Vrijedi li uzeti bolje V3x ili N6280. Nokia ima nešto više fja nego V3x ali čini mi se da je ovaj nekako bolji ili se ja varam!
Printable View
Vrijedi li uzeti bolje V3x ili N6280. Nokia ima nešto više fja nego V3x ali čini mi se da je ovaj nekako bolji ili se ja varam!
V3x naravno. Motorola uvijek;D :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Sator
ma uzmi ti motorolu, najbolja je:thumbup: ...
Ako si naviknut na motorolu,uzmi motorolu ja sam nedavno promjenio proizvođača i još plačem što nisam uzeo moto.
A v3x je zakon!
ma uzmi definitivno v3x . ja sam glup što sam kupio d600 , a ne v3x :evil: :evil: :evil: :evil:
Nisi glup,to je puno ljudi sada uzelo,i ja sam uzeo K750i,to su dva super mobitela,a najjeftinija u svojoj klasi. Da je V3x 1500kn ja bi ga odmah kupio :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
ma da je 2000kn ja bi ga kupio :-/= Citat =:
Izvorno postao Ghost Face
Toliko novaca ne bih nikada dao za mobitel,1500kn maksimalno! Ali ja sam zadovoljan i sa svojime K750,stavio sam na njega drugi SW(od w800i),kupio karticu od gigu,itd...:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
i ja sam najviše za mob dao 1591 kn i to dva puta tj. za v360 i sada za d600 , ali za v3x bi sigurno dao 2000kn , ali ne sada nego prije nego što sam kupio d600 , ali eto što se sada može . zadovoljan sam i sa D600= Citat =:
Izvorno postao Ghost Face
lijepo smo ti govorili...:)= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
sjećam se , i to dobro ;D= Citat =:
Izvorno postao gLemon
svi koji su ti rekli da uzmes v3x nemaju blage veze o mobitelima i govore svoje subjektivno misljenje,sad cu rec zasto:kamera je 2 puta bolja kod 6280 tako i ekran,video je isto bolji a o softweru ne zelim ni pricat.:wstupid:
kako kamera može biti 2 puta bolja ako imaju iste kamere , kak0o ekran može biti , ako imaju indetične ekrane , a softwer , pričaj slobodno da vidimo što je to tako dobro u toj nokiji . ja kažem da uzmeš v3x :wstupid:= Citat =:
Izvorno postao sonyck
V3x definitivno. Odmah bi je kupio kada bi imao novaca.
E, da, da nisi malo promašio forum. Ja mislim da je ovom mjesto ovdje.
= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
potpis...:)
btw: jel lakše mjenjat soft na motoroli nego na njoki? ako je, razlog više...
da je, koliko ja znam, na njoki ne moze obicna osoba promijeniti soft, nego moras imati neku odredjenu opremu, dok kod motorole moras imati samo kabel, i odredjeni soft na compu :D= Citat =:
Izvorno postao gLemon
nije bit u pixselima nego u čipu,bitna je kvaliteta čipa.vi koji govorite da je motorola bolja vidi se da govorite subjektivno a ne objektivno= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
Idi u NOKIA forum gdje ti je i mjesto. :closed:= Citat =:
Izvorno postao sonyck
gle ja sam imo dosada i nokie i samsunge i motorole.frend mi ima v3x i znam o cem pricam za razliku od nekih ovdje
gledajte..
on je ovo postavio u motorola podforum valda zato sto je i ocekivao da ljudi izhvale v3x, a da je stavio u nokia forum, tamo bi ljudi isto dali glas za njoku..
a da je stavio u usporedbu modela, onda bi se svi javili..
svatko ce braniti svoj model...
ja bih uzeo motorolu iako znam da je nokia jaca, ali uzeo bih motorolu, navikao sam se na nju, i dok ne probam nesto drugo, ostajem na motoroli..
da se mene pita, ja bih uzeo v3x, ali sve je to stvar ukusa i navike..
pozz
e pa otom ja pricam,u ovom postu si bio objektivan.Rekao si da je njoka jaca ali da bi ti ipak uzeo moto zato sto si se navikao:thumbup: A neki napisu uzmi si ju najbolja:wstupid: mogu se kladit da ghost faca nije imao priliku rukovat sa 6280 i zbog to g prica gluposti,kada sam u mu odgovori n zasto je kamera na 6280bolja onda mi je rekao da odem u nokia podforum zato sto vise nije znao sta rec:wstupid:= Citat =:
Izvorno postao prof.Immortalis
istina je da smo se malo previše uživili i navalili na tebe , no čini se da ljudi ovdje jako vole motorolu (ja također iako imam samsung) pa su neznam kako bi drugo reko nego malo osjetljivi na nokije koje su čista suprotnost motoroli , kao što je i prof.immortalis rekao da se na motoroli može mijenjati soft bez većih napora , što kod nokija nije tako . Ghost Face sigurno nije doslovno mislio da ti trebaš ostat u nokia podforumu i nemicat se odtale . sve u svemu jedno je sigurno , a to je da je osnivač ove teme već prije znao koji mob mu se više sviđa(v3x) te je stavio ovu temu u motorola podforum da čuje samo dobre misli prije kupovine prije kupovine motorole v3x . eto , to je moje mišljenje , i još samo da dodam to da su u ovom forumu svi jednaki i da nitko ne pripada nekom određenom podforumu . zar nije tako ?= Citat =:
Izvorno postao sonyck
bez razmišljanja 6280:licklips: , u svim pogledima bolja
gle nije bit dali mozes mjenjati soft s pomocu kabela il ti je potrebno nest drugo,bit je u stabilnosti softa koju ima 6280 i koju jos dugo nece imat v3x
Ja imam V3x 4 mjeseca.
Dajte meni onako offtopic objasnite što smatrate pod stabilnosti softa, jer dok sam sredio v3x sve što se može, ne gasi se, ne restarta se, puno je brža od ranijih modela kamera je zadovoljavajuča s obzirom da je to mobitel,mjenjam font po želji,mjenjam raspored tipaka i puno drugih stvari koje kod drugih proizvođača (koliko znam,a to je malo, mislim moje znanje o drugim proizvođačima) nije moguče.
Mislim da je najvažnije na što je osoba naviknuta jer meni je osobno katastrofa promjeniti proizvođača.
S time da se o kvaliteti fotografija i videa možemo raspravljat ako vidimo fotografije i video od jednog i drugog modela.
Jedina moja prava zamjerka V3x je slabija baterija, ali se može nabaviti jača baterija pa je i taj problem riješen.
Bez zamjerki molim.
Ja bi definitivno kupio 6280... jedina zamjerka mobitelu je malo klimavi klizni mehanizam, ali se lako priviknuti...
Razlozi zbog čega bi kupio 6280 je recimo soft (koji je po meni super, puno mogućnosti perosnaliziranja), bolja kamera (daje bolje slike i puno bolji video, 640x480)... Noviji je, tj kasnije je došao na tržište... :thumbup:
Mislim da bi ovo trebalo u usporedbu modela prebaciti... :spin:
jos da se nadovezem mislim da nokija 6280 ima najbolji softvare od s40 platforme,pomalo nalikuje symbianu.= Citat =:
Izvorno postao Ico
Ovo je sasvim točno.= Citat =:
Izvorno postao sonyck
6280 ima samo problema što se tiče kvalitete izrade kliznog mehanizma i daljnjih zamjerki nema.
Ima bolji CMOS čip, i bolje obrađuje zapisane podatke sa njega, daleko bolji video zapis.
Mislim da je ovo trebalo iči u usporedbu modela a ne u motorolin podforum.
Ja sam imao dosta motoroli, čak i smartphone MPx220 i velim da se nikada više ne vraćam na motorolu. Nikada više.
6280 imam trenutno sada, i moram reći da joj izrada nije baš najuspješnije riješena, ali sve ostalo je na zavidnoj razini za jedan dummy mobitel.
Radio sam neko vrijeme sa V3 i V3X i nisu me impresionirale niti malo.
To je šminkerski mobitelčić, i sasvim je normalno da će ga ovdje u ovom podforumu svi braniti ;D
6280 i V3X su slični po karakteristikama, niti jedan ne odskače previše od drugoga tako da ih ajde možemo usporediti (mada nije to baš u redu jer netko više preferira preklopne modele a netko klizne pa stoga nisu za iste kupce predviđeni, tako da ih ne bi trebali staviti u direktnu usporedbu).
Onaj tko ima motorolu taj će braniti V3X, a onaj tko ima nokiu će braniti 6280.
Upravo po tome ste onda svi djeca jer razmišljate subjektivno, tu i tamo ste skočili na gsmarenu i usporedili modele pa sad trabunjate.
Imao sam oba modela, i velim, ako zanemarimo nešto lošiju izradu 6280 onda V3X gubi u ovoj usporedbi.
Istina je da je ovo Motorola podforum i da možda malo oftopičarim ali imam 6280 i razmišljam kako bi ga mijenjao za V3x. Naravno da će svi iz Motorola foruma navijati za njega a da je na Nokia forumu onda bi svi za Nokiu glasali, da je neki drugi svi bi za njega itd., ali poanta priče je da mi je nekako Motorola pristupačnija, mislim na Usb charge, imam kabel i namjestim si soft kako meni odgovara i ostale stvari,(imao sam V360@Yuet 1.7), radio kao curica a sve sam sam radio. Nokia je sjebana za flešanje i da imaš svu opremu a u Mobisu je bespla. Nije ni to najgore nego neki lik koji radi tamo uvjerava me kako šta da mijenjam kad i ovako radi. No nije ni to bitno nego neke stvari stvarno idu u prilog Motoroli. Kamera ista, ima makro snimanje, usb charge gore naveden, lako mijenjanje softa. Samo želim biti objektivan i utvrditi koji ima više pluseva i da li da mijenjam mob!!!!!!!
ako si navikao na motorolu, i ako zelis soft prilagoditi sebi, uzmi... :)
Pozz
to je jedino što ti netko može sada reće . koliko vidim tebi je važna izmjena softwera , pa stoga mijenjaj :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao prof.Immortalis
definitivno nokia,nikako se ne mogu naviknuti na meni od motorole
Zato valjda onda i koristiš SE što ti ne odgovara Motorola!= Citat =:
Izvorno postao mala
Ja bih radije uzeo 6280,frend mi ga je imao,stvarno odličan mobitel,a to šta se tiče kliznog mehanizma ne mora značiti da će tako biti na svakom mobitelu.
Ova dva mobitela su veoma slična i nema neke prevelike razlike.Ja bih ti savjetova NOKIU,ali ako si prije imao neki Motorolin mobitel i ako si navikao na Motorolu,onda uzmi V3X.
koristim SE zato sto drugog mobitela nemam jer su mi ostale ukrali ;)= Citat =:
Izvorno postao Sator
svi govore da gotovo nema razlike u ovim mobovima,a onaj ko je koristio oba zna da su razlike ogromne
Svakako da ima razlike. Mislim da V3x ima veliki plus pred 6280 zbog svoje prilagodljivosti i usb punjenja. Opet kako za koga, naravno!!!!!!!
meni je bolje to sto 6280 ima veliku mogucnost personaliziranja
evo me :wave:
v3x-kod nje me je dosta stvari zivciralo...to sta ostaju otisci od tipkovnice na ekranu kad se zatvori preklop
kuciste je od neke gume koja se lako oguli i treba stvarno paziti na mobitel da se ne oguli sto mi nije uspijelo
posto zivim u mjestu gdje je jako los signal (t-mobile) cesto se u kuci uopce nisam uspio javiti,jel mob ima jako slab taj uredjaj sta prima signal..bla...nije ni pomoglo mjenjanje softwera nekoliko puta...a mobitel je bio 100% ispravan,jel je tako utvrdjeno na servisu
zivciralo me to sta mobitel recimo kada bi namjestio da me probudi u jutro u 7 nije zazvonilo,opet nije pomoglo mjenjanje softwera
kamera je dosta losija nego kod nokie
nekakav cudan zvuk prilikom slusanja preko slusalica,pjesme su bile 192kbit/s
6280-klimanje slajda me je ubijalo i to mi jako smeta
sporost prilikom ulaska u galeriju
kamera puno bolja
glasniji zvucnik prilikom slusanja pjesama
bolje povezivanje pc>mob
soft se moze apdejtati sa sluzbenih stranica,a ne da moram po netu trazit neke divlje verzije softa
...
nokia definitivno,jel v3x mi je bila druga motorola koju sam imao(imao v360) i mogu reci da nema sanse se nositi sa nokiom 6280
a vi koji ste imali 2 mobitela i od toga oba motorole ne pricajte gluposti,jel iskustvo je ipak nesto vise od onog sta ste pricitali na internetu
potpisujem kikija
definivno 6280, ako zbog niceg drugog onda zbog odlicnog videa!!!
potpisujem ovo što je kiki napisao, ali ima jedan mali ispravak:
Što se tiče sporisti ulasaka u galeriju, to je bila boljka softa v3.8x, ali na novom softu (v5.92), mob jako brzo ulazi u galeriju. Recimo folder u kojem se nalazi 10ak slika od 2MPx otvara skoro trenutno bez kašnjenja... vjerojatno si imao stariju verziju softa... :)
mislim da smo uspjeli usutkat motofanove koji su govorili bez argumenata
Jao, ali ovo je presmješno...Uspoređivati estetiku sa funkcionalnošću.
Stvarno nemam riječi. I to još u Motorola podforumu :)
Ne znam zašto ste svi tako vatreni oko toga. Čovjek će zamjenit Njoku sa Motorolom i formirat će svoje mišljenje. Ako mu ne paše, znat će cijeniti Nokiju i to je to. Ako mu se sviđa Motorola, valjda će više cijeniti Motorole, jer mu očito više odgovara za ono što on treba :)
Tako je...smartphone nudi prilagođavanje do razine neviđene za bilo koji dummy mobitel :)
ali ovdje se ne usporeduje kakav je komu tel. za koristenje nego koji je bolji
Bilo bi bolje da neki ovdje smire hormone. Nek si čovjek uzme što želi. Sve je stvar osobnih preferencija. I na kraju uvijek subjektivnost odlučuje. Točka.
da je siguran u svojoj odluci ne bi postavljao topic sa ovom dilemom ;)
Da istina je da sam se u nekim stvarima ponavljao. Čitam gore neki piše nije ga Motorola probudila. Trebao si uključiti alarm, mob ne čita misli. Ja sam imao i prije obje marke telefona zato i dvojim. V3x je moguće editirati jako puno(po 1000000000000000000000000000000000000 put), a kod Nokie samo promijeni profil sa svog na stišano ili neki drugi i ode sve u pi.......3,14! Kad se vratiš na svoj profil moraš opet ponovo naređivati melodije i koješta jer je Nokia vratila postavke na default! Spora je kod ulaza u galeriju,(N6280), pogotovo kad je na kartici, ali možda je stvarno stvar u softu. Vidjeti ću kako će se ponašati kad ga vrate iz Mobisa sa 5.92 verzijom.
motorolin,ne brandan
mobitel sam flasho u 2 mjeseca 3 puta....NOKIA 6280,ne motorola v3x
nema dvojbe da je 6280 bolji izbor.bolja je u svemu osim eventualno u kvaliteti izrade.
Imao sam Motorolu i nikad ali nikad mi niti jedna funkcija zastekala a sve flasheve sam isprobao i editirao do "iznemoglosti"!
nezna ni on sam
ovo je neki rat između moto i njoka fanovaca ... kao i kod el71 i cokolade, tu je isto moto taj lijep mobitel a nokia je bolja, dok je meni i nokia i dosta ljepsi mobitel..jer mi te motorole nikako ne odgovaraju..a video sto kazu u vga rezoluciji.e da s.e. bar ima takav video ...uzmi nokiu