Smart 100 500 min.prema svima.100sms,500Mb
smart 200 1000 min.prema svima,200sms 1,5GB
smart 300 30000min prema svima 300sms 3GB
smart 400 4000min prema svima 4000sms 4GB
novisno na kojem se signalu nalazite
Printable View
Smart 100 500 min.prema svima.100sms,500Mb
smart 200 1000 min.prema svima,200sms 1,5GB
smart 300 30000min prema svima 300sms 3GB
smart 400 4000min prema svima 4000sms 4GB
novisno na kojem se signalu nalazite
smart 100 pretpostavljam 100kn? uspostava poziva? cini se fenomenalno
jel moze malo vise informacija... cini se super..
Tarife su fenomenalno pogođene. Bravo tele2!
Čekamo odgovor konkurencije....
ma dajte više ja se idem ubit.. kada mislim migrirat s tele2 najprije na vip pojavi se bonbon i njegove akcije i tarife, sada 27 ističe ugovor na telcima pa još je bonbon produži akciju ono saqda te tarife
e sada ako je ta 100 nema neku enormnu uspostavu poziva to je bingo
Ma kakva uspostava poziva, to bude pušiona, ne smije biti uspostave. Ako dam 100kn za 500min, 100sms i 500mb ne mislim još plaćati uspostave na tih 100kn...
Meni to zvuci kao pretplatnicke tarife!
A sto ce biti za nas prepaid-ase? :(
@posejdon1 Kad ce biti na webu sluzbeno, sutra?
uspostava nije uracunata u pretplatu, dakle uspostava ide na ovih 100/200/300/400/500
Ovca u 11:00 ima pressicu, još malo pa ćemo sve znati !
Samo pretplata !!
www.tele2.hr posjetite odmah
Bolje malo pricekati sad steka web prva stranica! :)
Hm... Dakle uzmem tarifu 400, napravim cca 20ak poziva dnevno...
20 * 30 * 0,25 = 150Kn
....
550kn, hahahha daj molim te :)
http://www.tele2.hr/mobilna_telefoni...pretplata.html
I don't like it, uspostava poziva je teeeeži fail. Smiley, ftw!
Bez uspostave poziva ova tarifa bi bila win, a ovak je teški fail... Smiley je puno bolji. I ne kužim čemu tolika kampanja, ponudili su gotovo isto sranje koje vip već ima mjesecima... Nisu ništa povoljniji...
a sada s uspostavom poziva koji ne ide u mjesečnu potrošnju su stvarno bili u karlovom wc-u
pa ta uspostava će doć koliko i pretplata pa će bit ljepi duplo računi:tomato:
bonbon ih gazi totalno zadnjih miseci...
Nije mi jasna jedna stvar: na što se može trošiti minimalna mjesečna potrošnja? Ako npr. u tarifi 200 pošaljem više od 200 poruka, naplaćuju li se one povrh tih 200 kn ili trošim tih 200 kn minimalne mjesečne potrošnje?
To nije nigdje eksplicitno navedeno, pitam za svaki slučaj :)
Taj iznos ti je kao neka vrsta naknade za aktiviranje te tarife, tako da sve iznad 200, plaćaš posebno
3. Što nije uključeno u minimalnu mjesečnu potrošnju za Smart tarifu?
Minimalna mjesečna potrošnja u Smart tarifi ne uključuje:
- pozive prema međunarodnim mrežama, pozive ostvarene u međunarodnom roamingu, pozive prema uslugama s dodatnom vrijednosti, faks ili podatkovne pozive
- korištenje MMS usluga, usluga SMS parkinga, m-prijevoza, preuzimanje sadržaja s mobilnog portala kao i glasovne i SMS usluge s dodatnom vrijednosti, te SMS poruke poslane s portala Moj Tele2 i sve ostale usluge
- naknadu za uspostavu poziva od 0,25kn/poziv koja se naplaćuje za sve vrste poziva, osim poziva prema uslugama s dodatnom vrijednosti,
- naknadu za uporabu radijske frekvencije koja se naplaćuje zasebno u iznosu od 10,00 kn mjesečno.
Iznosi koje korisnik plaća za korištenje usluga koji nisu uključeni u minimalnu mjesečnu potrošnju za Smart tarifu utvrđeni su Tele2 cjenikom.
Baš me to i zbunilo. Pročitao sam pitanja i odgovore i to nigdje eksplicitno ne piše. I ovdje pod 3 što si postao to nije navedeno, nabrojane su samo stvari koje nikad nisu ni ulazile u MMP :)
Ako je to samo naknada za aktivaciju te tarife onda se po meni ne isplati. Hvala na odgovoru
Ja mislim da je to jednako smiley tarifi. Tj. sve ovo što je nabrojano dobiješ uključeno u paket i ostane ti iznos pretplate za potrošit. Zato su i stavili naknadu izvan paketa. Bar mislim da je tako, ako ovo naplaćuju 100kn + još naknada i 60sekundi obračunska jedinica onda mi je tarifa bezveze.
Stvarno se ovo uključeno smatra iznosom minimalne mjesečne potrošnje. Bezveze.
S*ebali su tarife s tom uspostavom poziva, ostajem na smiley
ovo je recimo zanimljivost za smart tarifu za one korisnike koji znaju koristiti t-mobile:
19. Je li cijena za korištenje podatkovnog prometa ista ako se napravi na Tele2 ili na T-Mobile signalu u Republici Hrvatskoj i je li promet napravljen na Tele2 ili T-Mobile signalu uključen u besplatnu količinu koja je uključena u Smart tarifu?
Da, cijena za korištenje podatkovnog prometa ista je za sav podatkovni promet napravljen na području Republike Hrvatske. Promet napravljen na Tele2 ili T-Mobile signalu uključen je u besplatnu količinu podatkovniog prometa u Smart tarifi.
Pa da je sve za lipu opet bi bilo lose....ma dajte, tarifa je OK, malo matematike pa neka si svatko izracuna sta mu se isplati s obzirom na svoje potrebe.
Danas bar postoji vise mogucnosti vip / tomato, tmobile / simpa / bonbon i tele2, pa mozete izabrati mrezu, pokrivenost i cijene po svom.
kako velika vecina tele2 korisnika obicno ima manje tarife, tj sa manjim iznosom mjesecne naknade, ovo je prilicno losa ponuda, tj nije u visini marketinga koji ju prati.
kao korisnik koji je do sada imao pretplatu 100kn mjesecno uz KO tarifu i koristio Podatkovni paket L, koji dodje 50 kn, mogu reci da mi ova ponuda nije ni malo zanimljiva...jer ako bi uzeo smart tarifu 100, izasla bi me vise od sadasnjih startnih 160kn.
jer ako samo iskoristim 200 min mjesecno (koliko sam imao "ukljuceno" u KO 100), vec u smart tarifi to moram platiti 100kn+200*0,25 = 150kn, dakle tu sam na istome.... slijedecih 300 minuta ukljucenih u smart tarifu 100 me kostaju 75kn, u knockoutu me to isto kosta vise.... 75 kn za uspostave poziva i jos 150 kn iznosi cijena minute.
nakon toga krece izjednacavanje cijene...
tako da ispadne da je ova tarifa dobra za sve one koji trose izmedju 150 i cca 255 kn, i kojima je pri tome potreban mobilni internet (jer ako ga ne koristite, KO je od starta bolji), za sve koji trose vise, tj imaju vise poziva u KO tarifi, bolje im je biti na KO 100 nego na SMART 100...ili u startu moraju uzeti SMART 200.
naravno, korisnici koji odaberu smart 100 tarifu, zakiniti su i za dodatni promet kada predju onaj ukljucen u tarifu u odnosnu na one koji koriste neku drugu tele2 tarifu,jer je cijena prijenosa podataka duplo veca.
e sad, treba uzeti u obzir i obracunsku jedinicu, jer ovdje svi proracuni padaju u vodu ako razgovarate cesto duze od minute, kao u mom slucaju...tada Smart tarife brzo potrose svoje ukljucene minute i placete sve skuplje.
sve u svemu, jako proracunata tarifa , u kojoj ce korisnici i dalje trositi koliko trose i sada.
pri tome ova smart tarifa je malo bolja za one kojima je potreban i mobilni internet(gube malo na pozivima,a dobijaju na prometu), dok je za one staromodnije, kojima mobitel jos uvijek sluzi uglavnom za razgovor, KO jos uvijek neprikosnovena pretplatnicka tarifa
Ako u prosjeku razgovaraš duže od 1 min, zašto si računao 200*0,25?
Tarifa bi bila stvarno dobra kada bi tih 100kn pokrilo sve troškove, a ovako je kul za sve osim zvanja.
Mislim da vecina ovdje pretjeruje da je ovo totalno neisplativa tarifa!
Ovo je definitivno tarifa za one koji trose preko 100kn, ali kad bi ove min. sms i internet koristi na knock-outu platili bi:
500 min. x 0,49= 245kn
100 sms x 0.29 = 29kn
500Mb = 50kn
Tako da se ona definitivno isplati, ako netko trosi preko 100kn!
200 poziva puta uspostava poziva.
200 poziva sam uzeo jer za 100 kn dobijem 200 minuta u KO tarifi,a to sam uzeo kao pocetnu referencu. naravno, to moze biti i samo 10 poziva po 50 minuta, pa da racunas 5*0,25....ali ipak, to je manje vjerovatno.
ali da, velika je razlika zbog obracunske jedinice upravo u tim duzim pozivima.... jer nije isto razgovarati 1:01min i 1:59min,a isto ti naplate.... a moji pozivi obicno traju izmedju minute i 3 min.
naravno, svako mora gledati i racunati prema svojim navikama, meni ova tarifa ne odgovara, bar ne za sada
@10aLEX, Za velike potrošače nisu neisplative, al na to oni i idu, što više love po korisniku... al opet velim, totalni promašaj jer su ponudili još manje nego vip, vip barem ima ponudu i ispod 100kn...
ma jedina svjetla točka pretplate je da i u tmobile signalu imaš net i to jedino valja u njoj..
moj tata ima u vipu tarifu 30 a tamo je samo 60 min i dođe mu račun umjesto 30 oko 60 duplo više tako da i ako daš tele2 100 skoro da još toliko će ti doć pa ajde reci kome je isplativo da skoro sve naplaćuju van tarife..
Bezveze. Tako mudar može biti svatko. Početna ponuda je 100kn pa nadalje. Onda još uspostave i obračunska jedinica za plakat. Čisti fail.
Ponuda sama po sebi nije ništa impresivno, slažem se s komentarima da je bonbon bolji izbor kad su paketi u pitanju. S druge strane se čini da Tele2 pridaje sve veću pažnju postpaid korisnicima s obzirom na sve veći broj razlika između prepaid i postpaid ponude.
Pa kako to gluposti? Pa da bi potrosio tih npr 500 min trebam platit, posaljen preko 100sms placam, jedino intenet im valja, i po meni to je cisti fail ta tarifa, pa sve te druge imaju iznos unutar pretplate za raspolaganje..
A kome se isplati da odmah u startu bude siguran da ce placat preko iznosa?
bas sam znal da bu fejl, bilo mi je odmah sumnjivo... jbt, pa ova pocetna tarifa mi je min 180kn, kad ubrojim uspostave... ma grozno i bezveze.
i tmobile i vip (njihove itarife,extgra tarifa i sve za mene) imaju uspostavu poziva koja se naplacuje van paketa pretplate, tako da nije da samo telac to ima...jedino sto znam da na i300 nije bilo uspostave poziva, ne znam je li tako i na vecim extra tarifama...uglavnom, mama ima sve za mene 400 i uspostava joj ide van paketa...
ali u odnosu na slike i slova koju sada iman ,KO, smajli odmah u startu znaš da će ti doć najmanje 115 kuna mjesečno
aha, sorry, mislila sam da mislis u usporedbi s drugim operaterima ;)
Ponuda će za mene biti dobra kada npr. ponude dobar mobitel za kunu kao što mi t-mobile dao!!! Npr. uzeo sam omniu 7 (koja inaće u dućanu oko 4000 kn) za kunu na tarifi 100 i nakon 6 mjeseci idem na tarifu 75... Matematikom se dolazi da na 24 mj. pretplate platim 1950 kn + sa frekvencijama i uspostavama poziva a to sve trošim na sms, net i pozive! E to je za mene PONUDA!!! Ajmo telci još možete bolje...
A ako prelaziš sa drugog operatera dobijaš 50kn koje možeš iskoristiti za uspostave poziva znaći 200 poziva
cujte mene zanima dali ja mogu kako kontrolirati svoje troskove i da mislim dali mogu ja odrediti mislim sebi ono u vezi interneta u vezi gb
unaprjed hvala
@hrvoje66
Pa svaka tarifa po cijeni ti nudi odredjeni broj Mb/Gb, znaci ako uzmes Smart 100 u njoj dobijes 500Mb a nakon toga ti je 1Mb=2kn (naravno dobijes i 250min i 100 sms), za Smart 200 dobijes 1,5Gb,...
Jedino sto ne mozes kontrolirati je broj uspostava poziva (0,25kn) koji nisu uracunati u ovih 100kn, 200kn
Najbolje pogledaj sam:
http://www.tele2.hr/mobilna_telefoni...pretplata.html
uzmite u obzir jednu stvar ... da TELE2 novim pretplatnicima daje 50 kn na račun svaki mjesec
po računici da je uspostava poziva 0,25 kn, 200 poziva je mjesečno pokriveno sa tih 50 kn
my bad
tebi je fail kada ne trošiš niti se pronalaziš u toj tarifi zato postoji cijela paleta tarifa. Meni se isplati jer sam do jučer bio na knockout 100 a računi su mi od 200-250 kn ovisno kako koji mjesec i samo na razgovore. Sada sam produžio ugovor uzeo phone i promjenio u smart 100 tarifu gdje dobiješ 500 besplatnih minuta, što će mi smanjit račun jer mjesečno imam oko 4-5 sati razgovora uspostava me neće toliko doći koliko i minute tako da je definitvno isplativa tarifa za one koji puno zovu a da ne spominjemo još besplatne poruke i promet. Isprva se i meni tafria činila bezveze ali je zapravo stvarno ok! Malo sam promatrao prošle račune i ušteda bi mi trebala biti oko 50-70 kn po računu a vrijeme će pokazati da li je zaista tako.
Ima li tko kakve rezultate sa koristenjem "Smart" tarifa, kako u praksi funkcionira, odnosno podkradaju li ili je sve OK ?
da li u smart tarifi su poruke besplatne prema svim mrezama ili ?
i da li ove besplate minute koje se dobiju se ostvaruju isto prema svim mrezama ?
kaj mislite da li je bolje uzet mob u vipu za 2500 ili u tele2 za 3300 .. odnosno tarifa u vipu bi mi bila bez limita sms 100, a u teletu smart 100 ..
sad bolje je definitivno ova u teletu, ali da li vrijedi vise dat za mob u samom startu teletu i to 800kn?
i zadnje pitanje ako bi potpisao sad novi ugovor .. kakvih 50kn daje to tele? jel istekla ta akcija ili ? :)
Smart je najpovoljnija tarifa! Gledaj cijenu razgovora, a ne mobitela. Cijene su iste prema svim mrežama. Besplatne minute i poruke također bez ograničenja. Možeš prenijeti broj iz druge mreže u Tele2 i onda prijeći na pretplatu, zaraditi 50 kuna mjesečnoga popusta. Inače, zašto ne kupiš mobitel u inozemstvu? U Sloveniji, Italiji možeš dobiti i povrat poreza koji nije mali!
I zašto ne preporučiš trojicu prijatelja da prijeđu u Tele2 i zaradiš LG P350? Nije prva liga, ali je besplatan. Ako baš toliko želiš na internet, zašto se ne orijentiraš na kućno računalo?
http://www.tele2.hr/mobilna_telefoni...korisnike.html
tak si sad nahvalio taj tele da se pitam da li radis tamo il nes ? xD
daj mi samo reci ove poruke u smartu 100 .. znaci tih 100 poruka mogu slat prema svim mrezama? i kaj s tim besplatnim minutama, 250+250 .. to isto ide prema svim mrezama?
dodatno se samo placa uspustava poziva 0,25 i ako se prekoraci model ?
Pozivi i SMS-ovi odnose se na sve mreže.
Nakon što ih iskoristiš plaćaš skuplju cijenu razgovora.
Mislim da minuta tada iznosi 99 lipa + 25 lipa za uspostavu poziva.
Inače, obrati se Službi za korisnike Tele2 i dobit ćeš najtočnije informacije.
Od danas smart tarife i na bonovima :D
Uzimam ovo, 1gb prometa, njam :D
http://www.tele2.hr/mobilna_telefoni...rt_bonovi.html
Opa, fina ponuda :) Čini mi se da se tele2 malo trgnuo u zadnje vrijeme.
Jedina zamjerka je uspostava poziva, sa samo dva poziva dnevno to ispadne još dodatnih 15 kn :-/
@Sniper
Moras gledati ovu ponudu u skladu sa konkurencijom (ovdje ocigledno mislim na bonbon, a vidim da je i Tomato ponudio u svojoj Top Tarifi pored 500min/500sms i 500Mb :)). Kod bonbona za 1Gb+100min+50sms moras platiti minimalno 100kn!
Jedino kolika ja obracunska jedinica na ovoj tarifi, 15sek. ili 60 sek.?!?!?
Istina, za ljude koji nemaju previše poziva je ova tarifa super, ovo je prva prava data tarifa od tele2 što se bonova tiče. Ja bih jedino radije da su stavili 100 smsova i 50 minuta umjesto obrnuto :D
Tarifa je definitivno odlicna za korisnike kojima je data promet najvazniji i trenutno najatraktivnija na trzistu.
Mislim da nisu stavili vise sms-ova jer ipak imas Smiley tarifu za sms-potrosace.
Jos je pitanje sto ako potrosis prije isteka mjesec dana tih 1Gb/100min/50sms, da li se moze ponovo aktivirati ili moras cekati do kraja mjeseca.
a kak vam se cini ova smart tarifa za bonove? http://www.tele2.hr/mobilna_telefoni...pretplata.html
Danas mi je istekla smart tarifa, te sam ju ponovno aktivirao. Dobijem poruku da je aktivirana i naplacena, 100 minuta, 50 sms-ova i 1GB prometa. Nakon 10 min stize poruka Rok trajanja Vaseg podatkovnog paketa je istekao. Ja sad sav zbunjen ukucam *130# i stanje podatkovnog paketa 0.00 kn, a nije mi nista skinulo sa racuna. I nista zovem szk i nakon 20 min razgovora oni su uputili neki prigovor i kao neko ce me nazvati u roku 48h. Ovo je vec neznam koji put da upucujem prigovor, stvarno sam se razocarao u Tele2, uvijek neki problemi... Na T-Mobileu dobijem sms i kako pise tako i bude, al ovdje uvijek nesto :S
I ja se naradio oko slanja tih prigovora.
Najprije je bilo 48 sati, potom 48 radnih sati, a danas mi javili da će mi odgovoriti za 15 dana.
Možda će nakon tih 15 dana pojasniti da su mislili na 15 radnih dana...
@GT-R. To je ono... tele2 je super dok ne iskrsne problem, a onda se vidi kak su organizirani. Istina, nove tarife su im kaos, al jbg...
Slične probleme imam s Vipom i T-mobilom.
Inače, mogu ja čekati i 30 dana.
Da je nešto hitno, ekspresno bih reagirao i problem bi bio riješen za 24 sata.
Živio Tele2!
Evo prošla već 4, dana (pola tjedna), još uvjek sam bez interneta, sada već užasno isfrustriran i ljut.
Zovem svaki dan SZK i govore mi da je moj prigovor u procesu obrade i da će me u najkraćem mogućem roku kontaktirati.
Neznam više šta da radim, ludim od svega, najradije bih tu Tele2 karticu izvadio i popola prepolovio.
i ljudi, kako ste zadovoljni smart tarifama?
Dok traje dobro je, kad treba ponovno aktivirat nastaje problem.. Uskoro mi ponovno istječe pa ću vidjeti kako će ovog puta proći..
Inače meni tarifa idealna, + još imam tarifu zauvijek. Bon nisam kupio otkad imam Tele2 karticu (2-3 mjeseca) i još uvjek imam na računu.
Danas ja aktiviram opet smart tarifu na bonove i umjesto 60kn naplaćeno mi je samo 30kn. Ne znam dal je to kakva greška ili akcija ali sam ugodno iznenađen. :)
Meni jučer isto. Istekla stara Smart tarifa i za par minuta se aktivirala nova za 30 kn.
Zadovoljan :)
Očito niste dobili poruke da je do 30.10. ta tarifa u pola cijene. Doduše bilo je nešto tipa prebaci se na smart i plati pola cijene, a kako ste vi već bili na toj tarifi možda ju zato vama nisu ni slali. Valjda im je bilo jednostavnije onda svima prepolovit, to bi ipak za njih bio preveliki zalogaj da su samo ovima s drugih tarifa to naplatili u pola cijene. Pa oni nisu u stanju ni TPO osposobit godinu dana.
što se tiče bonova jedini minus je obračunska jedinica od 60 sek,da je 15 bilo bi odlicno, ovako obavim dva kratka razgovora i skine mi dvije minute,umjesto 30 sec.
pa i na pretplati je obracunska jedinica 60 sec. smiley na bonove je 15 sec.
"12. Koliko iznosi obračunska jedinica za pozive?
Obračunska jedinica za pozive iznosi 15 sekundi (15/15)."
služba za korisnike mi je rekla da je i na bonove i pretplatu smart tarifa obraćunska jedinica 60 sec
http://www.tele2.hr/mobilna_telefonija/smiley.html - pod pitanja i odgovori
ja samo prenosim sto pise na njihovoj stranici, nisam korisnik bonova tako da ne bih znao.
EDIT: sry, tek sam sad skuzio da je ovo topic o Smartu a ne opcenito o tele2 :/ my bad
smart pretplata - obracunska jedinica je 60 a svaka sljedeca 15 sek. - krivo
ja presla na smart 200 pa cemo vidjeti, bas me zanima koliki ce biti prvi racun :-)
Meni su 2.10. i evo danas 1.11. za smart na bonove skinuli samo 30kn, ja sam prezadovoljan.
Ukljucio i ja smart tarifu prije par dana i takodjer mi skinuli 30 kn. To je nova cjena ili..?
Buni me malo podatkovni paket koji umjesto 100 MB prikazuje 2048 kn. Nakon 2 dana koristenja, podatkovni paket kaze da imam 1 920,10 kn. Kako sad to preracunati u MB?
Jasno mi je da sto je iznos u kn manji to je i manje MB na podatkovom paketu, ali zar to nije moglo biti malo preciznije?
1 MB = 2 kn. Drugim rijecima ako te zanima koliko ti je MB ostalo kalkulator u ruke i dijeli taj broj u kunama s 2 :p
Kao što Sniper kaže, 1 MB = 2 kn. Znači, tvojih 1920 kn bi bilo 960 MB. Taj način obračuna podatkovnog prometa je zaostao iz vremena kad je surfanje na t-mobile i tele2 signalu koštalo različito. Ti dobiješ određen broj kuna na podatkovni račun, a za svaki potrošeni MB ti skine određeni broj kuna, ovisno o signalu na kojem surfaš.
Taj način obračuna koriste zato jer sustav uvijek skida istu cijenu svima bez obzira koji je paket aktiviran, a to je 20 lipa/100kB. Zato onaj ko ima u paketu 1gb prometa dobije taj promet u kunama tako da ispadne 1gb po ovoj cijeni koju naplaćuju. Meni to super odgovara jer nema potrebe za slanje poruka "kolko je još mb-a ostalo" i slično, sve je lako dostupno na *130#.
Da, ali taj sustav trenutno nema previše smisla, ako bolje razmisliš. Puno bi bolje i preglednije za korisnika bilo da mu jednostavno piše koliko mu je ostalo MB. Sustav je imao smisla kad se promet različito naplaćivao, ovisno o signalu. Tada bi ti kupnjom paketa prometa dobio podatkovne kune, koje bi te se skidale u različitim iznosima za istu količinu prometa, ovisno na kojem signalu surfaš. Npr. bilo je 0,10 kn/100 KB na tele2 signalu, a 2,00 kn /100 KB. Kupnjom paketa od 100 MB ti bi dobio 100 kn na podatkovni račun. Surfanjem na tele2 signalu bi to bilo 100 MB, ali na t-mobile signalu je to samo 5 MB.
Meni je čisto ok, bolje i to nego da moram slati poruke kolko imam mb-a, a svi znamo kak funkcionira provjera potrošnje na tele2.
Ma dobro. Podnosljivo je, covjek se na sve navikne kad mora ;) A jel zna netko zasto su mi Smart naplatili samo 30kn a pise na webu da kosta 60kn?
Nekakva akcija je, tak su mi i prošli mjesec skinuli 30kn, veri najs :)
ali ti smart tarifa se može aktivirati samo do 15.11 a poslje tog datuma je ukidaju
Služba za korisnike mi je to rekla 444 ,pa čemo vidjeti. A ova tarifa je super pogotovo za 30kn najejeftiniji su. Sve šta je ljepo kratko traje.
promocija je do 15.11,nikakave info nema šta će biti poslije ili će se produžiti,ta informacija nije mogla stići iz SZK u takvom obliku
produžena promocija do 30.11.
Smart na bonove
Ovo kao da je sasvim druga tarifa od danas!
Za 30kn mjesecno se dobije 300 min. i 1Gb (bez sms-ova) uz uspostavu poziva od 0,25kn
http://www.tele2.hr/privatni-korisni...-na-bonove/t8/
Ovo je trenutno bolje i od Knock-out tarife!
ovo je super , sada mi je žao šta sam aktivirao smart tarifu jućer
definitivno je sada ova tarifa najbolja ponuda na trzistu, do duse i dalje je tu kao mana obracunska jedinica,ali nije konkurencija nista bolja.
Simpa je isto dosta dobra, umjesto ovih 300 minuta oni daju 1000 SMS poruka (s tim da je jedini uvijet nadoplata 50kn,znaci nema naknade kao kod tele2,ali ajd' da gledamo samo najjeftinije tarife).
bonbon sada kaska....ok su besplatne minute u mrezi,ali fali im promet,pa ocekujem eke promjene s njihovim paketima i to vrlo skoro, jer 300MB za 30 kn je sada malo u usporedbi sa konkurencijom.
ili se t-com okrece malo vise simpi!?
vip je van svake konkurencije, totalno zaostaju i ponudom uredjaja i tarifama, dok se potez njihovog tomato branda sada ocekuje. top tarifa je malo preskupa, jer obvezuje korisnika da koristi bar 90 kn mjesecno,a dobija ponudu slicnu ovoj (manje MB,vise minuta).
najveca prednost ove tele2 tarife je sto je dovoljno 50 knnadoplate mjesecno da bi normalno funkcionirala, ali mana st ovrijedi samo 2 mjeseca!?
mislim,WTF!?
znamo da telci najcesce akcije produze,ali ko to moze garantirati i ovaj put!
Mene zbunjuje sto nigdje ne pise kako ce ta tarifa izgledati nekon promotivnog perioda?
Ova tarifa je potpuno drugacija od one 100 min/50sms/1Gb za 60kn. Ajde da samo snizili cijenu na pola, onda bi rekao to je promocija te tarife,ali ovako?!?!
Odličnoooooo, sms mi netreba kad sve sendam prek neta, i sad još imam 200 minuta više, najsssss :D