Ovako zanima me dali je ikako moguce gledati npr Eurosport preko streaminga , nasao sam jedan program Spb TV i stvarno super radi i ima kanala , ali vecinom neki za koje nisam nikada cuo .... Ima li kakva alternativa?
tnx
Printable View
Ovako zanima me dali je ikako moguce gledati npr Eurosport preko streaminga , nasao sam jedan program Spb TV i stvarno super radi i ima kanala , ali vecinom neki za koje nisam nikada cuo .... Ima li kakva alternativa?
tnx
Ja koristim taj SpbTV koji ima par njemackih programa koje dosta cesto gledam tak da ne zalim...Sjecam se da je bilo od Vipa akcija da se od 18.00 do 19.00 moglo gledat RTL besplatno, no neznam dali to jos ima...
Također koristim SPB TV (hvala Dexy) i ima svakakvih programa, no šteta nema hrvatskih. Barem ima Pink TV, mada mi to i nije nešto.. Kada spojim mob s TV-om preko TV outa, slike na televiziji budu u kockicama, zbog male rezolucije... Inače, super je program, samo što se mogu gledati strani programi :(
moze li neki link?
naravno da nije trial :D
jedan od kvalitetnijih stream servisa :
http://wwitv.com/portal.htm
P.S.
Skyfire
Daj ti nama reci dali je moguće gledati hrvatske TV programe preko toga???
I dali se može gledati preko Wlana?
@adenis
Evo SpbTV
da ne glumimo googlanje :http://www.skyfire.com/
ovaj portal wwiTV radi preko skyfirea ali slika nije fullscreen nego neka sitna , moze li se povecat ikako?
tesko da moze vise. skyfire je napravljen kao obicni browser koji podrzava flash video. rotiras ekran i on automatski pokaze dio koji mozes zumirati i to je to.
najbolje je skinuti .ram s te stranice , tj odabrat jedan kanal i kliknuti tamo na play da se skine direktan stream na odredeni kanal , i jednosavno taj file naci di ste ga spremili i on se automatski otvori s realplayerom i slika je u fullscreanu..radi super tako
Dali ste uspjeli gledati Hrvatske TV programe preko skyfire-a?
Jel možete kakve screnshootove staviti?
Uspio sam skinuti samo dva ram file-a.Kako skinuti ostale?
ovisi koje , ne rade svi .....ja sam skinuo njih 5 , i od njih 5, 2 rade ...:hm:
Gdje prebaciti rom-ove?
snimis ih bilo gdje, nije bitno. i onda kad klinkes na taj snimljeni fail automatski pokrece real player.
ne rade svi koji su na listi, nije do telefona.
Daj mi pojasnite o čemu pričate?
Dali možete gledati Hrvatske TV programe???
moze se gledat Net tv ili kako se vec zove. ...samo se skine ram file i pokrene se automatski s realplayerom
sry krivo sam rekao ...STV se moze jedino od nasih .... spoji se s mobom na stranicu i nemoj ici na mobile gore nego s lijeves strane idi na Croatia i samo stisni onda na STV i automatski ti se skine ram file i otvara se s realplayerom
Molio bih članove foruma da na svojim mobitelima isprobaju gledati htv 1 ovom metodom:
evo ukratko..spoji se wlanom na net...
1 odi na google pretrazivac na mobitelu
2 upisi htv live
3 prva stranica koju ti otvori je ta,odi na nju (ona koju sam linkao http://www.hrt.hr/index.php?id=hrt-uzivo)
4 klikni na htv real video
5 e sad su dvi mogucnosti prva je da ces morati preuzeti i spremiti jedan mali fajl,dakle kad te pita da preuzmes taj preuzmi i spremi.nakon toga ce ti se automatski otvorit htv u realu,a druga mogucnost ti je da sve uredno pocne bez tog faila ( htv1ram)manje vjerojatno
6 ima caka gledati mozes sve osim kad su npr strani filmovi serije i tako to a valjda znas zasto se to ne moze gledati.dakle kad je takav program bit ce pauza
7 taj fajl se sprema u galeriju(veze strujanja) na njega klikas za sljedeca gledanja htv-a
kolko znam ima jos nekih postaja na netu koji program streamuju u realu pa ne vidim razloga da se i ti ne bi mogli gledati
Napomena: RADI NA N96, meni na N82 neradi, pa bih vas molio da isprobate na svojim mobitelima i kažete dali vam radi ili ne.
Hvala
Radi na N85, E71 i XM 5800, no nazalost nije preko cijelog ekrana..
kako si postavio postavke za Streaming na RealPlaye-ru?
meni izbaci:
Nokia E71.= Citat =:
Unable to play media clip
Meni izbaci:
Nije moguće reproducirati video isječak
NAPOMENA: Program možda neće raditi kada na HRT 1 budu strani filmovi i serije (s titlovima). Ja sam isprobavao i na Dnevniku i opet nije radilo.
Postavke:
Video->Ponavljanje: Isključeno
Strujanje->Proxy->Koristi proxy: Ne
->Mreža->Zadana pristupna točka: SpeedTouch..... (moj router)
->Vrijeme na vezi: Neograničeno
->Najsporiji UDP ulaz: 6970
->Najbrži UDP ulaz: 32000
NAPOMENA: Po postavkama nisam nikada ništa dirao.
-->Cionn<-- probaj na N96 pa javi
Imam iste postavke osim routera, probavaso više puta i ne ide.
Budem, no trenutno nisam doma nego sam na mobitelu..
Budem sa jos par mobitel isprobao...No sad mi ne zeli na E71 uopce otvorit..Kaze isto kao i X-u, no prije 30 min mi je sve normalno radilo..
Na ovom linku imate 4 .ram file-a, samo pošaljete na mob i pokrenete, meni 2 rade!
http://rapidshare.com/files/245661295/tv.rar.html
Radi Fun_Little_Movies i studio441
Isprobajte pa javite!
Evo na N96 radi onaj HRT live...
Probao sam i na N82 (ne radi), N78 (ne radi), E51 (ne radi), N95 8GB (radi), E75 (ne radi)
meni radi, Nokia E71:
Radi Fun_Little_Movies, SciFi_TV i studio441 dok htv1 NE. Ništa posebno al opet, a htv1 neće i neće.
Kod mene ista situacija
meni radi na N96 hrt1.....slika je vrh
Slučajno sam na impart-forumu pronašao neki program za gledanje televizije!
Meni radi super, ali ga još nisam potpuno skužio.
Evo vam link pa vi isprobajte i malo ga prokomentirajte!
NAPOMENA: Link je moguće 10 puta downloadati, imam free account, molio bih nekoga ako može sa premiumom uploadati, staviti aplikaciju kao attachment ili bilo što! Ili ako više nebudete mogli downloadati javite da opet uploadam!
Uploadano sa Collector acc-a.
Evo link.
Ovaj sam samo isprobao na E71.
SpbTV je poprilicno najbolji TV program za S60 mobitele zato sto ima oko 10-ak dobrih programa koji su korisni.
No ja se nadam da ce Vip pokrenut opet akciju za DVB-H signal u Zagrebu. Sjecam se da je to bilo prosle godine, oko 1 mjesec su emitirali RTL na DVB-H signalu i bilo je super.
Steta sto ne postoji neki program za recimo MTV, Eurosport...
SpbTV je nekompatibilan s E61i. funkcija nije podržana
A što mislite da nabavimo Windows Media Player za symbiane, pa preko njega pokušamo metodom kao što ide za komp? Znači Open URL i upišemo rtsp://media.saan.hr/htv2 ?
meni radi na N85, slika preko cijelog ekrana, a sam program kasni cca 1 min od onoga na TV-u
linkao sam program preko Opere mini....a dalje je povijest:comp:
tražio je da sevam, pa mi nije dao, pa prekine vezu, i odjednom se pojavi slika, kad sam izlazio iz programa , ponudio mi je da to spremi, ja spremio, ali nemam pojma gdje:comp:
Vi koji koristite SpbTV. Dali možete normalno gledati Pink TV?
svaki puta kad pokrenem program Pink TV mi uvjek šteka, i nema zvuka, dok svi ostali kanali normalno rade. Prije je sve radilo, a onda sam jednom stavio onaj kalendar da me napomene za zvezde granda i on me napomenuo, ja otvorio program i pink mi počeo štekati. Tako svaki puta. Na isti router se spajam sve je isto, samo neznam zašto šteka. Izbrisao sam program i ponovno instalirao i opet šteka i nema zvuka... Jel zna netko možda do čega je?
ako se ne varam to je neki indijski program(bar mi nudi boolywood, itd, neke Z programe, uglavnom nakon pokretanja, pa updeta, otvori mi izbornik, ali ako želim nešto otvoriti, krene sa real playerom, a onda napiše da je URL neispravan
bdw...a da li je moguće instalirati WMP za symbian?
Nesto svjezih rm fajlova
http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=372438
i dobra informacija
= Citat =:
PS:It is a better choice to use CorePlayer .In that case,goto the player's menu and "Open URL". Enter the corresponding RTSP links there,select the access point.That's all.
Ja sam pokušavao u Core Player-u da upišem na Open URL ovo al javlja neku grešku, isprobajte vi: rtsp://media.saan.hr/htv2= Citat =:
PS:It is a better choice to use CorePlayer .In that case,goto the player's menu and "Open URL". Enter the corresponding RTSP links there,select the access point.That's all.
I da, imao sam htv1.ram file ali nije htjelo pokretat TV.
Kakvih 100kn???
Jesi ti zdrav???
Pa 1 mb ako nemas nikakve tarife aktivirane ti je oko 5 kn!!!
Tak je barem kod t-mobilea
meni na n78 ide zvuk ali slike nema
učita do 94% i onda stane i tada krene zvuk, ali slke nema
isto to mi se dogadja kod nekih videa kad pojrecem sa youtube-a
evo iz 3. puta mi je 100% ucitalo, zvuk ide, a slike nema, tj umjesto slike ide mi kao screensaver na kojem pise Windows 2000 professional...
jesi li siguran:
http://www.t-mobile.hr/2/20-10-08-10-00.asp
dok isprobavaš promijeni acces point u postavkama pa ti se neće moći spojiti preko vipa, ili si aktiviraj neki od podatkovnih paketa:
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=27387867&idnews=639611
upravo tako, 1MB = 50kn, 1.5MB = 75kn..
na žalost jesam, a vip je još skuplji nego t-mobil
u postavkama ima nekoliko acces pointa, moj ruter, i vip-ov start (internet), nemješteno mi je da uvijek pita da odaberem preko kojega da idem, ali u ovom slučaju, sam se spaja preko vip-a, i ne nudi izbor
Lol...fala bogu imam ja paket za internet od 1 gb...kaj mi je cisto dovoljno za mail, malo po netu zujanje i tu i tamo neki jubito filmic =(
Malo sam čeprkao po postavkama, dakle, acces point se namještava u postavkama za real player....postavke-programi-real player-strujanje-mreža
Evo meni je na N78 proradio Hrt1
Dali možeš reći kako?
Jeste uspjeli nabaviti kakav novi program za gledanje TV-a na mobu, ili noviju verziju Spb TV-a??
Danas baš gledam u onaj 24 sata tv tjednik tv raspored za danas, pink tv i uspoređujem ga sa onim na spb tv, na pink tv programu i skužio sam da rasporedi nisu isti, potpuno su drugačiji. Čini mi se da spb tv neprikazuje uživo sliku pinka, a vjerojatno i drugih programa.
odem na htv stranicu i pokrenem direkt sa nje stream
evo upravo sada probao i piše velikim slovima na plavpj podlozi:
HRT
Privremeni prekid emitiranje televizijskog programa zbog ograničenja prava
a u pozadini svira Radio Sljeme
Nakon par formatiranja memorijske zbog problema, ponovno sam instalirao SPB TV i među kanalima nema Pink TV! Bio je prije uvijek, a imam istu verziju kao i prije! Pogledao sam pod chanells i svi programi imaju kvačice. Gdje je nestao?
ni ja nemam pink
Sada opet na Spb TV imam Pink, sve je kao prije.
Našao sam na ipmartu davno neke tv kodove preko kojih se može gledati BBC, Carton Nework, Discovery, MTV, CNN... i neradi sada skoro ni jedan kod, dok su prije svi radili! I mom bratu na N95 8GB nerade! Kada odem na galerija->veze strujanja i pokrenem jedan kod, izbaci: Nije moguće spajanje na poslužitelj. Dadoteka nije pronađena.
Jel postoji neko drugo rješenje da gledam MTV, Discovery na mobu?
je li to gledate priko wlana ili priko televizije uživo kao na npr n96
Prošlo je oko 4 mjeseca od zadnjeg posta u ovoj temi..
Dali ima ikakvih novih programa koji omogućuju gledanje TV-a na mobitelu?
Ja sam imao neke kodove koji se spreme u "Veze strujanja" pod Galerija, i tamo sam ih samo pokrenuo i automatski bi gledao TV preko Real Playera, ali oni već odveć nerade skoro ni jedan.. Među njima su bili MTV, Discovery i još nekoliko poznatih TV programa, samo se nemogu sjetiti..