Bok
Jel postoji ICQ za symbian.
Printable View
Bok
Jel postoji ICQ za symbian.
postoje i besplatne varijante, pa probaj da li kod tebe rade zavisno od telefona:
SMAPER
http://www.smaper.ic.cz/
QIP
http://www.qip.ru/ru/pages/download_pda_symbian_ru/
a možda najbolji ti je Fring...
to je ICQ, Skype, MSN itd u jednom programu!
Ja nekako nisam uspeo sa Fring-om ... pokusava da se konektuje i nista.
Bas trazim neki jednostavan kao sto je QIP (samo ICQ) jer ostale ne koristim. QIP je fenomenalno jednostavan ali nekako nece da se konektuje uvek. Isto mi se dogadja i sa SMAPER-om. Sve koje sam probao a imaju vise protokola u sebi nikad mi nisu pororadili mada na papiru (reklami) izgledaju super.
meni Fring radi sa svime, pa i sa ICQ-om
neznaš podesiti, probaj malo bolje
Nema sta tu da se ne zna :)
Jednostavno, kreiram new user, i on pocne da se konektuje ... ceka ceka i na kraju nista.
Kolko dugo si čekao da se spoji? I kod mene mu je dugo trebalo prvi put nakon što sam unio nickname i pass. Pustio sam ga sigurno nekih 4-5min jer sam radio nešto drugo pa mi se nije žurilo i za divno čudo spojio se. Probaj mu dati više vremena..
Ne kužim šta napišem u ID?
Pa valjda UIN od ICQ-a...
Prvo traži ID, pa nick,pa pas,email...ali nisam na koraku za ICQ ili Msn već se prijavljujem na fring od početka
Mislim da napises sto hoces... meni je mislim broj mobitela ako se ne varam...
trebao bi mi program za samsung g810 za MSN.
za symbian.
Skinuo sam s njihove stranice MSN novi i on dodje sa dva file-a.
Jedan je nesto za nokiu sta ne moze instalirati (a pise da se to prije instalira, ali kako nije nokia, ne radi) i drugi je MSN i njega uredno instalira i u mobitelu u application manageru pise da je instaliran ali ga ne mogu naci u mobitelu gdje je...
@Knightrider:
Koliko sam vidio na Fringovim stranicama Samsung g810 nije ni na popisu, pa neznam da ces ga uspjeti osposobiti... Inace onaj "voice... nesto" ti je za VoIP...
Da se osvrnem na post prije ovoga, dobio si dva filea, koje su ekstenzije tih fileova? Ako se radi o *.jad i *.jar datotekama onda je to Java verzija, ako se radi o *.sis datotekama onda je to Symbian datoteka. Ako skidas Symbian datoteka pazi da budu za S60v3 (posto g810 ima taj OS).
dali netko ima aplikaciju za nokiu n81 neš ko msn....
pogledaj s ovime.
Pozdrav ,kupio sma nokiu n95,eh interesujeme dali ima za nju skype da se može ubaciti.hvala naprijed.
Post je premjesten u ovu temu imas alikaciju koja se zove Fring i ona je besplatna, a imas i IM+ for Skype, ali on se placa...
EDIT:
Imas jos jednu aplikaciju za skype - iSkoot
zahvaljujem se i ujedno se izvinjavam ,sto sam pogresio mjesto.Pozz
Jel ima netko za preporučiti dobar IRC client. Skinuo sam mIRGGI al na mojoj E66 ne radi, jel ima kakav drugi program ?
dali ima msn program za Nokiu 6220 clasic!!ako može link i kada skinem gdje da instaliram u mobitelu!??
Ne skida ti Fring s računa, nego tvoj operater. Fring je besplatan kao aplikacija, za razliku od nekih (Agile, IM+ ...) koji se plaćaju.
@rap_boy: Drug Mile je to lijepo napisao... Fring ne naplacuje nista, a vise o temo mozes naci naravno na njihovim stranicama... Odgovor na tvoje pitanje je ovdje.
dali ima msn program za Nokiu 6220 clasic!!ako može link i kada skinem gdje da instaliram u mobitelu!??
www.fring.com Tamo ti je sve objasnjeno.Instaliras ga folder instalacije.
Slick je jos uvijek free.
Osobno sam zadovoljan s njime.
Evo par uputa kako koristiti ugrađeni IM klijent na nekim S60 Nokijama. Našao sam ih na dotsisu i isporbao, radilo je normalno.
Na slijedeći način radi Yahoo messenger:
Pod Server name i Web adress upisati: Imps.msg.yahoo.com
Pod APN upisati svoj APN preko kojeg se spajaš. Još Yahoo username i password i to je to.
Za ostale servise MSN, ICQ, Gtalk ..... treba se registrirati na http://www.mobjab.com/ i pratiti upute.
Ako koristite MSN a ne da vam se zayebavat s ovim mobjab-om, jednostavno dodajte svoje MSN kontakte u Yahoo messenger na PC-u.
frigin odlično radi na P1 prezadovoljan sam ima sve opcije skype i MSN a s tim da se može aktivirati opcija za facebook i što meni odgovara a toje GMAIL
meni je najbolji pravi od microsofta..
http://symbianv3.com/new-windows-liv...enger-perfect/
mene cudi da jos niko nije omogucio video chat preko im-a???
ako ima neki im koji podrzava video chat zamolio bih vas da kazete koji je.
Evo, od nedavno postoji samostalna aplikacija razvijena od strene razvojnog tima Skype-a, znači ništa fring...
E sad imam jedan problem: kako uspostaviti poziv, nikako ne uspijevam ili neznam, radi se o Nokiji E71? Chat ide normalno.
imam i ja problem... kad sam 1. put insalirao fing na mob., odlično je radilo, ma san snova, kvaliteta poziva odlična... eeee, al sad kad sam staru verziju izbrisao stavio sam noviju i jednostavno mi neda da se prijavim, uvijek traži skype br. od nog računa na skypu, pokušaval sam i "0" i vraga i boga al ništa, stavil sam opet staru verziju i opet me traži br. skypa...
kaj da napravim?!
¹ We recommend that you don’t use Skype on your mobile when you’re travelling abroad. Your operator may charge you all sorts of additional roaming costs, which can really add up quickly. Find out more Calls to phones, mobiles or any of your Skype contacts via Skype are only available in Australia, Brazil (Rio de Janeiro & Sao Paulo), Denmark, Estonia, Finland, New Zealand, Poland, Sweden, the United States and the UK.
Na dnu stranice piše.
evo sad sam probao instalirati v3.01 u opče mi neće pokrenuti... javlja se fring faca al me baca van
Probaj 3.35 ta je bila najstabilnija dosad, i obavezno najprije deinstaliraj staru verziju.
Code:http://rapidshare.com/files/163074264/fring_3.35.40.rar
Uglavnom 3.35 je radila na svim koje sam isprobao i nisam ni od koga čuo da ne radi.
Evo, ja sam sad instalirao Slick i zbilja sam zadovoljan, no ima 1 problem koji me zbilja iritira.... Ovak, kada idem poslat IM nekom, ja napisem tekst i kad ocu poslat tekst nije mi onaj gumb u sredini D Pada (radi se o nokiji N95 8GB) za slanje, nego moram 2 puta ljevu tipku da dodem u meni i tamo pise "Send". Jel ima tko kakvo rjesenje jel me ovo nervira a nebi htio mjenjat program...
Trebalo bi bit u postavkama (configuration->send by enter)
Inače, Slick "previše troši" kilobajta......
Pa kako god oznacim/odznacim "Send by ender", gumb u sredini D Pada mi uvijek radi kao Space na kompu... Nekuzim koji mu je...A ja imam oznacen ono da vidim kolko mi trosi i ja sam sretan, nije puno.
http://i44.tinypic.com/30tq829.jpg
to mi javlja nakon bilo koje verzije... :angry:
moj br. a nisam ga upisal nikad
fring po defaultu piše tvoj br pod user id. kasnije odabereš protokole i voziš. definiraj mu nick i pass, to je normalan postupak.
pozdrav,
imam nokiu 5800 i treba mi neki dobar msn.
probao sam ebuddy skojim sam cak bio i zadovoljan na starom mobu.Ali na ovom mi konstantno ispituje dali dozvoljavam ebuddyu pristup internetu i da salje podatke.Cijelo vrijeme moram potvrdivat sto mi onemogucuje normalno koristenje. Pretpostavljam da moram negdje napravit da aplikaciji automatski dozvoli pristup ali nemogu naci gdje...
pa ako ima nesto bolje od ebuddy pls do tell..
stavio sam najnoviju verziju softa na n95 31.0.017
i gizmo mi ne zeli pokrenut vise, a ne zeli mi ni onaj pravi sluzbeni msn tj live messenger
jel ima neko slicnih problema?
jel moze link za download najnovijih verzija?
hvala
EDIT:
rjesio problem, trebao sam samo ponovo instalirat onaj neki support package koji dode s njima...
Samo upozorenje. Ne instalirajete fring 3.40 jer je prepun bugova. Najgore od svega je što pola poruka ne dolazi na odredište.
Momci iz Fringa su na facebooku obećali novu verziju za par dana, sa ispravljenim bugovima.
A koji su to bugovi??
Meni Fring cisto normalno radi..
Gore sam napisao da poruke ne stižu. Rekao sam bugovi (u množini) jer su tako i oni rekli. I to na spomenutoj verziji.
Zamolio bi ako netko ima neki provjereni msn za n96..
skinuo sam ovaj http://symbianv3.com/new-windows-liv...enger-perfect/ i pri zavrsetku instalacije izbaci unable to install i tu je kraj.. u folderu s navedenog linka takode ima navodno neka starija verzija koji isto tako nije moguce instalirati - zasto ne znam. Pa eto bio bi zahvalan ako netko moze stavit link od neceg provjerenog, hvala! :)
Ja bih trebao jednu dobru chat animaciju za Nokiu x6.Instalirao sam si ebuddy koji je ok ali zarko sam zelio probati i Nimbuzz.Do neki dan nisam uspio na njemu napraviti account jer mi je rekao da je svaki, ama bas svaki user name zauzet.Jucer sam se registrirao preko pc-a nanovo sve uredno proslo.Prebacio i instalirao Nimbuzz na Nokiu i uredno se ulogirao.Kako mi trebaju kontkti sa Windows Live Messengera i Facebooka prvo sam se ulogirao preko njega na WLM i kontakrti su tu.Kad sam pokrenio Facebook jedan veliki i neugodni problem!!!
Stavim user name i sifru od fejsa i kaze mi da se nemoze spojiti da je s Facebookom neka greska i da probam kasnije. Ja odem na svoje racunalo i ukucam sifru i kaze mi da vise nije ta sifra i morao sam resetirati password jer mi se sfra promjenila.Da ne govorim da sam prolazio kroz test indetificiranja prijatelja jer ssm to ja i jel to moj racun te da se netko spojio iz Nizozemske na moj account i jel mi to poznato?Nakon sto sam oznacio da mi nije poznata adresa spajanja promjenio sam sifru i zavrsio.Probao sam to dva puta i svaki put me Nimbuzz zeznio i morao sam rijesavati sifru nanovo.NEKUZIM????
Kod e buddy-a imam drugi problem kad dodjem u curin stan i spojim se na isti siemensov router bezicno.Ukucam sifru i kad se spaja kaze mi sljedece there was a problem connecting to ebuddy.No internet conetion.Your internet settings must be activated foJava Applications.kad neidem preko Wirlessa spoji se uredno???I to mi nije jasno...
Gle to s Nizozemskom je i meni bilo (tamo im se nalazi glavni server za Europu). Samo stavi da poznaješ to spajnje i gotovo.
I mjenjao ti je šifru na Fejsu?Ja čim se hoću ulogirat preko mobitela baci mi tu grešku i promjeni mi šifru na kompjuteru i onda moram nanovo prolaziti test identifikacije frendova i mjenjanje šifre.I tek me tada pita jer mi poznato to spajanje.Znaci trebam kliknuti da mi je poznato i onda će se Nimbuzz spajati normalno na novu šifru?
---EDIT (01-10-2010 13:11)---
Rijeseno i radi.Konacno