Sta kažete, jel ima sta zanimljivo????
http://www.t-mobile.hr/2/20-10-20-00-00.asp
Meni najprivlacnija EXTRA TOTAL S
Printable View
Sta kažete, jel ima sta zanimljivo????
http://www.t-mobile.hr/2/20-10-20-00-00.asp
Meni najprivlacnija EXTRA TOTAL S
Kaj ima neograniceni internet? :O il ima neka caka? :P
Ima
Nakon potrošenih 512 MB prometa u tarifama EXTRA total S i M te nakon 1 GB u L, XL i XXL, nastupa smanjenje brzine prijenosa podataka na 64 kbps. Navedeno ograničenje neće se primjenjivati do daljnjega.
Ako aktiviram npr. EXTRA mix 75 + opcija Dugi razgovori. Kud onda ide ona naknada sto se placa za prvu minutu?
hmmm,
14. U Tarifama modelima EXTRA total, nakon što Pretplatnik iskoristi definiranu količinu podatkovnog prometa, doći će do smanjenja brzine prijenosa podataka na 64 kb/s te će se isto primjenjivati do kraja svakog obračunskog razdoblja. Navedeno smanjenje brzine neće se primjenjivati na Pretplatnike do daljnjega a Pretplatnici će biti pravovremeno i na primjeren način obaviješteni o njenoj implementaciji.
Prvo hoce pa onda nece. Ovaj clanak nema smisla?!
E to neznam....
Nije mi bas velik izbor mobitela uz ove tarife ili ja ne vidim.....
@tomios
Navedeno smanjenje brzine neće se primjenjivati na Pretplatnike do daljnjega a Pretplatnici će biti pravovremeno i na primjeren način obaviješteni o njenoj implementaciji.
Ja ovo vidim kao opravdanje da u reklamama mogu velikim slovima istaknuti nesto tipa "Napokon pravi FLATRATE" a kad dovoljno ljudi navuku (cca. 1 godinu) onda uvedu pravilo smanjenja brzine! :D
Ok ovo sve ali gdje nestadoše neka tarifa sada koja ima u sebi uračunato pozive prema inozemstvu i pozive sms u roamingu?????????
Sad će na tome lovu da papaju dodatno... Što i to u tarifu ne stave kvragu!?
Evo dobio sam odgovor. Sve naknade za uspostavu poziva se racunaju izvan paketa. Znaci npr. 75 kn + 10 kn RF + naknade za uspostavu poziva
E to im je extra zajeb.
A baš se ponadao da je nešta pametno t-mobile ponudio... :(
Koji kreteni, prosle godine lose poslovali, ove ce biti jos gore:thumbdown
Zamisli da uzmes iPad, pa moras uzet najjacu tarifu i molit se bogu da ne prekoracis limit...
Najbolje da ostanem na Mrak tarifi :icecream:
Idiotizam
mah... uspostave poziva izvan tarife i nemam roaming/pozive u inozemstvo u tarifi... koja banana!!!
Da, rekli su da u tarifama sa besplatnim pozivima nema uspostave poziva "u paketu"
I jos nema ni opcije Dugi razgovori, Naj broj, Poruke... samo Unlimited i jos jedna (nisam zapamtio koja). Makar pise na stranici da moze i Dugi razgovori, ali ne moze
Tarife na SImpi, u prepaidu, izgleda, ostaju iste...
imaš poruke.. i opcije tipa word class...
2milinho: tarife za sve, mrak, tarifa za obitelj,..
modeli znače da ne trosis taj iznos, vec imas ukljuceno besplatne minute, poruke, data promet..
tipa iPhone tarifa, AHA, i sad ove EXTRA tarife.. tj. ako uzmes npr extra total s, 100kn placas za 150min, 50 sms, i flat data, kod poziva se naplacuje 0,25 uspostava, i to ide na tih 100kn..
i da, svi mobiteli koji su u ponudi idu uz extra tarife..
meni ova extra total s izgleda extra. dobijem 150 minuta, koje ne potrosim, 50 poruka, dobro to potrosim, posaljem ih 300tinjak mjesecno i flat kojem se smanji brzina nakon 512mb ali opet imam interneta koliko hocu samo sporijeg. za moju osobnu upotrebu to nije strasno jer ne gledam tv programe preko mobitela i slicna sranja. za normalno surfanje je to, po meni, sasvim ok...
sve je ovo lijepo,extra tarife i to...ali koliko su me naljutili u zadnjih dva mjeseca,mislim da ću ja njih extra odj.... Pa nije normalno koliko su cijene nabrijali!!! Zato i nije bilo uređaja kad su imali 50% jer su ih čuvali za ovo. Kakvi lopovi,katastrofa!!!!!!
istina, cijene u extra total su bolje, a u mix, pricu da ni ne spominjat, su PREbrijane
U Tarifnom modelu obračunska jedinica za naplatu nacionalnih i međunarodnih poziva u Republici
Hrvatskoj je 60 sekundi, dok je roamingu u odlaznim pozivima 60 sekundi, a u dolaznim pozivima 15
sekundi. Obračunska jedinica za prijenos podataka u Republici Hrvatskoj je 10 kB, dok je u
roamingu 100 kB.
Ali brzina od 64 kbps?! Pa to je neupotrebljivo...
dobar udar na vipove tarife.. ovdje dobije malo vise nego u vipu poziva.. a i uajmanjoj tarifi ovdje idu poruke sto kod vipa nema...
nije lose.. ali moze i bolje
Ako dobro računam, 64 kbps je 8 KB/s, jel tako? Dakle za neku sliku srednje veličine od recimo 80 KB mu treba 10 sec da ju otvori? Pa to je presmiješno ako je ovaj moj račun dobar, to je onda doslovno neupotrebljivo :lol:
I manje....7.81 kB/s, teoretski.
daj sta racunate bezveze, kad to jos nije aktivno. u ostalom, ove tarife su meni potpuno u redu. za 100 kn mjesecno 150 minuta,50 sms poruka i taman da je samo 512MB, je sasvim fer ponuda, pogotovo kad se uzme u obzir od koga je.
bravo za t-mobile
Kao sto sam vec spominjao glavni adut u reklamama je FLAT RATE i nigdje se ne spominje da se smanjuje brzina ili da ZA SAD nece primjenjivati to ogranicenje! :D
link: HT uvodi flat rate mobilni internet
ahahaha 7.81kb/s? to je gprs? uglavnom 3 puta sporije od edge-a a edge je u banani za surfati, možda na mobu ali na lapu nema smisla, bo vas taj flat rate,
s tim će ljudi uvelike streamat iskon tv na mobu moš mislit, pa to nemre streamat crnog vraga :p
Sad razmišljam, ja vjerujem da ce to ogranicene biti ukljuceno ako npr. skuze da skidas torrente ili tako neke gluposti preko mobitela.
Za normalno surfanje mislim da nece spustat brzinu .
Mislim ako odmah ogranice, to znaci da ti poslje 512mb ne daju ic na net....
Morat cemo to odmah poslat na ustav :D
Mislim da neće poboljšavati značajno ovu ponudu. Upravo sam bacio oko nnjemače t-mobile i vodafone i oni isto imaju to ograničenje na 64 kbps, ali su još i restriktivniji, kod njih skraćuju već na 500 mb i na najskupljim tarifama što je loš znak jer su prošle godine imali pakete od 5GB u ponudi kojih višenema nego svi reklamiraju "dataflat" sa ovim ograničenjima. Jedino u pretplatama od 90 eura daju 1-2 GB prije skraćenja.
Pa, ak je ovo kak 007jaran kaže, onda je to super! :notooth: al i ovak je dobro, da imaš tu i tam za posurfat, a nemaš brige jesi sve potrošil. Pogotovo ak koristiš kojekakve widgete i mailove, prognoze, tak neke stvari kaj sitno skidaju sa neta, pa ti mob moze bit stalno spojen na internet :D
Al za zahtjevnije korisnike, ovo je koma...
I jel se meni čini il više nema iTariva kak su došle total tarife? :hm:
Tako je, nema vise tih iTarifa...
U petak sam bio u t-mobile, na tarifi sam Flex obitelj 200. Desio se problem, htio sam preci na tarifu Extra total M uz 18 000 bodova i uzeti Desire HD. Uglavnom, lik tamo mi je objasnio da prvo moram prijeci bezugovorno na Extra tarifu, jer kod tog prelaska +bodovi ce nakratko "nestati" pa se vratiti. Tako da sam ja dobio samo prijelaz bez ugovora i sad kao cekamo da se desi to sa bodovima, pa tek onda mogu potpisati ugovor i uzeti mob. Uglavnom na mom portalu jos i dalje stoji tarifa obitelj, i dalje je tamo onaj drugi broj aktivan, iako sam ga dao ukinuti, bodovi su i dalje tu. Zar to ne ide sve kompjuterizirano u sustavu ili i dalje mora tamo negdje u Zagrebu ili di vec rucno obraditi taj zahtjev? Jer kao lik ne zna hoce li to biti za 4 dana ili mjesec dana...
Promjena tarife ti ide s prvim u iducem mjesecu
znaci da do onda ne mogu nista glede novog moba?
ne, trebao bi moći, ali tarifa ti se mijenja i piše nova tek 1.4 u tvojem slučaju. ja sam imao tih problema sa promjenom također i pojavilo se isto tako nekako
Hmmm, evo prije pola sata dosao sms da vise nisam clan flex obitelji. Na moj tmobile stoji Extra M :) I stanje bodova 0 :P
Znaci cim se bodovi vrate, mogu ici produzivati ugovor.
hmm.. po pravilima raskid flex obitelji se odrađuje kroz 1-2 dana, ali bi do kraja mjeseca trebao biti na ajmo to nazvat single flex obitelj tarifi.
tj. cijene poziva bi trebale biti po flex obitelji, ali nemaš više mogućnost besplatnih poziva između članova.
a kad pošalješ stanje na 0110, što ti piše?
od 01.-01.03.2011. u 00:00 sati na vasem tmobile racunu evidentirano je 0.00kn
64kbps?? haha, totalno neupotrebljivo...to je i u praksi sporije od GPRS a kamoli EDGE a gdje je tu još 3G ili punokrvni 4G koji nikako da dođe :D
Pa to je bar preko 30 puta manja brzina nego 3G
Ja to sebi u glavi gledam kao 512MB i to je to... Te fore "trenutno ne vrijedi" ogranicenje si mogu objesit macku o repu...sve ce to oni iskoristit kad tad...
čini li se to meni ili su extra tarife dobile poseban tretman sa cijenama?
jeftiniji mobiteli čini mi se
Ne čini ti se...
A ovisi kako koji mobiteli... npr SE x10 i dalje pretjeruju iako već skoro godinu dana i 2.1 a ni nokia c7 po skupoći nije daleko itd... nađe se nešto povoljnije od osnovnih modela dosta.
Meni se extra total S svidja, 150 minuta i FLAT internet, al opet ogranicenje.. Doduse, i 512 mb prometa bi bilo dosta za mailove, fejs, twitter i tak... Cak i da ogranice, pa valjda bu mi mogli mailovi dolazit kak se spada, nisu oni u biti jako veliki... Kaj vi velite?
Nisu normalni majke mi mile.
Ukinuli su "i" tarife, ja sam uzeja 32GB iphone 4 na i300, sad već nakon 4 mjeseca mislio sam po defaultu prijeć na i150 medjutim nema ih.
Zovem T-scum i kaže neka nadrkana operaterka da ja ipak mogu na i150 makar ne postoji i da ne mogu na nijednu drugu tarifu osim te koje praktički nema?!
WHAT THE FUCK (sorry for caps) :D
a gle.. ti si potpisao ugovor na 24 mj na i tarifu.. po pravilima migracije, možeš se spustiti na jednu niže.
ista fora kao kad su izbacivali flex pakete, i uveli tarife za sve.
nemogu oni svojevoljno prebaciti sve korisnike automatski na nove tarife, jer ne odgovaraju svima..
to je kao da ovaj mjesec kupiš neki novi model auta.. i za 2-3 mjeseca izađe noviji model. ćeš ići tužit autokuću jer su ti prodali "stari" model?
i btw. i dalje ćeš moći taj auto servisirat kod njih, makar se više ne prodaje ;)
A naravno da će sve dolaziti... ma čak i s ograničenjem je dobra stvar jer više ne moraš strahovati da ćeš neočekivano potrošiti megabajte izvan paketa pa da ti papreno naplate!
Pa zato i velim, za mailove, tweetove, facebook i te stvari je super stvar! :D al opet, kazu da ogranicenje nece bit primjenjivano do daljnjega..
Pozdrav svima
Imam ajfon i iTarifu 150 kod te mobajla...e sad ima ta nova extra tarifa "extra total M" cijena je ista 150 kn RF 23% itd. :) ali daju vise minuta za razgovore, da i veci racun za uspostavu poziva :( , te vise poruka (to mi i treba), internet koliko toliko ionako sam na wifi spojen u svom mjestu (wireless udruga :) )...
E sad me zanima ima kakva caka u tome ili se isplati preci na tu tarifu jel mi se cini puno bolja za tu cijenu nasuprot iTarife....da se nebi poslije kajao :)
hvala Vam unaprijed
S koje god strane da gledas extra total m ti je povoljnija..
Sent from my Desire HD using Tapatalk
da li ja kao korisnik tarife sve za mene 60 se mogu prebacit na extra priča S, bez naknada?
Sve ovisi kada si ugovor potpisao i na koliko... ako je na dvije godine onda mislim da nakon 12 mjeseci možeš preći na extra priča... tako su mi barem frendu rekli. Nazovi najbolje i raspitaj tamo da ti vide sve opcije. I pozorno slušaj... ;)
kakava djubr4d....zvao ih prije tjedan dana i pitam mogu li na extratotal sa i150..narvano, moze, ALI na L paket kojije 100kn skuplji :) wtf..?!!? neka se javim za tjedan dana, pa ce provjeriti...zovem ih danas i pravila su promjenjena...a nas korisnike ne treba obavijestiti, posto smo mi dobrovljne krave muzare....
moze i M extratotal, ALI tek od 1.06...posto imam ugovor na 2 godine (do 8-2011), jer vise se ne moze promjeniti paket / produziti ugovor 6mj prije isteka, nego po novom 3mj prije isteka ugovora...
jos jednom BRAVO za TmobajL....
jos jedan razlog da odem od njih...
jos jedan dokaz bezobrazluka..
:(
Evo mene interesira,ak otko zna,tko je prešao na EXTRA total tarifu a u prijašnjoj imao uključeno w'n'w opciju,da li se ona automatsk ideaktivira ili se mora manualno dekativirati?
P.S.
Još me jedna stvar zanima,pitao sam službenicu iz t-moba u svezi ovoga ograničenja brzine za M paket,ona meni kaže da je na 1Gb a na webu od t-moba piše da je 512Mb,sad kome vjerovati?
Za ovaj P.S. dio: vjerovati naravno webu, službenici često ne znaju o čem pričaju (znam iz osobnog iskustva) ;)
c/p sa www.t-mobile.hr i to je ispravna informacija
Nakon potrošenih 512 MB prometa u tarifama EXTRA total S i M te nakon 1 GB u L, XL i XXL, nastupa smanjenje brzine prijenosa podataka na 64 kbps. Navedeno smanjenje neće se primjenjivati do daljnjega.
i nemoras deaktivirat wnw opciju, sama ce se iskljucit
Jel se moze uzeti u EXTRA total L jos dodatnih megabajta???
Mislim, sta ce mi 512MB kad poslje njih prakticki ne mozes na net...
Današnji mobiteli potrose min. 1gb prometa sa laganim surfanjem i ostalim sitnicama...
Imam jos puni mj. dana za razmislit i nadam se saznat necija iskustva kad u 4. dođe prvi racun te tarife...
Pomalo su mi smiješne priče o nepotrebljivosti mobitela sa brzinom od 64 kbps, kao da ste svi zaboravili da smo ne tako davno surfali na desktop kompovima sa analognim modemima. Okej, streaming ne dolazi u obzir, ali normalno surfanje, pogotovo sa Operom mini, trebalo bi funkcionirati bez problema. Btw, nije da mi se ove nove tarife nešto posebno sviđaju, radije za sad ostajem na i150.
Može li se T-Mobile EXTRA S potpisati bez obaveznog vremenskog trajanja pretplate?
može
Moram priznati da je t-mobile užas s ovim extra tarifama. Samo gledaju kako bi zadržali cijene ili izmjenili kao da izgleda da je nešto novo, ali nije.
Po meni je ovo preskupo, a i digli su cijenu iphonea.
Također, ima nebuloza u cijeni mobitela. Evo primjer:
iPhone 4 u tarifi Extra mix XL (325 Kn mjesečno) = 2298 Kn
iPhone 4 u tarifi Extra total L (250 Kn mjesečno) = 1698 Kn
Jesam li ja lud ili šta ???
Te su cijene previsoke. Isplati se jedino ako imas 12000 ili 18000 bodova. 2298 + 8040 (335 x 24) = 10338 kn + cak i vise jer u novim tarifama se dodaje i naknada za uspostavu poziva.
Sad ce neki reci da se te pare svejedno potrose, ali je svejedno previse. Najivse u toj tarifi bi trebao kostati 1 kn.
Pa ja sam nekidan kupio novi zapakirani preko oglasnika za 3000
Ma ja ne kuzim kako je skuplji ako placam 325 u mix nego na 250 total.
Zar nije poanta sto vise platim to jeftiniji mobitel?
Mozda opet planiraju neki popust dati uoci Uskrsa...
Evo 01.04. pokucao na vrata,a ja još nisam dobio nikakav SMS koji me obavještava da sam prešao u extra total m tarifu :S
EDIT: Evo gledam na Moj T-Mobile i piše
A šaljem poruku za stanje računa još mi uvijek izlistava iznos za 3. mjesec...Code:Trenutačno koristite tarifu: EXTRA total M
do 5. u mjesecu ti je obracun, pa tek onda poslije krece normalno racunanje i prikazivanje za sadasnji mjesec
A i nikad ne dolazi sms koji te obavjestava da si promjenio tarifu...
Sent from my Desire HD using Tapatalk
Na tmobile stranicama ti mora pisati tarifa inace je greska.
I ja sam prešao na Extra tarifu i nisam dobio obavjest, ali na MojT portalu je vidljiva nova tarifa, a i sada kad pošaljem sms na 0110 piše mi da koristim Extra tarifu. E sada, već 02.04. pisalo mi je da imam još 422 SMS poruke preostale (Extra Total XXL). Međutim, ja bih u toj tarifi trebao imati 700 poruka uključenih, a ovako ispada da imam 450 poruka kao u XL tarifi. 100% koristim XXL tarifu jer je ta i vidljiva na mojT portalu, a i minute prema drugim mobilnim mrežama odgovaraju toj tarifi (650 minuta). Izgleda kao bug, nadam se da će ispravno obračunati to.
Vidim da su ovo dodali kod Extra Total tarifa
Nakon potrošenih 512 MB prometa u tarifama EXTRA total S i M te nakon 1 GB u L, XL i XXL, nastupa smanjenje brzine prijenosa podataka na 64 kbps. Navedeno smanjenje primjenjivat će se od 01.05.2011.
Ili je to bilo od pocetka???
Znaci ovaj mjesec je neograniceno...
Nije bilo otpočetka....to je sad uvedeno
Gamad. Odlazim iz te mreze cim ugovor prode.
Da li je ova brzina od 64 kbps brza od modem veze???
Jel sam npr. preko modem veze bez problema obavljao Skype razgovore...
Pa u principu modem je 56 a ovo je 64. S tim da kod modema to zna varirati dok ovdje to ne bi trebao biti problem.
Ma to je i ok... pa tako je i u njemačkoj ograničenje. Bitno da se nema onaj strah da se nabiju megabajti skupi bezveze i da je free net. ako je i stari modem bio dovoljan za osnovno biti će i ovo. Ako smo realni, u tarifi S total za 100 kn sa pozivima i sms to je još i ok skroz!
Ekipa pozz
Ja sam kupio Iphone 4, 32Gb na 2 god, Tmobile, upravo sam platio već 4 mjesec račun i sad imam pravo minjat tarifu.
Naravno đubrad su mi rekla bila da se mogu spustit na i tarifu i150...
kako nema više I tarife ne mogu se spustit na 150kn nego mi daju extra total XL i Extrea total L, te Mix isto do 250kn, je li ima netko neku preporuku, ovamo ima uspostava poziva od 0.25l min što je suludo i njih tako jeftin i proziran trik, a opet puno mi je svaki misec 300kn, a ovamo nude i vise minuta, i SMS-a i net kao flat što mi i ne treba ja trosim oko 500MB...
Gle, mislim da te hebu tamo u t-centru.
Ja sam prije nekih 2-3 tjedna presao s i300 na i150 i zenska mi je isto rekla sto i tebi. No....ja sam rekao da je to nemoguce jer ja sam potpisao za itarifu i da me extra ne zanima. Takoder sam rekao da u specifikaciji stoji da se nakon 4 racuna moze preci na nizu tarifu.
Nakon toga je "baba" u t-centru isla gledati na netu specifikaciju i rekla mi je da sam u pravu, ali da njoj u racunalu ne nudi i150 vec te iste koje si ti naveo.
Nakon toga je opet nazvala sluzbu za korisnike i rekla im je da tako stoji na netu kako sam rekao te je morala ispunjavati papire i slat im fax i nakon toga su me prebacili na i150.
Ne daj se......
E bravo dobro si mi to rekao! Hvala
I kakva su idkustva s EXTRA TARIFAMA nakon 25 dana?
Moze i neka usporedba sa starom tarifom?
prije na iTarifi 150, sad na Extra total 250. osim većeg broja poziva i poruka, imam 1 GB prometa nakon čega nastupa sniženje brzine. bilo je govora da će to stupiti na snagu 1.5., sad vidim da se govori 1.6., no na stranici i dalje piše "od 1.5." što mogu i potvrditi.
evo što mi speedtest pokazuje sad kad sam prešla 1GB prometa: DL:0,60Mbps/UL: 1,12Mbps
no i s tom brzinom bez problema slušam internet radio, surfam, mailam... bez ikakvih briga oko toga hoću li imati dovoljno prometa od prvog do prvog. a to i je razlog što sam uzela tu tarifu.
prema tome ja extra zadovoljna :)
Ako dobiješ 0,60Mbps sigurno ti nije brzina limitirana...
Evo sto je limitirana brzina: :D
http://cafe.mobil.hr/threads/71686-1...l=1#post989068
izgleda da je ipak bilo do mreže, sad sam isprobala i dobila ove rezultate (izraženo u kb/s): DL 768,5/UL 185,9.
Dakle, sad mi je download deset puta brži nego jutros, upload je tu negdje. Smanjenja brzine izgleda nema. Možda je stvar i u promjeni lokacije, jutros sam bila doma, gdje zna biti problema s mrežom, dok sam sad na poslu u centru grada gdje je mreža uglavnom OK.
Ja trenutno koristim SIMPU pa bi presla na EXTRA TOTAL S ( 100kn).. Zanima me dali u tih 100 kuna dobijem samo tih 150 min, 50 sms i net? ili sve sto zovem ulazi u tih 100 kuna, a ovo je kao neki bonus? Zvala sam SZK i oni veli da se sve ostalo placa na taj iznos, ali posto uvijek daju krive info, da pitam vas koji koristite te tarife...Jer mi je glupo samo za to placat tih 100 kuna, a sve ostalo da se placa na tih 100 kuna. Koji je smisao toga, nijedna pretplata nije bila takva...Moj stari recimo placa pretplatu od 200 kuna ali ono sto ne potrosi od tih 200 kuna prenosi u iduci mjesec..
Javite jer mislim uzet sutra pretplatu pa neznam sta da radim
Imas besplatnih 150 minuta, s tim da ti se na svaki poziv dodaje 0,25 lipa za uspostavu poziva.Imas neogranicani net, ali 3g brzinu do 512MB nakon toga brzina pada na GPRS, tj EDGE.Uz sve to imas i 50 besplatnih poruka.Racunaj da ces placati vise od 100 kuna jer ti na svaki poziv ide onih 0,25 kuna.Uz to racunaj i na radijsku frekvenciju cca 10 kuna mjesecno.
A znam to, ali nkead su tarife bile npr.flex 60 (nisi trebao platiti tih 60 kuna i onda na to jos ono sve sto si zvao okolo, nego si trosio tih 60 kuna i vise ako je bilo potrebno)
Zato mi je cudno sto vise ne daju takve tarife.. Odnosno ispada da racun nije 1oo kuna + radijska frekvencija, nego 100 + radijska + 25 lipa za svaki poziv + iznos koji potrosis kad potrosis te poruke i minute ??
Kolko vam okvirno dolaze racuni?
Jer kad gledas sta je tih 150 min? Nista, to potrosis odmah..
Mislim malo jesam zakomplicirala, nadam se da razumijes sta zelim rec
p.s. ja sam smatrala tih 150 min i 50 sms i net kao neki bonus, ali da za to placam 100 kuna i jos sve ostalo sto potrosim to mi nema nikakvog smisla
da, nekad su bile takve tarife, di je min prema t-mobile 1,20 a prema drugima 2,50kn.
Ali da, mogla si potrošit tih 60kn.
A ovdje dobiješ za 100kn 150min prema svima, i 50sms prema svima i flat internet.
Ako ti treba tarifa za razgovore i sms, uzmi mix ili priča, ili ako si mlađa od 27godina, uzmi mrak tarifu.
I mislim da nema veze koliko drugima dolaze računi, jer potrošnja ovisi samo o tebi..
radije daj 200-300-400kn više za mobitel sada, nego da narednih 24 mjeseca plaćaš velike račune jer si odabrala krivu tarifu.