Da li je netko isprobao novi HTC Magic update koji donosi Sense UI?
Može se skinuti i ovdje
http://www.4shared.com/file/20318944...pe_305401.html
Printable View
Da li je netko isprobao novi HTC Magic update koji donosi Sense UI?
Može se skinuti i ovdje
http://www.4shared.com/file/20318944...pe_305401.html
ja probao i ubio svoj Magic. Zapeo je na 81% i dalje ne ide. Probao ga vratiti sa RUU_Sapphire_HTC_Asia_WWE_2.53.707.2_SEA_test_sign ed_NoDriver.exe ali tu zapne na 21% :(
za sada mi je Magic povijest :(
Koji je cilj prčkanja po softveru /izgleda samo upropaštavanje uređaja/ osim službenih update .
Što mislite da firme nemaju interes da ponude uvijek momentalno najbolja riješenja, u datom trenutku i dati nadogradnje .
Osim što spalite uređaj /bacanje novaca /nemate koristi osim ako uspije neka ljepša ikonica ili Vurica koja vas gleda s ekrana
nice day
Zna li netko kad bi trebao doći Sense UI update i za Magic iz Vip-a. Jer kad na stranici upišem serijski broj, kaže da nije suitable??
RUU_Sapphire_HTC_Europe_3.05.401.3_release_signed_ NoDriver.exe
proguglaj da nađeš ovaj fajl:) ja sinoć instalirala i sve radi. doduše napravi backup, jer pobriše sve iz telefona. i moraš imat instaliran novi htc sinc.
moj moj je crni iz vipa (288 rama verzija)
Postoji službeni update.
Kao što sam već, jednom napisao, u servisu su mi samo rekli da donesem mob i da će instalirati update.
Pitam za ovaj s neta koji se može skinuti jer sam čitao da su si neki ljudi zeznuli mob.
Prije sam na starom TyTN par puta puštao HTCove update preko RUU i sve je prošlo OK.
* UNIVERSAL! Runs on both Dream and Magic 32B
* Based on Android 1.6, many bugfixes and enhancements from AOSP, XDA, and me
* Highly optimized kernel with many extra modules
* Enhanced ramdisk which uses optimal mount options and smart startup
* Includes E2FSProgs for checking and converting Ext filesystems
* Apps2SD is automatic! All you need is a second partition (ext).
* Launcher with 5 screens and auto-orientation and compact drawer layout
* Clean filesystem shutdown at poweroff/reboot, and fsck at boot (no FS corruption!)
* Includes Amazon MP3 store, and Work Email (MS Exchange support)
* Does not require "DangerSPL"
* Includes a massive APN list
* Maximum CPU scaling frequency set to 528MHz with latency tweaks
* Various enhancements to the Settings app including extra partition space
* Phone app enhancements by cytown
* MMS enhancements from rgv151
* FLAC audio support thanks to kroot
* Bluetooth OBEX support from Erin Yueh
* Contacts app enhancements by ChainsDD and Wysie
* USB tethering support (kernel code ported by Zinx)
* Commandline extras: powertop, htop, nano, busybox, openvpn
* Ability to lock home app in memory (control in Spare Parts app)
* Eclair graphics, apps, and other guts
* Multitouch browser and gallery
* Music and DeskClock apps from Eclair
Onak, je možda rizičan postupak, ali nudi stvarno puno toga. Brže, više početnih ekrana, kvalitetnije aplikacije koje nude više opcija.
lekma, ok u servisu su ti rekli da postoji službeni update. Kak ga ja onda nemogu skinut na službenoj stranici?? Nije mi jasno..
Pa da je neophodno, možda je, možda nije. Baterija traje oko dva i pol dana,lagano prema 3. Ne bih baš rekao da je multitouch šminkeraj, ali ok, ili potreba za slanjem i primanjem fajlova prek bluetootha. Imati 5 ekrana je opako korisna stvar. Uglavnom, onaj tko želi biti na stocku, super. Moje osobno mišljenje je da je prava šteta imati android i ne koristiti sve što sustav nudi.
Blago tebi. :envy: , ne kužim kako drugima nije uspjelo :/
@Plišani
I bolje da ne radi! Bluetooth prijenos podataka je za klince, a ovaj mobitel bogami nije za klince, kao što to uostalom nije nitijedan android ili HTC. Ak hoćeš BT FTP kupi si Cookie ili neznam tako nešto.
/
@Plišani
I bolje da ne radi! Bluetooth prijenos podataka je za klince, a ovaj mobitel bogami nije za klince, kao što to uostalom nije nitijedan android ili HTC. Ak hoćeš BT FTP kupi si Cookie ili neznam tako nešto.[/quote]
E kada bi ti razumio zašto BT ne bi pisao nebuloze o klincima i kolačima
da ne elaboriram zašto večina zna .
AFAIK, glavna svrha BT je mogućnost korištenja BT bežićne slušalice.
Sve ostale funkcije BT su sporedne. Ja se slažem da bi bilo zgodno da ima FTP (npr. za direktno slanje slike na ispis ili npr. razmjenit fotkice/muzikicu/dokumente s ekipicom/poslovnim partnerima)
Ofkors, BT uz odgovarajuću aplikaciju radi ko beba. BT je nužnost na mobitelu, da ne kažem da mi je žao što se odriču IR-a na njima.
Kakav nered, jesi uspio rjesiti problem i kako si ga rjesio? Pitam jer bi i ja htio update napravit pa da znam sto ciniti ako nesto krene po zlu... hvala!
http://free-zg.htnet.hr/felix/magy.jpg
Uredno napravljen up date u Agram servisu pošto je uređaj pod jamstvom kupljen u Vip-u . Sve skupa izgubio 15 minuta
Super.
Hajde sad lijepo napiši kako se to vrti, kako izgleda... isplati li se upgrade...
Napiši malu recenziju ;)
Sorry ne pišem recenzije ,nadogradnje izdaje proizvođač kako bi poboljšao rad uređaja
a tko je zainteresiran će otići to napraviti i vidjeti razliku a ne da mu ja solim pamet svojim sub. opservacijama. Uglavnom soft radi brzo nije se srušio niti jednom instalirani programi rade odlično Gps Igo bez greške satelite nalazi u roku 20 sec.Bat. traje 3 dana uz masiranje .
Tko voli nek izvoli
pa daj odgovori na pitanje.
i ja sam bar napisao koji mobitel imam, a koji ti model imas? samsung!?
EDIT: Evo da ne bi ispalo da se prepiremo, prouči ovu temu. Instaliraj taj program, pogledaj u 5. postu što sam ja napravio da proradi direktni FTP. U principu samo trebaš upariti uređaje i prije slanja ili primanja upaliti taj program i direktni FTP radi. Javi rezultate.
Da se ne zbunjujete. Sve što trebate učiniti za dobiti sense je skinuti službeni update odnekle, recimo ovdje i slijediti upute. Ja sam uredno updateao s linkanim fileom i sve je prošlo i radi kako treba.
Evo instalirao sam jučer ovaj update koji je postavio jay.
Hvala! Sve prošlo super jednostavno i bez problema.
Magic radi super brzo .
pozdrav.
može li mi neko napisat postupak kako napraviti upgrade?
hvala...
Žao mi je.
Jesi ga uspio nekako osposobiti?
Piše u uputama da, ako se desi bilo koja greška, treba update ponovno pustiti.
Uglavnom, piše da se sve greške koje se dese za vrijeme updatea mogu otkloniti ponovnim updateom. hmhm....
pa ne bas. Testni je. ima samo 5 gumbica.
Sad je ziv, ali izgleda da na njega ne ide upgrade.
Ekipo pozz:cthumbup:
još jedan novi forumaš i vlasnik magica. Jučer sam ga kupio od frenda, otključan, ali kupljen u vipu. Odmah bi prešao na sense UI, te sam pokušavao skinut update sa htc-a, ali mi veli da download is not sutible for your device. Naravno ne prestajem....gdje da skinem update, ali koji radi i s kojim ne bude bilo pizdarije
thx:sos:
U vipu nisu bili niti zaključani ,lijepo prošeći u agram servis i za 10 minuta ti stave
novi soft bez zahebancije
mislim, u čemu je toliko loš taj original soft???
e da, ako bi moglo jedno pitanje za vas sa tio originalnim softom...koja je verzija na magicu androida...1.5 ili 1.6? :)
hvala
Nije mi jasno zašto petljati s uređajima ako su u jamstvenom roku ,a i ti koje kakovi linkovi su samo za hlebince .
Postoji servis i oni odgovaraju ako nešto pođe po zlu ,a i to je zvanični soft od operatora koji kod svih nije isti zato se i ne može skinuti sa HTC linka .
da ne objašnjavam puno, jesam-nisam imao jamstvo......kupio od frenda koji ga nije ovjerio kako bi ga ja dulje koristio ( radi sa mob, VIP-ov je partner ), a nije niti iz zgba...uglavnom, samom mi je dovoljno 24 mj, tko zna kakvim ćemo sat. tehnologijama :whistle: razgovarat za 2 godine...poslao sam mu jamstvo da ga ovjeri, sve pet
I silikon case obavezno
hmmm, ja sam naručio s neta one protechove foije, i za sad sam jako zadovoljan (nešto poput invisible shielda al puno jeftinije)
ubacio sam ovaj RUU sa početka ove teme i sve radi za pet, ali me zanima sad jedna stvar...ako sam ubacio taj rom da li to znači da je magic rootan (vipov je) i da li može ići bilo koji rom na njega sad( naravno da odgovara)?
ma ova obuhvaća cijeli telefon, sastoji se od 8 komponenti koje se postavljaju posebno svaka na svaki dio telefona. Nije ona obična koja se samo "nakelji" na ekran
ovo je čudan odgovor. samo sam postavio pitanje i tražio pomoć. da li sam nešto loše napravio? nekakav kodeks ponašanja?
nije rootan to je originalni rom koji će ti i na zahtjev u servisu staviti, tako da nisi napravio ništa loše, jedino što si stavio zadnju inačicu roma za magic koja u sebi ima i taj famozni sense, stoga, ne uznemiravaj se i uživaj :)
ima li tko kakve informacije o novim update-ima...hoće li ih biti i kada?
odlično....
Di skinuti ovo, link iz prvog posta ne radi?!
Thx
Evo, izvoli:
SenseUI4Magic
thx :)
Kak si ga ozivio? :D
Imam isti problem ko ti ocigledno, instalacija dosla do jednog dijela i onda mi instalacija (na pc-u) napisala da je krivi ruu ili kaj vec i sad stoji polumrtav :D
nemre ga se bootat ni u recovery mode ni nista......
Zbog ovog odvratnog vremena, nisam nikako ulovio da odem na Zitnjak da mi naprave upgrade, pa sam to doma sam napravio. Sve je ok, samo mi jedna stvar bas nije najasnija. Naime meni je bio rom verzija 2.xx.x.x a stavio sam 3.xx.x.x i sučelje se promijenilo i sve super sljaka, ali kad odem vidjet koja je verzija meni i dalje pise da je 1.5, a milim da bi trebalo pisat 1.6? Radi se o Magicu.
Riječ je o android 1.5 aplikaciji, samo što ti je drugačije sučelje, tzv sense, al rom je i dalje isti. Treba čekati update na 2.1 koji bi trebao doći "skoro". Za ovo čitaj onu stavku na dnu, ona ti se promijenila
samo ako rootaš mobitel, tj skineš garanciju!
izgleda da nista od 2.1 za magica,e da,bio jucer u agramu,da oni mogu stavit update,ali moram ostavit mob 3-4 dana dok dodem na red :wall::wall: :angry:,je bas sam im ga ostavio,sljedi uradi sam update :jackie:
izašao je 2.1 update, ali je trenutno službeno dostupan samo za kanadsku Rogers mrežu
izašao je i 2.2 update, ali trenutno samo za T-Mobile varijantu Magica tj. myTouch 3G
baš htio pitat jel froyo radi na magicu. izgleda da da :)
nego ako odnesem u agram servis (oficijelni servis HTC-a) neće mi instalirat ni 2.1 jer ga nema za hrvatsko tržište ili?
Poz,ovako imam problem s instaliranjem sensa,tj spojim sve i pokrenem RUU i nakon cca 1 min provjere izbaci mi da mi nije spojen mob s kompom,a prije tog probam s sync menagerom i sve radi,tj spojen je,pa me zanima dali je netko slucajno imo slicnih problema?
Rijeseno,na kraju mob uredno rootan,i stavljen rogers 2.1 sense
zahvaljujuci ljudima na xda...
Pozdrav ljudi prije par dana sam si kupio HTC Magic 1.5 i sada bi ga update na 2.2 pa bi me zanimalo dali se to može i gdje da skinem update 2.2
Unaprijed hvala
Službene verzije od HTCa nema, već ćeš morati rootati mobitel i staviti neki custom rom. Ima već romova sa 2.3 verzijom.
Tutorijale možeš naći ovdje.
Za sve koji još traže update :)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=956280
Odličan ROM 2.3.5
Radi super brzo (totalno sam oduševljen).