= Citat =:
Izvorno postao
BlueDevil
To sam ja rekao za curu, pošto onakva fotka ništa ne znači. A inače sam uvjeren, dapače 100% sam siguran, da murija okolo po stadionima mlati bez razloga nevine navijače, koji samo skandiraju i ne rade nikome ništa nažao. Dapače, mislim da zato rija i postoji, samo da bi tabanali nedužne anđeleke po stadionima.
A i ovo "jedan naš je bezveze uletio na teren i pozdravljo se sa Turinom" - koji k. mu je to trebalo? To se smije? Ne. Jel' zna da se ne smije? Zna. I dalje to radi? Da. Ostaju dva rješenja: ili mu je IQ jednoznamenkast, ili ne želi slušat. U prvom slučaju ide na promatranje i u ustanovu za takve, u drugom dobije pendrekom. Amen. I onda "pa normalno da smo išli spasit čovjeka, napravio je glupost al ****** naš je" - to je pravo razmišljanje, tako treba!
Nek napravi kajgod, kakvugod pizdariju, ali sve se opravdava sa "naš je" i "idemo ga spasit". Znači on prekrši zakon, svjesno i namjerno, a vrla masa nedužnih i nevino-izbatinanih navijača reagira kako - ide ga spasit, jer je njihov. Dakle, opet dvije varijante: ili nema samo on jednoznamenkasti IQ, ili više njih treba ispendrečit po leđima.
Kao što stara narodna veli, pametnom je dovoljno i jednom reći...
nisi bio ni na jednoj tekmi hrvatskog prvenstva kao navijač
promijenio bi mišljenje kad bi otišao samo na dvije, tri tekme, nekoliko gostovanja, i sve bi shvatio
SVI KAO JEDAN - BAD BLUE BOYS