evo zanima dali je netko do sada imao problema s jostickom ntom mobitelu i koliko ga već koristi
Printable View
evo zanima dali je netko do sada imao problema s jostickom ntom mobitelu i koliko ga već koristi
mislim da s ovoga foruma još nitko nije imao problema s đojom= Citat =:
Izvorno postao hack100
cisto sumnjam da se đojstik moze sjebat brzo, mozda ce kasnije imati neko problema ali mob je jos nov pa se nezna
radi perfektno.nema zamjerke.imam ga 1,5 mjesec.,
nadam se da ni nece. jel kao stavljena je neka "folija" ili tako nesto tako da prasine i ostale necistoce ;D ne mogu doprijeti do joysticka. to je kao poboljsano kod k800. ali citajui esato forum, vec se pocinju javljati problemi sa joystickom. neki govore da je greska u firmwareu, dok ga drugi ciste sa WD40 ;D
Sumnjam da bi nakon silnih problema s k750 napravili istu grešku s joystickom, valjda su ga bolje zaštitili od prašine.
ja ga imam vec 4 mjeseca i sve dela ko novo, ne blokira, brz je, a šta se tiče đoje radi kao prvog dana, mobitel je stvarno odličan :thumbup:
evo link pa procitajte malo ;)
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=135119
kakav bi to SE bio da nema problema sa joysticom ;D ;D ;D ;D
ima i toga.to je vjerojatno dio tradicije:mad: :rotfl:
sta kukate oko tog joysticka...??? jednostavno ga malo ispusete negdje na kompresor (npr kod frenda u garazi) i sve radi za 5.. bar mi je tako bilo sa K750, kad bi poceo malo zapinjat
meni je na K750 bas joystick otisao, nije bilo prasine. i na kraju je i maticna stradala= Citat =:
Izvorno postao NiksaK
malo citajuci postove na esato, sve vise ljudi se zali na joystick, da prestane ici u nekom smjeru. Stvarno se sad bojim da i moj tako ne "nastrada".
kupio sam ga 11.7. i do sada je noprob (kuc-kuc u drvo)
ja sam imao T630 godinu i pol a K700 godinu i nikakvih problema nema sa đojom, sve ovisi kak se ponašaš s njim :spin:= Citat =:
Izvorno postao drazen
Meni je jos u redu joystick a imam mob vec nekoliko mjeseci, a kad pocne stekati= Citat =:
Izvorno postao imatic
brzo u ELECTROMAGIC i nema zime! :thumbup:
tako je i mene ne brine ,jer garancija je tu... neka se i potrefi da neće šljakati,neće mi smetati novi mob;D
meni malcice nije hvatao desno, nego je isao gore-desno. to sam skuzio preko onog servisnog menija. zakljucao sam tipkovnicu napravio koji krug joystickom i sad je sve OK. A ni meni nebi smetao novi, nego me samo brine, ak mu nesto bude da opet nebih morao cekati 3-4 tjedna da se vrati s popravka, dok pod zamjenski dobijem Nokiu 3310 ;D= Citat =:
Izvorno postao smogovac
i jel ima tko problema sa joystickom na K800? meni steka malo, pa ga moram provrtiti, pa radi pola dana - dan, pa opet
Znači opet probli sa joystickom... :-/
baš bezveze... mislio sam da je bolje napravljen nego na K750 i da neće biti problema... :spin:
pa koliko smo vidjeli u onom tutorialu gdje je rastavljen da je zasticen, ali ne kuzim zasto steka
Meni ne šteka ni malo, za sada radi ko švicarski sat :thumbup: .
Meni malo steka u desno...al niš posebno..
Evo danas mi radi bez ikakvih problema (slucajno?), inace mi steka prema dolje. I to poprilicno iritantno.
Dakle, prasina NIJE uzrok.
šteka ,šteka na više komada sam imao to prilke vidjeti..na mahove onak...
evo vec par dana igram igru Chainz, neke lance slazete... i ja stisnem lijevo, on ode lijevo gore. stvarno iritantno u igrama. kad se malo provrti, radi, ali opet pocme. mislim da bih ga sljedeci tjedan mogao poslati u EM na servis da ga srede. A ne radi mi ni activity tipka
meni kad podesavam equalizer bjezi na desno a ja ocu dolje recimo....
ma necu jos...ono, stid me i nositi, reci ce mi, toliko skup mobitel a vec na servisu :)
Probat cu ga jos malo "trenirati" pa cu vidjeti. Iskreno, igrao sam dosta igrice, Bombermana...i nakon toga je poceo zezati. Anyhow...prerano je poceo.
Da sam u ZG, mozda bih ga i odnio, a ovako cekati tjednima...jos ne. Neka se sakupi jos "bugova" pa onda.
jednostavno ima istu funkciju kao ona lijeva za internet, spaja se na net
Za ove ove propuste od strane sony ericssona, POD OBAVEZNO prvom prilikom u servi, kenjaj im zesce i pokazi im http://www.cosgan.de/images/midi/frech/c055.gif
napisao sam vec zalbu jednu preko cijele stranice u kojoj je sve objasnjeno, sva 3 problema :)
Bojim se da ti ovo nece proci pod garanciju, jer je tako namjerno odredjeno u T-Mobile softveru. :(
Ovdje bi ti isto mogli sr*ti, jer to kao spada u mehanicka ostecenja, dakle uzrokovana samim korisnikom, a mislim da to garancija ne pokriva.
Imam ga 1 mjesec i za sada sve 5. Nadam se da ce tako i ostati
i moj se spaja samo s lijevom al i to me isto zivcira...al sta ces,nego ono sto obozavam na ovom mobitelu je tipka za slikanje...puno mi je bolje napravljena nego na k750,tamo sam mob imo tjedan dana i vec prestao hvatat svaki put, kod frenda isto nekad hvata nekad ne,pa fokusira pa kad stisnem do kraja nece pa opet,to me ubijalo...a vidio sam negdje na forumu mozda ne ovom al da ima jos ljudi takav problem...tu se fino osjeti pola i do kraja klik:) al je opet jadno to sto se veselimo nekim stvarima ako dobro funkcioniraju
Mene isto zivcira ova tipka za net s lijeve strane, stisnes ju jednom i zakaci se odmah na net...
Govorili su da je u softveru R1ED001(trenutno ga imam) da ce trebati dulje drzati tu tipku za net, ali meni ostalo na starom... http://www.cosgan.de/images/midi/boese/u020.gif
nije, rekli su u servisu da je greska u firmwareu
evo i rijesio sam problem :) http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=504727&postcount=18
Deki lijek tome je sto vi nesto zelite potvrditi na mobu i onda stisnete s joystick-om umjeto da stisnete gore lijevo tipku za odaberi ,ja svaki SE koji sam imao nisam s njime imao nikakvih problema oko joysticka i vec imam 3mj K800 i jos nista ne steka
Pa dovraga, i joystick je valjda namijenjen za stiskanje! :-/
Je*o takav joystick koji moras stedit. To ti je ko da kazes "probat cu ne nazivat brojeve koji imaju u sebi 3, jer tipka 3 na mobitelu zna nakon nekog vremena otic". IMHO to je onda problem do tipke 3, a ne do mene sto ju stiskam.
meni malo prema dolje teze ide.nije valjda da ce morati na servis?
Z odabrati imas opciju ili joystick ili tipku a neznam dal ima mobitel neku zamjenu za brojku 3 ,zato imas i na joysticku odaberi i tipku odaberi ,znaju oni kaj rade ,a ako ti vec steka joystick najbolje ga je cim prije zamjeniti i stavi ti se odmah novi a ako ovaj vec jako pocne zafrkavati onda moze doci do toga da ti vise ni novog nece moci staviti
ja imam opasan bug mislim da mi je k800 otišo u k* kad sam uradio update a yojstick mi je malo štopo u početku sad je ok
je li ko imo problema s updateom od vas
dosta offtopica, tu je rijec o joysticku
nakon što je štekao dolje i desno to se sredilo (samo od sebe) ali sada zapinje ka gore i na pritisak..................
evo zvao sam jucer AgramServis, joystick kazu da je greska ispravljena novim firmwareom??? kao i activity tipka i neke skripte nove su stavljene (sto god to znacilo). Guljenje tipki mi nisu htjeli priznati jel je to kao mehanicko ostecenje i ne spada po garanciju :mad:. Mob bi trebao u pon stici u t-mobile
Ja imam R1ED001 i nemam nikakvih problema sa joystickom tako da sumnjam da je do firmwarea...
Koji si ti imao kada si im ga dao u servis...
[QUOTE=wildbabe;513600]Ja imam R1ED001 i nemam nikakvih problema sa joystickom tako da sumnjam da je do firmwarea...
Koji si ti imao kada si im ga dao u servis...[/QU
imao sam i ja taj pa je joystick malo stekao.:confused:
Sve ima svoj rok trajanja..očito je na k800 6mj.rok za joystick
kak 6 mj :) kupljen je krajem 11 :)
Sad mi nis nije jasno s tim stickovima, ovaj R1GB vele da ima bugova vezano za soft...
Nisam mislio na tvoj.Govorio sam opčenito kako ljudi imaju problema s time.
Izgleda da cu ja biti rijetka iznimka u ovom slucaju ako Bog da kao sto kazes...:)
meni je joystick bio sjeban nije radio u desnu stranu brzo se je sjebo pa sam ga se rijesio
A to nije prvi model se-u kojem se ovo dogodilo.Znam da su d750 i w800 isto imali sranja sa joystickom..i da su zezali više nego ovi na k800.Ne znam zašto ne stave navi tipke u 4 strane,to malo usklade u dizajn i to je to??!!
ovo je tema K800 problem sa joystickom pa se drzite nje
tu se potpuno slažem..ipak ljudi previše plate te telefone da bi imali takvih problema
kad sam ja kupio k750 bio je 3200kn(ja ga platio osjetno manje :) ) i nakon godinu dana evo joystick jedva da radi..dosadilo mi je uopće više prčkat po mobu
na f500 mi je bio 2 puta na servisu i sad nakon 2 i pol godine uredno radi
i sad tko plaća tako puno neku stvar a da ga tako zahebava
stigao mi mob sa servisa. stavili su novi firmware, activity tipka sad radi, alarm valjda isto (nisam jos probao). Joystick i dalje steka. ocito ga nisu ni taknuli. U radnom listu nista ne pise o josyticku nego samo da je stavljen novi firmware i neke skripte. kad sam ih zvao da vidim sto je s mobom, rekli su da je kvar joysticka ispravljen novim firmwareom. Izgleda da cu ga opet poslati, moram ga jos malo isprobati
je.em ti više te joysticke
zbog njega ti više mob u servisu nego kod tebe
ma da, vec mi je prekipilo. A zanimljivo je da on radi, sve uredno, ali dva puta ide OK, treci put umjesto gore ode gore-desno. to se najvise vidi u igri koju igram, Chainz. u menijima ne postoji gore-desno pa se npr u file manageru kad stisnem prema gore ni ne pomakne
Pa to sa jojstickom stvarno ne kuzim. Imao sam k750 godinu dana a sada imam k800 pet mjeseci i jojstick mi nije ni jednom zaštekao. Pa šta vi radite sa mobitelima? :rotfl:
trebali bi se dogovorit za neko grupno slanje mailova SE-u da to malo srede
zbilja nije fer od njih da tako zajebavaju ljude
na k610 je super riješeno ono sa tipkama