http://www.t-mobile.hr/1/10-10-10-40-00.asp
to te ja pitam!
ovo bude vrhunsko!
nakon skoro 6 mjeseci posta, konačno neki dobar potez iz T-mobile-a!
idem sad aktivirati pa vam javim!
pozdraf!
Printable View
http://www.t-mobile.hr/1/10-10-10-40-00.asp
to te ja pitam!
ovo bude vrhunsko!
nakon skoro 6 mjeseci posta, konačno neki dobar potez iz T-mobile-a!
idem sad aktivirati pa vam javim!
pozdraf!
nije lose.besplatni nocni razgovori unutar mreze.
Ja sam aktiviro,nije kao unlimited ali je ipak nešto....
OK, the question: hoću staroj aktivirati tu opciju, ali kako je već mjesecima imala aktivirana opciju Tulum za gratis zvanje tijekom vikenda, dobio sam poruku samo sa opcijama za web'nwalk i simpa ti&ja. Pretpostavljam da joj je TA verzija Tuluma automatski aktivirana, ne?
da. čitaj malo topice od prije.
u slučaju da je stara opcija aktivirana, vrši se automatska migracija na novu opciju, koju ćeš moći aktivirati tek kada ti ova stara istekne.
dakle, ako su vam aktivirane stare opcije, one će se ugasiti kada im dođe vrijeme i biti će potrebno izvršiti novu aktivaciju nove opcije.
To sam si i mislio, ali u ovoj temi se do sada o tome nije spominjalo. Zato sam postavio pitanje.
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=27359&page=3
na ovo sam mislio
Po meni je ovo jako los potez od T-mobilea.
Ako se prisjetimo, proslo ljeto smo imali ovi opciju od 0-24 svaki dan, i to za 10 kuna vecu cijenu.
Prosla je godina dana, cijene drugih operatera su znatno pale, tako da su se i oni trebali prilagoditi tome, a oni daju manje pogodnosti nego za proslo ljeto.
U usporedbi sa Tele2 i 0,39 ili ajde uzmimo 0,49 lipa po minuti na sve mreze ovo je koma.
Nek samo imas dva ili tri poziva dnevno (mislim u smuslu dnevno na 7-19 sati) koji traju dvije, tri minute prema recimo nekoj drugoj mrezi, pa si ti izracunaj koliko te to kosta!
Po meni je ovo dosta losa akcija.
Nek me netko prosvijetli, mozda ne vidim neke super pogodnosti.
Prosvjetljenje...oni koji stalno stoje na T-mobileu tj. koji nezele mijenjati T-mobile za operatera ovo je blagodat...
To ti je super samo za one koji čekaju 19h pa da onda mogu nazvati frenda ili frendicu i pričat dok im ne dođe slabo jer je besplatno. A cijeli dan kad se i najviše koristi mob su još uvijek preskupi i razgovori unutar mreže, a i izvan. Ali svatko ima svoju računicu...
Gle, tako dugo dok će ljudi čekati povoljnije cijene od t-mobile neće se ništa dogoditi. Moraš otići s njihove mreže da bi oni snizili cijene jer tek kada izgube kritičnu masu nešto će se malčice promijeniti na bolje, ali s obzirom na vjernost hrvata skupim mobilnim operaterima to se neće dogoditi nikad.
Katastrofa! Baš i nije neki popust! Treba se suzdržati do 19, a onda udri pop mobitelu dok ne crkne! Ovo je čini se namijenjeno samo za školarce da ubiju vrijeme sad kad nema škole!
heh nije ovo neka akcija bogom dana ali meni se neisplati prelazit na tele2 ili na vip jer vecina ljudi skojima kontaktiram su na simpi,a to je obitelj i vecina frendova....
inače, od prvog srpnja, ne lipnja :)
da, već po 5 puta, ako ste opciju aktivirali prije 24h 30.06., ona vam je naplaćena 15 kn i 01.07. ste automatski, bez dodatne naplate migrirali na novu opciju.
jedini uvjet koji trebate ispuniti je da kada vam istekne opcija u 7. mjesecu ponovno aktivirate novu opciju.
Jeftinije je zvati s tele2 za 0.49 na sve mreze nego s T Mobilea na T Mobile i s VIP-a na VIP, samo, nazalost 90% ljudi to ne zna, ne kuzi ili ne zeli znati. Sve te sugave opcije VIP-a i T Mobilea vec stvarno umaraju, tko bi to sve pratio.
I ne znam tko bi cekao 19h da nekoga nazove, znaju u T mobileu dobro kad se odvija vecina prometa na mrezi. Prije 19h cijena 1.20 prema T mobile i 2.5 kn na ostale mreze...pa ja stvarno ne znam, ali nije mi jasno, fakat mi nije jasno sto ljude drzi na tim skupim operaterima.
Odgovori tipa "svi su mi na vip-u" ili "svi su mi na tm", nekako vise ne drze vodu, a i udio operatera na trzistu govori da je tesko da vam bas "svi" budu na istoj mrezi.
Samo, Simpa je simpaticna i ljubicasta i tak je cool pa valjda to nekima imponira.
Ajde ajde nemoj pljuvat T-Mobile, radije si kupi jednu simpu Imam ja i T-Mobile i Tele2 pa ne pljujem ni po jednima jer sam zadovoljan i jednom i drugom mrežom za sada. A neću započinjati temu šta je na T-Mobile bolje a šta na Tele 2 jer nije tema za to, ali bit će prilike...
Pa necu si kupit Simpu, stvarno mi ne trebaju 2 moba, jedan mi je dosta. I nista ne bih dobio kad bih kupio Simpu, samo ddoatni trosak jer tu karticu treba i "hranit".
student sam.. sad po ljeti radim od 6.00 do 19.00 svaki dan, i subota i nedjelja! ( u to vrijeme ne stignem prčkati po mobacu..)
ovo je u MOJEM slučaju best tarifa!
plus: 1) 98% frendova su na T-Mobile
2) obadvije cure su na T-mobile
i još sad po ljeti, kada su masne vrućine, ionako nema života po danu jer se svi odmaraju.. tek navečer je povećana aktivnost telefoniranja..
ali, naglašavam opet: za MOJU situaciju, ovo je odlična tarifa!
pozdraf!
Ne mogu oni ici s konja na magarca.
Proslo ljeto je bilo od 0-24 a ovo ljeto od 19-7.
Doslovce s konja na magarca, dok su drugi operateri u meduvremnu za godinu dana napravili cuda s cijenama..
Tu je problem. A ne da li nekom odgovara ili ne.
Vuku nas za nos.
vuku vas za nos?
zanimljivo, nikda nisam vidio da ti moraš koristiti njih.
jer, na kraju, mora se samo umrijeti i platiti porez.
zato imaš u ponudi 3 operatera pa izvoli kume, široko ti polje ;)
meni recimo ovo itekako odgovara, pogotovo što ništa ne plaćam na svojoj simpi :)
Ma to je glupo....mislim vikendom je od 0-24 i to je dobro..no u tjednu tek od 19-7...zašto nebi bilo od 7-19...više mi treba preko dana nego navečer...
No zato postoji opcija unlimited...svatko ima svoje potrebe...
Ali sve je to svejedno pljačka...:crazy:
Fakat ne kužim??? Šta bi ti besplatno razgovarao? Pa gdje to ima? Odi u Njemačku pa ćeš vidjet kolko će te derati, ili u SAD. Nego lani je bila opcija Unlimited, promocija, i kako bi se svi korisnici upoznali s tom opcijom svima T-Mobile korisnicima ponuđena je za promotivnih 25 kn. Nakon toga se vratilo na staro, a opcija tulum nešto je drugo od unlimiteda iako po mnogim stvarima slična, ali baš zato je promijenjen naziv u Tulum jer se po nekim stvarima doista razlikuje.
Da, besplatno bi azgovarao, ako ne sa 098 i sa fiksnim mrezama onda samo sa 098, a ako ne i sa 098 onda bar s dva simpa ti i ja broja. Ma razgovarao bi besplatno samo s jednim brojem cijeli dan, no ni to ne mogu u T-mobileu.
Opcija UNLIMITED od opcije TULUM se razlikuje u samo dvije stvari.
U vremenu trajanja UNLIMITED 0-24; TULUM 19-7 i u cijeni.
U kojim stvarima se jos razlikuje?
Jadno mi je to, da s neke tomato ili tele2 kartice meni je preko dana jeftinije nazvati simpa ti i ja broj nego sa simpe, a da ne pricam da zovem druge brojeve na 098 ili nedajboze druge operatere. Stvarno je jadno. Koliko god mi hvalili T-mobile.
da, nije to ništa novo - ljudima reci da je nešto besplatno iplatiti će sve samo da to dobiju. lakomi su...
ne, opcija unltd se razlikuje u još par stvari.
1. to je postpaid opcija
2. unltd ima ograničenje od 1500min, a tulum od 1000min.
3. ova razlika u vremenu ti ne drži vodu - tulum je vikendom i praznicima aktivan od 0-24 ;)
1. Opcija unlimited je bila i prepaid usluga. Iako u promotivnom razdoblju. Zasto nije ostalo da trebas nadoplatit bon od recimo 200 kuna da ti se ona aktivira..?
2. Ja uopce ne usporedujem unlimited od pretplate sa tulumom.
3. jasno je sto sam mislio na razliku u vremenu..
eto kod mene vip 2 godine,,,i smipa 3 tjedna bas zbog tih razgovora
a ostale operatere smatram jako losim....
nemojte cijepidlacit s tim cijenama.)))
Da ne cjepidlačimo s cijenama, sada bih još uvijek plaćao dvije i pol kune za zvanje izvan mreže, makar sam na pretplati. Da nije bilo tele2, ne bi ni imali ni tulum, ni unlimited, ni vip 0... Stoga, itekako treba cjepidlačiti s cijenama.
Slazem se da trebao cjepidlaciti s cijenama.
@frish-KI
Zalosno je da neki operateri jos uvijek imaju 2 3 kune za razgovore prema drugim mrezama..
Toga će biti i dalje... Pogledaj cjenik Njemačkih operatera pa ćeš vidjeti da imaju itekako velike razlike u tarifama. Na svakom je da odabere tarifu koju želi.
Skupo je i u Austriji, stovise, iznenadjujuce skupo :) SMS u Tele2 Austrija koji je virtualni i moze si dopustiti dosta niske cijene dodje 18 centi.
Samo tamo vec postoje oni tzv. flat modeli, 3G mreza Drei za 20 eura mjesecno nuddi neogranicene razgovore i SMS. Za GPRS nisam siguran jel ukljucen.
A da li imaju nekakve "tulume" i opcije kratkog daha, to ne znam :)
Ne solim pamet niti živim tamo, već sam bio na putu i vidio kolike su cijene. Snižavanje cijena znači da bi i kvaliteta usluga bila lošija, jer su ove cijene po meni na Hrv. tržišto dostigle neku zadovoljavajuću razinu i fakat ne iskoristim niti tih 1000 min na T-Mobile jer ne volim stalno brbljati na telefon, tako da trenutno mi najviše odgovara opcija plati koliko potrošiš uz Opciju Tulum, a na tele 2 tarifa O kn za preplatu....
Btw. T-Mobile je Njemačka firma i posluje dosta slično matičnoj firmi u Njemačkoj pa sam zato spomenuo Njemačku a ne iz kurtoazije jer mislim da je vani sve bolje. Ne već sam rekao da su kod nas neke stvari puno bolje.
da, inače su ljudi uvijek fascinirani time kako je vani bolje. tuđe je slađe i ta sranja...
možda vani imaju veću plaću, ali imaju i drugačije standarde života...
Ne znam da li je to samo meni ali reklama za opciju tulum je toliko morbidna da je to prestrašno...
I što će biti sada s tulumom? Ukida li se skroz ili će ostati samo za vikend kao prije ljeta?
Da sam sebi odgovorim.
Poslao sam poruku A na 3636 i više se uopće ne nudi aktivacija opcije Tulum. Dakle, s tulumom je svršeno.
da si si aktivirao do 31.8 vrijedilo bi ti još 30 dana! meni je do 10.9 aktiviran!
A meni do 25.9. :gun:
U biti, možda mi ne nudi aktivaciju opcije tulum kad mi je već aktivirana. Mada mislim da je s tulumom gotovo, jer se više i ne spominje na T-mobile webu, osim onog tuluma s porukama.
tulum je gotov po pitanju aktivacije, jedino onima koji su aktivirali npr 30.8 traje do 30.9, tj do kraja 9
Tulum opcija je gotova, sad imamo novosti u ovom obliku. Stoga je i ova tema gotova, ukoliko se t-mobile predomisli i tema će oživjeti