vrućeeeeeee :/
@La_LuNa... čestitam za bebača :) kad ti je termin?
Printable View
vrućeeeeeee :/
@La_LuNa... čestitam za bebača :) kad ti je termin?
fala :D
28.8. al ima da ide van ranije!! 7.8. ulazimo u termin i sa 7.8. pocinjem akcije za delozaciju.
woohoooo sretno!!!!!
:bigjump:
čeka te jedno predivno iskustvo :*
Odo sjest u frizider i muda 'ladit
poslano sa uberkul mobitela koji ima uberkul aplikaciju :)
je, ceka me jedno predivno iskustvo - prezivjet jos mjesec i po ovih vrucina a k'o kit na suhom sam -.-
a sto tebe nema ođe nikad? cek, jel i ti imas podmladak? nekak mi se cini da mi je netko rekao da imas.. :hm: cestitke?
ma ne, opce.
+ nemrem spavat. al ono, uopce. legla u 4, rostiljala se po krevetu, okrecem se k'o krava s boka na bok pomocu laktova.
u 9 ujutro mi dopi*dilo i ustala se.
i vec je vruuuuuuceeeeeee
odo ubit nekoga. ili nesto. da.
Jučer se 'ladio na noćnom, skoro zaspao na plaži. Razmišljam da to počnem prakticirati svaki dan... Mali frižider, pive, meza i vozi!
Tko zna šta su ježine i kako se jedu znat će šta radim već dva popodneva...
Dakle,lubenica u moru,vino,kruh,maska,peraje... U barku i ajmo... :D
o, kako cete vas dvojca bit coravi i skiljavi od sve sile jacmenaca koje sam vam upravo poslala :mad:
uspjela odspavati 2 sata u komadu.. pred ventilatorom na max. mislim da sam si rezervirala i neku upalu usput, al jbg, drugacije nije islo.
2 tjedna f Perušiću moram biti....ima koj dele za vidit ili bum pak moral piti od dosade?
perusic, like perusic u piksi mile marmelade u zagori?
oh wel..
imas puno vode za vidit :D
stoga, pripremi jetru odmah :D zamoli je za oprost grijeha i tak to.
Vratio se sa nocnog, ludnica.
Sudra u Medulin pa onda do Umaga :wave:
sad je sjeno aktualno u perusicu pa mozes njega skupljat :)
prijatelj mi je od tamo tako da znam povremeno otic i ljudi su super(ako ih znas,a ako neznam nikog i radis pizdarije.....e onda si gotov :)
Upisao faks.
Vidio sam neobično puno cura...
Ne znam jesu li samo došle s dečkima na upis ili su se i one upisivale... :D
sunce moje malo.
studoš :laluna:
a sjecam se kad si prvi srednje bio.. ponosna sam k'o mama kvocka :hormoni:
eto, sad cim dobijes index mo's u SC napravit iskaznicu i sljakat prek sc-a.
bjavo bjavo!! :klap:
Ja idem sutra, skupljam dokumentaciju i pokušavam odgonetnuti kaj zapravo trebam napraviti :D
Napravio već prije, sad samo trebam prije 31.9. odnijeti potvrdu da sam upisao- da mi je produlje za cijelu godinu.
Makar taj SC izgleda kao u nekom horor filmu- sve napušteno, letci lete okolo, sat koji blinka (taj sat je, onak, 100% za neki horor :D)...
Razmišljam da to odmah danas obavim, još ako sutra dobim posao... :gladibradu:
Kod mene samo trebala slika i 300 kuna. :p
Ipak nisam na kraju upisao foi nego idem na tvz.
Razmišljao sam dugo i nekako zaključio da bih manje izgubio pohađanjem tvz-a nego foi-ja. Gledao sam generalno i tvz je nekako bio racionalnija opcija.
Uglavnom, upisah smjer Informatika, sad skupljam -rodni list (novi s OIB-om), domovnica, slike za indeks, svjedodžbe o završenoj školi, potvrde o maturi, uplatnica.
Sve imam osim uplatnice, to bum u zg-u rješil :D
pyzdim...
desire mi izgubio signal...
probao 2 ROM-a i opet nemam signala...
za poludit
Tvz=?
Ja isto gledam neki faks vezan uz informatilu/matematiku/fiziku :hm:
OT: Sutra idem kupit kartu za premijeru Harry Pottera u pulskoj areni :D
TVZ = Tehničko Veleučilište u Zagrebu
vrisnula mi SIM kartica... 7 godina radi bez problema i onda samo nema signala više...
Imam neki važan sastanak danas, pa sam nervozan :(
Dobio svjedodžbu, ocjene mi se sviđaju :D
I je da sam sad drugi srednje, al jel lose ak razmisljam o upisu na FER? :dunno: