jeste li kad čuli za mobitel od milijun eura???
Pogledajte http://www.pcchip.hr/vijesti/aktualn...a-milijun-eura
Printable View
jeste li kad čuli za mobitel od milijun eura???
Pogledajte http://www.pcchip.hr/vijesti/aktualn...a-milijun-eura
budalastina!dati milijun eura za mobitel je smijesno.
cak mi i vertu izgleda bolje od ovog a i za korisnike vertu smatram da su budale kao i za ljude koji kupe ovo.
Stvarno,što kompleks malenog uda može uraditi od čovjeka ;D
iskreno taj mob bi trebao imati u sebi onak sve tipa da je daljinac za sve zivo u kuci ma sve sve .... :) inace nesvidja mi se :( a ni vertu mi se nesvidja ljepsa mi je 8800
Loše, loše za te pare bi se trebao dat rasklopit u auto
Pa ako taj mob kuha,čiti,masira i ako ima još koju dodatnu ''funkciju'' onda vrijedi toliko...
Ma to su perverzije....za ljude koji ne znaju šta sa tolikim novcima...da ga ja vidim nekome na uhu odrezo bi mu ruku:D
A ja bih ga udario tupim predmetom,zgrabio mob i počeo bježat. Kasnije ga zamijenim za crni Mercedes i six-pack sponzoruša
A to su neki unikati koji sigurno pljene pažnju nekih šeika...
Bezveze mi je ovo ali dobro...
Uvijek ima ljudi koji hoce biti drugaciji od ostalih pa uzmu nesto poput ovoga...
Cuo sam za ovo, al nisam vidio sliku... SICK... Ni da imam para ne bi to kupio...
za te novce kupim porsche 911 i ferrari f430 i jos mi ostane za trosenje.pa ne bi valjda to potrosio na sugavi mobitel:lmao: ;D
Radje bi zivio od tih milijun eura ko posten covjek..A ne da kupim to smece...Fuj.
ovo je lol
Em je ružan tj preružan em od novih tehnologija nula bodova. Da imam sve pare svjeta nebi dao tolko ma ni upola manje za neš šta nevalja i tako očajno izgleda.
Ma meni je taj mob i ruzan...Ma sve jedno..Nema tog boga da me natjera da ga kupim...ccc
Ko kaze da neam?
to je ćisto sran**, to si kupuju ljudi poput beckama... kada bih dobio milijun eura na lutriji sigurno si nebi to kupio!!! smiješno??:notooth:
:lol: Ja ti prvi kažem da nemaš jer nebi onda imo N70 i uostalom okolo bi trošio ženske a ne tu piso s nama. Ma dao ti Bog sreće da imaš tolku lovu, al gle daj nemoj bezveze postat jer samo moderatori imaju posla s tvojim glupim i besmislenim postovima. Malo se suzdrži bespotrebnih komentara
E društvo još ima takvih bolesno skupih ali malo ljepših mobača.
Pgledajte ovaj link http://www.goldvish.com
Kakva limitirana serija, sad bi trebao doći uskoro u T-Mobile...piše da će mu cijena sa ugovorom na 24 mjeseca u tarifi 3000 biti samo 999 000 eura, kaj mislim da se ne smije propustiti... ;D ;D ;D
Već isfurano to sa zlatom i dijamantima, šta ne izmisle nešto drugo da ima razloga biti tako skup... npr hologram bace unutra ili neku drugu perverziju. Nije fora sad svi ubacuju dijamante i zlato...
lol :jump:...I dobis jos bluethoot slusalice hehe
i usput, mob je odvratan...
Je,grdi je.ali znaš kak se veli:Diamonds are forever!!!!
Ma nista nije zauvijek... Jedino sto je pamentno napraviti s tim mobom ako ga kupis je uzeti i poskidati sve dijamantice i otici ih prodati, onda imas dosta solidan mob po funkcijama, a i hrpu love od prodanih dijamanata... :D :D :D
po meni glupost kao i Vertu.bolje te novce potrositi na nesto pametnije nego na mobitel.
Ma to su perverzije, pa nijedan pametan čovjek ni zaljubljenik u tehnologiju nebi kupio te bolesno skupe i ružne mobitele.
ma, pitam se koliko su modela napravili
Pa mob izgleda odvratno, neznam ko normalan bi to kupil.
Zasto netko ne bi kupio taj mob kod nas? Pa vec neki kupuju skupe satove, nije bitno kako izgleda mob, bitno je kako nitko drugi ga nema
Najskuplji mobiteli na svijetu
Svoju visoku cijenu ovi uređaji ne duguju tehnološkoj izvrsnosti, već ekskluzivnosti dizajna, malim serijama i obilnoj upotrebi plemenitih metala i dragog kamenja.
Tehnološka razina današnjih mobilnih telefona vrlo je visoka, ali slobodno možemo reći da većinu njihovih mogućnosti koristi tek manjina kupaca. Oni će uvijek staviti funkcionalnost ispred atraktivnosti telefona, stoga ovakvi preskupi uređaji nisu ni namijenjeni njima. Ostali će biti zadovoljni mobitelima standardnih mogućnosti, a to su glasovna i SMS komunikacija, fotoaparat, slanje i primanje MMS poruka te prijenos podataka pomoću EDGE-a ili UMTS-a.
Naravno, svjesni su toga i proizvođači vrlo skupih mobilnih uređaja pa svojim bogatim kupcima mahom nude prosječne telefone, ali ono što ih izdvaja iz mase jest dizajn ili upotreba ekskluzivnih materijala, čime im podižu vrijednost. Među predstavljenim mobitelima samo je jedan iz skupine tzv. pametnih telefona, a slučajno je i najskuplji, no treba naglasiti da njihove tehničke karakteristike ne određuju bitno njihovu cijenu.
Brilliant Crypto Smartphone
http://img162.imageshack.us/img162/5...illiantjg9.png
Ruska tvrtka JSC Ancort udružila se s draguljarom Peterom Aloissonom i pretvorila mobilni telefon švicarske tvrtke Crypto Telecommunication Security u strahovito skup uređaj. Kućište od platine optočeno dijamantima podiglo mu je cijenu na fantastičnih 1,3 milijuna dolara, a ističe se i po tome što je pametni telefon s operativnim sustavom Windows, koji posebnim algoritmima štiti sve podatke na njemu.
Cijena: 1,3 milijuna dolara
Uloženo/dobiveno: sve to divno zvuči, ali moramo spomenuti i kriptiranje podataka koje bi značajno pomoglo, primjerice, Paris Hilton da njezini podaci u telefonu ostanu samo njezini
www.cryptogsm.ru
Goldvish Le million
http://img102.imageshack.us/img102/4245/goldvishfs1.png
Goldvish se specijalizirao za proizvodnju izuzetno skupih mobilnih telefona, ali, nažalost, ono što ih čini skupima nije moderna tehnologija, pa ni ime ili dizajn. Tvrtka iz Ženeve podiže im vrijednost dodajući im plemenite metale i dragulje. Apsolutno najskuplji model u ponudi je Le million, kojemu je cijena, pogađate, milijun američkih dolara, i to zbog brojnih dijamanata koji mu prekrivaju kućište.
Cijena: milijun dolara
Uloženo/dobiveno: najlošiji u konkurenciji - radi se o sasvim prosječnom telefonu. Ipak, dijamanti su vječni...
www.goldvish.com
Vertu Signature Cobra
http://img360.imageshack.us/img360/5933/vertufh2.png
Vertu je postao poznato ime i među običnim smrtnicima, ali da ipak pojasnimo za one koji to ne znaju, radi se o tvrtki u vlasništvu Nokije, smještenoj u Londonu, koja proizvodi vrlo ekskluzivne mobilne telefone za biranu klijentelu. Točnije, namijenjen je onima koji imaju jako puno novca i spremni su ga potrošiti na mobitel koji će vrištati da je njihov vlasnik krcat love. No kako je tvrtka procijenila da su njeni uređaji prejeftini, pribjeglo se arapskom načinu podizanja cijene - oplemenjivanju zlatom, dijamantima i rubinima. Francuski draguljar Bucheron izradio je osam ovakvih mobitela, a oni koji su spremni izdvojiti više od 300.000 dolara za jedan imat će doista ekskluzivan telefon.
Cijena: 310.000 dolara
Uloženo/dobiveno: katastrofa, a pritom nije ni praktičan za korištenje
www.vertu.com
Vertu Diamond
http://img162.imageshack.us/img162/3514/vertudf4.jpg
Misleći i na one malo skromnijih primanja, Vertu je odlučio napraviti model Diamond koji se od Cobre razlikuje jedino po vrijednim dodacima. Diamond ima kućište od platine na koje su postavljeni dijamanti, cijena mu je oko 80.000 dolara, a proizvedeno je samo 200 takvih uređaja. Malo manje ekskluzivno od Cobre, ali cijenom još uvijek vrlo impresivno.
Cijena: 80.000 dolara
Uloženo/dobiveno: nešto niža cijena i oku ugodniji dizajn čine ovaj telefon idealnim za bogataše
www.vertu.com
Nokia 8800 Gold Edition
http://img162.imageshack.us/img162/7651/nokiatr5.png
Nokijin model 8800, malo poznatiji široj javnosti, dobio je i svoju verziju optočenu zlatom. Naravno, telefon Nokia 8800 Gold Edition identičan je onome standardnome, a od njega se razlikuje jedino po tome što ima zlatni omot. U usporedbi s prethodnim uređajima, cijena mu je prava sitnica - samo 2.700 američkih dolara - a kupac će uz njega dobiti i stolni punjač koji prilikom kupnje standardne verzije ipak treba nadoplatiti.
Cijena: 2.700 dolara
Uloženo/dobiveno: neprocjenjivo za svodnike, ali prilično loše za sve ostale
www.nokia.com
Mobiado Professional EM
http://img524.imageshack.us/img524/8093/mobiadokh8.png
Plemeniti metali i drago kamenje nisu svačiji đir - neki ljudi ipak više uživaju u tradicionalnim materijalima poput drveta, stoga postoji mobitel koji je prilagođen i njihovom ukusu. Mobiado je tvrtka koja prerađuje Nokijine komercijalne telefone u luksuzne dizajnerske proizvode, a njen model EM ima kućište od ebanovine, što mu diže cijenu na pozamašnih 1.900 dolara. Ekskluzivnost ovog uređaja jamči serija od samo 200 primjeraka, a svaki ima ugraviran serijski broj na poleđini.
Cijena: 1.900 dolara
Uloženo/dobiveno: vrlo dobar omjer uloženog i dobivenog, ponajviše zbog male serije
www.mobiado.com
Bang & Olufsen Serene
http://img524.imageshack.us/img524/7189/bangwt4.png
B&O se udružio sa Samsungom i proizveo nekonvencionalni mobilni telefon nazvan Serene, koji je na račun praktičnosti istaknuo svoju neobičnost. Primjerice, njegova će kružna tipkovnica od korisnika zahtijevati određeno vrijeme za privikavanje, a za prilaz bateriji i SIM kartici potreban je poseban odvijač. Očito je da ga ekskluzivnim ne čini njegova cijena (1.250 dolara), već ga u to društvo svrstava dizajn.
Cijena: 1.250 dolara
Uloženo/dobiveno: definitivno, previše novca za tako nepraktičan uređaj
www.bang-olufsen.com
Preneseno s T-portala.
moj komentar je da u zivotu nebi dao toliko puno para za par jeb...enih kamenja na mobitelu je....bo to
dati 1,3mil. $ za mobitel je perverzno.:lmao: za te novce si kupim vilu s bazenom i Ferrarija:licklips:
Hehe,ma mora da se šale? Ovo čak ni Balkanac poput mene ne bi kupio. Radije N95 za vip i 8800 za kikiriki tarifu :)
a najsmjesnije je vjerovatno to sta se kupci od tih mobova javljaju na mob tako da preko slusalice stave maramicu da ga nebi slucajno ogrebali
Nokia 8800 Gold Edition
http://img162.imageshack.us/img162/7651/nokiatr5.png
Jako mi je privlačna ova Nokia, ja sam razmišljo sebi dati napraviti zlatnu masku za E50 ali mi je problem s tipkovnicom jer je to dosta teže napraviti nego ostatak maske a nakaradno bi izgledalo kada bi ostavio serijsku srebrnu tipkovnicu.
Ali inače sve ove ostale modele nikada nebi htio imati niti platiti pa makar da ser** lovu.
jel ima taj od milju IRDA.. ??? bas sam se zainteresiro :)
8800 je odvratna da je od neznam čega
Fascinantno mi je kako su svi ti skupi mobiteli poput 8800 (tu ne racunam ove za milijune dolara) skupi jedino zbog dizajna i eventualno materijala.
Dao bi stvarno puno novaca za mobitel kad bi imao podrsku, performanse i rok trajanja mobitela koji bi me zadovoljio. Nesto kao sa autima, da kad mi krepa mob nazovem odreden broj i za sat vremena mi dostave isti takav dok moj servisiraju.
Da ima sve od danasnjih tehnologija no opet u lijepo dizajniranom kucistu i napravljen bez svih marketinskih / proizvodnih govna - hocu da mi mobitel traje godinama i da ima sve sto zelim, a ne da za 6 mjeseci izade model koji ima neku sitnicu koji ovaj nema, ili da mi ovaj krepa nakon dvije godine zbog neke minorne komponente da moram kupiti novi.
Nervira me ta proizvodna politika vecine firmi...
koji auto ima takvu podršku?
to nije politika, već jednostavno stvarnost brzog tehnološkog napretka, a uzrok joj je dijelom i ljudska želja za boljim...
uz to, ne može proizvođač znati što želiš, oni rade tako da paše masi, a sad ako jednom čovjeku ne paše, zabolje njih. možda da se otvori neka custom made firma, pa ćemo naručivati tamo
svaka roba ima svog kupca
nitko nece sprasit milijun eura na mobitel ako cak i ima 10 milijuna eura,ali netko tko ima blizu milijarde ili vise,milijun je prava sitnica za njega.Bogati ljudi znaju dati i preko milijun eura za nakit koji im u biti nicemu ne sluzi,pa zasto onda ne bi dali milijun eura za nakit koji cak necemu i sluzi(telefoniranje).
Na nokiju 8800 i ove mobace od milijun eura se ne gleda kao na telefon nego kao na ukrasni detalj.Tesko da ce ikad ti mobiteli biti tehnoloski napredni,jer npr kad bi 8800 imao veliki zaslon a symbianom,gpsom,kvalitetnom kamerom,3g,itd vecina ljudi bi radije dodala onda koju tisucu kuna vise,ili cekala za povoljniji ugovor ili kupila takav polovni mobitel,a nokia ne zeli prodavati samo 8800 nego i cijelu svoju gamu.Zna se koji su modeli za preseravanje,koji za bussiness,bla,bla....:D
Samo sam povukao paralelu izmedu podrska za razlicite proizvode.
Ne moras biti rocket scientist da skuzis da se mobiteli namjerno kvare zato da bi se kupio novi. Sumnjam u cinjenicu da firme nisu sposobne napraviti mobitel koji bi sasvim dobro i bez servisa radio 5-6 godina (od danasnjih mobitela - gotovo niti jedan) samo zato sto se na svakom mogucem dijelu stedi lova.