Tele2, uvodi bonus program za prepaid korisnike. sistem nagrađivanja je sličan onome na simpi.
http://www.tele2.hr/hrv/index.asp?p=...sp=blablaBonus
http://img184.imageshack.us/img184/1027/tele2rs6.jpg
Printable View
Tele2, uvodi bonus program za prepaid korisnike. sistem nagrađivanja je sličan onome na simpi.
http://www.tele2.hr/hrv/index.asp?p=...sp=blablaBonus
http://img184.imageshack.us/img184/1027/tele2rs6.jpg
Vidio sam to neki dan i malo su mi smješne te cifre. 2,5 kn za novije korisnike koji uplaćuju 100 do 150 kn mjesečno? Dajte, molim vas. Bolje da to nisu ni stavljali, ovako ispadaju smješni. I čemu služi ona zadnja rubrika 24-36 mjeseci, ako još ne postoje ni pune dvije godine?
pa za pola godine bit ce 24 mj a to je korisnicima mozda motivirajuce da se uclane ;D
ja sam poslala taj sms al nisam dobila nikakvu povratnu informaciju, znaci li to da mi se taj bonus jos ne racuna?
koliko ja vidim iznosi su mali, ali dosta slični onima koje npr. daje Simpa.
uostalom, bonus je bonus: bez obzira koliki je dobro dođe...:)
zar neće za 2 mjeseca biti 2 godine teletine?
@malena
ni meni još nisu poslali nikakav odgovor. ne znam jel uopće trebam čekati njihov odgovor ili se automatski aktivira...imam osjećaj da ćemo to skužiti tek nakon nadoplate računa...:tomato:
Ne znam za vas ali dvije i pol kune na 100 kuna i to svaki mjesec je neprimjetan bonus. Mogli su se ipak malčice isprsiti. Ionako većina korisnika neće ni znati za te bonuse, pa ih ni neće dobiti.
2.5 kn je malo, ali i to je nešto: onako kad dođeš skoro na nulu na računu i onda ti odjednom legne par kn na račun...bar je dovoljno za uspostavu poziva. :)
inače, imam teletinu otkad je došla tako da ću više dobiti zbog "staža".
Istina, međutim kaže se kako se poklonjenom konju ne gleda u zube ;)
Uostalom, ni VIP ne daje neki veliki bonus (koliko se sjećam), a kad to pogledaš proporcionalno cijenama onda je to isti shit :) (dapače, čini mi se još i niže u Vipa). Naravno da se nisu trebali ugledati u Vip, ali što je tu je.
I da mi je znati tko mjesečno potroši 500 kn na bonove... :)
Ne vidim razlog za brundanje i prigovaranje.
Napravio sam mali usporedbu i došao do sljedećih rezultata uzimajući u izračun najniže cijene poziva unutar mreže koje pojedini operater nudi.
Tasifa Simpa ekipa sa najnižom cijenom poziva unutar mreže 0,49 kn/min
Tarifa Blabla kikiriki sa najnižom cijenom poziva unutar mreže 0,29 kn/min
Ako je korisnik u mreži 12-24 mjeseca i mjesečno uplaćuje 100 kn za simpu bonus iznosi 9 kn.
Ako je korisnik u mreži 12-24 mjeseca i mjesečno uplaćuje 100 kn za blabla bonus iznosi 7,5 kn.
Jednostavnom matematikom da se izračunati da krisnik simpe unutar mreže sa dobivenim bonusom može razgovarati 18,36 min, a korisnik blabla 25,86 min.
Moram napomenuti da se u tarifi simpa ekipa naplaćuje uspostava poziva pa će dobiveni bonus iscuriti i brže.
Tele2 bonus počinje davati već nakon 3 mijeseca korištenja dok to simpa daje tek nakon 6 mjeseci.
ima razloga za prigovaranje.dobijem 2,5kn za potrosenih 100 ili 150kn.stvarno smijesno:angry:
Zašto prigovarati? Za prepaid korisnike su ionako najpovoljniji operater,a ovo je samo dodatni maleni plus. Drugi operateri daju malo veće bonuse,ali su i skuplji...
Ajde, dosta filozofiranja. Samo sam komentirao da mi je takav bonus smiješan. Ne znam, niti me ne zanima kakvi su bonusi u drugim mrežama, ali bonus od cca 2% na uplaćenu svotu mi i dalje ne predstavlja ništa posebno. Ako se daje išta, OK, ali da ću sad ludit od sreće...
Simpa daje puno više para. Ja dobivam obično 18-24 kn! Svaki mjesec!
Kod simpe dobijem na 100 kuna nadoplate, 24 kune bonusa.
To je 24%. Nije lose.
bas ste cjepidlake, BOLJE ISTA, NEGO NISTA ! :p
Nemam ništa protiv tele2 ali simpa ih šiša ponudama simpa tulum i ovim bonusima kad bolje razmislim. Nisam njihov prepaid korisnik već preplatnik tak da od ovog nemam ništa!
You're missing the point, ali nema veze. :)
Moje su nadoplate 200 kn ili >200 kn. Na mreži sam 35 mj. tak da provjeri. Bila je akcija elektrobonus ako nadoplatiš 200 kn dobiješ još 200 pa sam taj mjesec napunio bon sa 425 kn i dobio 32 kn.
Nije točno!
I u teletini imaš istu opciju kao što je simpa tulum (nadoplatiš račun sa 100 kuna i imaš 0 kuna za razgovore unutar tele2 mreže svaki dan od 19 do 07 sati, te cijeli vikend. Dakle, simpa tulum nema ama baš nikakvu prednost.
I tele je imao akciju 30% za nadoplatu računa koja je, koliko znam trajala od 1.6. do 15.07.
Ono sto rade vip i tmobile uglavnom se svodi na promocije koje traju nekoliko mjeseci, a kod teletine su to stalne ponude kao sto je knock-out, kikiriki tarifa.
I ja sam nakon 7 godina vjernosti Vipnetu prije nekoliko mjeseci presao na tele2 i izuzetno sam zadovoljan. Racun mi se smanjio za više nego pola, a nisam primijetio gotovo nikakve kvalitativne razlike.
Ja sam ovdje radio usporedbu tele2 prepaida i simpe. A slažem se da tele2 pretplatnici nemaju nekih posebnih benefita u odnosu na tele2 prepaid. No, ipak, tele2 je povoljniji od konkurencije, bilo da se radi o prepaidu bilo da se radi o pretplati. To je i najvažnije, a ne je li pretplatnicma povoljnije od prepaida, bitno je da je i jednima i drugima povoljnije nego da su na vipu ili tmobiileu.
ovaj bonus program je sasvim ok, a i napokon ce biti nagradjeni oni koji su vjerni teletu i koji su tu od samog pocetka.....;))
A kako će preplatnici bit nagrađeni?
Dobro. U t-mobileu sam nagrađen i bez kupovine novog mobitela i vezanja ugovorom plus club bodovima. ne bih želio pokretati temu usporedbe mreža, već ti reći kako prepaid i postpaid na t2 ipak nisu isto nagrađeni. T-Mobile plus club bodove daje i preplatnicima i prepaidovcima bez obzira jesu li kupovali telefone...
Dakle opet pitam: "Kako će preplatnici biti nagrađeni, ako su već počeli nagrađivati prepaidove?"
Argument ti stoga nije na mjestu....:-)
@speedcats tema je za prepaid, stoga piši o tome, a ne o postpaidu! a za dodatne općenite komentare imaš i ovo.
isto vrijedi i za ostale, daljnji OT će biti obrisani
baš sam dobila poruku od teleta da mi je na račun uplaćeno 5kn bonusa. malo mi je čudno, jer sam zadnji bon uplatila prije aktivacije te usluge:dunno:
ali neću se sad žalit...:D
Meni je upravo stigla obavijest da mi je nadoplaceno 10 kn.
meni je također stigla poruka da sam dobio 5kn...:wow: ali meni je to čudno jer ja još nisam ni 3mjeseca u mreži.. 26.6.mi je prenesen broj u T2...znači sad će tek 2 mjeseca da sam njihov korisnik... hehe.. zakon je T2!!!! :klap:
Meni da je nadoplaćeno 7,5 kn, ali sam napravio prijenos broja...:respect:
meni 10 :crazy:
sta, bolje ista nego nista
Ja sam dobio 2.5kn a korisnik sam od 12.mj. 2005. :hm:
Ja sam danas dobio 5 kn a prije tjedan dana 30 kn! Sve mi se vise sviđa Tele2!
Ja sam jučer dobio poruku da mi nedostaje još 50 kuna da ostvarim bonus. Nadoplatit ću račun, pa baš da vidim koliko ću dobiti.
za ovaj mjesec dobio bonus od 7,5kn ! samo što mi je bonus došao tek 21.9.,a ne 15.u mjesecu kao što je trebao... ali nema veze... TELE2 je zakon! :))
Ja sam 18.5.2006. postao njihov preplatnik. 5.1.2007. sam se prebacio na prepaid. Prema njihovim riječima:
ja bi trebao gledati stupac od 12-24 mjeseci.= Citat =:
Ovisno o broju mjeseci koje ste proveli kao Tele2 korisnik i o iznosu koji ćete uplatiti na svoj «bla bla» račun, u sljedećem mjesecu do 15. dobit ćete sljedeći bonus....
Ima li netko sličnu situaciju?
Meni je isto dosao bonus od 10 kn, al 21.9. Prosli put je stiglo tocno, tj. 15.8.
Ja sam dobio 2,5 kn.
Neki dan sam dobio 7,5 kn. Nije lose! Trenutno najbolja mreza(cjenovno) u ovoj nasoj! Za 100 kn pricam cijeli mjesec i ne biram tko je koja mreza!
Ja ne znam na koju foru sam ja dobio 2,5 kn. Imam taj tele2 broj od kada su počeli s radom, što je već negdje godinu i pol. Ako sam nadoplatio 100 kuna trebao sam dobiti 7,5 kn. Ali stvarno mi se ne da zamarati s time.
a ništa! tek sad sam to aktivirao jer nisam ranije ni zno za to lol
poslao poruku i dobio odgovor isti čas aktivirali ste tele2 bonus program.............
aaj super! 8) dobit ću 2,5 kune! sretan sam ko malo prase u blatutu 8)))
nisu ludi bonusi ali dobro je to... trebali su pocet s 5 kuna i mir. no i ovako ne treba biti nezadovoljan.
da li ste dobili ovaj mjesec bonus kune??? ja još nisam... ne znam dal opet imaju nekih problema,a glupo mi je zvati glupu službu za korisnike... prošli mjesec sam dobio 21.9.,vidjet ćemo dal ću sutra dobiti...hm....
nisam ni ja jos dobio nis...
Prošli mjesec dobio 2.5kn! :)
ali siguran sam da će biti bolje! makar jeftino lajem ne birajući s kojom mrežom.
Od VIPa za 135 mjesečno (minimalan iznos) dobijem 25kn bonusa, to mi odma i uzmu za broj 0kn i na nuli.
Pa i ja se nadam da će uskoro biti. Možda su zaboravili, rođendan je bio.
samo jednom sam dobio 7,5 kn i to je sve.
Jeste li citali uvjete, mozda neki zbog toga nisu dobili:
Nagradni iznos se dodjeljuje do 15.-tog u određenom kalendarskom mjesecu za
prethodni kalendarski mjesec. Korisnik može po prvi puta biti nagrađen tek za
onaj mjesec u kojem se učlanio u Tele2 «bla bla» +BONUS program.
ja sam jucer dobio 25 kn. :respect: ..wtf? prebacio sam se na tele 2 prepaid pred 2 mjeseca,onih 25 pocetnih kuna sam dobio 2 dana nakon aktivacije tako da nije to..uglavnom,nemam pojma o cemu se radi ali se ne bunim
Meni je danas doslo 10 kn bonusa.
meni isto :retard:
Eto meni isto:respect:
evo danas po drugi put dobio 7.5 kn s tim da ovu tele2 karticu sam kupio krajem 7 mjeseca neznam prosjecno kupim bon od 100 max 150 kuna mjesecno... i ono covjek se raduje kad dobi nesto a fakat tih 7.5 kuna i neizgleda toliko malo kad ih dobis :D
evo i ja dobih konacno 7,5kn.;D :hrv:
al evo cudi me posto ovaj broj tek imam 3 mjeseca i znam da nekupim vise od 3 bona po 50 kuna mjesecno prema njihovoj tabeli trebal bi dobivati 2.5 kn al dobivam 7.5 :bat:
ja u zadnjih mjesec dana nisam uplatila novi bon, a dobila 5kn. super. :)
ja uvijek dobijem oko 10kn :)
24.10. dobio 10kn....heheh... baš su super,al ne razumijem zašto kasne s tim bonusom?? na njihovim stranicama piše da bi trebali dobiti BONUS do 15.u mjesecu....
Pa bio je rođendan.:respect:
još nisam dobio za ovaj mjeesec bonus...a na njihovim stranicama nema više toga..nisu valjda ukinuli tu opciju???
mislim da nisu... probaj nazvat szk pa češ čuti šta kažu....
nisam ni ja dobila...
ja još uvijek nisam dobio bonus za 10.mjesec... :angry:
meni se danas pojavilo još 13kn na računu. nije da se žalim, ali čudan je broj budući da sam zadnji put uplatila bon od 50kn i još nije prošao 15. u mjesecu... :dunno: :)
Meni je isto sjela neka lova na racun. Ne znam tocno koliko, sam znam da imam vise nego prethodni put kad sam provjerio.
kako se akivira bonus program? nisam nasao nista na njihovoj stranici. korisnik sam vec 5-6 mjeseci
da, maknuli su to sa svojih stranica...čudno...:dunno:
pogledaj prvi post u temi, tamo piše. mislim da šalješ poruku: +bonus na 888
meni su jucer nadoplatili 15kn za 10mj, napokon! zvali su me iz SZK da mi kazu da je nadoplaceno i da se ispricavaju :thumbup:
tako treba, ulizivat se korisniku :banme:
i meni su u ponedjeljak nadoplatili bonus za 10.mjesec sa 15kn
!!! i zvala me žena iz SZK i ispričala se zbog kašnjenja,da neće više biti problema,itd.... baš lijepo od njih..
VELIKA POHVALA TELETU!!! :klap:
e ovaj bonus... moram se pozalit.... uopce mi vise ne dolaze poruke da mi je bonus nadoplacen i unazad 3mj zovem sluzbu da pitam gdje mi je bonus....
prvi x su nadoplatili, nazvali da to kazu.
ostala dva puta su kao nadoplatili ALI bez poruke i poziva a ja stvarno na racunu nisam primjetila da mi je ista doslo, jos mi je frajer danas reko da mi je sjelo 25kn, mislim da bi to primjetila a kaj da mu velim, da laze...?
a kaj je najbolje od svega, kad sam nazvala, pitala sam kad ce mi sjest dodatne bonus kune iz bonus programa, a frajer mene, MENE pita "kakav bonus?"
:retard:
Meni poruka ne dode, ali recimo u prvom mjesecu sam primjetio da odjednom imam dvadesetak kuna vise na racunu. I ne radi se o onoj akciji za 12., 1. i 2. mjesec.
jeli ovo jos postoji?
@malena
Moja zena se je prijavila jos dok je bio aktualan (cca. 2007) i znam da je u 1.mjesecu 2010. na uplacnih 100kn dobila 20kn (bez sms, samo novci se pojave)
Znaci, radi ali se ne mozes vise prijaviti!
Potpisujem, i meni pare kapnu od bonus programa. Samo vidim da imam vise para na racunu :D
a smrc. zato kaj imam drugi tele2 broj pa sam si htjela to aktivirat.
ja dobijem svaki x oko 24 kn