http://4mobiles.gurubb.com
Necu da se hvalim ali svi ce naci nesto za sebe:)
Printable View
http://4mobiles.gurubb.com
Necu da se hvalim ali svi ce naci nesto za sebe:)
jos jedan u nizu...
ok,možda da primijeniš novi skin i malo prerasporediš podforume,da to sve skupa ne izgleda kao cafe.mobil-wannabe :) vidim da koristiš phpBB,koji je za početak sasvim dovoljan. Makni ono "a_little_text...",izgleda malo amaterski,ne mogu se sad sjetit kako se to radi. također sad radim jedan forum,ali nevezan za tehnologiju i lifestyle,dobijete link kad ga moddam po svom guštu
zar se ne pise "symbian" a ne "sybian"?? i "gadget" umjesto "gaget"????
Gresaka ko u prici, npr prodaj/kupovina, trebalo bi glasiti prodaj/kupi ili prodaja/kupovina.. ovo ti se nikako ne slaze..
I nekako se ne mogu oteti dojmu da je sve skupa nalik ne bas najboljoj kopiji ovog foruma.. al ajde, svaki pocetak je tezak, malo promjene dizajna, malo mastovitosti, malo lektoriranja i korekture, mozda na kraju i nes ispadne..
Evo vec sam malo promjenijo skin foruma ajde mi pomozite da odaberem najbolji skin.
I svi koji se logiraju molim vas da koristite vas nick i iz ovog foruma:)
Hej pa ovo je tek pocetak,i usput ajde registrujte se da mozemo malo pricati i o konyolama i o online gamingu i ostalim stvarima,jos 3 moze biti administrator javite se:)
Pick me, pick me!!
A sad ozbiljno, trebao si prvo dovršiti forum. Imaš nekih tipfelera, a to je gore nego onaj banner na vrhu :rolleyes: Onda bi bilo najbolje da već unaprijed nađeš neke modove, jer ovako se može javiti bilo tko i kasnije napraviti 'haos' na forumu onako iz sprdačine - a što ćeš ti? Banati ga i smijeniti sa dužnosti..?
Kad već radite forume, pustite u opticaj bar gotov proizvod, ovo je još zeleno (šta zeleno, pupoljak)
Potrudio si se, ali vidi se da je napravljeno na brzinu.
Kad već ideš pravit forum sa stranim izrazima, bolje nemoj, jer još nisi ni ovladao Hrvatskim jezikom.
Logo napravljen u paintu? Ma daj... :lmao:
Uostalom, koja je svrha registriranja na prazan forum. U redu, treba nekako početi, ali mogao si otvoriti neke teme, ponudit neki sadržaj, zainteresirat buduće članove...
Kako bi bilo kad bi svi imali svoj forum? Svi bi forumi bili prazni.
Misliš ako si dodao dva podforuma koja na cafe.mobilu ne postoje, da će se svi prebaciti na tvoj forum? :creep:
Gle, previse si se ufurao u forum... takav forum nece nikada zaziviti jer, kao sto rekoh, imas preveliku konkurenciju ;)
Prvo, zatvorio bi ga.
Dalje bi ga trebalo organizirati. Po meni bi trebalo izbaciti previše tih podforuma, za početak se angažiraj na jednom području a prema potrebi proširuj (i ako se pokaže interes za to proširenje, tj ako ima materijala kojeg će trebati izdvojiti u druge podforume). Probaj ponuditi nešto novo ili bar nešto što nema na cafeu. Kolko sam ja skužio, cafe dominira na naše području.
Dizajn, to trebaš obavezno napraviti prije puštanja foruma u rad jer tko će se logirati na neki forum koji izgleda kao command prompt..
probaj naći nekoliko, možda za početak 2-3 ljudi koji bi ti bili voljni pomoći, ili poznanike, i pokrenite neke projekte na forumu. Ljude treba motivirati da se uključe. Tu moraš biti maštovit..
Ugl to je početak, kad se skupi članova sve ide lakše..
aj ovaj dizajn lici na nesto.. bar kolko tolko, al ovaj logo je saka u oko da ne moze biti veca.. mislim lijepo je to da ti imas svoj forum, al c/p nekih drugih foruma nije nacin.. mozda da si probao ili fokusirano ne neku temu, ilineku uzu kombinaciju topica..
logo je zakon :notooth:
ajd barem da si boje pogodio..
Sve to radi offline naravno, kad završiš i dobiješ što želiš pusti ga u rad...
Samo ću dodati, Hrvatska je mala zemlja, BiH još manja, pa i ako ne dobiješ na nekoj popularnosti, to ti je jer su ljudi naučili na provjerena rješenja (i ja sam regan na nekim stranim forumima ali mi je ovaj primarni i uvijek ću se ovdje prvo obratiti, dok ove strane eventualno pročitam jednom mjesečno)
Ali samo kako su izrezani mobiteli u logo-u :fried:
Kad sam vidio onaj baner na vrhu nisam htjeo ni ici dalje...............
Mogao si se bar potrudit i maknut ono bijelo oko mobitela, i stavi nesto manje........
ljudi i ja sam admin an forumu sve ce se srediti do drugog tjedna u petak sve ce biti savršeno vidjeti ce te:) :)
Aj drago mi je, jer je ono tužno gledati..
Imam rezoluciju 1360×1024 i onaj header mi je preko cilog ekrana skoro..
Kad sam ga otvorio prvi put, mislio sam da treba kliknuti na njega, ne da je neki forum doli..
I ako ti ne smeta takva velika slika, bar ju malo uredite, ubacite transparentnu boju..
EDIT: stvarno previše gramatičkih greška..
Pogotovo ona MSNM, jeli to neki novi IM?
Ajde vako... ja se vec dost godina bavim administracijom... iz svog iskustva ( koje je mnogo vece od tvoga ) znam da sam bez neke extremne inspiracije ne mogu napravit forum da on zivi poput nekih vecih... stoga...
kad me zanima rasprava o mobitelima, ja sam na cafeu... kad me zanima rasprava o racunalima, ja sam na pcekspertu, kad me zanima opca rasprava ja sam na forum.hr u.... warez je na warezhru...
prvo , na forumu je cilj da si ljudi pomazu, da ljudi razgovaraju o temama... ti jednostavo ne mozes preko noci napunit forum a nikomese ne da bez šuške radit na takim projektima...
kazem ti... smisli nesta inovativno... recimo forum o kuharskim receptima, pa mozda i zazivi jednoga dana jer nema previse takvih foruma...
najgore prolaze ovakvi sveobuhvatni forumi poput tvoga...
sve za mobitele a ono na forumu i općenito...
i odma se vidi da ti ciljas na neki visoki uspjeh sto je nemoguce... dakle ti ako budes imao 1000 registriranih korisnika do kraja godine, smatraj uspjehom...
a opet ne znaci nista ako imas 1000 registriranih a samo par aktivnih...
mnogo je vise truda potrebno ulozit... ti se mozda i trudis ali se vidi da sve radis u zurbi....
otvori forum o peradarstvu, poljoprivredi... i tak... to bu imalo svoju svrhu... bar ce imat aktivne korisnike koji ce se kupljati na jednom mjestu sa glavnim ciljem , razgovaranjem, dok oni koji posjete tvoj ce uvidit da postoje bolji forumi...
ili ono ti i babaa raspravljate u nekoj temi koji je bolji mob da si samo napuniš temu nekim postovima,nemoj to raditi,vas dva jedina na forumu pa sami punite teme samo da izgleda da je neko posto!:(
A ja i Lorry ne znam zašto ne možemo promjenit logo a ne znamo kak ga je Siemens promjenio.Isto smo admini i piše nam da mi nemamo dozvolu to promijenit
EDIT:Evo.Jel bolji logo?
Preeevelik je!
I daj ako mozete pronjenite onu pozadinu fouma, izgleda ko ruzina, a toga sam se bogami nagleda!;D;D ;)
Pre, pre, pre, preeeveeelik!!!!
Samo malo.. to je forum na free serveru? jel tako?
Pa takvi rijetko kada zazive..
Ajde na zjb ga, pusti covjeka da napravi nesto od foruma!
Ljudi kako vam se sada svidja ovaj forum ja lorry i babaa sredjujemo sto nevalja i stavljamo nesto bolje BTW. sa 10000 postova postajete administrator
sad je preusko i tu imate primjer kamo forum ode kad imate signature npr. samo od lorrya(admin) slika u signu ima 801x 244 :jehon:
i ovo ti vec dugo hocu reci: get sam ingliš lesns (mislim na tvoj signature)
Ja mislim da oni nas provociraju... to ti je isto kao kad neka djevojcica otvori blog o punku a doma slusa britny spirz... tako i oni... krenuli pravit forum a nemaju pojma o administraciji...
ali neka... iz njihovog foruma mozemo mnogo toga naucit...
recimo uvijek smo na caffeu zahtjevali vece avatare pa sad vidite kakav je to kupus od foruma kod njih.
sve sto su ovdje zahtjevali tamo je kao omoguceno... administratori mozda i blazi... stoga sve lici na kupus... ono totalno projekt koji je vec sad propao...
hehe...
katastrofa...
idem se sad tamo registrirati i reklamirati jedan staaari forum. ovaj. ;D
Ja ljudi samo želim pomoć čovjeku.Pa šta,napravio je svoj forum.Ja ću mu pomoć,možda neš i bude od tog foruma,znam da neće prijeć cafe,cafe je za mene uvijek bio i sada je najbolji forum na svijetu(a to je i prvi forum koji sam vidio u životu i kao što vidite u mom sigu,ovaj najbolji ).Ja samo pomažem čovjeku.Nemojte mi reć da vi niste nikad imali takve foruma.
Još jedan forum u nizu koji se bavi istom tematikom ko i ovaj...
OK, trudite se, sve je to uredu, ali onda dajte bar napravite neki originalniji forum... jer koliko vidim ima dosta podudranih točaka sa ovim forumom...
@babaa: ja nikad nisam imao svoj forum... a sumnjam da ću ga ikada i imati (kad nevidim potrebu za tim)... :spin:
a nekako sumnjam da će taj forum uspjeti...
upravo tako.. i to jos da nije na free serveru.. al kad bi se fokusira na neku drugu interesnun skupinu, a da ta nije ucestala (auti, igrice, bicikli, racunala itd...) nego bas ovako sto ti je krompirko predlozio, sumarstvo, ekologija, neka druga tehnologija itd... za sve is vasta posotje inetersenti, treba samo znati interese i to im ponuditi.. pitaj svoje poznanike o cemu bi se mozebitno druzili na forumu, i sve vec vidjeno prekrizi, pa ces nekakvom dedukcijom doci do neceg novog...
smirite se malo,sta stalno napadate ljude koji nesto pokusavaju,napravite vi nesto pa se vidimo,i zasto mislite da svatko zeli napraviti forum koji ce postati popularniji od CM
nitko ne govori o tome da trebas moliti ljude da se registriraju,ali ako si ga predstavio sta odmah filozofiraju,osim ako je cista kopija CM-a
ma sve je to uredu dečki se trude ali taj forum nemože zaživit zato sto ima preveliku konkurenciju:closed:
sta za vas znaci zazivjeti
i ovaj site nije kopija i nisam htio staviti forume o mobu.Nego se preferiram na PC,net,gaming za mob sam stavio cisto da ako se ovaj prebukira svojekakvim temam da tamo mogu staviti to je sve
ti pokusavas nadmasiti broj clanova cafe mobila sa brojem otvorenih foruma?
Nisu to gluposti, forum je jednostavno kopija CM-a. Pa pogledaj samo podjelu podforuma.
@Pancho Villa: Kad predstaviš nešto svoje moraš naučit podnijet i kritike, ne samo pohvale.
Nitko tu nikoga ne napada, samo se pokazuje realnost.
Futurama,ja ne smatram da je forum kopija ovoga
Ja mislim na ovaj forum od SiemensCX70.
I slijepa osoba bi vidjela da je potpuno isto složen, osim što je ubacio par bespotrebnih foruma o konzolama.
pa to opće nije neki prestiž imat svoj forum , ja rađe nebi imo svoj forum , jer se mora pazit na te forume , a sigurno jedan čovjek nemože paziti 5 foruma :thumbdown
e pa ovaj moj nije PLAGIJAT OVOGA OVDJE zato sto to i nezelim ovaj forum mi je cool i uvjek ce biti a ako neko otvori forum onda znaci da tu ima nekih novih tema a i sto bi smo sve gurali ovdje.
Ma ja mislim da je SiemensCX70 napravio ovaj forum prije nego sto je napravljen cafe.mobil i onda su oni kopirali njegov forum.:spin: :spin: :jehon:
nego ajmo bacat oklade koliko će trabat da i taj forum zamre do kraja... ko i mnogi identični koji su se ovdje reklamirali...
ja kažem da će i samog admina taj forum pustit za max 2 mjeseca.. :)
Od sada dosta prepiranja.. ako je čovjek dao da komentiramo njegov forum onda mi tu pišemo kritike i pohvale... nema se šta član tog foruma ljutit na naše mišljenje... sam je to tražio... za ubuduće... inače će se ova tema pretvoriti u kupus i bit će zatvorena...
a whiteboy... ja sam upravo to mislio predložit... hehe anketa za koliko ce brzo taj forum nestat ( no naravno šalu na stranu )
Ma meni forum izgleda ok, pa sta ako je slican ovom, mora se od negdje poceti:) :smurf: ali ne znam kako ce privuci ljude i hoce li sve to moc odrzavat, ma uostalom ja sam zasad zadovoljan s ovim:thumbup:
e da, nek je momcima sa srecom
ma menije banana sto sad svatko ima svoj forum...nemam nis protiv toga,al recimo glupo mi je citat teme s 1000mjesta...postavit pitanja i na svakom forumu gledat odgovore...htjet kupit mob i gledat oglasnik,kupi prodaj ovaj tu ovaj tamo,news sto i ne kuzim kak funkcionira..uglavnom bolje je imat sve na jednom mjestu, savjet,pomoc,pruzit pomoc,pogledat,sve ti blizu pa ostajem tu dok god ima ljudi a nadam se da ce se samo prosirit...samo nekad je prestrogo u nekim djelovima,pa treba malo i zajeba*cije:) nego sretno drugima sa svojim forumima,al ovaj je i vise nego dobar