Želio bih kupiti mobitel koji će vrjediti oko dvije godine.Pa se mislim za k550i -u tele2 dođe 1290 s 200kn na računu.Što vi mislite dali da ga kupim ili ne?
Printable View
Želio bih kupiti mobitel koji će vrjediti oko dvije godine.Pa se mislim za k550i -u tele2 dođe 1290 s 200kn na računu.Što vi mislite dali da ga kupim ili ne?
Mislim da je i više nego dobra ponuda!
Čim prodam svoj mob idem ga odmah kupiti. Mob izgleda prehebeno, a i specifikacije su za mene i više nego dobre. Znam jedino da se ne dobije nikakva kartica u paketu. Mogli su staviti barem 64MB ako ništa drugo.
I koliko znam kad ga kupiš u dućanu dobiješ 2g garancije, a koliko sam čuo preko tele2 samo godinu dana.
Možda da malo pričekaš i kada mu padne cijena,da ga onda kupiš.Mobitel nije loš,stvarno dobro izgleda,al tek je izašao....početne cijene su uvijek visoke.
Pa ova cijena od 1295kn je jako dobra. U dućanu je 1899kn najjeftinije kaj sam pronašao.
U vipu je npr 1291kn ali uz pretplatu na 24 mjeseca, a u vipme paketu ga nema!
u tele2 je u paketu 1290kn s 100kn i još sam našo neki bon u novinama za još 100kn.Ma nije to velika cjena nego koliko čemi dugo bti od koristi
e "YarisBlue" koji to mob sada imaš
i za koliko ga možeš prodat
imho se ne isplati sada kupovati taj mob...
cisto iz perspektive financija - naime mob je ericssonova serija 5xx i kao takav nece dugo zadrzati cijenu (cak niti serije 7,8 i 9 ne drze nesto)...
drugo funkcije iako trenutno ok (2mpx, dodatne kartice bla bla) spadaju u kategoriju koja ce za max 6mjeseci godinu dana biti totalno pregazena jacim kamerama, 3g glupostima and stuff...
po meni je bolje uzeti k750 koji je na zalasku ali trenutno je barem 200kn jeftiniji ako se gledaju prepaid paketi i za koji mjesec ce imati sigurno bolju cijenu kao rabljeni od 550tke...
osim toga flash i modding mogucnosti su znatno bolje jer je model vec dugo na trzistu...
no to sam samo ja ;D i na kraju dana k550 je stvarno dobar mob ....
Da nebudemo previše off evo ti link na oglas http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=39635
danas sam spustio na 1100kn
rise000 sve stoji za k750 (imao sam ga i sam) ali je k550 novi model. Iako mi je i k750 bio lijep, k550 mi izgleda puno bolje, tanji je i lakši.
Po meni je to prednost. Što se tiče ostaloga, meni kamera npr nije jako važna jer stalno sa sobom furam fotić.
U principu kada se sve sagleda k550 je vrlo sličan k750, ali u modernijem, ili trendovskom; kako god kome paše; pakiranju
Ma sve 5 ali sam imao oba tak da i ja pricam iz iskustva ;D
A kaj se tice cijena mislim da samo mozemo gledat razvoj iako velim, 550tka ce sigurno vise izgubiti jer je k750 od top modela dosao do prepaid jeftinjaka, a k550 je novi model kojemu ce cijena tek krenuti prema dolje (a sad su jako blizu cijenom)...
No enivej da ne idemo previse u off, k550 je super mob ali po meni je k750 puno isplativija i provjerenija kupnja...
eto toliko...
k750 je provjerenija kupnja to stoji.
nego daj mi reci da li k550 ima joystick ili tipku za potvrdu? Nisam ga imao u ruci, a na slikama nemogu skužiti
I u mene je bilo pitanje kupiti K550 i ili ne ... ipak cu cekati da padne cijena
Po mojoj procijeni, cijena mu neće pasti prije 9/10-og mjeseca, a i onda će pasti za parsto kn.
I onda će u dućanu umjesto 1899 koštati 1499 i opet će bla bla paket biti najjeftinija varijanta. Ako misliš mob koristiti godinu dana ili duže isplati ga se uzeti!
Pa da, tako cu i napraviti ;)
Ja jedva čekam da se rješim glupog LG softvera i vratim se na normalni SE softver. A i nebi imao živaca čekati da se spusti cijena ;)
Meni nije preša imam w800i i sluzi svrsi zasada
ma KiX12 što če tebi novi mobitel na w800 imaš sve.Ja imam glupi k700i na kojem ne mogu stavit ni 3 pjesme.
Stari, neznam malo za promjenu :)
kako si gore naveo, ovo je dobra ponuda pa ga uzmi jer imas 2 god gar + nema s joystick....
ma daj uzimaj to...imao sam ga prek vikenda doma,čuj,tipkovnica je odlična općeniti dizanj dobar onaj poklopac se malo teže otvara al po meni + stvarno se isplati za tako malu cijenu uzet tako dobar mob osobito zato što ako ga usporediš sa k610 koji ima praktički iste opcije ono...uzimaj ak moeš
Evo danas ga imao u ruci i tipkovnica mi je odlična, a i odlično izgleda u crnoj boji.
Inače u mercantoneu ima k550 u bijeloj boji u tele2 blabla paketu
odlican izbor, a sad je i prilicno povoljan u tele2.
Mene samo zanjima oče li mi vrjediti 5 mjeseci ili 15 mjeseci
E YarisBlue je li bolji crni ili bijeli
Vrijediti će ti sigurno. Nemam loša iskustva sa SE kao npr. sa siemensom i nokiom!
Na slikama mi bolje izgleda bijeli, ali uživo djeluje jako jeftino, dok je crni sa srebrnim detaljima odličan.
Naravno to je moje mišljenje
Ljudi nagovaram brata da kupi sebi taj mobitel k550 da ga temeljno testam...
ali nece on zadovoljan sa svojom n72 :( debil....
ima li još netko iskustva sa k550i
Pod ovim:Mene samo zanjima oče li mi vrjediti 5 mjeseci ili 15 mjeseci-baziram se na kameru.Oče li 2mpx za 15 mjeseci biti smeće
Ma valjda če vrjedit-kupit ču ga pa šta god bude.Molim nekog moderatora ili koga već da izbriše ovu temu.HVALA SVIMA NA SAVJETIMA.
ne mogu vise nac thread al tu na forumu sam procito da telci ne kodiraju mobove,jel to istina?????? (zanima me iskljucivo za k550,pa jel moze neko ko je kupio k550 u tele2 probat jel radi vip-ova kartica)
meni se bas svida taj k550 i ljepsi mi je od 750 zato kaj je manji i laksi i nema dojstik.
nego sto mene zanima, jer se na nj moze stavit soft od W?
Most Wanted:meni se ćini da su zaključani ali pođeš u njih i rečeš im ta ti ga otključaju,s tim da ti ne naplate-jer takav je zakon
Probao jedan i kodiran , ali mob je odlican .
ma nema veze sto je kodiran,bar to nije problem.
A koliko bi kostalo dekodiranje??
ako odneseš u tele2 besplano.
ma po kojem je to zakonu?
danas sam vidjela mob, predobar mi je :)
evo i ja sam se odlučio za taj mob :)
jel se taj mob u t2 moze uzet na onaj pbz maestro rate?
cak mi je ljepsi od w880
a ni bijeli nije los...
mislim da se može, odi probat...
nego evo ja ću crni uzet ti bijeli pa se kadkad mijenjamo? ;D
i meni je ljepši 550 od 880...;)
Evo ti link na pdf fajl s popisom firmi koje su potpisale sa pbz pa pogledaj jel se negdje prodaju tele2 mobovi: http://www.pbz.hr/Download/2007/03/1...irmi_v2.2_.pdf
svijet medija drzi tele2 jer tako... znaci onda da da....
Razmisljam si kupit taj mob. Imam sada K750i. Ima dobre specifikacije, jedino sto me muci mali ekran. Zanima me dali je ekran veli negdje kao K800i ili je manji??? Meni je mobitel potreban da imam kameru (2.0), da ocitava sve .jar datoteke (potrebne su mi jer igram nenormalno igre) i zanima me kakve su tipke (jel ih je tesko pritiskat ili se onak klimaju kao da su jedva pricvrscene???
koji vam je ljepsi, bijeli il crni :) ?
e i jedan i drugi... ja se neću moć odlučit :D
ajmo skupa u shoping ;D ja bi mozda cak i bijeli rade, crnog SE sam se nekak zasitila....
dođi u sisak :p
Evo da se pohvalim idem danas kupiti crni K550 (dragoj je ljepši bijeli-ah žene ;) :D) pa me od sutra možete pitati što vam srce želi.
mene isto jedino strah za te tipke, ak nisu bas neke... joj bas sam se zapalila :D morat cu jos razmislit dobro ocu ga uzet il ne, tezak je ovaj studentski zivot :D
Evo nisam se stigo prije javit.Ako sam dobro pročito po zakonu ti oni moraju otključat mobitela ako ti to od njih tražiš.
Na GSM Aren-i sam čito da bi kamera trebala bit jako dobra,zvučnici ništa posebno.A tipke valjda dobre.
premda bijeli djeluje pre-plastično, ipak bih se odlucio za ovu varijantu boje....črni je već nekako previše viđen....
a jesmo zabrijali za mob lol
jel ima isti utor za punjac ko ik750 i w300, da si mogu koji x pristekat i mps70?
i ja razmisljam o zamjeni w810 za k550. kad ga neko kupi nek napise malo o njemu da vidimo kakav je
Nažalost nisam ga uspio kupiti. Nigdje nema u crnoj boji i neznaju kada će dobiti crnog! Probat ću još sutra naći crnoga, pa ćemo vidjeti ;)
E ljudi znate li je li ona TracID tehnologija ovisi o mreži ili to sve ide preko SE-a
Onda super
kako se tješimo...
nego mislim da se nemože namjestit mp3 za poruku...
gledao sam simulaciju moba i tamo se nemože...
klikneš na isprobajte telefon
MOže se sigurno staviti, ali nemože u izborniku gdje se inače melodije namještavaju, već moraš doći na fajl>opcije>koristiti kao>ton poruke
Mislim da ti je iste veličine, rezolucija je sigurno ista.
Pogledaj si usporedbu ovdje: http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1840
nije isti je
samo je od k550i ekran bolji počeli su koristit novu tehnologiju na ekranima
umjesto TFT ekrana sada idu TFD
otvorite novu temu za w300!
pa ne tražim ja neki posebni review,sam u par rečenica a IMO to može i ovdje..
u crnoj zato i hocu bijeli k550
mob je koliko para toliko muzike ;) sto se tice mjuze, stvarno je odlican ima full jak zvucnik sto mislim da bi mi jako falilo na k550. tipkovnica neobicna, i tiha, zakon! losa rezolucija ekrana i losa kamera, da toga nema mob bi bio ziher dosta skuplji. baterija traje 5,6dana.. jedino kaj je preklop pa se vec malo rasklimo, SE ne radi kvalitetne klizne i preklopne modele, po meni... dizajn mi je zakon, svida mi se ono narancasto W ;) u biti patim na walkman seriju ali nijedan mob osim 610 nije mi lijep ko 550... a i vrijeme je da nabavim mob sa boljom kamerom ;)
+ NEMA dosjtik sto je veliki plus
Sad baš nešto čitam i piše da se (K550i) odmah cjeli šporka,umelja....tj. da ga treba svakih 5 minuta čistit,pa kome se neda neka ga ne kupuje.
YarisBlue kad češ kupit mob.
Danas. Našao sam u Prečkome crni i rezervirao. Idem za jedno sat vremena tamo.
I u svijetu medija imaju samo bijele i neznaju kada će dobiti crne.
:klap: :klap:
ODMAH recenziju na forum :D
i ovo za prljanje me zanima...
i pogledaj malo bijeli ;)
mislim da cu ga i ja uzet ali tek sredinom mjeseca:cry:
Nemože se prljati više od kg810 kojeg trenutno imam! Ali budem vidio. Recenzije tek poslije 14h ;)
Kupio sam ga upravo sada i to bjeli ne da je odličan.....................i istina malo se prlja ali meni ne smeta
e i malo su male tipke
De ga malo poslikaj i reci kako je igrati igre na atkvoj tipkovnici???
EDIT : Stavi nekakav rewiev!!
imaju samo slagalice od igara,a sad će slike
jel te bole prsti od pisanja poruka? da izgleda nekako mala... i ja bi bijeli uzela... fuck. daje jel ide taj pbz maestro na rate bez kamata? :angel:
e neznam što da slikam sve su slike već viđene-recite što hoćete pa ču vam poslat
i osim toga možeš mp3 stavit kao zvuk sms-a
postavih ti par pitanja na pm pa javi il preko pm il mos i tu odgovorit
Evo malena šaljem ti ovdje:Zvučnik je meni dobar,poruke lako pišem iako sam naviko na k700 gdje su veće.Tu opciju kad pališ da slušaš samo muziku imaju košto ja znam samo walkman SE-ni.
ma ne "maze" se to se meni samo cinilo.
Pitajte ljudi što god hoćete ja sam na raspolaganju.Dobi sam jednu garanciju+neku dodatnu garanciju što je 2 God.garancije
-----------------------
EDIT: imatic
Koristi tipku edit, da ne pises vise postova zaredom
kad ga palis jel ima i ko w serija izbor hoces samo slusat mjuzu il ces palit cijeli mob, neko mi je reko da to ima....?