S60 Aplikacije - Zatrazite ovdje
U ovoj temi zatražite aplikacije za vaš symbian mobitel.
Kada tražite aplikaciju obavezno napišite za koji mobitel vam treba aplikacija. Po mogucnosti napisite za koju verziju S60 UI-a (S60v2 ili S60v3).
Ako tražite aplikaciju, nemojte ostavljati e-mail ili tražiti da vam se aplikacija pošalje na PP.
Ako dajete nekome aplikaciju, onda link na aplikaciju stavite u ovu temu, a nemojte slati ljudima na PP, jer možda još nekome treba ista aplikacija.
Kada odgovarate na neki zahtjev obvezno citirajte zahtjev kako bi se znalo na sto je odgovor.
Prije nego uputite neki zahtjev obvezno provjerite da li je isti ili slicni zahtjev vec postavljen.
Ova je tema iskljucivo za zahtjeve, tako da ce bilo kakav komentar ili opaska biti izbrisana.
Svaki post koji nece udovoljavati gore opisanim pravilima biti ce obrisan.
Stara tema je zatvorena posto je nastao blago receno kaos
divix player za nokiju 6110 navigator 3 rd edition
imam na mobitelu divix player s60_3rd_v0.91 i danas kad sam htio nesto vidjeti javlja mi da je izasla nova verzija i nemogu vise gledati sa tim playerom... koja je nova verzija izasla i gdje je mogu skinuti... ili moze na pm...
aplikacija za zabranu dolaznih medj. poziva
pozdrav! Trebao bi pomoc oko gore navedene stvari. Znaci,treba mi aplikacija(da je freeware,naravno) kojom bi mogao zabraniti sve DOLAZNE medjunarodne pozive. Ako nema takve,onda kao sto neki Samsunzi imaju,da upises neki br,i onda ti taj broj ne moze slat sms/zvat te. Znaci moze i tak nesto. Molim vas pomozite. Unaprijed hvala!
PS,radi se o N95 8GB
[N95] aplikacija za mjerenje jačine zvuka u decibelima - DB-meter
Da li postoji aplikacija koju bi instalira u N95 da mi mob radi kao DB-metar , mjerač jačine zvuka, da mogu mjerit jačinu zvuka u decibelima.
SoundMonitor ili nešto slično
Na netu sam naša da postoje neki nokia mobiteli sa takvom mogučnosti.
thx
infrared daljinski upravljač
neki program za pretvorit n95 u IR daljinski? imam hakiran software ...hvala