http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w995-2682.php
http://img.gsmarena.com/vv/pics/sony...e-w995-003.jpg
http://img.gsmarena.com/vv/pics/sony...e-w995-002.jpg
Printable View
evo jedan video vec na netu....
http://www.youtube.com/watch?v=-PzkKIVZjvA
Mene osobno je ovaj mobitel oduševil.. I sve to upakirano u nevjerojatno malom kučištu- skidam kapu!
ma pre dobar mobitel, super stvari u njemu a ni izgled nije los (nije pre ogroman)
i prvi SE koji ima 3.5 mm jack
x1 i j132 imaju 3.5 mm jack, ali je definitivno prvi Walkman sa 3.5 mm jackom.= Citat =:
i prvi SE koji ima 3.5 mm jack
Skladan, konvencionalan dizajn, dobra kamera, reprodukcija glazbe vjerojatno na vrlo visokom nivou... Jako obečavajući mobitel.
Samo da ne završi kao njegov predhodnik W910i da se prodaje u prepaid paketima za siću.
Po meni odličan,odlična kamera,izgled,funkcije po meni neda nedostatka..........
izgleda jako dobar mob,sviđa mi se
ali cijena....
cijena bi uistinu mogla stvarati probleme kod ovog mobitela,ali ovako je jednostavno predobar mob
Odlične specifikacije, pogotovo kamera, dijagonala ekrana (2.6"!) i 3.5 mm jack (bilo je i vrijeme da SE počne to ugrađivati na više svojih modela). Mislim da je ovom modelu vrlo teško naći zamjerku (osim nedostatka poklopca kamere).
sta fali da zavrsi ko w910? w910 je bio mobitel godine 2008 ako se ne varam(sad neznam tocno u cemu)....
pa sigurno se nece prodavati ako mu cijena bude nenormalna ko sto je na pocetku bila i na w910.....
jedino ako si mislio na bugove na w910 - e onda nebi valjalo da je ko on
Ako cijena bude oko 2500kn,bit će hit,ali ako pretjeraju,završit će kao i mnogi drugi dobri mobiteli koji su doživjeli neuspjeh isključivo radi visoke cijene.
o ovim bojama ce biti mobitel.....
http://4.bp.blogspot.com/_4GXV4X1je8...s1600/w995.jpg
Sony Ericsson se izgleda napokon trgnuo :) Ima ogroman ekran za jedan ovakav mobitel (mislim da je to najveći ekran na SE dummy-ima dosad :))... Jedini nedostatak je nedostatak xenona, ali tu opet dolazimo do one politike SE-a o razdvajanju Walkmana i Cybershota... Sve u svemu, mislim da je ovo pun pogodak SE-a :)
http://www.youtube.com/watch?v=paK6g...eature=related
Lijep mob mogao bi biti pun pogodak
na 0:28 frajer kaze da ima walkman 4.0,bas me zanima kakav je
Napokon su u W seriju stavili dobru kameru...
Sad ovaj mob ima Walkman player, odličnu kameru, dosta funkcija...
Odličan mob.
na nekom demo videu sam čini mi se vidio walkman i nije bitno različit,ili nisam,moram pogledat pa postat ovdje
Po karakteristikama mi je OK,ali mi se ne svida....
Sjajan telefon + nadam se dobra kamera osim rezolucije + velik ekran + 3.5 mm audio jack ( napokon ) :)
Sve u svemu, osjeti se veliki napredak! :)
Vrlo zgodan telefon solidnih karakteristika. Treba vidjeti kada se pojavi na tržištu kako će sve to skupa raditi.
Možda i ubodem koji primjerak.
Ako ih ovo ne izbaci iz krize, onda ih ništa neće. Mobitel ima sve što mu treba. Onaj stalkić odozada mi je baš zakon :D.
Mob je fenomenalan. Nadamo se da će upraksi raditi sve kako spada. Uglavnom ima sve i manjak xenona i nije neki nedostatak. Nadajmo se da zbog walkman šminke neće cijenu nabijati al ako ne bude nešto skuplji od c905 ovaj nabavljam:)
Posoje eksternalne xenon bljeskalice za one najzahtjevnije :). Nadam se da razlika u cijeni C905-W995 neće biti kao C902-W980.
promo video ...
http://www.youtube.com/watch?v=vnnu_...og.se-nse.net/
slike mobitela....
http://blog.se-nse.net/were-taking-a...ericsson-w995/
konačno da su počeli standardno uvoditi 3,5 jack (baren su većina novih sa 3,5 jackom)
i ekran je končno narasa na 2,6
sve 5 ali se jos triba kakav će biti ovaj mob (mislin na izradu, cijenu i valjda neće zajebati stvar sa softon)
jos 82 slike ovog mobitela......
http://blog.se-nse.net/huge-gallery-sony-ericsson-w995/
Jeste čuli da mob ima Walkman™ player 4.0?Nikad čuo za to!
culi smo,pa nisi cuo kad ce to valjda biti prvi mob sa walkman 4.0
Dali je vec u prodaji, tko zna? I kod kojega operatera?:respect:
nije jos u prodaji,pustit ce ga negdje u 6. mj. barem tako pise
Sony Ericsson W995 Preview
http://www.phonearena.com/htmls/Sony...ew-r_2128.html
Ovaj se mob čini dobar, ali nikad neću oprostit SE-u na W910 jer je smeće (najviše zbog software-a) ali i kučište se izhabalo za 3 tjedna (a čuvam ga u futroli i mazim ga i pazim) ali kad da je od kartona rađen...
-ovo sa 3.5 jackom su trebali ugrađivat još prije 1-2 godine, kasne pun k za drugima, a sad se pokušavaju spasit...
-Walkman player v4 sumnajm da je bolji od v3 u W910, a takav player je jadan do boli, ak imaš npr 100 pjesama nema teorije da nađeš ono što želiš ak pjesma nema ID3 TAG i npr odgovaraći žanr, jednostavnije bi bilo da otvoriš ono što imaš u nekom folderu i bok, kao u S700.........
SensMe je čisti promašaj...
Do tog W910 sam bio lojalan SE-u, ali sad razmišljam o drugim markama.
aj lajk.........
ljudi kada stize ovo cudo kod nas?????
A piše Q2, drugi kvartal...očekuj tokom ljeta sada! Počni već skupljati lovu:)
lova je vec tu;)
na sluzbenim stranicama hr SE pise stize uskoro
Blago tebi za lovu:( Ja mislim kad bih i ova 3 koja imam prodao opet moram nadodati:( Mob je stvarno super i njega mislim dogodine ubost da malo padne cijena!
pise na sluzbenoj stranici da ce max cijena biti 449€
sto je i realno kad se pogleda ponuda konkurencije i po kojoj cijeni,isto uz w995 pratim i omniu hd koja se cini mocan stroj jedino mislim da baterija nece moci izdrzati preko dana (bez obzira sto pise na gmsareni) jer su i za innov8 napisali da traje dosta,a po netu citam lude vlasnike(koji kao sa n95) izvode sva moguca cuda kako bi im baterija izdrzala preko 24h
a kad se uzme u obzir koju ekrancinu ima hd te TS mislim da ce biti ista stvar i sa njim no tko zna...
navodno bi trebao doci 18.5. il tak nesto...
iako sam zaludeni fan SE mobitela moram reci da je 450 eura daleko preskupo za dummy phone
jest da ima hrpu super stvari ali kad pogledas sto nokia nudi sa recimo 5800 za 1800kn onda je to prevelika razlika
jos jednom-mrzim nokie, nemrem se naviknut na njih i nisam izdrzala duze od 24h ni sa jednim njihovim modelom al na veliku zalost trenutn nude daleko vise nego SE
isto tak uzas mi je zao sto w995 nema xenon i sto SE nije nastavio sa operativnim sustavima...
Jel to w995 već u hrvatskoj? Na hrvatskim stranicama SE nema ga na najavi "uskoro" nego kao da je već došao u prodaju...
http://www.sonyericsson.com/cws/home?cc=hr&lc=hr
ima ga u intelkomu....
cijena 3599kn....
http://www.intelkom.hr/proizvodi.php...t=SEGSM&page=4
jao vidio sam na njuskalu da ga prodaju za 3000kn a novi je 3500kn lol
jel itko kupio mob,kakvi su dojmovi?
http://www.nabava.net/trazilica.php?q=w995&x=0&y=0
Razočaranja s mobom:
- Player neće biti Walkman 4.0, već 3.0, jt. ništa drugačije od W910, W595, W705 i sl.
- Makar se isprve tako nije činio, ovo je samo C905 s većim ekranom, boljim kućištem, 3,5mm priključkom te Walkman softverom.
Dobre stvari:
+ 8.1 mpx kamera s BestPic-om i Smile Shutterom, te LED.
+ Kvalitetni stereo zvučnici (bolji od npr. W595, W760...)
+ 2.6" ekran, najveći na Sony Ericssonovim "dummy" mobitleima
+ Reprodukcija filmova u *.avi formatu
+ WiFi
+ 3,5mm utičnica, prvi "pravi" Sony Ericsson s 3,5mm utičnicom
+ Cijenovna razlika je manja nego C902-W980
Ako je netko našao još neku manu ili prednost, neka napiše ovdje. Također bi bio poželjan i review :), ako tko ima prilike napisati.
jel se dobije kartica od 8gb i bt sluske?
Čitam re-viewe po se-nse-u, kažu da je player isti kao na W705.
ima ga u diskont24
cijena oko 3200kn
Za sada još skupo, ali mi se sviđa mob. Zanimam me hoće li kamera biti u pola dobra kao ona na C905.
nemože biti isti player kad tu možeš mjenjati skinove, jer možeš to na tim drugim? ima ga na crnjaka za 2500kn več. a kamera se lako popravi sa driverima a xenon postoji vanjski za kupit. ;cheers:
A od kud tebi da ima skinove? Load-a slike iz teme, kao svaki drugi A2 mob, što je po meni puno bolje rješenje. Gledao sam razliku u objektivu, onaj s C905 je dosta veći od onog s W995.
jel moze netko napisati dal se dobiju ovi zvucnici sa sl8ike i 8gb kartica?
http://farm4.static.flickr.com/3349/...5e6ae2.jpg?v=0
po ovome nema zvučnika
http://forums.se-nse.net/index.php?s...dpost&p=523026
možda se dobiju u ponudi operatera
od danas je u vip ponudi ovaj mobitel pa pogledaj tamo jel se dobije...
cijena samog uredaja 3091kn
Pročeprkao sam u t-mobilea po w995 i mogu reći da vrhunski izgleda! Ekran ludilo a izgleda mi i tanak za dimenzije a dizajn prva liga...
Za razliku od c905 xenon radije bih ovaj uzeo a i jeftiniji je sa 8 GB kartica!
A koliki je mob? I koliko je kvalitetan? Pod time ne mislim samo na izradu.
ja sam ga jucer imao na cijeli dan i mogu reci da sam u kompletu razocaran apsolutno nema nista novo na njemu,dojadili su mi vise ovi sony ericssoni sa glupim izbornicima i bez ikakvih promjena mobitel izgleda lijepo i kvalitetno napravljen ali da za jos jednog klona sa ''boljom'' kamerom dam 3soma,ne hvala radije cu kupiti samsungov jet
To sam i ja govorio. Kao i svaki SE, svi su isti.
a budala bi ja bio kad bi sad pljusnuo 3soma za poboljsani (jedino po pitanju kamere) k530i kojeg vec imam modanog,radije cu sacekat i uzet jet
Mobitel mi odlično izgleda, baš mi se sviđa po dizajnu i karakteristikama ali kao što je netko prije spomenuo izbornik je isti kao na svim SE. Mogli su ga malo osvježiti, promjeniti.
nije samo izbornik vec 80% mobitela je vec videno
Mobitel je mrvicu bolji od W715, a skuplji 1000 kn.
Pa nije baš mala razlika.W995 ima veći ekran i daleko bolji fotoaparat, bolji video i 8GB karticu u prodajnom pakiranju....1000kn izgleda puno,ali ima razlike.
Ekran je veći, no ne i nužno kvalitetniji. Kamera i je puno bolja, kao i video. Uz W715 se dobije 4GB, uz W995 8GB. W995 ima više tipki za upravljanje glazbom. W995 ima 3,5 mm utičnicu za slušalice. W995 ima mali sklopivi stalak odozada. Ali, W715 ima bolju tipkovnicu, te je jeftiniji.
Po meni je pravedno, ali su u dosta detalja isti. Npr, softver je skoro isti.
sve to stoji ali sa usporedbom sto konkurencija nudi je cijena bezobrazno visoka,jer jedan lg koji je tri puta jeftiniji brise pod sa SE kamerama,za samsung i nokiu da ne govorim(video pogotovo)
Jeste svi iznapadali w995! Nisam na njega sad mislio kao neki novitet i slažem se da u softu ne nosi ništa isuviše nova i malo veća razlika od mog c510! Ali kao mob je sasvim super. Normalno da nema smisla davati 3 soma i bilo bi ludo! Da nisam uzeo c510 na pretplatu ovaj bi me došao u tarifi nekih 1200 kn a opet bih se mislio. Ovaj mob je super ali definitivno bi ga na pretplati morali davati za nekih par stotina kuna maximalno i onda bi se isplatilo. Sve ostalo je previše a nejasno mi i da c905 još cijenu drži! Čekamo sad te novitete Aino, Satio, x2, x3 pa da vidimo...
i jel netko nabavio mob da kaže svoje dojmove, meni je nekako zapeo za oko pošto dugo nisam imao SE pa da malo opet probam... :D
jel ima AF kamera?
Kamera ima auto fokus.
Tu imas recenziju kamere i primjere slika: http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...view-329p6.php
da baš sam vidio hvala, pa čini mi se ok mob, jel netko možda usporedio kamere sa c905 brijem da su dosta slične...
još me zanima jel se može stavit messenger neki?
Kamera sigurno nije kao na C905, jer ima manji objektiv. Ali postoji i driver koji ju cini priblizno dobrom kao na C905. A messenger mislim da imas neki integrirani, ali ako ti se ne svidi, postoje eBuddy i slicni.
evo nabavio ga i mogu reći da sam ugodno iznenađen izradom telefona i tipkanjem, dalje ću još napisat kak je sa ostalim funkcijama, al za početak ocjena je 7/10 :D
Kaj bude ko napravil kakav review dotičnog:D
Što još nikog nema da ima malko duže ovaj mob pa opiše dojmove? Pikiram ga ubosti možda...
Mogu se otključati. Ja sam prije jedno 1. mj. imao priliku isprobati jednog - mobitel je OK. Pogotovo za Sony Ericsson. Odličan ekran, softver, te mrvicu mala tipkovnica, ali OK.
stari kupio taj strojcek i sad bi ja na to stavio neku normalnu navigaciju. kaj da stavim gore?
ja imam x1 i mogu rec da je mob prva liga. Stavio gore iGo 8 full koji radi ko podmazan.
hvala za pomoc oko navigacije za W995
Piše negdje, potraži.
Spojim se s mobom na kućni Wlan router i kada pokrenem pretraživač on se počne spajati na net preko VIp-a a ne preko Wifi-ja, i nakon toga mi javi poruku o grešci !
Kako surfati samo preko Wlan-a i zašto mi općenito internet ne radi (javlja poruku o grešci).
Software je najnoviji !
Hvala !
Čudno, ja stvarno nemam takvih problema. Spojim se na W-lan (onaj odašiljač što simbolizira Wi-Fi u gornjem lijevom uglu ekrana mi je zelen) i pokrenem Operu. On me pita da li dozvoljam programu da se spoji na internet (tako nešto), ja odgovorim sa da, i to je to... surfam samo preko kućne mreže.
Moj software ti je R1GA026.
Mene nešto zeza tipkovnica (točnije broj 3). Nadam se da vi drugi nemate problema s tim?
Da, i ja se spojim i pojavi se zelena ikona. Odem na search tj. na pokretanje preglednika (da li je Opera to ne znam, jel' si ju ti naknadno instalirao ili je došla s mob-om?), ništa me ne pita nego se pokušava spojiti i onda izbaci poruku : Communication error. Try agaion, turn off Wi-fi or contact your provider for support. I dalje ne ide :)
Software mi je isto R1GA026 (zadnji koji s emože skinuti sa Seus-om), a broj 3 mi dobro radi
Evo sad sam probao da vidim radi li mi sa ovim "Internet" koji je već instaliran... sve ok prika, kao i na Operi. Sojim se (svitli zeleno) i onda surfam bez problema... jednom sam slučajno ugasio router i nastavio surfat i odmah mi se pojavi mala zemaljska kugla koja se vrti (na taj način znaš da si spojen preko VIP mreže UMTS/GPRS).
Stvarno ne znam zašto ti to radi, jer meni je od početka surfao bez problema... nisam nikakve podešavanja dirao.
Ako triba napisat ću ti šta mi je sve uneseno pod WiFi kad klikneš na njega pa opcije i napredno.
A što se tiče moje tipke 3, od danas više uopće ne radi! Ali ko mi je kriv (treba sam ga odmah zaminit jer od početka je radila slabo, a ja sam lakomisleno držao da će se malo razradit, haha).
Ovako, to ti je meni automatski bilo uneseno, pa ti provjeri je li tebi isto. Odeš u PODEŠENJA/POVEZIVOST/WiFI/ i sad ga nemoj uključivati (pretpsotavljem da je isključen) nego idi na OPCIJE/NAPREDNO/RUČNO PODEŠENJE.
Tu ti je kod mene ovako:
Automatsko povezivanje - isključeno;
Podešenja zaštite - otvoreni WLAN;
Mrežno dijeljenje - isključeno;
IP adresa - ...
Maska podmreže - 255.255.255.255
Pristupnik - ...
DNS adresa - ...
Proxy podešenja - isključeno, višestruki
Naravno, kad si spojen onda ti ove neke gore stvari budu malo drukčije, ali ovo mi je dok je WiFi isključen. Ne znam hoće li ti pomoć, ali pokušaj, možda pomogne.
Jeste izprobali PlayNow funkciju??? kakva je?
:drink:nesto najbolje sto se moglo dogoditi
Ovako, imam problem s W995, bio je na servisu par puta ali nisu mogli popravit pa me zanima do cega je i bili se moglo popravit na bilo koji način.
Kad se razgovara svako nekoliko sekundi se kao čuje malo lošije pa opet stabilizira, izgubi odjednom signal gdje ga obično bude(pa se opet vrati za koju minutu), i dok pričam s nekim prekine poziv.
A dok pričam s nekim, ta druga strana čuje sve normalno.
Soft je: R1HA036
(t-mobile)
pa ako su ti ga vratili pokvarenog, tj. nisu popravili, trazi od njih novi uređaj, sto ti moraju dati ako nisu taj uspjeli popraviti.... samo malo glasnice povisi, mrvicu i sve se rjesi..:)
@markoal,
Procitaj pravila foruma, i ne otvaraj bespotrebno nove teme.
evo ja namjeravam uzet taj mob..pa da čujem iz prve ruke jer ima on gps u sebi ili se da to stavit neš..uglavnom da bude free i da mu nije potebna internet konekcija za to??
Ima GPS, ali sumnjam da mu možeš stavit neki navigacijski program da je free bez internet konekcije, jer je to dummy.
Možda trekkbudy, on je namjenjen za java mobitele, a radi offline.
majke ti mob ima svee sto mos pozelit pun pogodak SE-a
Bome da, puno memorije, kamera (puno MP) čvrsto kučište a ne da plastika škripi...
Jedino što bi JA na tih 2.6'' ugurao bolji display od tog koji ima 240x320px, znači barem VGA rezoluciju 640x480, al onda bi već bio dost' skuplji :)
-kupio si ga moj šef na MOJU preporuku, i sretan je, a ja slinim... i slinim.......
To bi mogao biti moj sljedeći SE...
Smatram da je W995 i ovako dosta precijenjen i skup. Jer ako uzmemo u obzir da ima rezoluciju ekrana 240x320, da nije smartphone, da nema Document Viewr (koji imaju čak i LG mobiteli srednje klase), onda je preskup. Za tu cijenu se može kupiti i Samsung Jet ili čak iPhone 3g koji su bolji mobiteli...
I ja se slažem da je kod nas w995 precjenjen. U njemačkoj ga prodaju novog oko 200-220 eura.
Ja sam ga mislio sad na pretplati ubosti jer sam SE fan ali me na 2 god. došao 900 kn (sa minus bodovima) i za inat nisam htio pa sam uzeo nokiu 5230 na godinu za kunu (bez minusa).