Re: TELE2- kritike/pohvale korisnika
= Citat =:
Izvorno postao
scaraser
Oba operatera iz Švedske, jedina razlika što je telenor iz Norveške. I bolje da ih preuzmu. Kad ce bit 3 jaka regionalna operatera smanjit ce se cijene + morat ce nam ulaskom u Europsku uniju svakako smanjit cijene. Odnosno uskladiti s europskim regulativama
Telenor je najskuplji operater u Srbiji... tako da i ne vjerujem da ce sniziti cijene u HR ako preuzmu Tele2. I Vip ima svoju mrezu u Srbiji, pa je Srbija ipak u najskupljoj roaming zoni u Vipu, makar u prepaidu. Telenoru u Srbiji je najveci domet 50MB besplatnog neta za prepaid korisnike po punoj brzini (koja iznosi nevjerojatnih 512kBps), a nakon toga spustanje na 64kbps. Tako da ja od ovoga ne ocekujem nista, a mozda cak i povecanje cijena.
TELE2- kritike/pohvale korisnika
A popravak kvalitete usluge, moze li se ocekivati?
kad smo već kod tele2 kvalitete usluge... otkako je mama prebacila broj na tele2,u 80% slučajeva kad je se zove umjesto normalnog isprekidanog tona u slušalici pozivatelj čuje jedan postojani koji je otprilike kao brodska sirena, što je užasno iritantno. nađem joj broj od szk i kažem da nazove da joj to riješe.
osoba iz szk koja se javila inzistira da je to do njenog mobitela.
Čest problem kod tele2 otkad su počeli sa radom. Problem je u sim kartici. Neka ode na prodajno mjesto i zatraži da joj zamjene karticu za novu i riješen problem.
bpodnar, e baš ti hvala! korisniji si od njihove službe za korisnike :)
odmah ću sutra otići s mamom po novi sim da i to riješim.
inače, gledam danas ponudu za poslovne korisnike i vidim da su izmasakrirali ponudu za poslovne korisnike. nema više pristojnih mobitela za malo love uz velike tarife, sad su i ovdje uveli ono "kreditiranje" uređaja, a cijene su da se kiselo nasmiješ i produžiš dalje :/
ma da, to je njihova ideja gerilskog oglašavanja. mislim da je vrijeme da protjeraju svoje marketing "stručnjake" iz firme. ne mogu odlučiti koja im je reklamna kampanja gora, ono s mafijom, nedotupavna crna ovca ili ovo.
Evo male pohvale za tele2. U subotu upalio testno opciju za 10 kn 100 mb. Jucer provjeravao stanje racuna i uvidjeh da su mi vratili natrag. Hvala
Pohvale za signal - zivim na selu u juznoj dalmaciji a internet je redovna hsdpa na minimalno 5 mb/s,a i mobovi su im pristupacni.
= Citat =:
Izvorno postao
davorst
eto ja kod njih od prvog dana i ne mislim ih mijenjati, pogotovo kad čitam probleme u ostalim jeftinijim mrežama. jedino su sa cijenama uređaja za produženje ugovora kiksali i zato više ne idem na ugovor kad ovaj prođe. a i nema lumia :-(
Ima lumia - http://www.tele2.hr/m/privatni-koris.../d368/?typid=1
Ja cekam optimus l7 dvojka :) nista jace od toga nije potrebno za svakodnevno koristenje moba,jos ako sutnes neki dobri custom rom...
Imaju uvjerljivo najjeftiniji roaming u bih
= Citat =:
Izvorno postao
amdmujo
Imaju uvjerljivo najjeftiniji roaming u bih
zavisi na koju mrežu se spojiš.
ja sam jednom bio na BH Telekomu i za poziv mi je uzelo oko 10 kn
Ne bih rekao. Evo postao sam screen shot sa porukom koju sam dobio od njih, i pise da je minuta 3.45kn. Prije ce biti da ti je 10kn skinuto zbog 100kb interneta + 1min razgovora. I da, Tele2 ima iste cijene roaminga i za prepaid i za postpaid, te neovisno kog operatera koristis.