Baš sam se sjetio da bi mogo napravit anketu: Koliko imate mobitel dok ne kupite novi. Pa koliko?
Printable View
Baš sam se sjetio da bi mogo napravit anketu: Koliko imate mobitel dok ne kupite novi. Pa koliko?
6mj do 1.g
hehe sada ce me neki popljuvati, ali prije sam mijenjeao telefrone svakih 2 mjeseca dok nisam kupio 8850 prije vise od dvije godine
od tada stojim :-) a kao drugi cu uzeti 8210 i maybe 6610
Tak treba!!!!! ;D Traba se uvijek imat aktualni mobitel!!!! 8)
Svake godine :-/
moj dragi panasonic G600 je izdržao 2 godine i 9 mjeseci... sad sam ga umirovio pred deset dana i uzeo GD75... opet panasonic 8)
i on će vjerojatno neko duže vrijeme trajati... ak ne dobim neki dobro plaćen posao za koji ću koristit neki mrak laptop s pokrivenim troškovima GPRSanja ;D ;D ;D
mijenjam ga kad god mogu ! kad je izasla nokia 8210 mob mi se svidio i kupio sam ga, poslije toga kupio sam t68 i zasad njega koristim.
kad god mogu i pruzi se prilika
Mjenjam mob onda kada moj stari mobitel bude preslab za moje potrebe i kad pokvarim mobitel
Pa ako gledate vremenski godišnje jedan ili nijedan mobitel...
S time da sam svaki kupio svojom ušteđevinom (osim SX-a, njega dobih za krizmu)
Mijenjam kad mi se izgubi stari :D ili kada postane prestar da me je stid izac s njim u javnost.
U prosjeku svakih mjesec dana. Vec sam tolko love popusio al i dalje me svako tolko uhvati! D500 imam od Bozica i to je rekord za sad, jedino sam prvi mob (siemens c25) uspio imat duze-4 mjeseca...
Inace imam mobitele oko godinu dana, dok im garancija ne istekne. Ali od bozica kad sam prodao CX65 sam imao N6030 pa prodao, N6170 pa prodao, onda sam koristio sekin stari N3510i, SE k700 koji sam imao rekordnih 3 dana i sad iscekujem da mi dodje w800, s kojim cu se vratiti, nadam se, na jednogodisnje mjenjanje moba!
Đizs krajst superstar, oklen sad ovo. Iz katakombi foruma? ;D
Dakle, mijenjam mob jednom do dvaput godišnje. Više jednom nego dvaput, odnosno maje dvaput nego jednom, odnosno jednom jednom, a jednom dvaput, a dogodi se i dvaput jednom, a ne mogu se sjetit jel bilo dvaput dvaput.
Bas me zanima koliko je zappan od onda promijenio mobitela!= Citat =:
Izvorno postao zappan
Ja mjenjam svake 2-3 godine ili kad mi se stari pokvari.
jednom u 2godine, dok cijena onog koji me zanima ne padne na prihvatljivih ~2000kn na crno...
samsung je prvi mob kojeg sam uzeo u ducanu (zbog raznih prica o flat kabelu), ali sad mi je zao...
kad se ukaže prava prilika...
svaku godinu
ista stvar ovdje= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
...zavisi - ali cca. dva puta godišnje...
otprilike 1-2god. zavisi koliko imam para??? :licklips:
Ove godine dosad 3 (K700, V3 i L6)
ove godine par ako računamo neposredno pre kraj prošle i početak nove
N90, W900i i ako to prolazi pod mob a inače je stroj MDA Pro
ja sam mjenjao jednog prošlog ljeta (V600), sad kupio MPX 220..
Ako gledaš MDA kao mob, tada je w900 negdje na razini abakusa.. Otprilike..= Citat =:
Izvorno postao abd
Mjenjam mob dok ga ne izbacim iz stroja, znači ema trošenja na novi dok svira stari..
a ja već godinu dana se vučem s 3220 i nikako je se riješit
...polako, doći će i tvoje vrijeme...= Citat =:
Izvorno postao Hacker
još čekam i nikako da dočekam (skoro su 24H prošla) ali problem je to što nemam love skupim pa potrošim na neku glupost umisto da skupim za nekog symba a prije sam ima ericsson a1018s i N3220 i siemens c45 svaki 1.5 godina
pa i tvoj model je lijep....cak sam i htio prodati svoju N6020 da bih kupio N3220 no kako su mi ovdje rekli da je to djecji mobitel i da to nema smisla kupovati....pa sam odustao....dobar mi je i moj mobitel....nije bitno kako i koliko radi....glavno da je u funkciji ako nista drugo= Citat =:
Izvorno postao Hacker
u prosjeku oko pola godine, onda uglavnom nešto novo.
otprilike svakih 6-7 mjeseci. dok ne uleti neki novi!
kao što rekoh totalni sam ovisnik i usprkos zrncima zdravog razuma uvijek se mijenjam , kupim ili prodam da bih imao nešto novo ,sjajnije i eto profila jednog mobyfrikonje:licklips:
pa prije nekih godinu dana sam iamo po 6 mjeseci mob a u prosloj godini sam ih promjenio jedno 20 komada :D
Uglavnom sada imam d500 i jako sma zadovoljan tako da mislim da ce malo duze on ostati kod mene .
U pravilu jednom godisnje. Ali ovaj koji sada imam mozda i prije ode proc!
Redovno svakih 18 mj. dolazi nova beba na čuvanje, mislim, kad mi mobitel nije više konkurentan sa ostalima onda odlazi i dolazi drugi!!!! Evo, npr. motorolina kamera se mogla sve do prije par mjeseci mogla mjeriti sa drugim kamerama, a i bila je među prvim mobitelima koja je imala MP3(ali samo 5MB memorije-šteta). Pardon, malo sam otišao offtopic, ali sam se morao objasniti.:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Svakih 2g :D otprilike
otprilike svake 2 godine, al onda kupim najnoviji model. Recimo prije 2 god. u ovo vrijeme sam kupio (u Njemačkoj) N7610 i bio među prvima kod nas koji ju je imao... ;D :) Sad mi je N80 zapala za oko pa si možd nju uskoro uzmem...;D :thumbup:
otprilike svake 2. godine. ako nešto radi kako treba i zadovoljava me u svim pogledima, onda to furam dok mi zaista ne dosadi ili dok ne uleti neka para pa se počastim. ne patim na tehniku. radije novce trošim na druge stvari :kitty:
U posljednjih 5 mjeseci sam promjenio dva mobitela. :thumbup:
takoder i ja tako :)
moja bi frendica odgovorila kolko ga cesto ukradu...:)
;D ;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao lili
u 4 gosine promjenio sam 7 mob. prije 4 god imao sam nekog ericssona s antenom na razvlacenje, poslije toga N3310, nec n22i, SE T610, SE K300i, SE K700i, Samsung D600 ;D ;D ;D
A ZAŠTO STALNO PODIŽETE STARE TEME.???? vas sve treba banat!:-/
Ovisi,uglavnom promijenim mobitel kad nadjem kupca za postojeci ali da je lova dobra,ili kad sam bas ocajan onda skupljam lovu :D
1 na godinu, nikad preko 1000kn. Ugl kupujem kad je stari tak razvaljen da je neupotrebljiv u svakodnevnici :p. Nikad ne prodajem, svi su doma u spešl ladici :)
Prosjek svaki mjesec jedan komad i tako od 1998g. ;D
svake 2 godine,al onda fino kupim neki poslovni model od 3-3.5K kuna koji ima sve što bi mi moglo zatrebati. sljedeća promjena se dešava 28.09.2008.,ili ako nekim čudom budem imao za N95 kad izađe :licklips:
EDIT : sjetih se,pa i iPhone uskoro izlazi :licklips: njami
Svakih 1-2 ali evo od 4mjeseca sam promijenio 2.
obicno imam neki skuplji (najnoviji) SE kojeg ne mijenjam dok ne izade neki bolji :rolleyes: dok druge telefone za druge mreze (tele2, vip) koji su jeftini mijenjam kao carape ;D , dosade mi za koji dan pa kupim drugi i tako
Prošlu godinu sam promjenio ženi, djeci i sebi. Jednom godišnje u prosjeku.
= Citat =:
Izvorno postao lili
u principu tak je i meni unazad 2 godine...:-/
u zadnje vrijeme sam ih dosta promjenio... prije sam mob koristio cca godinu dana, pa onda uz produženje ugovora ili nešto slično kupio novi i tako... :spin: ;D
2-3 godine jedan hehe.
3 godine C45
2 i pol godine t300
2 godine CX70
i sada dobio k320 pa budem vidil koli ce biti.A kako ide vjerovtno ce on biti 1-1.5 god.Hehe tehnika napreduje i sve se vise kvari.
Mada su mi svi mobilni u super stanju i cak moj stari t28 Ericsson koji sam dobio od stare sa 6 godina.Nije joj vise trebao pa dala meni da se igram.Hehe.
pa po potrebi ,dok nekrepa.:notooth:
..................2 god.................
u poslijednjih pola godine promjenih 10 mobitela... (racunajte od c65 iz potpisa)...
pa racunajte.. ja mislim da sam imo jednog oko 20 dana.. njih par sam imo po 2 mjeseca, a neke tjedan dana...
Ovisi kakve sam volje u zadnje vrjeme svakih mjesec-2
pa sad valjda ima samo k800 lol...
:lmao:
Wow, što je ova tema još živa? Uskoro ćemo slaviti 5. godišnjicu http://img504.imageshack.us/img504/1339/tulumfd2.gif
Inače, sad sa Symbianom mi mobovi izdrže više od godinu dana, N7610 sam imao godinu i pol, a T610 manje od 4 mjeseca...
Jos sam sa n73 u braku i nemislim se rastajati:notooth:
Do prije par mj sam imao v3x, ali poklonio sam ga sisterici :) Onda sam neko vrijeme furao low end nokiu bez kamere i ikakvih opcija.
Sad trenutno imam neki klizni tanki samsung kojeg sam dobio na poklon od prijateljice :beer:
svaka 2 mjeseca u zadnjih 6 mjeseci.trenutno sam uzo W580 i vec mi ne stima vise... tam do uskrsa ce izdrzat i onda uzimam toliko zeljeni k850 :D
Prijeđi na Symbian pa ćeš vidjeti da možeš i godinu dana izdržati s istim mobitelom ;)
prečesto... imam LG Shine manje od mjesec dana i već ga mijenjam za Samsung G800... strašno koliko sam love potrošio u zadnjih godinu dana na mobitele i slične uređaje...
Jednom godisnje. Mislim da je to ok. Iako me nesto vuce da opet nabavim novi :)
Sto ces, brzo dosade :cool:
Jako puno,vjerojatno bi jos imao bb pearl da nisam mislio kak imam dobru priliku i zamjenim za i300(nakon dva dana,skuzim da ne radi hard):(
jednom godisnje kupim potpuno novi,a onda se tijekom godine mijenjam dok opet ne dodje neki koji me zanima.:hunter: :cool:
ja ih vise mijenjam nego carape :D
salim se svaka 2 mjeseca tako nesto kada mi dojadi
Kad natučem oko 100 sati razgovora,što je obično u 1,5mj do 2...
Promijenio ih 284 do sad:satan:
;D Prošle godine sam promjenila 3 mobitela...
Prvog SE sam strgala...a stvarno nisam namjerno...sam je pao kroz prozor sa 1. kata na beton pa mu nije radila slušalica tako da sam tjedan dana pri obavljanju poziva uključivala zvučnik da čujem sugovornika sve dok mi nije puko film pa sam klečala pred tatekom da mi kupi drugi :angel:
Taj drugi (Samsung) sam imala 2 mjeseca sve do mojeg rođendana kada sam si sama kupila treći mobitel (SE) kojeg i sad imam,samo što se jadan smočio i malo je plastika odvojena...ali ovog ću voditi serviseru (ipak je to moj prvi mobitel kojeg sam si za svoje novce kupila pa ga cijenim). ;D
I ne znam zašto mi starci više ne žele kupovat mobitele:loco: ;D
1,5 do 2 godine
Ovisi o parama , trba ih skupit..........
Prošječno oko 2-3 mjeseca, nos ve ovisi o modelu i koliko se razočaram ili oduševim. D900 sam kupio kad je izašao i prodao nakon 2 dana. Jučer sam prodao K800 koji sam imao 2 mjeseca i uzeo N6500 Slide. Nadam se da će držati do, ljeta. :)
Češće bi mjenjao da ima se za to para viška ali slijedeći definitivno bude N96 ;)