Zanima me koji je po vama najjaći mob za zvučnikom za mp3? Po meni barem do sada kojeg sam imao je mpx200, zanima me jel ima koji jaći??
Printable View
Zanima me koji je po vama najjaći mob za zvučnikom za mp3? Po meni barem do sada kojeg sam imao je mpx200, zanima me jel ima koji jaći??
nokia 6233,rokr e1 i e2,6270 je isto ok,itd...
6680 .....
Ma daj, ne navodi kolegu na krive zaključke!= Citat =:
Izvorno postao S.Silva
w500, w300, N73 imaju dosta jake zvučnike!
od mobitela koje sam ja imao > n6233<
Evo da pohvalim stereo zvučnike na Nokia 6233!
Najglasniji mobitel koji sam do sada čuo svojim ušima jednostavno gromoglasan!!!:thumbup::thumbup::thumbup:
Moja N73 ima dva zvučnika (gore i dolje) vrlo su jaki i svaki put me scima, u gužvi i gradu moraš ga čut, ali ne očekuj neke dobre basove i slično...
6131 ima j..... zvucnike,iako kad je do kraja pojacano,kresti.
nokia 3250 ima odlicne stereo zvucnike:thumbup:
Ja sam imao Motorolu E1000 + jos malo nafrljio volume s nekim fajlom i cijela je zgrada cula kad mi zvoni. :)
d600/d500 sa dodatnim zvučnikom... s tim da moraš razvlačit produžni za sobom jer guta baterije...
k750 sa ona dva zvucnika sto nekad dodu s njim
A koliko ja kontam čovjek je pitao za glasnoču zvučnika samoga mobilnoga
aparata a ne i nekih njihovih dodataka koje ipak ne držimo stalno na mobitelu!!:-/
motorole imaju dost glasne zvučnike samo što se nekad znaju sje...
A kakva je ona Nokia N91, zanima me posto je mob napravljen prvensveno za mp3? A koji bi bio mob s najjačim do nekih 1000kn (bez K700 i mpx200)?
buraz mi ima C81,i taj mobac sam sta ne eksplodira kak mu zvucnik dere;D
motorola e1000 definitivno
Mislim da 6233... jedan je od glasnijih mobitela... Imo sam ga priliku držati u ruci i čut koliko se čuje... glasniji je od 6280 i D750...
glasniji je sigurno i jasam ga isprobao.jos da je cuti alcatel s853.za njega kazu da ima najbolje zvucnike(bas plus dva sa strane)
onda ti nisi imao puno mobova u rukama nažalost..
ima jako puno mobova...
6233 stvarno,ali stvarno grmi stereo i u sobi je kao mali audio sustav...:evil:
Siemens SX1 ima najbolji zvučnik xD xD
šalim se naravno
meni se čini da Nokie imaju najjače zvučnike
A kaj mislite na K/D 750?? ili W800??
imao sam tri puta w800 , jedamput k750 , i jedamput w810i i nisu ni blizu 6233 što se tiće glasnoće ni "kvalitete" zvuka ... mislim što se tiće tih vanjskih zvućnika.= Citat =:
Izvorno postao Crash&Burn
što se tiče vanjskog zvučnika, imao sam D750 a i W800 sam držao u rukama, i mogu reć da mobovi imaju zvuk približne jačine kao i 6280, možda čak i mrvicu tiši...= Citat =:
Izvorno postao Crash&Burn
a sta je s k700i? meni se cini dosta glasan, ja ga dobro osjetim po usima.
Motorola ima najjaci zvuk! Ali kada se ubaci onaj sound_ fajl u nju.:thumbup:
Definitivno 6233.
benq-siemens EL71 ili nokia 6680
d600 i 6233
recite mi koji je od ovih najjači: 6233 ili w810 ili w850 ili 6288 (6280)
a jel ste razmišljali o nekoj motoroli? sve one imaju jake zvučnike. A E1000 još k tome i stereo... :)
A koji ima jaci zvucnik v360 ili e1000, jedan forumas mi je rekel v360 pa me zanimaju vasa misljenja. Kak me zadnji par dana drze mobiteli sa jakim zvucnicima:creep:
A budem i E1000 isprobal za koji danhttp://cafe.mobil.hr/images/smilies/wink3.gif , moza i sutra vechttp://cafe.mobil.hr/images/smilies/jump.gif
a niko nije spomenija K610
Nije da će ispast sad da se hvalim, ali po meni N73 ima najjači koji sam čuo. Nije neki bassovit al je najglasniji...
Prijatelju, drže i mene ti jaki zvučnici, ali nikako da si bocnem pravi mob. Hi-Fi kvalitetu možeš zaboraviti, ali stvarno ima mobova kojima zvučnik naprosto rastura. N73, 6233, 6270, 6234, SE K610, pa čak sam zadovoljan i onim na K510.
Hoću kazati, ne brzaj sa zaključkom i dobro promisli što budeš kupovati.
-Za sad od mobitela koji sam ja imao definitivno 3250,zvucnik je strasan!
imao sam sve navedene mobove i bass je naprisutniji kod 6233,definitivno,ugodnije mi je taj mob slušati nego n73,ali obadva rasturaju...pogotovo u zatvorenome prostoru..6131 je isto glasan,ali vrišti,nije stereo...
Za ove nove ne znam.Znam samo da je d750 imao jak zvučnik i ngage.
E1000 i 6233 oba su super...što se tiće stereo zvuka , al ako se više sluša i na slušalice ...onda bi izbor bio 6233 ...
evo ja imam nokiu 5140i premda je stariji mobitel ima dosta glasan zvuk koji put me i iznenadi :)
Recimo, meni na E70, kad stavim na maksimum, neke pjesme znaju bolno krčati.
...molim vas da navedete mob koji ste posjedovali, a ne da nagađate (npr. "čuo sam, pročitao sam" i sl.)...
...dosad najjači koji sam posjedovao bio je W810...
Do sada najjači ngage.
Do sad koje sam korsitio mobove, najjači zvuk na zvučniku su imale nokije, i to 6233, N70, 6280 !
SonyEricsson D750 i K800 im nisu ni sjena po jačini, jer su dosta tiši. (znam jer sam imao sve navedene mobitele)
Po meni jak zvuk imala ne Nokia n70.A i dosta jak je imo i k800
od mobitela koje ja imam, najjaci je bio k700i :spin: :three:
5500 ima prejak zvučnik
nokia 6131 ima strasan zvucnik.
k800 nije ni blizu.
k800/w850 imaju tihe vanjske zvucnike, dok mi se cini kako w800/d750 imaju znatno glasnije....
Ako je nekome pretiho, neka ubace sound drivere u w800/d750/k750 pa ce svakako biti glasnije....
K750 i k800 su po meni tihi, vani ih nis ne cujes, ali k610 je zato dobar, ja isto trazim neki da si bocnem sa jakim stereo zvucnicima, da se moze slusati sa ekipom dok se cuga, pa ako moze neka preporuka, jaki stereo i da se mogu i kupiti za njega oni zvucnici(kao za k750), hvala
neznam dali 6233 ima te dodatne zvučnike ali to bi bila moja preporuka
meni su motorole opcenito dosta glasne... lega ima neku preklopnu motorolu, a ja e900 i poprilicno je glasnija njegova...
Ljudi, bi li bilo moguće napraviti kakav Gaintable ili dodati neki codec na Nokije, prvenstveno mislim na Symbian?
Recimo, E70 ima zvučnike, malo bolje od 6680 (shit).
mpx 200 100%,nema usporedbe
N70 i N73 imaju odličan
A do nekikh 1200-1300 kn, koji ima najjači zvučnik? 6233?
Zar je to toliko bitno koji mob ima najjači zvuk?!?? već 5 mjeseci razmišljaš o tome...
Kupi uređaj za mjerenje dB, pa trk u dučan i sprobaj svakoga to je jedina varijanta da budeš 100% siguran! Javi rezultate!:D
Pa zato jer kupujem mob i želim da ima što jači zvučnik, u čemu je problem???
6233 ima najkvalitetniji rekao bi,tu je negdje za 6131 po glasnoći,ali ima bass koji se hebeno ćuje...ne bi rekao da je do 1300naj,neg uopće...
p800 od onih kaj sam ja cul.. onda w900
Molio bih one koji su već napisali svoje mišljenje da ne ponavljaju isto, a ako imaju što za nadodati - neka koriste opciju EDIT kod svog posta.
Također - bez baljezganja i glupih postova tipa - "ja svoj spajam na liniju" i sl. pa ori cijela kuća.
Hvala
MODERATOR
W550 ....!!
Odlična tema!! Ipak definitivno - 6233!! Zaista fantastičan zvuk iz stereo zvučnika...ALI (tek toliko da nije naj u svemu): M I K R O F O N mu je poprilično slabiji od, recimo, onog u stare dobre 6230i. Npr. skida sve šuškave glasove, tako da sugovornik teško razaznaje F od Z, ili S od C, a i doživljaj dobre čujnosti tokom komunikacije je osrednji I TO MI JE POČELO JAAKO SMETATI! Tu novije Motorole šiju Nokiju!!! SonyEricssoni tu isto nisu vrh (čast iznimci - SE P900 i 990), s njima je priča i slušanje kao kroz meku maramicu, a Samsung kao da izdvaja praskave frekvencije u glasu pa ih pojača...Znam da zvuči kao traženje dlake u jajetu, ali meni je to, recimo, počelo fakat smetati, sviđa mi se čuti što prirodniji glas, a da i mene tako čuju... Koja su vaša iskustva, ljudi?
N73 ima predobre zvucnike....
w300 odlican zvuk :thumbup:
Mislim da bi trebali svi lijepo potražiti na netu koje su snage zvučnici koje proizvođači stavljaju u određene modele i onda bi lijepo znali koji su najjači. Sve ovo su subjektivni dojmovi na temelju ili kvalitete pjesme ili na temelju rekla/kazala priče. Imao sam (još uvijek imam ali skuplja prašinu) motorolu v525 i kad se gain table naštela, bolesno su jaki ali me strah držati na toj jačini jer imam osjećaj ko da će se raspuknuti, plus kaj počinju već kreštati na toj glasnoći. 6280 isto ima glasne zvučnike, ali i dosta bistriji zvuk. Čuo sam jos 6230, d750,v360 i e398 i mogu reći da e398 ima jedan boljih rješenja zvuka, jako čist,dosta basa. Ali opet napominjem , to je subjektivan dojam, i mislim da bi trebali potražiti neke službene brojkice :D
Meni najbolji zvučnik do sada ima Treo 650 i MDA PRO, od svih koje sam imao prilike slušati....
Bojim se da N95 ima stravu od zvučnika! Gledao sam par reviewa na Jubitou. Definitivno najjači IMO.
N95 šije i N73 i i 6233...
Koji mobitel ima najglasniji zvucnik za razgovarati?
Ne mislim na speakerphone ili slusalice, pitam jer slabije cujem pa da se ne zeznem u odabiru. Trenutno koristim Samsung X660 koji ima super jaki zvucnik u odnosu na D600 s kojim sam ful nezadovoljan jer mu je zvucnik slab.
Zahvaljujem na pomoci.
Od ovih novjih mobitela, glasniji zvučnik za razgovore ima Nokia 6233...
Stvarno je dosta jak kad se pojača na maksimum, i kad sam sa njega prešao na 6630 i onda na 6288, trebalo se lagano priviknut, jer su tiši.
A nebi ti preporučio SonyEricsson jer oni imaju tiše zvučnike za razgovor. :spin:
mislio sam da 6131 ima najjaci zvucnik,ali kad sam isprobao 6233 promijenio sam misljenje.
ima pakleno jak zvucnik:D
Mislim da Nokia 9500... ne da je glasan..nego je preglasan.. :)
Samsung e770, stvarno ima jak zvucnik, uvijek se jako cuje cak i kad je promet oko tebe...za razliku od N73:sheriff:
n95 svakako ...Dobar mi je i n73
Na mojem E50 kad sam stavio DivX Player, jos ga dodatno pojaca, to je najjaci mob koji sam imo do sada, imam osjecaj da ce mi se skurit zvucnici, a 6233, to je druga pricao kod njega je puno bolji zvuk zbog STEREO zvučnika...
Sony ericssoni w850/880 te K800(da ne nabrajam druge modele) imaju strašno tihe zvučnike za razgovor i to je sramota u odnosu na jednu nokiu koja na ovom području briljira....:D
Tu bih se slozio s tobom,kad sam u skoli i kad je galama nis necujem.