Flešanje i modanje K750i, W800i i ostalih CID49 mobitela za početnike
Evo zadnja tri dana pregledah milion postova na milion foruma samo da bi flešao svoj jadni k750 CID49 RED mobitel i mogu samo reć da sam prolupao (skoro). Sva uputstva su tako površno napisana da je to užas... Zato evo odlučih napisat i podjelit dva uputstva, prvenstveno napisana za one koji su početnici kao i ja, ali i oni koji znaju nešta možda nađu štogod zanimljivo...
Dakle, uputstva:
1. Flešanje firmwarea k750&w800 CID49_RED (korak po korak uputstvo sa slikama kako za 10min flešat mobitel, probano na k750 Vodafon CID 49 RED mobitelu)
Link: http://rapidshare.com/files/14155669...9_RED.pdf.html
2. Upotreba FAR managera sa CID49 mobitelima
(korak po korak uputstvo sa slikama kako koristiti FarManager za modificiranje mobitela, probano na debrandiranom k750 Vodafon CID 49 RED mobitelu)
Link: http://rapidshare.com/files/14156077...elima.pdf.html
Odmah da napomenem da ovo nisam ja izmislio, samo sam preuzeo sa ovog i drugih foruma, isprobao par kombinacija i uobličio u čitljivo uputstvo, tako da sve zasluge idu ljudima koji su to prvi napravili...
Eto, nadam se da će ovo pomoć nekome da ne izgubi 3 dana života i 6 tona živaca sa neshvatljivim i nedorečenim uputama, koje zbog toga mogu čovjeka samo koštati kvara na mobitelu...
Živio Café Mobil forum...
za one koji neznaju kako povecati sms memoriju za cid 49 i 36
Otvorite far manager i udite u /ifs/settings/messaging kopirajte fajl pref_store.txt i otvorite ga u notepadu i promjenite iz /smsdata u /tpa i sacuvajte i taj novi fajl pref_store.txt (kojeg ste editirali u notepadu) prebacite na mobitel!!
I jos samo trebate napraviti ove foldere na kompu pa ih kopirajte u mob u /tpa folder :
messaging
messaging/sms
messaging/sms/msg
messaging/sms/FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
messaging/sms/FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF/pending
messaging/sms/FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF/sm
messaging/sms/FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF/sr
system/messaging/sms
Izadite i izvadite bateriju i upalite mob i gotovo!!
Meni ovo uspjesno radi i sad moze stati oko 21 000 poruka!!!:thumbup: :thumbup:
STICKY!!!!
neka fora sa sms-ovima ak neko zna
mozda malo glupo pitanje.jel mozda ima datoteka u kojoj pise koliko sam poslao sms-a tako da mogu izmjeniti kao da sam poslao npr. 10 000 poruka?????????????'