sa 0,92 na 0,99. Ali po meni je tarifa ok za one koji troše puno interneta i poruka. Pozive naravno plaćaš uspostavu 0,29.
LMFAO za VIP :)
Da sad ne zovem bzvz, ak sam na tarifi BL 100 bio jel sam prebačen automatski na BL 111 ili?
Zovi ih i pitaj jer kod njih se nikada nezna. Što se tiče tarifa kozmetika samo, malo bolje je ali nekoliko sunčevih godina udaljeno je i dalje od revolucije.
I da boli me ..... za bespaltno javljanje u inozemstvu. Ima ljudi kojima ce to definitivno biti velika prednost ali brate mili tarife trebaju biti najmenjene većini a ne amnlom postotku ljudi
pretpostavljam da ces morat platit promjenu tarife ako si na ugovoru. i naravno, ako imas neku pogodnost na mjesecnu naknadu, npr. 50% nju sigurno gubis...to je vip. sta ocekivat. umjesto da uvedu tarifu sa flat pozivi, sms i net, pa nek kosta i 300 kn, oni naprave ovakvu lakrdiju od tarifa u trenutku kada tele2 ubija sa revolucijom.
Haha besplatno a na kraju piše "Naknada za uspostavu dolaznih poziva iznosi 2,99 kn".
Razočaran sa svime u svakom pogledu.
Bolje da su ostale cijene iste i uveli "flat" internet.
Pomaci tek u tarifi 400 ali sad tarifa 600 gubi smisao.
Još je jedino tele2 ostao najbolji. Tomato se isto pokvario i umisto da daje povoljnije cjene vip i tomato oni ih dižu.
55kn
bez limita internet (64kbit!)
vip pozivi i SMS i roaminga (2.99 kn nzup)
i mobitel
to je ok
669 --> ????? :haha:
Odlicno, samo sam cekao da izlete sa novom tarifom i da mi potvrde da iz ovih stopa odem drugom operateru... Samo mi žao što cekam vec dva mjeseca
Offtopic:
Interesantno je da zbrajaju t-mobile+bonbon+Multiplus kao jednu mrezu:
Kod odabira tarifnog modela Bez limita 222 korisnik može odabrati jednu mobilnu mrežu prema kojoj se primjenjuje neograničen broj minuta uključenih u mjesečnu naknadu (T-Mobile+bonbon+MultiPlus mobile, Tele 2 ili Tomato usluga).
Sto nisu onda stavili i tomato pod VIP mrezu? :D
Sada kada sam vidija koje tarife izbaciva vip razoćara sam se skroz i pozdravljam se danas s vip-om prebacivam broj na tele2 revoluciju odo odmah podnjeti zahtjev za prebaciti broj.
Ali zato razlikuju tomato :) Ubacio sam tarife u bazu (http://www.tarife.si/hr/unos-mjesecne-potrosnje.html), ali i dalje za imalo zahtjevnijeg korisnika, ispod 200 kn ne ide,...
te nove tarife su posljedica tele2 revolucije, čuo sam da im tele2 s revolucijom masovno odnosi korisnike
ako ih misle sa ovom tarifom zadrzat, onda u vipu rade retarde...toliko o novim tarifama...da je ova tarifa bila 2008. godine ne bi rijeci rekao.
Čujem iz VIP-a da spremaju odgvor na Revoluciju. Ovo na Bez limita tarifama je bila samo korekcija.
Lansiranje do kraja ovog mjeseca. Ne znam detalje.
easysurfer...iz tvojih usta u bozje usi...samo se bojim na sta ce licit na tarifa i koliko ce kostat. onda cu se taman strpit do tada. sad su mi ponudili 50% na mjesecnu naknadu ako produzim ugovor i 200kn popista za uredaj. to cu se strpit do te tarifr i galaxy3 taman dolazi tad. detalje neznas? :)
Nevirujem oni imaju ime zato i drže nenormalne cjene.Al će tele2 dobiti nenormalni broj klijenata iz vip_-a i t-mobila koji su prešli i preći će na revoluciju. A SAMO GLUPI LJUDI GLEDAJU DA UZMU JEFTIN MOBITEL I DA IH DERU 24 MJESECA KROZ PRETPLATU.
Upravo tako. A za obračun s Tele2 koriste tomato, koji je i stvoren s tom namjenom.
I na srbijanskim portalima kritiziraju Vip koji s tarifama "okruglo pa na ćoše" samo obmanjuje korisnike.
U Srbiji je Vip u drugoj poziciji nego kod nas. Tamo su oni poput našeg Tele2 (treći operator).
24 mj -50%?
T-mobile je prošlog tjedna odgovorio na Revoluciju ponudivsi neograničen broj besplatnih minuta razgovora prema korisnicima svih fiksnih operatera i t-mobile mreže za cijenu vec od 12,7+10 kn/mj (priča xs s -50% popusta). No, uvjet je potpis ugovora, ali bez kupnje mobitela cime tjeraju korisnike na njuskalo. Mobitele po cijenama iz njuskala ima i tele2 (i u revoluciji koja košta 160 kn/mj).
mislim da bi Vip napravio dobar posao kada bi ponudio neku tarifu od 100 kn bez naplate uspostave poziva, s mogućnošću kupnje povoljnih mobitela, neogranicenim porukama, neogranicenim internetom (usporavanje nakon potrosenog 1gb na 128 ili 256 mb/s), neograničenim brojem besplatnih minuta prema svim korisnicima iz grupacije telekom austria. Bio bi to odličan odgovor na t-mobile koji se hvali da neograničena priča omogućuje besplatne minute razgovora s 3,5 milijuna korisnika. Telekom austria ih broji 22 milijuna.
tomato i je dovoljno konkurentan...zato jer je na vip mreži. Osobno sam pretplatnik VIP-a i Tele-2 i prvi koji bi od to dvoje zavrsio u smecu je tele2 zbog prejadne dostupnosti i mreže. Boli me ona stvar za svaku cijenu kad mi hitno nesto treba,a mene netko nemoze dobiti ili ja nekog,sam smisao mobitela mi je u toj situaciji nikakav,da ne govorim koliko puta mi poruke stizu sa preko nekoliko sati zakasnjenja. -.-'
da ispravljach...zalio sam se i prijetio da cu promijenit operatera i rekli su mi da mi nude 50% popusta na mjesecnu naknadu naredne dvije godine ako produzim ugovor. sad cekam neku dobru tarifu.
Šuška se da će Vipnet izdati kroz tjedana novu revoluciju :) sve flat (pozivi, net, poruke )bez uspostave poziva za 150 kn ;) živi bili pa vidjeli :)
Ja bih placao i 200 kn flat bez uspostave poziva...samo sumnjam u bilo kakvu tarifu takvog tipa jer je vip (pre)samouvjeren i nece se lako upustiti u igre sa tele2 i spustanjem cijena. za to imaju rajcicu i s njom pariraju gregoru.
Evo,mome ocu ponudili 70% popusta na tarifu 444 uz 12mj + 200kn popusta na mob koji vrijedi za tarifu 444.Znaci sada ima all flat za nekih 130kn + uspostava.Ipak mogu kada zele...;-)
Jeli možda neko ima infromaciju da li ce vip produzit akciju 50% (na sve tarife bez limita) tijekom 2 godine za prijenos broja poslije 15.11