jeste li uzbuđeni? evo ja drhtim već
Printable View
jeste li uzbuđeni? evo ja drhtim već
Ko da i nije došo...
idem se samoubit odmah sada odmah da ne bih zagadila zrak koji ce on sutra udisati..
naime, sinusi me muce, pa..
ma daj, grad okićen onim zastavicama . . .
riga mi se . . .
kolko je love otišlo na to, kolko će otići na njegovo osiguranje, . . .
A DA NE GOVORIM O KRŠENJU ZAKONA O OKUPLJANJU NA MARKOVOM TRGU ! ! !
očito naši zakoni ne vrijede za sve . . .
pa moramo mu polizat dupe sto smo dobili pozivnicu za Nato..
novci?
kakvi novci..
kad smo mi rvati u pitanju, nikakve cifre nisu prepreka..
imamo novaca k'o u stali dreka..
najmanje sto mozemo je uzvratiti bušu perverzno skupim kičem..
Ma zao mi je sto ce tako kratko ostat, bas sam ga mislio u nedjelju na rostilj pozvat...
ne zelim bit zloban , ali kolke su sanse atentata? previse gledam 24 , i know .
pa gle, obzirom da smo si ne samo geografski vrlo blizu s beiha, vec smo i u veoma dobrim susjedskim odnosima s njima (citaj, sve i svasta nekontrolirano sece preko grane), a svi mi jako dobro znamo da u beiha djeluju ogranci alkajide, ovaj, zbroji dva i dva, i nes dobit pet nego veliku mogucnost atentata ;D
ono, ne zelim nikome smrt, ali kak da se izrazim , taj covjek je od medijski eksponiranih osoba bio taj za kojeg bi mi najmanje bilo zao da se dogodi neka frka.
dobro kažeš sa ovo sa bih , jebote kolko muđahedina srba bosanaca aljbanaca kosovara crnogoraca i svih ostalih nacija koje zive oko nas a koje jos nisu stigle proglasit nezavisnost , ja bih se zamsilio da sam na mjestu štićene osobe :tomato:
vec vidim tri turbanaaš kak se drndaju u starom golfu dvojci uljari prek granice po nekom sporednom putu , nakon sto su veseloj skupini na granici dali par sto maraka (sto i mje polugodisnja zarada uzgred rečeno)da zazmire na jedno oko
a u gepeku golfa raket launčr
meni se sere od tog "grmlja"...naime, ja radim od 8-16 u savskoj, preko puta uciteljskog...jupi je...bit cu sretna ako do subote ujutro uopce dodem doma...
i sve te one zastavice, skroz smijesno...lol
lol, ma neeeee..
isla sam na Uciteljsku u Savskoj..
i uvijek mi je nekako prolazilo kroz glavu, jebate, Zagrepcanka, kao najvisa zgrada u zegeu, bi talibanima mogla bit meta..
da se skucaju s avijonima u nju, jel, ko u tvinse ;)
a sad ce buš prolazit pored nje...
fak, ja sam vidovita zena!
tutlek, nejdi na đob sutra!!
;D
******, zbog buša nismo trebali imat skolu, al daaa mi imamo, do pola 1...cak jedan sat skraceno!!! a ovi supci popodne nemaju uopce...
i da, brljo, sad gledam na telki, uredili travnate povrsine, pjesacke prijelaze, zastavice, a zamisli buš ide a ja tegam kontenjer ;D
joj, da bar mogu :) bilo bi super :p danas sam zakasnila pol sata jer sam zaspala pa me je sef vec poprijek gledal...
a mislim, on bas mora u centar grada ic...grrrrrrrr
meni je strasno licemjerno da se sad za njegov dolazak skidaju skele, ureduje sve to i tako, kao da je on nesto posebno...a kad smo mi u pitanju onda nije bitno da nam zagreb bude lijep i cist...onda je dobar i onak...jesi i s katedrale skinuli skele???
ma totalno me to ljuti...bilo bi bolje da je dosao u subotu...
pa gle, nije nista posebno, samo predsjednik SAD-a kojem se moramo učmarit...
nemres docekati predsjednika SAD-a a da nisi ni pipnuo travnjake, i ostalo...
ne ne, ne trgam ga, ja ga tegam, navijaci ga trgaju :p
e da, moj frend sutra neide u skolu, on inace ima neke wierd starce, NEDAJU mu u skolu jer se boje terorista i bombi...napisat ce mu ispricnicu da mu je bilo lose... hahahah mi smo se slomili :lol:
(nadam se da ovo nece ispasti kao urok pa da me sjebu talibani sutra)
ma joj, kakvi talibani :) mislis da oni uopce znaju di smo mi???haha
nego, kad je clinton dolazio onda nije bila takva hajka oko toga...ovog buša valjda ljudi manje vole pa je veca opasnost od razno raznih terorista...ako nas nadu :)
ima ko kakav snajper?
dobro gađam ali nemam ništa doma osim luka i strijele, a baš mi se puca sutra..
e pa ti fino uzmi jedan rucnik sa sobom u skolsku torbu, i uocis li sumnjiva teroristicka dogadjanja, brzo rucnik smotaj oko glave, nece te dirat, bez brige ;D
i obvezno nam posnimi sve to (mislim, ne sebe s rucnikom na glavi, nego taliban ekšn), da imamo ekskluzivu na kafe mobajlu
Imamo grafitera..:klap: Sad znam kog trazit kad mi bude nes novog na zgradi napisanog..:respect: Zezan se...:hrv:
Sto se tice Busha dobra stvar je kaj nema skole a lose je sve ostalo jer ce promet bit u qurcu...inace protiv covjeka nemam nista loseg za rec,ne poznam ga osobno...:D Sam da mi ne pocne tu viceve pricat ko ovaj nas...:wall: :suicide: :respect:
a kad bas dolazi u vrijeme kad ljudi idu s posla, barem mislim :) jer ni ne znam kad dolazi...
uglavnom, ako nece pricat viceve, mozda ce nam plesati, kako on zna kad mu je dosadno :)
tetak je lovac i drot, puco iz njegovih snajpera... al ovdje u zg mogu samo isfurat zračnice i malokalibarke, tak da sakrijemo se iza kontenjera i sjebemo ga (kadilak je blindiran da ga prepustit cemo to luni da sredi, pricala ona o neki tientijima ;D)... nadam se da ces mi dat da i ja malo pucam -.-
olovo je otrovno ;D
ma buš je samo marioneta, mnogo mocniji ljudi upravljaju njime (sto se tice te njegove silne politicke moci jel) ;)
a sto se tice ovog uredivanja i zastopavanja grada... u neku ruku ocekivano...
očekivano - da
opravdno - NE
upravo to brljo ;)
kako nije opravdano...pa moraju se provesti sve mjere zastite, znas ti sta bi bilo da atentiraju buša u hrvatskoj...kaos...
Prvo: vjerna zbrojevka je spremna ako ce prolaziti maksimirom :D
Drugo: moja sestra, koju niti malo ne zanima politika i novosti je najbolje objasnila tu situaciju:
Dolazak Busha je kao da dolazi Hitler... necemo ga pamtiti prema dobrome, no opet je poznat :)
daj čitaj post na koji se odnosi pa onda komentiraj . . .
nije opravdano uzaludno trošenje love na uređivanje grada, vješanje zastavica po gradu, pečećenje šahtova, reklama, stupova, uklanjanje grafita, skidanje skela, . . .
to nije opravdano, to je preseravanje, stvaranje lažne slike, da predsjednik vidi samo dobro . . .
sjećam se kad je na kvartu tuđman dolazio kod svog optičara . . .
ulica u kojoj je zivio je bila puna rupa, jedva se vozilo . . .
u roku dva dana je asfaltirana, samo da se predsjednik ne bi drndao po rupama . . .
ista stvar je sad i ovo . . .
pa da si quotao mozda bi znao na koji se odnosi
ja se apsolutno slazem s tim uređivanjem grada, pa šta bi ti, buš drzi govor a skele iza njega...da bude po tvom ispalo bi da nam ce cisto jebe za buša, a nasima se ne jebe, oni ga trebaju...
kakvim bi se mi domaćinom pokazali ako bi grad i sve izgledalo isto, došo buš ili ne...i uopce nisu pretjerali, od dekoracija sto sam ja vidio, posadili su cvijece, stabla premjestili i stavili zastavice...
meni bi bilo glupo da sam neka vaznija osoba, dodjem negdje i ono, ko da i nisam doso a trebaju me i zele mi se ucmarit...
@therrlu - imas pravo, a diš kupit one frulice, to su indijci isfurali a ne kinezi, tak da nemreš u čajna šopu...hm...nezz di tog ima
...bokte ko da dolazi bog a ne buš...mrzim takva shranja (ostatak mišljenja ću zadržati za sebe u slučaju da forum provjerava fbi) ...
Za busha samo Toxic i to mu treba da mu zadnje dlačice skine :D
:drunk: tko je buš...
buš, sušminje ili ti ga grmlje
Neće alkaida na njega metkom nego budu razorili pola gradskog bloka ako ga oni budu htjeli smaknuti! :D
el gleda netko Nikitu?
Opreativni i Birkoff bi sigurno nesto smislili.
striček bush nam dolazi.. ma ko bi njega ubio u hrv, ne znaju ni na karti svijeta nać hrv :)
samo je užasno što ljudi koji imaju pogled na pleso i tam negdje žive moraju imat spuštene rolete i zatvorene prozore ....:creep:
To uopće nije mjera protiv snajpera. Uz malo kreativnosti samo će snajperist biti bolje zamaskiran.
Nego, s kojim prijevoznikom dolazi, da nije PIA
u životu nisam vidio toliko murije, a nisam čak niti prošao kroz centar grada . . .
na važnija raskrižja su i postavljene kamere, tako da big brother gleda i snima . . .
baš me zanim kolko će sve to koštati . . .
ne znam bas kakve veze imaju grafiti s atentatom (mozda ce neko na zgradu napisat "gore sam" ili "makni malo glavu, ne vidim busa"):banme:
ja mislim da je sve to bezveze, sta ce nam bus sad dolazit
koda on i mesic imaju o cem pricat (znam da je bus obrazovan covjek i to sve, ali...)
sta nam nije mogo tu pozivnicu za nato poslat postom, evo- mogo je cak i avionom (samo da ga neko ne srusi) ili nazvat mesica i sanadera pa ih pitat oce li u nato
a sta ce bit ak ce busic htjet malo razgledat grad: murja ce one stanovnike koji ne zadovoljavaju kriterije ljepote pokrit crnom vrecom za smece ili ih potjerat u kucu da ih bus ne vidi, ak ce on htjet proc livadom- ubijat ce mrave (mozda je netko istreniro mrava da ubije busa otrovom :banme: )
sta bi bilo da ih bus zajebe i odluci ici nekim drugim putem do westina (tome me ne bi iznenadilo, znajuci kakav je bush i vidjevsi njegove gafove)?
sta ako se njemu toliko svidi zagreb, pa odluci posjetit jos neke gradove (koji nisu "pripremljeni" i uredeni za busov dolazak)?
mislim da bi bilo pametnije da se svi ponasaju normalno, pa bi bus vidio da smo banana drzava- pa bi nam onda mozda i financijski pomogao (iz sazaljenja)
ovog trena zalijevam komp benzinom i trazim sibice- da me ne nadje fbi
Da znam,i ja sam gledala Nikitu!Razorili su odjel 1,:( Morali su da ih ne otkriju.
a dobro, ono, tješim se da će danas već biti gotov novi odjel pa da mogu sutra pucati na grmlje
This is FBI, you are all under arrest because Bush is your not-so-favorite president.
Greetings...
Čemu vi raspravljate, zahvalite se bogu sta imate oba zdrava srednja prsta i lijepo pokazeti bushu i co. sta su zasluzili !
....evo, stigao je, stigao je, yeeeeee....:thumbdown: ...
Vjerujte,da ga netko oce ubit,ubio bi ga ko muhu i to bez ikakvih problema... Ne's ti zastite...
nevjeorvatno, ja sam mislio da to mogu vidjeti samo u filmovima...
= Citat =:
Snajperisti čuvaju Westin; Jadranom će krstariti nuklearna podmornica tijekom boravka Busha u Hrvatskoj
o da ti gospe, od sad sa sobom nosim laptop koji nesmije biti više od 50metara od mene, jer će mi se na taj način srušiti stranica na kojoj čuvam povjerljive državne tajne..= Citat =:
Bush sa sobom uvijek nosi nuklearni kovčežić
Bush sa sobom uvijek nosi nuklearni kovčežić, koji navodno ne smije biti udaljen od njega više od 50 metara a u kojemu se nalaze kodovi za pokretanje nuklearnog oružja. Upravo iz tog razloga navodno će nuklearna podmornica krstariti Jadranskim morem jer se na njoj, kako je neki dan objavila Slobodna Dalmacija, nalazi mobilno zapovjedništvo.
ko zna sta bi bilo da ga ubiju tu dok je u hrvatskoj, brijem da bi raznjeli hrvatsku okolne zemlje
I kako je prošlo,jesu kakvi ljudi sa turbanima na glavama i omotani plaštevima,ljutito uzvikivali allahu ekbar?
mani su ovo preseravanja sad na tv... perverzije.... razglaba se tome sto ce jesti i oce li njihove zene razmjeniti koji recept... daj moooolim te :banme:
ma dajte, čisto preseravanje . . .
prilika za riješiti ga kolko oćeš . . .
a na dolasku u predsjedničke dvore se vidlo kolka je seljačina, s onim njegovim kaubojskim rukovanjem . . .
jedini plus, makar za to za mene nije plus već preseravanje, je pozdrav vojnici na hrvatskom . . .
a cijena svega ovoga cirkusa?
pa samo za akreditacije su pljunuli masu love, koju nitko od nas ne može ni zamisliti, a svaki drot koji je u osiguranju je ima . . .
a di su tek dnevnice, gorivo, večere, . . .
ja sam se slučajno zatekao pred televizorom . . .
frajer je na sviranje naše i njihove himne bio nervozan, stalno nešto prtljao po džepovima, valjda tražio papirić . . .
ja sam pišao od smijeha . . . ;D
pa svi mediji to vide kao plus, zato sam to tak napisao . . . ;)
pa daj me nemoj . . .
kaj su ljudi tak naivni . . .
video
no comment . . .
http://img386.imageshack.us/img386/2363/happy8km.gif
nisi dobro gledao.
nisam vidio live dolazak Debuša , ali cini se da je sve dobro proslo . jebote lik si je dofuro nuklearnu podmornicu , valdja im Informativna sluzba je zaboravila rec da je Zagreb ~150km od najlblizeg mora.
a gle da ga roknu ovdje , mi peremo ruke , to su ili ovi turbanaši iz bosne ilinetko s kosova ili iz srbije.ima kandidata kolko oces.
Koja buloza, ahahahaa umirem od smijeha, ovo samo ima kod nas a index je isto magla za majmune ahahahaa
*ebem ti busha . . .
tramvaji ne znam iz kojeg razloga ne smiju prolaziti pored hotela . . .
možda da se njegovo visocanstvo ne probudi?
kak je onda otvoren zeleni val za aute?
barikade na cesti, oko hotela metalna ograda, na ogradi drotovi sa dugim cijevima, izigravaju mange s puškama, . . .
kaj smo u ratu?
jel danas možda u zagrebu počinje 3. svjetski rat?
fakat ne kužim . . .
pa da ga netko oće ubiti, mazne avion, zaleti se u westin i gotovo . . .
kakvi snajperisti, kakvi specijalci, avion i sve riješeno . . .
a ne ovak terorizirati narod koji će njegovo gostovanje u zagrebu masno platiti . . .
otišel je :cry:
Jel otišao, Bogu hvala više!
Mislim takvu je pomutnju napravio, ne sjećam se je li veće osiguranje bilo kad je pokojni papa dolazio. Papa je bar imao karizmu, ovaj, ne znam što ima.
Ima taj kovčeg s nuklearkama ako zagusti. :)
Nek mu je sretan put.
i evo jedna prigodna :D
Jedna od boljih definitivno ;D
Jeste čekirali filmić od Bijesaprvog:
Kako Kirina više nema, dobar je i Buš.
U cijeloj toj prici sam negdje vidio clip kad on drzi govor razdraganom narodu; je li se to samo meni cinilo ili je prosijek godina u onoj gomili bio negdje oko 65 :tomato: :tomato:
prikazivali su ljude od iza, svaki drugi celav ili sjed, bus si mozda brije da je hrvatska jedan veliki dom penzionera, :crazy:
konacno i ta farsa je gotova..dzizs :crazy:
a koji car taj bush, ovi naši oće da sve bude po špagi kak su zacrtali, a ovog boli briga, svima namiguje, svima se smješi , svima maše... ponaša se kao da je on domaćin. ono kad su ulazili nekam pa se bušek stal sastrane i sve tapšao po ramenu i puštao ih prije sebe unutra.. lol ;D