Molim mišljenje što je najisplativije kupiti za auto od cd/mp3/dvd playera u rangu do nekakvih 300 eura
Printable View
Molim mišljenje što je najisplativije kupiti za auto od cd/mp3/dvd playera u rangu do nekakvih 300 eura
gle uzmi bilo kojeg pioneer-a nemreš fulat.
ako očeš jako dobar radio za male pare onda uzmi blackpunkt(mislim da se ovak piše) imam ga ja u autu i prezadovoljan sam.
http://www.svijet-medija.hr/Article....=12283&sid=154
Po meni totalna pila!!!!!;)
He,he ili ovo:http://img132.imageshack.us/my.php?i...1189182sl3.jpg
ima ih u metrou za 999kn,a kakav je,nemam pojma!!!!!
pioneera imam sad i prezadovoljan sam al kad nijedan novi do 2 i nes k kuna ne cita dvd
Svakako uzmi neki koji ima mogučnost priključka USB-a i zaboraviti ćeš na CD, a opet ako pucaš na DVD player onda zaboravi 300€ cijenu!!
(Puno si gledao "PIMP MY RIDE!") ;D
ma ne dvd player... nego da cita muziku s dvd-a, ne da ima monitor da mozes film gledati
Ja sam imao predrasude prema Sonyu, frend me nagovorio na njega, reko ajd idem vidit kakav je. Za 1500kn novi Sony MEX DV1000, čita DVD, divX, još sam si i ekran nabavio, gledam filmove, spotove...
I stvarno je odličan, ne preskaće, super zvuk, a imao sam Pioneer 3700...
Pioneer ili Alpine ako imaš viška para...
Ajde, fala bogu da postoji neko ko ne mrzi Sony.
Ja takodjer imam Sonya, i odusevljen sam. Cak su se i neki ljudi iznenadili kad su ga culi. Kaze, pa mislio sam da je Sony los za auto radio!?
Evo ga, samo je druge boje
Ovak izgleda
ufff to ti je kad neznam kakav je sony, jer sam na puno mjesta cuo da nije bas nekaj....
trenutno u autu imam pioneer-a seriju 5 ...
evo ovo imam ja i ful sam zadovoljan..kad kupujes kupi kako treba..
http://www.imput.net/slike/ihT29906.jpg
koliko si ga platio???
2 Symbeq.. ovaj pioneer je mrak jedino kaj nemre svirat dvd-e
imam ponudu za dvd kenwood m700 plus dvd player za ispod sica jer sam taj kenwood nema to je samo monitor za 400 eura...
..........
ja sam ga kupio novog za 3500 kuna prije jedno 3 mjeseca..a gle ovako,prvo se dogovori sam sa sobom sta bi ti zelio,za mene npr.sony!ne bi ga stavio u auto pa makar bio jedini..jer ja sam isto prvo mislio kupit obican radio..neznam alpine ili nesto slicno,ali to sam sve vec prosao 100 puta..pa sam sam sebi rekao..kupit cu nesto drukcije i to je sjelo u auto,za nas obicne smrtnike razlika izmedju ovog mojeg i alpine DVD je naravno u razlici cijene (5 soma kuna skuplji sigurno),nekim funkcijama koje niti ja niti ti necemo koristiti,naravno u zvuku ali niti to ne primjecujes je na natjecanja ne ides..tako da..razmisli malo..moj savjet..
ej, a di si to uzeo? kolika je garancija
garancija god dana..a mozes ga uzeti u hg spotu,vemil..ja sam kupio u puli u electronic shopu..to je jedan ducan spezijaliziran samo za takve gluposti...
doda zašto ne sony?to je isto ona fora,kao ne bi ima golfa5 pa ni da mi ga netko pokloni..
dodo,naravno očekujem neki stručan arugument...
Za tu lovu nadjes jvc kd avx1 sa 3,5 " monitorom.
Cita i giga mp3-e i mozes gledati spotove, ima i usb . a sto se zvuka tice takodjer nemam zamjerki ,
inace ako hoces strucno misljenje kucaj cice na google
a i ti si doda ili?
ovo nisam ni skuzio sad ? sta hoces reci da sam ja multi od tog dodo-a ?
ma pitao sam njega,pa zato...ma nije mi jasno zašto svi toliko po soniju pljuju...kad za to baš i nema nekih osnova...
slazem se dosad sam imao cd fx 550 od sonija , sasvim solidan HU,
Ali opet za tu lovu koju on ima meni je ovo best buy http://www.promat.hr/web/car_roadtheatre_2.asp?page=1
sigurno ces biti zadovonjan , a ako se potrudis mozes naci i avx 2 i taj ti je jos bolji
odličan je ovaj sa linka...koliko je to love?300e?pa nije ni puno...
nije da pljujem po soniju,nego je jako mala razlika u parama izmedju modela sonija i npr.pioneera..znaci za par sto kuna vise imas radio boljih mogucnosti i karakteristika..ne zelim nikome pametovat ali stvarno sam prosao svakakvih firmi radija i da sam u mogucnosti kupiti radio po zelji bio bi sigurno Alpine..
evo vam nas forum,regajte se i pitajte sve sta vas interesira u vezi autoakustike..
http://www.cice.com.hr
Jai mam JVC KD DV6202 kupljen prije više od god dana u hg spotu 2113kn.
Zadovoljan sam.
Ja bi bježao od Slonya :D
Uz JVC, bi pogledao i Alpine ili Kenwood, neznam za Paju, nekad mi je bio favorit, al u zadnje vrijeme nisam čuo baš puno hvale, pogotovo na jeftinijim modelima.
Ja sam dosta nize od radia koje kosta dva soma. Nemojte ovo smatrat offtopicom,al JVC sam vidio u 7-8 auta,i vec sviraju 5-6 godina,daju jako kvalitetan zvuk,ne kvare se i sl... Ja imam JVC KDG 311 vec dvije godine,daje mi savrsen zvuk,predobro trpi vibacije i CD-ovi NIKAD ne preskacu koliko god izgrebani bili.
http://img166.imageshack.us/img166/9743/kdg311cg1.jpg
Dakle,nista strasno... Imam 6 Sony zvucnika (bili su najjeftiniji,a neke Žnj marke nisam htio). Sav RMS kad zbrojim ispadne 320W,a peak power iznosi 1160W. Radio tiska na 4 izlaza od 50W,moze se pojacat do 50,a na 20 vise nemozes izdrzat u autu,a zvuk je odlican do nekih 30-31-32... Kvaliteta? Doveo sam do savrsenstva. Iz svakog kuta auta dopire cist i nevjerojatno ugodan zvuk. Dakle,dobro podeseni bass,treble,fad.. u kombinaciji s jakim i kvalitetnim zvucnicima,daje izvrstan rezultat,a sad marka radia ce ti uglavnom uvjetovat mogucnosti samog radia,i njegovu izdrzljivost. Mislim da DVD nije potreban u autu,jer ja koristim CD-RW diskove koje cesto osvjezavam s novom muzikom,i sa nekih 150 pjesama na njemu skroz sam zadovoljan. DVD radio bez ekrana je shit jer je nepregledno listat 4-5 GB muzike,a s ekranom jos veci shit jer ces se zagledat u fine i krasne vizualizacije i ostale điđe-biđe, pa ces negdje zalijepit auto u zid i tak... USB port savjetujem jer je lagano nosit muziku sa sobom (puno lakse nego furat po CD-ovima). Sony ti nece sve brzine przenja procitat,je*u ga brzine MP3 zapisa,otpadaju gumbi... Kenwood zna zezat s kodovima koji se po meni najveca glupost za auto radio... (ovo su moja iskustva) Zakljucak: (ovim redoslijedom) Alpine,Pioneer,JVC.(točka) S bilo kojom od ove tri marke se neces zahebat,a po mojim iskustvima sve ostalo sve zaboravi... Malo sam oduljio,al eto i moje misljenje... Pozz! :wave:
Ovo sam rms 320W ne drži vodu.
To šta piše 4*50W je 4*~20WRMS uz to da imate napon 14.4V.
Ja imam Pioneera 6800MP,prezadovoljan sam, tjera mi 4 fabrička zvučnika.
Ima aktivne skretnice, ima mogučnost spajanja suba na zadnje izlaze, znači stražnji izlazi spojiti tako da radi u "bridge modu" idealno za neki woferčič da se dobije na basu!
Prije sam koristio slonya, i kad sam čuo ovog pioneera preporodio sam se koliko to jače i bolje svira!
Nije mi jasno šta ti si zbrojio sav RMS na svim zvučnicima koje imaš!
Rms zvučnika tu nema nikakvu funkciju, to je samo pokazatelj s koliko snage možeš zvučnik opteretiti , a da zavojnica ne pregori!
ako kupiš zvučnik 25Wrms i 100W rms i spojiš na autoradio koji max može dati ~20Wrms(i to je još puno) i jedan i drugi zvučnik če isto svirati.
Jedino šta je važno kod glasnoće su dB, što više dB ima zvučnik to je potrebno manje snage za pokrenuti ga i izvuč maximum iz njega.
Oni koji su se "hvalili" s zvucnicima u autu,hvalili su se s snagom u watima,a ne s decibelima. Meni je jasno da se mora dobit glasnoca,a snaga je u tome samo karika... Htio sam rec da ono sto imam u autu,sasvim je previse za auto,a ona preseravanja s gigavatima snage i ostalim stvarcicama,me ne interesiraju. Malo smo osli off,pa cu se otkacit... Pozz!
Uglavnom savjetujem iz pretproslog posta: Alpine,Pioneer,JVC. :wave:
Ma sve ok!Ja nisam čitao topic od početka, samo sam preletio, uglavnom znam temu pa sam dao svoje mišljenje zanj.
Vidio sam tvoj text, pa mi nije nešto štimalo!Al dobro!
Ja sam za pioneer-a, a da imam viška para bio bi Alpine!