Trebala bi mi karta Hrvatske za n95,pa ako tko ima link kakav bio bih jako zahvalan!!:respect:
Printable View
Trebala bi mi karta Hrvatske za n95,pa ako tko ima link kakav bio bih jako zahvalan!!:respect:
Sve sto ti treba je ovdje http://www.smart2go.com/en/?REPEATED=1
preko tog programa ce tis se karta sama skidati na mob.
ili odi na ovu stranicu.
http://europe.nokia.com/A4353385
ovaj smart2go kako ga treba stavit na mob i gdje...
ja ga stavim i onda ga nemogu nac na mobu!
Help please!:respect:
ma instaliras samo onaj nokia map loader.
mobu pokrenes navigaciju da bi ista kreirala potrebne cache foldere.
Zatim psojis mob na comp
Pokrenes map loader
Izaberes karte koje hoces skinuti i ostavis komp i mod dok se sve skupa skine i prebaci na karticu..
i obavezno stavis mob na punjac...
Ok.
probat cu pa javim kako je zavrsilo!
:respect:
ma trebalo bi ici, ja sam isto kupio ovaj tjedan i odma sam uspio. lagano je
da to cu probat ujutro jer mi se sad neda izlazit vani da nade satelit,pa ti javim ujutro!
tnx unaprijed!:respect:
to sve napravim i pise mi-
No storage medimum detected.Connect your device to your computer via USB using data transfer mode or insert the memory card into a card reader and restart MAP LOADER.Remember that you need to use maps application at least once with your device or memory card before using Nokia Map Loader.Nokia Map Loader will not close.:cry:
Sto bi sad trebao?:cry:
Znaci pokreni aplikaciju na mobitelu kad ju instaliras i nakon toga izadi iz nje i mozes koristiti map loader....
hoces rec da udem u mape i izidem iz njih i onda ga mogu koristit?:comp:
udjes u mape,pustis da odrade posel i konfiguriraju kaj treba,izadjes i onda pokrenes maploader
a jel mora bit mob spojen na komp kad to radim ili mogu izic van i uc u mape pustit da sve odradi i onda se vratit u sobu i spojit ga na komp i pokrenut map loader?
(sorry sto te gnjavim toliko,ali nikako da uspijem):respect:
install maps,pokreni maps, cekaj da konfiguriraju(moze potrajati) kad zavrsi zgasi maps. maps dio gotov
kad spojis mob s kompom pita te koji oblik spajanja oces,stavis na data transfer,a ak te ne pita onda u meniju ides na connectivity / data cbl. i tam odaberes data transfer, mob ti ide u offline mod i sluzi ko citac kartice(vise manje), e,onda pokrenes map loader i vise nebi trebal kipat da nema niceg zastekanog,tam odaberes karte koje oces i stisnes download.
tips and tricks:
mob na punjac!
ne gasi maploader dok ne zavrsi,meni je stajal na 100% dobrih sat vremena pa sam pukel, odstekal i dobil polovicnu kartu rh,al ja imam beta verziju... pa onda sve ponovo a beta karta RH ima 150 +/- mega...nije cool...
offline mod meni zgleda prestrasno jer mi se onaj glupi valjak u onom status baru celo vremem vrti pa zgleda ko da mob celo vreme nekaj dela, a ti nemas nikakvu kontrolu...preestrasno,al nemoj se bojati,sve bu ok.....
mmm...ak se kaj sjetim,dopisem
SRETNO!
Ja danas sredio to s GPS-om , ali nikako mi navigacija ne radi...što da napravim da imam glasovno navođenje, pa makar i na engleskom? Da li je to besplatno?
Preko smart2go nije besplatno,koštat će oko 10 jura za 2-3 dana,pogledaj si na njihovoj stranici,još nije dostupno za nas,neko je reko oko 8 mjeseca??
Besplatno ti je samo simulacija.
A full besplatno ako imaš neki skrekani gps softver,poput tom tom itd.
Uglavnom pušiona :crazy:
ili kupiti garmin
@White B...riješi se ti toga šrota...taj mob je pun nedostataka koliko čujem od vlasnika.
A što se tiše GPS navigacije na njemu...baš sam gledao kako radi u ostatku europe...ma daj pa to nije niti sluga što može iGo na mojem uređaju...niti sluga...katastrofa.
ok...je ovo tebi prvi symbian?
otvoris meni s onim gumbekom kaj zgleda ko ribe u horoskopu,znak je plave boje,potrazis connectivity,meni je na n80 odma u meniju,a ak ga tam nema sigurno je negdi u nekom podmeniju,prorostaj po mobu,mozda pise spajanje na hrvatskom meniju,il tak nekaj,uglavnom,cek,cek,cek....znas di se nalazi ono za bluetooth? di ga ukljucis...to bi trebal biti taj meni,i nutra imas sva moguca spajanja,od IR pa sve do sinc z drugim mobom,e pa negdi medju njima je i data kabel it tak nekaj,pretrazi meni malo..pogledaj uputstva od moba i tak to malo..mozda najdes...
da ovo mi je prvi symbian i uspio sam!!!
tnx stari puno si mi pomogo:respect: :respect: :respect:
Ja ne kuzim ovo, nekaj tu meni ne stima... Skinem Nokia map loader na komp instaliram ga na mobu pokrenem karte i to se sve konfigurira na mobu i spojim ga na komp, pokrenem map loader skinem kartu i sve se to prode onda otspojim mob i na kraju pokrenem mape i ne vidim opce kuglu niti nista i sve mi je crno na ekranu. Ko zna di je problem?
¨ma tolko ste toga tu sad nakenjali da meni sad više ništa nije jasno! apsolutno ništa...bolje da nisam ništa čitao...
kako skinit kartu? ne kužim ga nikako...
i daj neka netko ovo objasni kako treba...
http://europe.nokia.com/A4509291
Tu je link za skidanje svega sto ti treba.
Ja sam te karte skinuo prije 3 mjeseca bez ikakvog problema i sve mi radi savrseno (jedino mi fal memorije... ).
Nije cak nuzno imati N95, moze se aplikacija skinuti i za druge Symbiane.
ljudi hoce mi neko reci ispravan link za tom toma ili route66 imam nokiu e61i i gps bt
pgalino, tebi treba TT 6.02 ili R66 7 2/3 za e61i, i surfaj,naci ces.Moj tip,trazi BiNPDA.
Da ne otvaram novu temu budem tu pitao. Konačno sam si uzeo n95 i uploadao kartu hrvatske ali mi ne pokazuje hrvatske znakove psmtr. Sve ulice sa hrvatskim znakovima imaju čudne simbole. Tražio sam dali je moguće promjeniti jezik dje ali ništa. Ima ko kakvo rješenje?
Imam problem sa nokia maps loader programom. Instalirao sam ga na 5 razlicitih kompova i kad ga startam ucijek ista greska: Unexpected error occured. Sorry for the inconvience. Sve sam napravio po pravilima. Probao sam sa spojenom N95 i instaliranim nokia maps u koje sam prethodno usao i izasao da se kreiraju cache folderi, a probao sam i sa card readerom. Verzija softwarea mi je 12.0.013 tak da je i to po pravilima. Pomagajte ljudi!!!!
Ma kakvi!
Opet nista. Resetirao sam par puta al puska. Vjerovatno se kači sa nekim fileom od prije al i to je nemoguce jer sam doslovno probao na 5 raznih kompova u firmi. Ima li ko neki link za Route 66 m7 Eastern Europe da se zadovoljim sa losijim, ******
Kako si rijesio?:adminrulz:
Malo glupa kombinacija, ali prvo sam formatirao karticu (što nije potrebno ali moja je bila prazna pa mi je to bilo lakše neg obrisati kartu), onda ponovo pokrenuo navigaciju, preko wlan-a skinuo nešto sitno kartu i još sam tražio ulicu sa našim slovima. Onda zatvorio navigaciju i preko map loadera dodao cijelu kartu. Malo glup način ali proradilo je :D
Skuzio sam problem. Map Loader ne radi na racunalima koja su preko proxija vezana na mrezu. Uteo sam laptop doma i probao i bilo je ok. Samo šta sad imam drugi problem. Skine mi kartu s neta i kad pocne prebacivati na mem. karticu prekine s porukom the connection was interrupted ili tak nesto. Ovakvu torturu mogu podnositi samo istinski zaljubljenici u symbiane. Pomagajte opet!!!
Ako netko ima map loader 1.0 ili 1.1 neka stavi neki link jer nikako ne mogu nac na netu. Odustajem lagano od verzije 1.2
Kad smo već kod toga ima li tko garminovu kartu za garmin xt mobile?
imao sam i ja problem sa nokia map loaderom ali mora widovs biti licenciran i servis pak2 instaliran ja išao kod kolegice skidati karte i te stvari
Evo skuzio sam sta je problem. Nema veze s licencom jer u firmi imam licencirane windowse. Map loader se kaci sa proxijem kojeg ne moze zaobici.ako skine kartu i kod prijenosaa na karticu prekine onda je to problem. Vecina firmi imaju izlaz na mrezu preko proxija tak da bi ovaj problem trebali imati samo oni koji zabusavaju na poslu. Btw, skinuo sam Route66 sa novijom kartom eastern europe od cca. 200MB i sasvimsam zadovoljan sa pokrivenosti Zagreba i vecih gradova dok relacija rijeka-zagreb ima pokrivenu samo autocestu i nesto popratnog sadrzaja. Voice je ukljucen i super radi. Ipak bi volio pogledat ikartu hrvatske al onu od 150MB preko map loadera 1.0
i ja imam route66, ali bi isto htio ako netko ima ovu "tesku" verziju krate hrvatske... ova nokijina mi je cak i bolja: npr vinkovci bar imaju glavne ulice, ali bez imena, dok u route nemaju ni ucrtane vinkovce, tak da mi taj gps nema bas neke koristi osim dok nisam u nekom vecem gradu dok neka detaljnija karta ne izađe...
Hvala.. Već sam ja bio našao. Imam čak i novu 2.0 verziju
Hello
Novi sam u ovom điru:)) skinuo sam garmin XT na nokiji N95, skinuo sam i kartu sa predhodnog posta zanimame kako da učitam kartu i dali postoj način da garmin xt koristi interni gps prijemnik od N95
Pozdrav svima
DA NE OTVARAM NOVU TEMU.
Di da skinem kartu i Italie i jel se ona stavlja na isto mjesto gdje i karta Hrvatske?
Hvala
Evo ti link za kartu:http://www.megaupload.com/?d=EEZ5E5ZH
staviš je na isto mjesto di i kartu hrvatske, samo ti nesmiju karte bit istog imena!
(gmapsupp.img gmapsupp1.img)
pitanje jel ima ko LICENCNI KOD na nokia maps za jadran rutu?
onaj garminXT ne radi, mislim radi al se neće spojit putem gps gore nego sa nekim drugim gps dole (blutut)? il se varam...
Problem...
navigacija je normalo radila na starom softveru na "nokia maps", ali pošto sam napravil apdejt softvera navigacija više nije ko prije...
stavil sam ja sve kaj je trebalo i prije...
al jednostavo kad idem da odredi rutu, ona mene pita za glasovnu potpru koju oču, ja uredno označim "jadran+"...
al je treba platit... napravi ona meni rutu i sve to... al kad pokrenem da me navigira jednostavno je sad to postalo nemoguće...
pa sam zato pital za "KOD"
"da ne otvaram novi thread"
gore navedn problem ↑
naišao sam na ovu stranicu...
http://nokiamaps.moo.no/
jel probao tko to?