meni netreba......na t-mobile pretplati....al nekom valjda treba....:hm:
http://www.redmondpie.com/unlock-iph...rasn0w-pak569/
Printable View
meni netreba......na t-mobile pretplati....al nekom valjda treba....:hm:
[QUOTE=bokixy;891233]meni netreba......na t-mobile pretplati....al nekom valjda treba....:hm:
!!!!jedno upozorenje.....kad sam ga otključao, izgubio signal mreže (ne net-a) i nije mi se vratio dok nisam deinstalirao (remove) ultrasn0w....e sad dal ima veze što sam jb radio s onim od geohot a unlock s ovim...nema pojma.....:loco:
kak da ubacim Cydia-u u scoj iphone ???
bokixy ponavljaš se :D
stvar postojavala već
inače link ti nevalja
evo ubacio cydiju instalirao ultrasnow i štanga ... ubacim bilo koju karticu i piše "no service"
izbrisao sam ultrasnow sada mi opet radi samo na t-mobile ...
zakaj to ?
ja isto imam 05.11.07 .. dal se da taj modem firmware kak updejtat ?
evo ima tu nešto: LINK
ja ću danas probat ... valjda ne bu niš sjebalo
na 05.08 radi. a za te verzije poslije 05.08 ne.
Dali se moze otkljucati iphone 3.1 ili 3.1.2 na firmware 05.11.07=
..jel zna neko kad ce doci unlock za ovu verziju..lud sam vise a zelim vip korisiti..hh..
u vipu i dalje otključavaju mobitele koje miaju u ponudi za te novce. A pošto iphone nemaju onda ga ni ne otključavaju. Niti mogu
Za sve one koji su updatali iphone na 3.1 ili 3.1.2, 4.Studenog izlazi unlock zvan Blacksn0w, sto ce vam omogucit unlockanje iphone-a i mogučnost korištenja svih ostalih sim kartica.
http://img691.imageshack.us/img691/1002/blacksn0w.png
Pregled:
Code:http://www.youtube.com/watch?v=g23e9e9zOVI
Hej...
Ja bi na 3.1.2 jailbroken al imam tele2, modem firmware 04.26.08?!
Kaj postoji kaj?
Izašao je blacksn0w unlock koji je besplatan za sve. Instalira se preko Cydia tako da se doda repozitorij (repository) http://blackra1n.com preko opcije "Manage->Sources".
Otključava sve verzije basebanda do dana današnjeg (04.11.2009).
Radi sve sa geohotom
3.1.2
04.26.08
tele2
ej... radio mi je wifi kad sam se morao spojiti da uzmem onaj snow... sad se nemogu ni na jednu mrežu spojiti preko wifija...
????
sad kad sam napravio update na 3.1.2 kad spojim iphon i pokrenem iphon explorer nemogu odabrati REAL IPHON ROOT DIRECTORY to je ona prva od 5 ili 6 opcija. pise da iphon treba biti JB. napravio sam JB ali nece. prije je normalno funkcioniralo ali se ne sjecam jel treba nesto posebno instalirati pa ako moze pomoc, tj ako netko zna. (znam da nisam bas formulirao pitanje ali eto) :hm:
Vas mogu pitati ako sam updetao s itunesa pred par dan 3.1.2 verziju(bila je 3.1 jer je tako kupljen) da se mobitel nemoze otkljucati..rekao mi tip koji ce mi otkljucati da se Baseband Bootloader povecava stalno pa da se nece mozda moci otkljucati????..i je moguce kako moguce vratiti na staru 3.1 verziju-kako je kupljen????
Pozdrav!
Otključati se može, to i napravih sa blackra1n-om (prema kuharici), i dobih VIP i sve radi, čak i WiFi bez problema. Instaliram Cydiu i prigodno i hebemu nakon restarta opet DFU mod i tako u krug. Ako ga želim koristiti, moram ga opet na cable i pokrenuti crnuk1šu, tek tada prodje dalje. Iako ga ne gasim nikada, jednom ću morati a onda sigurno neću imati komp kraj sebe i eto vraga...
3GS, 32GB, radio 05.11.07 sa 3.1.2 kroz tunse updejtan prije crnek1še
Dajte me prosvijetlite, lijepo vas molim... ;-(
Svaka čast temi i forumu, puno pomogne ali nigdje nisam vidio odgovor za sljedeće:
"Nakon blackra1na po uputama i restarta iPhone-a pri boot-anju se pojavi smrad od USB konektora i dalje nikud. Ili cable i Itunesi ispočetka ili opet blackra1n. Ako ponovo pokrenem blackra1n nakon njega sve radi savršeno do ponovnog reboota.
Unaprijed se ispričavam ako sam negdje propustio to pročitati ali mislim da sam prožvakao svako slovo ove teme.
Bok svima :mad:
1. ukljucio iPhone i spojio se na iTunes
2. stisnio Restore
3. sada se pravi restore po 1000 put ali dobro
4. evo zavrsio restore sad mi se na fonu pokazao USB kabal i gore znakic da ga spojim sa iTunsom......i pise mi: Slide fo emergency
5.Na iTunsu mi pise: The SIM card inserted in this Iphone does not appear to be supported
6. izlazim iz iTunsa i zatvaram sve programe (iPodService, AppleMobileDevice) i iskljucio sam iPhone i USB cabal
7. sad ukljucujem fon i usb i pokrecem Blackra1n i Make it Ra1n
8. eo pokazao se onaj lik i poruka za doniranje
9. reboota se sam fon (prikopcan je jos uvijek sa usb-om)
10. i zavrsio je JB, ( dalje je spojen usb sa laptopom)
11. spajam se na Wi-Fi mrezu
12. pokrecem sad ikonicu na fonu Blackra1n i instaliram prvo Cydiu
13. zavrsila instalacija cydie sad mi se instalira sn0w
14. instalirao se sn0w i opet nema J*****G signala tj GSM mreze
....I DA, CIJELO VRIJEME JE BILA SIM KARTICA U FONU I CIJELO VRIJEME JE BIO PRIKOPCAN USB CABLOM
Restore ti radi samo s karticom od operatera na kojeg je iPhone zaključan. Prije JB-a ga moraš aktivirati u iTunesima. Osim ako nemaš hacktiviran firmware.
Nakon sta ga otkljucam, svaki put kad ga palim trazi mi itunes. Doduse dovoljno je ostavit onu aplikaciju kojom se otkljucaje da radi i onda sve proradi.
Jesu to moji koraci krivi ili to tako ide? Radi se od 3.1.2 sa modemom 5.11.07
http://thebigboss.org/guides/get-out-of-recovery/
jel radi kome ovo s mojim problemom?
Ja imam 05.11.07 i 3.1.2 i napravio sam sve preko blackra1n-a ali zadnji korak ne mogu.. ono da obrisem blackra1n.
Any idea?
I jos nesto..
Skinuo sam neke *.ipa aplikacije za ophone i kad hocu instalirat ne mogu..
Kako da to slozim da radi?
Zašto bi briso blackrain? Ja nisam....
Ja mislio kako da rucno mogu instalirati aplikacije...
Sad sve radi.. napravio slijedece:
Step by Step guide how to install appsync for 3.1.2.
1: Open "Cydia" on your iphone.
2: Click on "Manage" tab on the bottom.
3: Now touch on "Sources" in manage tab
4: Touch on "Edit" and then "Add". you should now be prompted to enter URL source. Type "http://apt.macosmovil.com" and clik on "Add Source" button.
Cydia will automatically update your source by following a series of automated steps.
5: When installation is completed. Search for "AppSync para 3.1(3.1.2)" in cydia search option and install tis application. This application will automatically patch mobile installation file on your iphone.
You should now able to installl .ipa files maually on your iphone 3.1.2 FW.
Da li posotji mogucnost maknuti blackra1n ako bi htio jer npr ako sam vani a mob se ugasi i vise ga ne mogu paliti ako se ne varam ili posotji mogucnost da se boot-a normalno?
Ovo je nesto najjednostavnije sto sam radio. Za nevjerovati. Kad sam ga kupio jb ga mi je kolega. Pustio sam ga da se sam zagasi (kao, prvo punjenje i prvo praznjenje, radi baterije) iako sam znao da ga necu moc vise upaliti tj. bec jb nece ici. Pojma nisam imao kako ti ide. Medjutim, na ovom site-u slijedis upute i to je to. Kad sam ja mogao, mogu svi ;D
Ono sto nisam ocekivao je to da su mi sve postavke ostale kao i prije. Ludilo...
a JB se mice sa "restore" iz itunesa???
da...a nakon toga, jel mi ostaju programi u itunesu koje sam skinula da ne moram opet???
i nek mi netko odgovori...koliko vama traje baterija??evo, meni se punila sinoc do ne znam koliko, cca 22h...sada je na nekih 30ak%...jel treba ono cekat da se ugasi pa onda punit, ili se moze nadopunjavat?
ta baterija na iphoneu je stvarno cudna bar kod mene i na 3g i sad na 3gs nekad drzi cak i tri dana a nekad kad krenem spavati bude na 70% a ujutro vec na 25-30% bas cudni i obavezno navecer zaustavim sve procese tako da nista ne radi u pozadini preko noci i svejedno..
a kako ugasiti te procese????ima neki programcic??
SysInfoPlus
[Source - BigBoss] Cydia
http://www.appleiphoneschool.com/category/sysinfoplus/
ma nikakav program, ctrl+alt+delete, imaš processes tab
hvala :) to mi se par puta dogodilo :D :D :D hahahaha pa nisam znala kako sam uopce to otvorila :D sad znam :) :)
dali netko moze pomoci :
imam iphon kupljen na filipinima 3g imao je softwer 3.0 i radio je ok. sa svim hrvatskim sim karticama , zelio sam postavit novi 3.1.2 i nakon instalacije trazi da ubacim sim bez pina za aktivaciju iphona, a iTunes obavjestavaju " sim card inserd in this iphone does not appear to be supported" i " only compatibile sim cards from a supported Carrier may be used to activade iphone or visit a supported Carrier s store to receive a replacement sim card."
dali netko zna rjesenje !!!!!!!!
morat ćeš nabavit karticu od tog operatera s filipina na koji je bio zaključan. ebay
Proćitao sam dosta tema o iphoneu ali sam ipak malo u nedoumici što je najbolje napraviti,imam ,3gs 32 gb t-mobile zaključan,sa 3.0.1.serijski broj xx932 ,modem fw 04.26.08 pošto imam i vip karticu valjalo bi ga osim jb i otključati ,naime ako ga dignem na 3.1.2 ,jel ga mogu otključati pošto sam ga sa blackra1n jailbrekao ,i dali će uvjek nakon gašenja biti potreban spoj na jailbrek da ga mogu upaliti.Uglavnom molim preporuku što je najbolje za mene pošto mob još nije diran,samo sam se prijavio na itunes.pozz
pozdrav..
ovako, makar veliki obozavatelj wm mobitela, produzenje pretplate pa uzeo iphone 3gs 16gb..
najvece mane su mu bile nedostatak navigacije, i stvarno sto nema lampicu za kameru al sta je tu je..
pa me zanimaju neke stvari:
1. najbitniji program bi mi bila navigacija i stvarno odlicno sto je Igo dosao i za iphone,
kolko sam skuzio nejde nikako ovako na njega free, nego se mora jailbreak-at jel?
cuo sam price da se ovi noviji ne mogu tako jednostavno,
no tu se pise da ide bez problema..
verzija je 3.1.2 (7D11)
modem firmware 5.11.07
, ima li kakvih bugova nakon jailbreaka, ili samo pratim ovaj postupak:
http://jailbreak.bloger.hr/post/blac...k/1811568.aspx
i pisalo se da se ne smije kasnije ugasit iphone, sta se događa kad se iphone ugasi, ima li kakvih gresaka il se samo ponovno pokrene.. i dal se odmah otkljuca na sve mreze il ne(makar mi ovo nije tolko bitno jer mislim koristit 098)
i kakva je situacija s garancijom? gubi li se garancija, ili se jednostavno vrate stare postavke i da garancija vrijedi(jer steta da izgubim garanciju posto je mob novi).
2. kako se prebacuje imenik sa sim kartice na mobitel, jer vidim da nece ocitat brojeve sa sim kartice..
ovo me za sad zanima, da netko ukratko napise samo odg za prvo pitanje da vidim dal mi se isplati zadržat mobitel dok je jos novi.. lako onda kasnije polako citam i proucavam..
hvala
edit: ups,u krivu temu sam stavio post
1. Mogu se jednako jednostavno, čak i jednostavnije nego prijašnji firmwarei.
Upališ program i stisneš jedini gumb u programu :D
ne možeš fulati da hoćeš ;D
Kada se iPhone ugasi, moraš ga prikopčati na kompjuter, upaliti blackra1n i stisnuti make it ra1n, i pričekaš minutu da se upali.
To je tako kod novijih 3GS- a.
Sam JB ga ne otključa, za to trebaš:
Gubi se garanancija, ali samo ga restoreaš (stisneš gumb restore u iTunesu) i svi tragovi JB- a nestaju. Garancija opet vrijedi.= Citat =:
Uđite u Cydiu (čekajte da se učitaju sve gluposti, ako pita za update- napravite kompletan update), Manage, Sources, Edit, Add, upišite http://blackra1n.com i stisnite "Add Source".
Pičekajte koji trenutak dok potvrdi izvor, i sada možete nastaviti.
Stisnete na tab "Search", upišete blacksn0w (0 umjesto o :)).
Instalirate blacksn0w, restartate (ugastite i ponovno upalite mobitel) mobitel i imate dekodiran mobitel.
Moguća je pojava problema sa WiFi povezivošću- rješava se: Settings> General> Reset> Reset Network Settings i restart mobitela.
2. Settings> Mail, Contacts, Calendars> Import SIM contacts
ja imam problem jer mi neradi WI FI
pokusao sam ali ni to neuspjeva, izgubio sam wifi kada sam firmaware 3.0 prebacio na 3.1.2 , uspio sam firmaware vratit na 3.0 ali idalje sam bez wifi-a.
Hvala na pomoci.
Ja sam obrisao blackrain i radi wifi.
Kako si obrisao , mozes malo objasnit.
Imate li kakvih informacija o TurboSim kartici za iPhone 3G OS 3.1 ?
Takodjer, ukoliko ne bude radilo dobro moze li se iPhone nakon instalacije OS 3.1 ikako restoreati (vratiti) na stare tvornicke postavke (tako da ga bar mogu koristit sa starom Turbosim karticom koju sada koristim)
Unaprijed hvala!
P.s. Zasto mi je rečeno da se ne moze sa TurboSim ići na 3g nego samo Edge?